Artest wrote:Avdija Vrsljajevic
Sto se tice Dilavera, sumnjam da ima vremena da se srede papiri za WC.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Artest wrote:Avdija Vrsljajevic
Vrsljo je lud ko struja, svaki put kad loptu posalje van igre mrsti se i ruzi sam sebe, udara pesnicom zrak i tako to.It_is_a_Leclerc wrote:Pape sam prizna da nema zadnjeg veznog i treba ga početi tražiti. Znači, od Premijer lige BiH do Prve iranske. Tražiti, tražiti i tražiti. Ovo sa Medunjaninom tjera suze na oči.
Al' kad sam vidio kako se Vrške ruši u hropcu nakon svakog centaršuta još gleda u sudiju kao - "Bio je faul"..
Pitanje je hoce li to Pape to skontati do juna mjeseca 2014 godine. Sve mi se cini da je tvrdoglaviji od cetiri mazge.-LIBERO- wrote:Slazem se. Bez kvalitetnoga zadnjeg veznog, nema nas nigdje. Narocito protiv brzih i tehnicki jakih reprezentacija. A realno vecina je takvih na SP.
Slažem se.It_is_a_Leclerc wrote:Ne bi bilo uredu da se ne proba Bešić na zadnjem veznom. Jbt ga, ne može mađarska liga biti gora od HNL-a, a lik je NAJBOLJI, dakle NAJBOLJI, igrač te lige, za razliku od Svršketa koji igra akd je južina i Dalmatincima se ne da.
Ma nece PAPE skontati gdje ce on to.Da je ista konto do sada ne bih doveo Bicu,Kolasinca,Hajrovica...da je ista kontao koda bi nas odveo na S.P. skonto bi valjda da je bolje od kuce gledati S.P. nego biti direktni ucesnik.Ne konta PAPE nista pogotovo ovo ne moze skontati jer ima malo vremenaPoint. wrote:Pitanje je hoce li to Pape to skontati do juna mjeseca 2014 godine. Sve mi se cini da je tvrdoglaviji od cetiri mazge.-LIBERO- wrote:Slazem se. Bez kvalitetnoga zadnjeg veznog, nema nas nigdje. Narocito protiv brzih i tehnicki jakih reprezentacija. A realno vecina je takvih na SP.
I ti konacno shvatio.luckylaka wrote: Ma nece PAPE skontati gdje ce on to.Da je ista konto do sada ne bih doveo Bicu,Kolasinca,Hajrovica...da je ista kontao koda bi nas odveo na S.P. skonto bi valjda da je bolje od kuce gledati S.P. nego biti direktni ucesnik.Ne konta PAPE nista pogotovo ovo ne moze skontati jer ima malo vremena
Jokericious wrote:I ti konacno shvatio.luckylaka wrote: Ma nece PAPE skontati gdje ce on to.Da je ista konto do sada ne bih doveo Bicu,Kolasinca,Hajrovica...da je ista kontao koda bi nas odveo na S.P. skonto bi valjda da je bolje od kuce gledati S.P. nego biti direktni ucesnik.Ne konta PAPE nista pogotovo ovo ne moze skontati jer ima malo vremena![]()
BHF_Manijak wrote:I da si ga posl'o u picku mater'nu za sva vremena.
Lažem jel?luckylaka wrote:Prvo ne volim nikada nikome govoriti da laze jer mi je to nekako prostacki ali tebi moram reci lazes brate i dobro lazes.I lazes za Begovica i Zahirivica i Kolasinca znaci jednostavno izmisljas i nemoj se baviti sa mnom ovdje na forumu nisam ja tema.I jos cu 1000 puta postaviti tabelu ovdje 1000 smajlica sve dok to mederator ne kaze da ne moze.Ustvari ko si uopste ti da mi drzis predavanja.Na zalost neces naci moje postove jer ces ici na ignore listu .Drugo ,Ne mislim glavom ni postovanog,,Jesa,,..Lsd,,,,Northa,,nego svojom i kada se ovaj portal bude zvao S.Korea ili Koreja onda ce mi neko moci reci sta cu pisati i kako misliti .Do tada Poz.i jednostavno postoji rjesenje,,Za sve kojima se ne citaju moji postovi ili zaobidji ili na ,,ignore,,i rijesio si svoj problemshalla wrote:Izvini, da te priupitam, a koje si to igrače ti ubacio u reprezentaciju tj. koje igrače si ti kao protežirao ovdje??????luckylaka wrote:Kritike na racun Vrsajevica i Sunjica na zalost uvijek dolaze od istih vjerovatno od onih koji bi u Brazil da poguraju Cocalica i ekipu.Javljate se na pogresnu adresu imate selektora njemu se obratite.Mi smo uspjeli svoje ubaciti u reprezentaciju(jeste bilo malo teze ali isplatilo se)vasa propaganda malo slabije to radi.
Koliko se mogu ovako na prvu sjetiti:
- Jebavao si Begi od-do, zvao ga kanađaninom, govorio da mu treba zviždati čak i ako nekad zaigra za BiH;
- Sa Zukanovićem si se šprdao od onog momenta kad je prvi put pomenut ovdje pa do trenutka kad ga je Pape pozvao;
- Kolašinca si ismijavao tj. čitavo ti je vrijeme bilo slatko ono selektorovo "neka krene da može stići pješke na vrijeme";
Pitam se kako te više nije stid tvojih godina, trolaš ovaj forum 2 godine i jebeš nas u zdrav mozak sa postavljanjem tabela i 46 smajlija po postu i apsolutno svaki pokušaj argumentovane kritike pokušavaš da zatomiš nekim infantilnim postovima tipa "PAPE tako rek'o, obratite se PAPETU" i sl...
Ne mogu majke mi više da šutim, vrijeđa mi inteligenciju tvoj način komuniciranja ovdje na forumu. Ugledaj se na Ježa, northa, LSD-a i još par likova za koje se eto može reći da brane Papeta ali su itekako svjesni propusta i grešaka. Prvi put sam reagovao na tvoje postove još poslije one utakmice sa Mexicom kad si ti napisao nešto poput "super sam se proveo, atmosfera je bila super i sve je drugo nebitno"...
Jebo me svak' ako neću sjesti potrošiti jedan vikend i naći sve tvoje postove gdje omalovažavaš neke od igrača koji su ti sad kao neizostavni i još kažeš ti ih progurao (prvenstveno tu mislim na Begovića i Zukanovića)

Cija je to izjavaODVRATAN_i_GADAN wrote:"U moju kucu crnkinja nece i moj je sin nikada nece dovesti"!![]()
,,RobAtl,,tacno znam da smo bili tu blizu jedno drugog i u ,,Vivid,,i na stadion i dolazio sam u Holiday in raspitivao se ali eto nije nam se potrefilo.Inace odusevila me je raja iz Atlante,prava rajaEto nekih naznaka do godine u martu sa Amerima valjda St.Louis,Atlanta ili Chicago.Poz.Rob_Atl wrote:jedva prezivi vikend, utakmica manje vise nisam je ni gledao toliko a sve ste rekli. ludnica po gradu, na tribinama isto , prvi put da se organizovalo navijanje kako treba (mislim na navijacku sekciju) zadnjih 10 minuta je haos bio, evo citam danas lokalne novine pisu sve i svasta, neki su nas slali u pm sto smo im stadion "zapalili" nekima je bilo lijepo za pogledati. Korteo je odlican bio ne znam koliko je ljudi bilo , nebih ga usvrstavao sa onim u parizu, ali sigurno je medju top 5 ako postoji lista
...
@lucky ako imas jos slika postavi ili posalji na private sto sa stadiona sto kortea