BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Koliko bodova ćemo osvojiti u dvomeču sa Slovačkom?

Poll ended at 10/09/2013 12:53

Šest
219
50%
Četiri
101
23%
Tri
45
10%
Dva
12
3%
Jedan
22
5%
Nula
35
8%

Total votes: 434

korisnik101

#2676 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by korisnik101 »

Ja znam jedno.
Ako u Slovackoj vidim Misimovica i Pjanica zajedno u pocetnih 11, odmah cu ugasiti TV, i odoh gledati balet.

A Safetu cu poceti pisati oprostajno pismo.
JohnnyS

#2677 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by JohnnyS »

Ljudi Božji, neki od vas mi stvarno niste jasni. BiH je prva u skupini, sve, apsolutno sve ima u svojim rukama/nogama. Kritika prema Sušiću i igračima da, pljuvanje nikako
Infaze Studio

#2678 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by Infaze Studio »

JThomas wrote:ne kažem ja da bi je rahimić promijenio. možda bi, možda ne bi. ali ti ne možeš igrati sa TRI desetke, bez krila i bez desnog beka ni protiv osrednjih evropskih reprezentacija. destrukcije nismo imali nikako. a evo sad ću ti nabrojati pet stopostotnih šansi: kad je nemec sam izašao na begovića u prvom nakon greške bičakčića, udarac u zadnjoj minuti prvog, kad je hamšik zaobišao begovića, kad je weiss izašao 1-1 i šutao centimetre pored stative, i ono na kraju kad smo svi mislili da je 0-2. i imaš ono kad je bio milimetarski ofsajd, a da nije jendrišek bi sam k'o duh išao na gol. to je propuh sa svih strana. to je nedopustivo.
HAmsik je zaobisao Begovica kao neki pocetnik I dao loptu Spahi u for, tako da to nisam brojao kao neku 100% sansu, a I onaj udarac na kraju (kojeg je samo Suko vidio u golu) je bio najmanje 30cm od gola - pogodio stangu koja drzi mrezu...Ali nije to bitno, bez veze idem u detalje....
Sta ustvari pokusavam da kazem, je da sa Mujdzom na boku I raspolozenim svim igracima, ona postavka bi lako I efikasno odradila posao.
KAo glavnog aduta u Zilini vidim povratak Mujdze.
Do sada sam govortio da HAjrovicu ne bih dao da igra, ali sinoc je pokazao da je jako cvrst igrac u jednom duelu sa dvojicom Slovaka I izborio slobodnjak, tako da bih ga cak stavio u utorak umjesto Misketa..Sigurno bi poginuo na terenu, zeljan da se dokaze.
Partijaner

#2679 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by Partijaner »

korisnik101 wrote:Ja znam jedno.
Ako u Slovackoj vidim Misimovica i Pjanica zajedno u pocetnih 11, odmah cu ugasiti TV, i odoh gledati balet.

A Safetu cu poceti pisati oprostajno pismo.
Pa bice. :mrgreen:
Tako je barem nagovjestio, ako nas ne iznenadi sve u utorak.
Slazem se za Hajrovica, vidi se da zna sa loptom, treba ga u Slovackoj ranije uvesti, fali ce nam sigurno koji prodor i udarac iz daljine a on ima kalibra za to.
Pismonosa

#2680 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by Pismonosa »

Taktički su nas naguzili, definitivno. Ljudi išli lagano, smireno. Analizirali su nas odlično. Skontali ljudi da smo prespori nazad za brzog Weissa i Hamšika. Postavili igru tako da nas ubudu iz kontre, to i ostvarili i ćao. Sad neka Pape smišlja kako da im uzvratimo. A sigurno da ima načina.
legionar2010

#2681 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by legionar2010 »

