Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
-
Piaty
#2626 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
Ja cu glasati za denisa mada sam ga samo mozda 2 puta u zivotu cuo kad prica
-
Hakiz
-
Moenx
#2628 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
Poštovani klixoljubci, dragi glasači
Zbunjeni smo jučerašnjim potezom i ne znamo šta on znači
Samo 1 crtica
Nemojte Vi smetnuti s uma da SDP je cesto radio pod kompleksom SDA
Nema vecih SDA ovaca od SDP ovaca to nas britka povijest uci
Zlatko je cesto isao na dogovore sa Bakirom indirektno sa Fahrudinom dogovarao
SDP politicki uvijek je preuvelicavao SDA
Mozda he Mirsad bas alternativa
Ko zna
Zbunjeni smo jučerašnjim potezom i ne znamo šta on znači
Samo 1 crtica
Nemojte Vi smetnuti s uma da SDP je cesto radio pod kompleksom SDA
Nema vecih SDA ovaca od SDP ovaca to nas britka povijest uci
Zlatko je cesto isao na dogovore sa Bakirom indirektno sa Fahrudinom dogovarao
SDP politicki uvijek je preuvelicavao SDA
Mozda he Mirsad bas alternativa
Ko zna
-
redhat
#2629 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
Mirso je itekako SDA - u jednom trenutku mu je većinu općinskih odbora vodilo ili rodbina SDA čivija ili otpad od te iste SDA.
Glas za profu je fula apsolutna - nažalost a CV mu jeste impresivan iako to je klasični CV uspješnog i školovanog čovjeka, to što mi nismo društvo škole i edukacije više govori o nama nego o profi - ali CV mu je dobar i intelektualac je apsolutno, isto tako je i pragmatik koji će se prodati prvom ko mu ponudi dobar deal.
-
noviforumas
- drag_gost
#2631 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
Ti si taj koji nesto tvrdi, onda je posteno da to potkrijepis necim, inace si obican lazov.
Evo ovaj od sinoc sam preslusao sinoc i ne nadjoh to sto tvrdis. A niti je sa zelenog platnog spiska, za sto takodjer imas dokaz?
Nebitan je Hadzikadic ovdje, neka Denis pobjedi ratnog heroja, samo da ga ne gledamo vise.
- Roccohljup
#2632 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
Do menetap3ah75 wrote: ↑22/09/2022 12:36Ako već pišeš Bakreni onda i umjesto DB piši Rumeni.Roccohljup wrote: ↑22/09/2022 12:14
To je suština sve priče ali najodaniji fanovi DB nikako da skontaju da je veliku šansu propustio da u normalnoj i argumentovanoj debati privuče sebi dobar dio tih glasača. Ovako je samo veliku uslugu učinio ŽK koji će najviše hajrovati a samim tim i Bakreni.
- kokakolas
#2633 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
U postu zamijeni “denisa” za “bakira” i imas mentalitet prosjecnog SDA glasaca. Ja sto vise slusam Denisa manje zelim da glasam za njega.
Last edited by kokakolas on 22/09/2022 12:57, edited 1 time in total.
- tranquil
#2634 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
Jebo one koji ne izlaze na izbore, i kojima incident sa debatom može promijeniti glas. Ako do sada nisu vidjeli šta je problem u ovoj državi, ne bi oni glasali ionako nikako, našao bi se neki razlog. Hrđavom kurcu i dlake smetaju.Thorgerson wrote: ↑22/09/2022 11:59 Denis, a ovi njegovi sdpovci moraju da shvate da on nema nikakve jebene sanse da Bakiru uzme glas.
Znaci ne kontam tu logiku, kao biva nema Bakira da ga razvalim, nek vide njegovi glasaci ko je on.
Hahahaha... znaci ako mu je to ideja vodilja sinocnjeg poteza, onda je on glup ko noc.
Bakir ima svoju bazu. On ima siguricu. Zato lik i ne ide po ovim debatama. Koji ce mu qrac.
Al Denis, pa Denis ima priliku da otme komad Mirsinih, Komsicevih glasaca.
