Euridika wrote:pukepuke wrote:Zamišljam izraz lica svog muža da mu kažem: " Odoh na roštilj s nekom rajom s foruma, nisam ih nikad vidjela, niti znam kako se zovu i uglavnom su sve muškarci aktivni na temi ljubav i seks, vode nas u neku nedođiju gdje nema struje ni signala..." Onda mu se nakon 3 dana pojavim raščupana i raštimana, došla mu se samo javiti da ne brine za mene i vratim se u nedođiju![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Znam...
![]()
![]()
P.S. A sa mnom bi smjela, jelde?
Prilaženje damama ALL ABOUT
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- pukepuke
#2651 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
- yoda82
#2652 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Haj da i ja idem sa vas dvije i riješen problem. Nešto ne bi ni ja išao sa 7-8 muškaracapukepuke wrote:Euridika wrote:pukepuke wrote:Zamišljam izraz lica svog muža da mu kažem: " Odoh na roštilj s nekom rajom s foruma, nisam ih nikad vidjela, niti znam kako se zovu i uglavnom su sve muškarci aktivni na temi ljubav i seks, vode nas u neku nedođiju gdje nema struje ni signala..." Onda mu se nakon 3 dana pojavim raščupana i raštimana, došla mu se samo javiti da ne brine za mene i vratim se u nedođiju![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Znam...
![]()
![]()
P.S. A sa mnom bi smjela, jelde?Naravski
- pukepuke
#2653 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
To se zove prilaženje damama, kratko, jezgrovito, argumentiranoyoda82 wrote: Haj da i ja idem sa vas dvije i riješen problem. Nešto ne bi ni ja išao sa 7-8 muškaraca
Yoda
- yoda82
#2654 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Sila je na mojoj stranipukepuke wrote:To se zove prilaženje damama, kratko, jezgrovito, argumentiranoyoda82 wrote: Haj da i ja idem sa vas dvije i riješen problem. Nešto ne bi ni ja išao sa 7-8 muškaraca![]()
Yoda
- Bloo
- Globalna šefica
#2655 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Buckethead wrote:...a realno i nije za očekivati da idu s nepoznatim likovima...
boj se, boj se
- Bloo
- Globalna šefica
#2656 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
pokazes sliku sa druzenja, iduci put ce te sama spakovatiOtto_13 wrote:ja sam u takvoj fazi da kad bi rekao Draga idem ja sa nekim prijateljicama na druzenje vise nikad nebi smjeo zaspat zatvorenih ociju

-
ing-ecc
#2657 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Hebo ga više Kladanj i vikendarenje, imal gdje koja da joj se može prići u Sarajevu sukladno temi, ha ja, štaš tu komplikovati i ići 80-90 km daleko?!
Pa i ako je fočanka može joj se prići, ja ne marim za regionalnu pripadnost, davno sam obišao sve od Vardara do Triglava, znači sve priFatam.

- Ramzess Veliki
#2658 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Ja se penjem samo po šankovima, ne ide mi to veranje po šumama i gorama.Euridika wrote:Stipu ih, samo miniraju temu. Vokri im što neće ić'...Otto_13 wrote:Treba vama vratit vojni rok , isto ste tetke samo zanovijetate .
Otto, ko je ostao na spisku?
Ti, hanuma, Bloo, ja, Matzan, Buckethead, Respo, Ramo (?), Bato (?), Dale Cooper (?), Lijepa u duši (?), Fočanke (?) ...
Opet fali žena, po ovom spisku samo 3 su 'sigurne'...
-
ing-ecc
#2659 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
yoda, puke, euridika koja je najbliža ili iz Sarajeva? A i ako vas je više, dvije ili sve tri, eto ja ću vam prići.pukepuke wrote:To se zove prilaženje damama, kratko, jezgrovito, argumentiranoyoda82 wrote: Haj da i ja idem sa vas dvije i riješen problem. Nešto ne bi ni ja išao sa 7-8 muškaraca![]()
Yoda
- Bloo
- Globalna šefica
#2660 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
yoda je iz Sarajevaing-ecc wrote:yoda, puke, euridika koja je najbliža ili iz Sarajeva? A i ako vas je više, dvije ili sve tri, eto ja ću vam prići.pukepuke wrote:To se zove prilaženje damama, kratko, jezgrovito, argumentiranoyoda82 wrote: Haj da i ja idem sa vas dvije i riješen problem. Nešto ne bi ni ja išao sa 7-8 muškaraca![]()
Yoda
prezgodna treba
da sam musko, i would hit on that
- pukepuke
#2661 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Joooj slike, daj da pokušamo skontati koji je koji; ovaj s tetovažama je valjda Ramzes, kuler u crvenoj majici je Yoda, ček da skontam ostale...Bloo wrote: pokazes sliku sa druzenja, iduci put ce te sama spakovati
-
ing-ecc
#2662 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
eto yoda čekam te 
- pukepuke
#2663 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Ja mislila Yoda muškoBloo wrote: yoda je iz Sarajeva
prezgodna treba
- Ramzess Veliki
#2664 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Ja sam taj striper što se voli skidat' ...pukepuke wrote:Joooj slike, daj da pokušamo skontati koji je koji; ovaj s tetovažama je valjda Ramzes, kuler u crvenoj majici je Yoda, ček da skontam ostale...Bloo wrote: pokazes sliku sa druzenja, iduci put ce te sama spakovati
-
ing-ecc
#2665 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Ostavi yodu, ne diraj je. Ž-Ž aspiracije se ne racunaju u prilazenje damama na ovoj temi.pukepuke wrote:Ja mislila Yoda muškoBloo wrote: yoda je iz Sarajeva
prezgodna treba
da sam musko, i would hit on that![]()
- Euridika
- Globalna šefica
#2666 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Ramo, ideja je već propala. Šta ćeš ti na šanku, valjda ti je mjesto za šankom? Jedino ako baš dobro plešešRamzess Veliki wrote:Ja se penjem samo po šankovima, ne ide mi to veranje po šumama i gorama.Euridika wrote:Stipu ih, samo miniraju temu. Vokri im što neće ić'...Otto_13 wrote:Treba vama vratit vojni rok , isto ste tetke samo zanovijetate .