JThomas wrote:ne kažem ja da bi je rahimić promijenio. možda bi, možda ne bi. ali ti ne možeš igrati sa TRI desetke, bez krila i bez desnog beka ni protiv osrednjih evropskih reprezentacija. destrukcije nismo imali nikako. a evo sad ću ti nabrojati pet stopostotnih šansi: kad je nemec sam izašao na begovića u prvom nakon greške bičakčića, udarac u zadnjoj minuti prvog, kad je hamšik zaobišao begovića, kad je weiss izašao 1-1 i šutao centimetre pored stative, i ono na kraju kad smo svi mislili da je 0-2. i imaš ono kad je bio milimetarski ofsajd, a da nije jendrišek bi sam k'o duh išao na gol. to je propuh sa svih strana. to je nedopustivo.
BRAVO. Propuh je zbog vec 1000000x puta ponovljenih trvdnji u koje od prvog dana ne sumnjam a to je da su ovi "barcelona playmakeri aka smekeri" prelahak pljen za organizovanje ekipe koje zauzimaju prostor postepeno. Ja bi samo jedno zelio cuti a to je da mi neko od velemajstora fubala aka Mourinho, Ferguson, Wenger itd. samo objasni za sva vremena gdje je greska i da to postavi na youtube da to pogleda i nas "tika-taka" selektor. Samo to jer mislim da se vec cijele kvalifikacije ponavljamo kad je u pirnaju nas stil igre i karakteristike istog. Ubjednen sam da je 99% raje u pravu oko trojca koji nemoze igrati skupa Pjanic-Misimovic-Medunjanin. Koliko mi srece imamo i sami neznamo. A bas bih volio da odemo na SP pa da tamo dobijemo urugvaj, ruse, italijane koji znaju igrati onako kako Slovacka sinoc pa da taj trojac dozivi sramotu pred cijelim svjetom.
It_is_a_Leclerc

#2682 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by It_is_a_Leclerc »

Nama ne ide u prilog činjenica da mi nismo dobili nijednu nominalno jaču ekipu od nas, u gostima, još od Danske 2003. godine.

Ne treba srljati k'o guske u magli, od prve minute tražeći gol, jer upravo na to računaju Slovaci. Strpljivo čekati priliku da se otvorimo preko Mujdže prema naprijed.

A što se Misimovića tiče, i sami znate da, otkako je izrafalao Papeta, on igra svaku utakmicu. Neku odigra loše, neku fenomenalno, i radi mira u svlačionici, on starta.
Infaze Studio

#2683 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by Infaze Studio »

legionar2010 wrote: BRAVO. Propuh je zbog vec 1000000x puta ponovljenih trvdnji u koje od prvog dana ne sumnjam a to je da su ovi "barcelona playmakeri aka smekeri" prelahak pljen za organizovanje ekipe koje zauzimaju prostor postepeno. Ja bi samo jedno zelio cuti a to je da mi neko od velemajstora fubala aka Mourinho, Ferguson, Wenger itd. samo objasni za sva vremena gdje je greska i da to postavi na youtube da to pogleda i nas "tika-taka" selektor. Samo to jer mislim da se vec cijele kvalifikacije ponavljamo kad je u pirnaju nas stil igre i karakteristike istog. Ubjednen sam da je 99% raje u pravu oko trojca koji nemoze igrati skupa Pjanic-Misimovic-Medunjanin. Koliko mi srece imamo i sami neznamo. A bas bih volio da odemo na SP pa da tamo dobijemo urugvaj, ruse, italijane koji znaju igrati onako kako Slovacka sinoc pa da taj trojac dozivi sramotu pred cijelim svjetom.
Treba te biti sramota kada kazes da bi volio da dozivimo sramotu pred citavim svijetom.
BHF_Manijak

#2684 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by BHF_Manijak »

