Dok i ta mogućnost postoji, realno, kada Bakir kaže za sebe da je pičkica, treba mu vjerovati i prvi put, nema potrebe dolaziti da se uvjeri.LSD wrote: ↑22/09/2022 13:26Zamisli da Denis nije došao, a Bakir slagao pa došaotranquil wrote: ↑22/09/2022 13:23 Šta, Denis došao u studio, vidio profinu fasciklu pa se prepao?![]()
Pa znao je ko je u studiju, njegova fascikla je samo predstava, dio imidža, da izgleda ozbiljno. Sve je on planirao.
Realno, iako je u pravu, trebao je bolje uraditi. Ranije se kulturno izviniti i objasniti da "debata" bez glavnog protivkandidata nije debata nego zajebavanje naroda. Onda bi mnogo manje ljudi uopće upalilo TV da gleda onog kripto-SDA-ovca, i time bi mali zeleni dobio još manju eksponiranost. No, umjesto toga, on je odlučio da u emisiji uživo to isto kaže i ispadne kao dijete koje ima tantrum. To mu je jedina greška.
Ne mijenja puno konačni ishod.ispao bi Denis kukavica....jel tako ? jest.
Ovako je morao doci, uvjeriti se da levat nije došao, nagovoriti se Zuki kakav si qrc od voditelja kad me zoves na debatu bez sagovornika a onda demonstrativno napustiti![]()
Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
- tranquil
#2651 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
-
Spit_fire
#2652 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
Jer inace zivimo u kamenom dobu i svi su nevjesti i nesposbni i nemaju svoje alate/botove i niko nema mogucnost provjerit par sati ranije gdje se bake nalazi i da li ce doci..LSD wrote: ↑22/09/2022 13:26Zamisli da Denis nije došao, a Bakir slagao pa došaotranquil wrote: ↑22/09/2022 13:23 Šta, Denis došao u studio, vidio profinu fasciklu pa se prepao?![]()
Pa znao je ko je u studiju, njegova fascikla je samo predstava, dio imidža, da izgleda ozbiljno. Sve je on planirao.
Realno, iako je u pravu, trebao je bolje uraditi. Ranije se kulturno izviniti i objasniti da "debata" bez glavnog protivkandidata nije debata nego zajebavanje naroda. Onda bi mnogo manje ljudi uopće upalilo TV da gleda onog kripto-SDA-ovca, i time bi mali zeleni dobio još manju eksponiranost. No, umjesto toga, on je odlučio da u emisiji uživo to isto kaže i ispadne kao dijete koje ima tantrum. To mu je jedina greška.
Ne mijenja puno konačni ishod.ispao bi Denis kukavica....jel tako ? jest.
Ovako je morao doci, uvjeriti se da levat nije došao, nagovoriti se Zuki kakav si qrc od voditelja kad me zoves na debatu bez sagovornika a onda demonstrativno napustiti![]()
..ili hoces rec da je bake konto upast u pola emisije
-
LSD
#2653 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
Ne vjeruj brate Ridjobradom ni kad laže ni kad govori istinu
Last edited by LSD on 22/09/2022 13:31, edited 1 time in total.
- Roccohljup
#2654 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
na stranici SDP ni mukajet o ovome debaklu......čak ni pravdanje za svojeg kandidata. mora da su i oni još u šoku. 
- MarlboroGold
#2655 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
- Dozer
#2656 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
To je to... Sve receno.Roccohljup wrote: ↑22/09/2022 13:28 dajte ba....na koju je to debatu bakir ikada došao? Da je to u pitanju mogao je puno pametnije iskulirati

- Bosanski_kralj
#2657 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
Uredu je reći i smatrati da je ovo bio glup potez bećirovića (ma da se ja lično s tim ne slažem), ali praviti od toga neki skandal, govoriti kako se zbog toga neće glasati za njega i slično, je glupost neviđena.
I siguran sam da to uglavnom pišu oni koji su uvijek najpametniji, koji su im svi kandidati bezveze i loši. Sve i svašta kritikuju, a guzicu ne dižu da sami šta promijene.
Ako je ovo razlog da se za nekog ne glasa, a na suportnoj strani imaš Izetbegovića i tamo nekog profesora, teško li se ovoj državi i ovom narodu.
I siguran sam da to uglavnom pišu oni koji su uvijek najpametniji, koji su im svi kandidati bezveze i loši. Sve i svašta kritikuju, a guzicu ne dižu da sami šta promijene.
Ako je ovo razlog da se za nekog ne glasa, a na suportnoj strani imaš Izetbegovića i tamo nekog profesora, teško li se ovoj državi i ovom narodu.