Otto, ko je ostao na spisku?
Ti, hanuma, Bloo, ja, Matzan, Buckethead, Respo, Ramo (?), Bato (?), Dale Cooper (?), Lijepa u duši (?), Fočanke (?) ...
Opet fali žena, po ovom spisku samo 3 su 'sigurne'...
- yoda82
#2667 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
@Bloo najlakše je udariti na male zelene
...
@ing-ecc, ja maloprije pišem da se ne osjećam ugodno u društvu nepoznatih muškaraca...i na neviđeno 100% nisi moj tip
@ing-ecc, ja maloprije pišem da se ne osjećam ugodno u društvu nepoznatih muškaraca...i na neviđeno 100% nisi moj tip
- Euridika
- Globalna šefica
#2668 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Jel' ovaj u krupnom planu?Ramzess Veliki wrote:Ja sam taj striper što se voli skidat' ...pukepuke wrote:Joooj slike, daj da pokušamo skontati koji je koji; ovaj s tetovažama je valjda Ramzes, kuler u crvenoj majici je Yoda, ček da skontam ostale...Bloo wrote: pokazes sliku sa druzenja, iduci put ce te sama spakovati
Kad prije promijeni opis - hajde što si se sav naduo od vode (i zraka, moliću lijepo!), ali kad ti prije kosa naraste...
-
ing-ecc
#2669 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
@Bloo hitna urgencija!yoda82 wrote:@Bloo najlakše je udariti na male zelene...
Dzaba sve ovo:
Bloo wrote: yoda je iz Sarajeva
prezgodna treba
- pukepuke
#2670 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Ih, pa nemoj nas ograničavati... Uostalom, Euridika i ja već imamo dogovoring-ecc wrote: Ostavi yodu, ne diraj je. Ž-Ž aspiracije se ne racunaju u prilazenje damama na ovoj temi.
- Matzan
#2671 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
yoda82 wrote:Haj da i ja idem sa vas dvije i riješen problem. Nešto ne bi ni ja išao sa 7-8 muškaracapukepuke wrote:Euridika wrote:![]()
![]()
![]()
Znam...
![]()
![]()
P.S. A sa mnom bi smjela, jelde?Naravski
yoda je muško valjda?
-
ing-ecc
#2672 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Jbt, nemo's damama prići. Mjenjaj naslov teme.pukepuke wrote:Ih, pa nemoj nas ograničavati... Uostalom, Euridika i ja već imamo dogovoring-ecc wrote: Ostavi yodu, ne diraj je. Ž-Ž aspiracije se ne racunaju u prilazenje damama na ovoj temi.
Sve je nesto zacahureno i clusterisano, te ova nece te ove dvije zasebno?!
- pukepuke
#2673 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Nije ni meni više ništa jasno. Yoda de nam se očituj molim teMatzan wrote: yoda je muško valjda?
- Matzan
#2674 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Euridika wrote:Znaš kako... protiv jednog bih možda i imala neke šanse za preživjeti (moždayoda82 wrote:Nije valjda da te je strahEuridika wrote:Mislim, hajde šalu na stranu, ali da 2-3 žene idu s 7-8 muških, koje vide po prvi put, na put od 2-3 sata vožnje......realno...
Zato uvijek sve odustanu i onda se svi muški meni natovare na kosti...![]()
![]()
![]()
), protiv 7-8 nikakve...
Ako smo forumaši nismo manijaci!
A da se nismo odazvali na poziv bilo bi da izbjegavamo žene, da vas se bojimo i tako to.... ono tipično, nikad žensku ugoditi.
- Matzan
#2675 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
pukepuke wrote:Nije ni meni više ništa jasno. Yoda de nam se očituj molim teMatzan wrote: yoda je muško valjda?
Žensko sa klićom od 20 cm!