Ma ne mozes ti postaviti taktiku bez desnog krila, nema hljeba! Odavno se to pitanje povlaci. Nekad je igrao Ibisevic poludesno, izvlacio se, nekad Pjanke to radi, ali generalno ne ide! Avdija nije kapacitet Philipa Lahma ili Danija Alvesa da sam cijelu utakmicu sparta gore-dole, izdaho covjek nakon 30 minuta igre.
Morali smo zrtvovati ili jednog napadaca ili jednog veznog i ubaciti Stevanovica ili Izeta.
Zatim, igras preko krila, a nijedan od njih ne zna uputit centarust kako treba. Ni Lulic, ni Salihovic, ni Avdija ne znaju ubaciti normalan centarsut u 16m. Salihovic posebno ne. Zabije glavu u pod i svaki mu ubacaj ode u PM!
Krzo sredinu, naci veznjaci takodjer nisu uspjeli nista spektakularno napraviti. Pokusalo se nekoliko puta dubokim loptama koje je Medunjanin slao, ali nasi napadaci, koji su se jucer uzasno kretali, nisu uspjeli primiti loptu. Ni Ibisevic ni Dzeko nisu jucer uspjeli jedan metar protstora otvoriti, tromi, lijeni, nepokretni, ne znam iz kojeg razloga.

Kozak nas je procit'o. Covjek je nakon poluvremena vidio da se nasi igraci, svi, jako lose krecu i da cekaju lopta da bi ih primili, tako da je u drugom dijelu naredio dosta agresivniju igru i presjecanje lopti, sto je dalo itekako rezultata. Najmanje 10 lopti su nam ljudi presjekli ulijetanjem ispred nasih igraca, a nasi k'o bekani gledaju.
don vito

#2685 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by don vito »

SaNsEo wrote:polije utakmice mi je Susiceva izjava da nama jedan bod nije znacio nista u ovoj utakmici govori o tome da je on usao totalno nespreman u ovaj duel.. pa jebote oni nisu ni tabelu i ostale meceve rastabirili..
nama je i bod bio ko kuca , jer sad imamo 16 bodova kao i grci da smo izvukli bod bjezali bi im 1, i onda bi imali mogucnost da i kalkuliramo s evt porazom u Slovackoj i dvije pobjede u zadnje dvije tekme , i mogli smo biti prvi ali ne... majko mila izjave nama bod nista neznaci ,,,,SAFETE bod nam je mogao biti ko kuca sinoc ....
:-) :-) :-)
Uz duzno postovanje, cini mi se da ti nisi rastabirio tabelu i ostale meceve. Jer da jesi, shvatio bi da je Susic potpuno u pravu kad kaze da nama bod nije nista znacio.
Cuj sa +1 mogli smo kalkulirati sa eventualnim porazom u Slovackoj i sa dvije pobjede biti prvi... :lol: :lol: :lol: :lol:
Pa, covjece, i sa sinocnim bodom (i sa porazom koji se desio) treba nam pobjeda u Slovackoj, nema razlike, ako hocemo sami da odlucujemo (a Grci tesko da ce kiksati).
Ko zna osnovno fudbalsko pravilo da se dobiju 3 boda za pobjedu, a 1 za nerijeseno, skontao je da nam u zadnje 4 utakmice ove jeseni treba 9 bodova, a do 9 bodova moze se doci na samo jedan jedini nacin - sa 3 pobjede. Ne moze 2 pobjede i 2 nerijeseno, to je 8 bodova. SAMO 3 POBJEDE. Protiv Lihtenstajna bi trebali sigurno osvojiti 3 bobe, ostale su 2 tekme sa Slovackom i gostovanje Litvi. Jedna sansa je propustena, sad vise nema prava na kiks, igraju samo 2 pobjede u gostima.
korisnik101

#2686 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by korisnik101 »

It_is_a_Leclerc wrote:Nama ne ide u prilog činjenica da mi nismo dobili nijednu nominalno jaču ekipu od nas, u gostima, još od Danske 2003. godine.

Ne treba srljati k'o guske u magli, od prve minute tražeći gol, jer upravo na to računaju Slovaci. Strpljivo čekati priliku da se otvorimo preko Mujdže prema naprijed.

A što se Misimovića tiče, i sami znate da, otkako je izrafalao Papeta, on igra svaku utakmicu. Neku odigra loše, neku fenomenalno, i radi mira u svlačionici, on starta.