- Bosanski_kralj
#2658 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
Jelde ti si jedan od onih što je baš krenuo zaokružiti Denisa i taman se desi ono sinoć i ti se predomisli?Roccohljup wrote: ↑22/09/2022 13:31 na stranici SDP ni mukajet o ovome debaklu......čak ni pravdanje za svojeg kandidata. mora da su i oni još u šoku.![]()
- laserShow
- Grijem se na: nacionalizam
#2659 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
Kakvim ponasanjem? Trebao je kao i 100x prije njega kako se radi opravdavati, objasnjavati, govoriti sve ono sto smo culi i znamo. Ja, i? Sta se desi, ko prica, ko ostavi komentar?Thorgerson wrote: ↑22/09/2022 12:06 Zato kazem, ja sam samo razocaran ovim ponasanjem. Nigdje nisam napisao da cu glasati za nekoga drugog u ovoj konstalaciji odnosa i kandidata Denis ostaje jedino rjesenje.
Ovo je odlicno ispalo, sada pricamo i o Becirovicu, ali i o bOkiru pa neka svako odluci ko mu je blizi.
Pa ja bih glasao za govno, samo ne za kartele na vlasti.
Znas kako kazu...nisam sd0 ali....Jelde ti si jedan od onih što je baš krenuo zaokružiti Denisa i taman se desi ono sinoć i ti se predomisli?
- Roccohljup
#2660 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
Nisam, a nakon sinoćnjeg debakla neću više nikad ni na kojoj listi. A ko hoće bujrum, svako neka glasa po svojoj savjestiBosanski_kralj wrote: ↑22/09/2022 14:37Jelde ti si jedan od onih što je baš krenuo zaokružiti Denisa i taman se desi ono sinoć i ti se predomisli?Roccohljup wrote: ↑22/09/2022 13:31 na stranici SDP ni mukajet o ovome debaklu......čak ni pravdanje za svojeg kandidata. mora da su i oni još u šoku.![]()
- Roccohljup
#2661 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
izvini znam da si tek od aprila na forumu, ali ako optužuješ nekoga da je SDA, makar se udostoji pa pogledaj moje postove i nađi makar jedan gdje sam nešto lijepo za njih rekao ili još gore podržao ih.
manite se više priče da ako uputiš kritiku nekom iz opozicije onda si automatski sda.
- Bosanski_kralj
#2662 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
Roccohljup wrote: ↑22/09/2022 14:40Nisam, a nakon sinoćnjeg debakla neću više nikad ni na kojoj listi. A ko hoće bujrum, svako neka glasa po svojoj savjestiBosanski_kralj wrote: ↑22/09/2022 14:37
Jelde ti si jedan od onih što je baš krenuo zaokružiti Denisa i taman se desi ono sinoć i ti se predomisli?
- tranquil
#2663 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
Hahahahaha, ma ja, glasali bi, ne samo on, nego svi oni, protiv SDA, ali eto sada baš neće, ahahahahaha.
Ahahahahahaha likova, još misle da neko vjeruje u takve priče
Ahahahahahaha likova, još misle da neko vjeruje u takve priče
- konoplja
#2664 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
Znao sam da ima mnogo zelenih NPCova, ali da ih je ovoliko crveno ofarbani je iznenadenje. 
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#2665 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
Legla joja su biro of fOdilja, pa ti sad lani nestHa na nasHu sdO.
laila laila illallah glasajte za Bakira, glasajte za Bakira, pobjedice SDA laila laila illallah
laila laila illallah glasajte za Bakira, glasajte za Bakira, pobjedice SDA laila laila illallah
-
Spit_fire
#2666 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
Znaci ..
- Ako nisi sa nama kontra nas si
-Glasaj za nas bez obzira na sve
-Bilo kakva kritika te svrstava u neprijatelje i nemas ti sta pricat
-Jesmo vagno al o nasim greskama nemoj pricat jer vidi sta drugi rade
-Nije bitna ideologija, plan i program bitni smo mi.