I NAJBITNIJE...ONIH KOJI NE IZLAZE NIKAKO NA IZBORE.
E kakvu je poruku njima poslao? To me nervira.
I dalje evo ne mogu da vjerujem kakvu je glupost napravio.
Kazem opet, dat cu Denisu glas, al to ce bit fkt s knedlom u grlu. Da se ne radi o skidanju ridjobradog. Nikad Denis moj glas ne bi dobio. Nikad.
Denis šta god da je sinoć uradio bio bi popljuvan. U tome je maestralnost poteza tima Izetbegović-Hadžikanešto. Stavili su Denisa pred svršen čin, najebo je šta god uradio. Da je ostao, našao bi se u poziciji da mu program kritikuje i glasove kida nevažan kandidat koji je realno bez šanse, vjerovatno SDA-ov spavač. Donji je kako god okreneš.
Uradio je po meni ispravniji potez od dva loša na raspolaganju, mada ne na najbolji mogući način.
- Login77777
#2635 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
A sto vise slusas Bakira to vise zelis da glasas za njega?
- kokakolas
#2636 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
To pogotovo druze Logine
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#2637 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
- Nespin
#2638 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
-
moonca
#2639 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
Denis je propustio shansu .da SEBE predstavi.kao ozbiljnog kandidata s idejama/ planom , shta i kako dalje.. josh bolje, nije bilo Bakira da mu kontrira...
Glasach, koji povremeno ukljuchi tv.. jer ne prati politiku iz sata u sat(forum)... je vidio shalabajzera... i naravno da che glas dati opet, Bakiru..
Glasach, koji povremeno ukljuchi tv.. jer ne prati politiku iz sata u sat(forum)... je vidio shalabajzera... i naravno da che glas dati opet, Bakiru..
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#2640 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
pa valjda on bolje od nas zna
mi smo forumska laprdala a lik je 25 godina u politici
napustio je i biden neke rasprave pa je pobijedio
mi smo forumska laprdala a lik je 25 godina u politici
napustio je i biden neke rasprave pa je pobijedio
- Roccohljup
#2641 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
znate šta meni nije jasno u cijeloj priči, za kaj je onda nosio onoliku fasciklu sa sobom ako je već ranije odlučio da će napustiti studio? ne mogu da vjerujem da je očekivao baketa da se ipak pojavi (tj nije znao da ovaj neće doći) jer tu bi tek ispao tupan. A sa druge strane ne mogu povjerovati i da se uplašio profe pa radi toga u zadnji momenat odlučio da napusti emisiju

-
LSD
#2642 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
SDA botine se uzjebale kad se pomene njihov pejgamber Bakir
- Nespin
#2643 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
jooooj dobro si, vidim ja meni nešto bode oči konstantno, kad ono lik ponio fascikletinu da mu bude "pri ruci" za tu jednu minutu vremena...Roccohljup wrote: ↑22/09/2022 13:11 znate šta meni nije jasno u cijeloj priči, za kaj je onda nosio onoliku fasciklu sa sobom ako je već ranije odlučio da će napustiti studio? ne mogu da vjerujem da je očekivao baketa da se ipak pojavi (tj nije znao da ovaj neće doći) jer tu bi tek ispao tupan. A sa druge strane ne mogu povjerovati i da se uplašio profe pa radi toga u zadnji momenat odlučio da napusti emisiju![]()
![]()
- Roccohljup
#2644 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
ma jarane na snimci igleda i podebela. kao da se spremio bio pa onda predomislioNespin wrote: ↑22/09/2022 13:16jooooj dobro si, vidim ja meni nešto bode oči konstantno, kad ono lik ponio fascikletinu da mu bude "pri ruci" za tu jednu minutu vremena...Roccohljup wrote: ↑22/09/2022 13:11 znate šta meni nije jasno u cijeloj priči, za kaj je onda nosio onoliku fasciklu sa sobom ako je već ranije odlučio da će napustiti studio? ne mogu da vjerujem da je očekivao baketa da se ipak pojavi (tj nije znao da ovaj neće doći) jer tu bi tek ispao tupan. A sa druge strane ne mogu povjerovati i da se uplašio profe pa radi toga u zadnji momenat odlučio da napusti emisiju![]()
![]()
![]()
-
Hakiz
#2645 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
Nije sam znao šta bi.