Pa onda ce Safet biti otpusten. Ako izgubi u Slovackoj, onda su mu dani odbrojani.
Jer i Baraz mi necemo proci sa Misketom i Pjanicem zajedno.
Medo moze igrati sa jednim od njih dvoje. Ali kao defanzivni vezni, istrosi se brzo gore-dole. Ne bi smio igrati dalje od 70e minute.
alphonse kauders

#2687 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by alphonse kauders »

Begović - par puta dobrim istrčavanjem onemogućio veću priliku za Slovake. Kod gola nemoćan, budući da je kod šuta ista promijenila pravac udarivši od Spahića. Dvije odlične intervencije nakon šuteva Slovaka.

Vršajević - definitivno nisam fan ovog igrača, ali sigurno nije bio najgori. U prvom poluvremenu dosta aktivan ali bez učinka naprijed, međutim u odbrani je ostavljao totalni propuh, pa je Weis radio šta je htio, u drugom je totalno nestao. Momak jednostavno kvalitetom nije dorastao ovom nivou takmičenja, ali ponavljam sinoć nije bio najgori.

Bičakčić - hrvao se s napadačima Slovačke, imao čak i šansu kod kornera, 1x loše postavljanje zamalo završi golom. Odigrao je ok, ništa spektakularno, ali bez velikih greški.

Spahić - solidan učinak, par puta izvrsno uklizao, peh kod gola da ga lopta zakači. Šteta što je pretjerivao sa dugim loptama koje nisu išle nigdje ili bi bile lako pokupljene od slovačke odbrane.

Lulić - u prvom poluvremenu par prodora po lijevoj strani, međutim bez upotrebljivog centaršuta. U odbrani solidan, preuzeo desni bok od Vršajevića, međutim bez učinka u napadu.

Medunjanin - igrao dobro prvih 25min sa nekoliko otvarajućih pasova, kasnije više nije puno sudjelovao u napadu, a ni trkački nije mnogo smetao Slovacima kod organizovanja njihovih napada.

Salihović - neprimjetan, bez ikakvog učinka u napadu, bez nekih značajnih defanzivnih akcija. Jedan od lošijih jučer.

Pjanić - pola sata je nešto i igrao, par finih kombinacija, ali se poslije totalno izgubio, kao i ostatak ekipe. Dobio je jedan slobodan udarac, ali nije ga baš izveo u svom stilu. Trkački stao poslije 60 minuta.

Misimović - izgledao razigrano prvih 20minuta, međutim g.uzica je popustila gravitaciji i na kraju se sve teže kretao. Pri kraju utakmice je samo pogledom pratio kontranapade Slovačke bez ikakve šanse da se vrati u odbranu. Nekoliko grešaka u dodavanju njemu netipičnih. Tačno se vidi da igra u jadnoj ligi u kojoj onolika količina trke možda i prolazi, ali za ozbiljan evropski fudbal ono više nije dovoljno bez da ima dvojicu koji će trčati za njega, pa koliko god i dalje bio majstor i mogao jednim potezom riješiti utakmicu.

Džeko - borben na početku, ali je s vremenom odustao, obzirom da je izgubio jedno 90% duela sa Skrtelom. Totalno odsječen, bez upotrebljivih lopti, jedna polušansa, utakmica za zaborav. Zabrinjava govor tijela koji pokazuje nezainteresovanost, nešto ga je očigledno nasekiralo :)

Ibišević - skoro bez učinka, ima kod njega puno trke, ali Vedo živi od ubačaja, od lopti u prostor, kojih sinoć jednostavno nije bilo. Kao i Džeko, izgubio dosta duela, pa iako se zaista trudio, ništa od njega nismo vidjeli na kraju.

Višća, Stevanović, Hajrović - premalo igrali da bi se mogao dati neki komentar, ali nisu ostavili nikakvog traga, niti imalo uticali na tok igre.