Dje li sam vec ovo sve vidio ..hmm..bice da je kod SDA
Evo da se odmah ogradim da ne trosim zivce na ove sro ce mi rec da sam bot.. bez ikvkaih problema cu rec kome svoj glas dajem..da ne bude suplja rado cu im poslat sliku listica u pp nakon izbora kao dokaz..dolaz na kojem ce pisat SDP ljudi i Zeljko Komsic
Dje li sam vec ovo sve vidio ..hmm..bice da je kod SDA
Evo da se odmah ogradim da ne trosim zivce na ove sro ce mi rec da sam bot.. bez ikvkaih problema cu rec kome svoj glas dajem..da ne bude suplja rado cu im poslat sliku listica u pp nakon izbora kao dokaz..dolaz na kojem ce pisat SDP ljudi i Zeljko Komsic
- MarlboroGold
#2667 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
Ne možeš uputiti ni najobičniju kritiku za jedan potez SDP-a, NiP-a i NS-a, a da te neko ne nazove SDA botom iako mrziš tu stranku iz dna duše.
To je samo dokaz koliko se nakotilo botova i na drugoj strani.
-
Spit_fire
#2668 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
Pisao sam vise puta na temi sdp..zasto su se pojavili botovi i kod opozicije? Zato sto im je 80% clanstva ovog blizeg koje ucestvuje u kampanjama, lijepi plakate, orgnaizuje skupove itd, tu iskljucivo iz jednog razloga...sutra kad/ako dobiju komad vlasti da ce se i oni omastit tu, tj da ce ih se uhljebit negdje. Znaci 100% provjereno i tacno iz licnog iskustva i dodira sa soticnim....zato i slijepo brane svoje isto ko sto sda botovi ma racun licne koristi brane svoje prvake..kazes jednu losu odma bi za vrat ti skocili...MarlboroGold wrote: ↑22/09/2022 15:24 Ne možeš uputiti ni najobičniju kritiku za jedan potez SDP-a, NiP-a i NS-a, a da te neko ne nazove SDA botom iako mrziš tu stranku iz dna duše.
Za NiP i NS ne znam, al NiP mi djeluje i gori od SDP po ovom pitanju..
-
moonca
#2669 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
Jeste bitan detlj, karakter kandidata. kao bosanski obichaj. ,
Drugi gost uopshte nije reagovao, pozitivno.
da je taj drugi gost bio Komsic. bila bi halabuka. mahanje rukama, gdje ches, ko sam ja ovdje itd..
-
Vaya
#2670 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
MarlboroGold wrote: ↑22/09/2022 15:24 Ne možeš uputiti ni najobičniju kritiku za jedan potez SDP-a, NiP-a i NS-a, a da te neko ne nazove SDA botom iako mrziš tu stranku iz dna duše.
Bravo...
Radiyi dugo za opozicionu stranku je vrlo nezahvalna stvar....
-
galia95
#2671 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
Upravo takoSpit_fire wrote: ↑22/09/2022 15:12 Znaci ..
Dje li sam vec ovo sve vidio ..hmm..bice da je kod SDA![]()
![]()
-
galia95
#2672 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
Slažem seMarlboroGold wrote: ↑22/09/2022 15:24 Ne možeš uputiti ni najobičniju kritiku za jedan potez SDP-a, NiP-a i NS-a, a da te neko ne nazove SDA botom iako mrziš tu stranku iz dna duše.
- Idemedosumom
#2673 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
Meni je Rumenige oduvijek bio fuj, nisam stvarno ni pomisljao da glasam za njega. Katastrofalan izbor ujedinjene opozicije. Ali nakon sinocnjeg poteza mi se pocinje dopadati. Dobit ce moj glas

-
Tempo
- ZeModerator
#2674 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
Da, da.
Ne moze biti legitimnije od toga. Normalno da treba ukljuciti i druge, a ne samo ratnike i poglavice tri najveca plemena
- Ateista
#2675 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
Ako sda ima svoje botove, ne vidim zasto ne bi i druge stranke.galia95 wrote: ↑22/09/2022 15:44Upravo takoSpit_fire wrote: ↑22/09/2022 15:12 Znaci ..
Dje li sam vec ovo sve vidio ..hmm..bice da je kod SDA![]()
![]()
Evo da se odmah ogradim da ne trosim zivce na ove sro ce mi rec da sam bot.. bez ikvkaih problema cu rec kome svoj glas dajem..da ne bude suplja rado cu im poslat sliku listica u pp nakon izbora kao dokaz..dolaz na kojem ce pisat SDP ljudi i Zeljko KomsicPrateći ovu i slične teme na ovom forumu, došao sam do poražavajućeg zaključka da nema neke prevelike razlike u ponašanju između pristalica ove dvije političke struje. Arogantno, bahato, nadmeno, agresivno, prepotentno... zajedničke osobine i jednih i drugih, nažalost.
Kljucna razlika je sto botovi ostalih stranaka smiju reci za koga misle glasati, a sda botovi ni u virtuelnom svijetu to ne smiju reci jer ih je sramota.