Iskreno, da sam u Francuskoj ili bilo gdje vani, ne bi ni citala ove i slicne teme....insomnia78 wrote:Obavezno sacuvaj ovaj post. Pa kad dodje ceto da te pita "kakva je slanina" ima da ti spasi zivot i castizgubljena dusa wrote:Svaki put kad citam, zeludac mi se pomjeri od rijeci "rat", i prvo pomislim na ovo dvoje djece - kud' sa njima, kako ih zastititi.
Mene su jednom zahebali, drugi put nece....a ni ja nemam pravo da to uradim svojoj djeci...
Nemam ja ni postovanja, ni pardona prema "lijepoj nasoj"...nije ona to nicim zasluzila.
Malo po malo svodi me na uslove kakve sam imala i u toku rata.
Ma u p..lijepu materinu, nek se raspadne vise....
Raspali su se, i raspadaju, javni servisi, javno zdravstvo, javni saobracaj, vodovod, penzioni fond, privreda.... nek se i ovaj jad od zemlje raspadne ...
RESTART pa od pocetka... Prvo postrojiti da privreda profunkcionise, a onda ce se i ostalo dovesti u red...
Ne mogu ja njima "handriti moral". Nemoze se handriti nesto cega nema....cuj moral![]()
![]()
PS: Bas mi je puna kapa svegaa
Mozda bi bila "jako zabrinuta" kad CNN objavi vijesti vezane za stanje u zemljama regiona....napravila bi jos jednu limunadu da popravim nivo C vitamina, unistenog pretjeranom brigom....