- canvra888
#2646 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
Kako se ljudi ovdje razmeću s pojmom 'bot', zbog lične agende i kratkovidnosti. Tačno treba zabraniti određene anglizme kod nas.
- tranquil
#2647 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
Šta, Denis došao u studio, vidio profinu fasciklu pa se prepao?
Pa znao je ko je u studiju, njegova fascikla je samo predstava, dio imidža, da izgleda ozbiljno. Sve je on planirao.
Realno, iako je u pravu, trebao je bolje uraditi. Ranije se kulturno izviniti i objasniti da "debata" bez glavnog protivkandidata nije debata nego zajebavanje naroda. Onda bi mnogo manje ljudi uopće upalilo TV da gleda onog kripto-SDA-ovca, i time bi mali zeleni dobio još manju eksponiranost. No, umjesto toga, on je odlučio da u emisiji uživo to isto kaže i ispadne kao dijete koje ima tantrum. To mu je jedina greška.
Ne mijenja puno konačni ishod.
Pa znao je ko je u studiju, njegova fascikla je samo predstava, dio imidža, da izgleda ozbiljno. Sve je on planirao.
Realno, iako je u pravu, trebao je bolje uraditi. Ranije se kulturno izviniti i objasniti da "debata" bez glavnog protivkandidata nije debata nego zajebavanje naroda. Onda bi mnogo manje ljudi uopće upalilo TV da gleda onog kripto-SDA-ovca, i time bi mali zeleni dobio još manju eksponiranost. No, umjesto toga, on je odlučio da u emisiji uživo to isto kaže i ispadne kao dijete koje ima tantrum. To mu je jedina greška.
-
Vaya
#2648 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
Bakir je na zalasku zivota, a ne politicke karijere. Ukolikk se desi da udje Predsjednistvo, sigurno ce dobiti jos jedan mandat kao predsjednik SDA jer im je kongres nekad u iducoj godini. S obzirom na sve, ako udje u Predsjednistvo i bude prrdsjednik SDA, ja ne vjerujem da ce on mandate i jednu od te dvije pozicije zavrsiti do kraja - biologija bi sigurno svoje odradila. Tako da ne vjerujem da ce se frakcije nesto plaho lomiti da ga gurnu u jarak sada i sa tim da generalno oslabe SDA kao stranku...bjjarmbar wrote: ↑22/09/2022 12:16![]()
Kod nas su na spisku i mladji od 18 godina i mrtvi, i ljudi koji nemaju nas pasos odavno i dijaspora koja ne dolazi u drzavu nit ih drzava zanima.. i na sve to izlaznost bude cca 55-60% prema statistici, a u stvarnosti brojevi koje sam spomenuo.
Mislim da se u matematici zanemaruje frakcija SDA koja ne zeli da Bakir bude na celu te stranke vise i da SDA ima, u najboljem slucaju, 200k glasova.
Meni je vise na pameti druga stvar, a evo ti pitanje za razmisljanje - Da li ti mislis da ce Niksic sa svojom klikom ala Masica, Vojina Mijatovica i ostalih se bas polomiti oko toga da Denis pobjedi, pa da onda nakon toga krene u slijedece logican potez - preuzimanje SDP-a?
-
LSD
#2649 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
Zamisli da Denis nije došao, a Bakir slagao pa došaotranquil wrote: ↑22/09/2022 13:23 Šta, Denis došao u studio, vidio profinu fasciklu pa se prepao?![]()
Ovako je morao doci, uvjeriti se da levat nije došao, nagovoriti se Zuki kakav si qrc od voditelja kad me zoves na debatu bez sagovornika a onda demonstrativno napustiti
- Roccohljup
#2650 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
dajte ba....na koju je to debatu bakir ikada došao? Da je to u pitanju mogao je puno pametnije iskulirati