Pape Sušić - dobra ideja da se Slovaci napadnu, i odlično je to izgledalo prvih pola sata dok su svi imali snage. Međutim, kasnije su se Slovaci stabilizovali, a Pape uopšte nije reagovao na to što se naši veznjaci vuku po terenu i ne mogu nikoga da stignu u kontrama. Dugo mu je trebalo da Lulića prebaci na desnog beka (Vršajević to može igrati samo protiv San Marina i sl.), pa je Weis malo popustio sa svojim prodorima. Dalje, stalno nabijanje lopti Džeki i Ibiševiću nije dalo nikakvih rezultata, a sa strana nije dolazilo ništa upotrebljivo za napadače. Sve u svemu, Kozak ga je taktički ubio u drugom poluvremenu, a Papetove izjave prije meča ("najbolji smo" "2-3 komada") itd, kao i poslije meča ("izveo bih opet isti sastav"), mu ovako nakon bitke nikako ne idu u prilog. U Žilini će sigurno biti promjena, vjerovatno će zaigrati Mujdža, Rahimić i eventualno Hajrović (čisto da imamo nekog na krilu), ali ostala je nekako njegova stalna boljka da je taktički slabo potkovan i da u toku utakmice ne zna adekvatno reagovali, pa su ga iole jači treneri (Klinsmann i Kozak) na tom polju ubili.

Opšti utisak - zaslužen poraz, ali i dalje sam optimista.
samo_ti

#2688 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by samo_ti »

Sinoc bi valjao i onaj, kako ga forumasi nazivaju Zahiragic, Zahirgagic, a ? :)

Slovaci su bas ovako ekipa staticna, sa mnostvom tehnicara, nista trka i to :D

Gore postaviti formaciju sa obaveznim zadnjim veznim ( Rahimic-koliko moze, pa onda Zahirovic ).
It_is_a_Leclerc

#2689 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

korisnik101 wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:Nama ne ide u prilog činjenica da mi nismo dobili nijednu nominalno jaču ekipu od nas, u gostima, još od Danske 2003. godine.

Pa onda ce Safet biti otpusten. Ako izgubi u Slovackoj, onda su mu dani odbrojani.
Medo moze igrati sa jednim od njih dvoje. Ali kao defanzivni vezni, istrosi se brzo gore-dole. Ne bi smio igrati dalje od 70e minute.
Što se tog baraža tiče, ako ga i bude, za mene je to kao ispadanje u grupi, jer, realno, nama je misaona imenica tući Slovake kod kuće (nije problem poraz, već prikazana igra), pa šta da očekujem u utakmici protiv Portugala, Švedske, Francuske ili Hrvatske ?!
Pismonosa

#2690 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by Pismonosa »

BHF_Manijak wrote:Najmanje 10 lopti su nam ljudi presjekli ulijetanjem ispred nasih igraca, a nasi k'o bekani gledaju.
Jest. U momentima kad smo plazili jezik od umora presjecali su nam i one pasove gdje su naši bili udaljeni jedan od drugog čitavih 20 cm, fakat :D
Baltazar_khan

#2691 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by Baltazar_khan »

halalite nisam upratio... zbog čega nije bilo mensura mujdže?
korisnik101

#2692 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by korisnik101 »

It_is_a_Leclerc wrote:
korisnik101 wrote:

Što se tog baraža tiče, ako ga i bude, za mene je to kao ispadanje u grupi, jer, realno, nama je misaona imenica tući Slovake kod kuće (nije problem poraz, već prikazana igra), pa šta da očekujem u utakmici protiv Portugala, Švedske, Francuske ili Hrvatske ?!

Isto razmisljam.

Htio sam reci ako Safet hoce da sacuva svoj posao, morat ce odluciti da stavi Misketa na klupu.
Ja mislim da bi on bio idealan da napravi prevagu ako udje poslije 70e minute.
Sinoc da je Miske usao u to vrijeme fres i odmoran, sigurno bi bilo drugacije nego kad je usao Stevanovic.

Ako Safet to ne vidi, onda ne zasluzuje da bude trener.
Jednostavno.
It_is_a_Leclerc

#2693 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Baltazar_khan wrote:halalite nisam upratio... zbog čega nije bilo mensura mujdže?
Kaže Pape da ga štedi. Nije do kraja jasno za što ga štedi (valjda za baraž).
JThomas

#2694 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by JThomas »

Infaze Studio wrote:
HAmsik je zaobisao Begovica kao neki pocetnik I dao loptu Spahi u for, tako da to nisam brojao kao neku 100% sansu, a I onaj udarac na kraju (kojeg je samo Suko vidio u golu) je bio najmanje 30cm od gola - pogodio stangu koja drzi mrezu...Ali nije to bitno, bez veze idem u detalje....
Sta ustvari pokusavam da kazem, je da sa Mujdzom na boku I raspolozenim svim igracima, ona postavka bi lako I efikasno odradila posao.
KAo glavnog aduta u Zilini vidim povratak Mujdze.
Do sada sam govortio da HAjrovicu ne bih dao da igra, ali sinoc je pokazao da je jako cvrst igrac u jednom duelu sa dvojicom Slovaka I izborio slobodnjak, tako da bih ga cak stavio u utorak umjesto Misketa..Sigurno bi poginuo na terenu, zeljan da se dokaze.
dobro si, kad igrač zaobiđe golmana i ostane na praznom golu i štoperu to nije stopostotna šansa, nikako. ni kad lopta prođe cijelih 30 cm od gola, nipošto. gdje ćemo to brojati k'o stopostotne šanse :lol:
MOSALJOZE

#2695 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by MOSALJOZE »

Ja čim sam vidio da one "ničije" lopte idu njima znao sam da neće na dobro.Eto pogledajte bilo koju utakmicu i ja sam 90% siguran da ekipa koja dobije te tzv ničije lopte skoro uvijek dobro prodje.
medo28

#2696 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by medo28 »

korisnik101 wrote:
samo_ti wrote:Ma kakav Medunjanin, Miske i Pjanic zajedno u ekipi :-)
To prolazi protiv San Marina, protiv jacih reprezentacija nikako. Pa oni potrcati ne mogu.

Isforsirali/slomili smo i Lulica i Salihovica radi njih, a Bgmi i onih panjeva u napadu.

To mi ponavljamo,, i ponavljamo. Ali Safet ne cuje.
X

ja se naježim kad čujem - morali smo igrati ofenzivno pa jedna španjolska je igrala ofenzivno i osvojila prvenstvo pola utakmica brez napadača! Ne znači da ako nagruhaš 5 ofenzivaca da če igra ličiti na ofenzivnu, ko je pratio utakmice Man. Uniteda kod Fergusona primjetio je da isti igrači isti sastav igraju jednu utakmicu faktički bunker i samo na kontre a več sljedeču dominacija i pritisak na gol od prve minute - znači trener treba postavljati adekvatno ekipu od svojih mogučnosti a i protivnika, meni smeta kod Sušića ta naivnost igrat čemo ofenzivno vamo tamo...a igrački kadar je takav kakav je daj Bože da imamo takve igrače da to možemo ali realno nemožemo
Tomahawk11
Globalni moderator

#2697 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by Tomahawk11 »

It_is_a_Leclerc wrote:
Baltazar_khan wrote:halalite nisam upratio... zbog čega nije bilo mensura mujdže?
Bas to razlog??! U najvaznijoj utakmici.... :-)
Baltazar_khan

#2698 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by Baltazar_khan »

It_is_a_Leclerc wrote:
a ja sve kontam povrijeđen. kad sam vidio onog vršajevića od 1 minute pao mi je mrak na oči. lik ima centaršut u rangu igrača ove naše premijer lige. dakle nikakav.

izgleda da ćemo opet pjevati onu pjesmu od dvadesetorice baraž baraž :run:
antifascism

#2699 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by antifascism »

It_is_a_Leclerc wrote:
Mujdza nije igrap da bi Vrsajevica mogli prodat. Lik nikada nista nije pokazao a da smo jucer pobjedili on bi posto prvotimac.
Tomahawk11
Globalni moderator

#2700 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by Tomahawk11 »

antifascism wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:
Mujdza nije igrap da bi Vrsajevica mogli prodat. Lik nikada nista nije pokazao a da smo jucer pobjedili on bi posto prvotimac.
Zavjera? :oops: :mrgreen:
Locked