BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
jeza u ledja

#2651 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by jeza u ledja »

Artest wrote:Avdija Vrsljajevic
:lol: :thumbup:

Sto se tice Dilavera, sumnjam da ima vremena da se srede papiri za WC.
It_is_a_Leclerc

#2652 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by It_is_a_Leclerc »

Pape sam prizna da nema zadnjeg veznog i treba ga početi tražiti. Znači, od Premijer lige BiH do Prve iranske. Tražiti, tražiti i tražiti. Ovo sa Medunjaninom tjera suze na oči.

Al' kad sam vidio kako se Vrške ruši u hropcu nakon svakog centaršuta još gleda u sudiju kao - "Bio je faul".. :lol:
jeza u ledja

#2653 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by jeza u ledja »

It_is_a_Leclerc wrote:Pape sam prizna da nema zadnjeg veznog i treba ga početi tražiti. Znači, od Premijer lige BiH do Prve iranske. Tražiti, tražiti i tražiti. Ovo sa Medunjaninom tjera suze na oči.

Al' kad sam vidio kako se Vrške ruši u hropcu nakon svakog centaršuta još gleda u sudiju kao - "Bio je faul".. :lol:
Vrsljo je lud ko struja, svaki put kad loptu posalje van igre mrsti se i ruzi sam sebe, udara pesnicom zrak i tako to. :D

Baj d vej, ko je ono optuzio nekog drugog da je ljubomoran na Vrslju jer mu je mozda oteo curu? :lol: :place1:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#2654 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by -LIBERO- »

Slazem se. Bez kvalitetnoga zadnjeg veznog, nema nas nigdje. Narocito protiv brzih i tehnicki jakih reprezentacija. A realno vecina je takvih na SP.
Point.

#2655 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by Point. »

-LIBERO- wrote:Slazem se. Bez kvalitetnoga zadnjeg veznog, nema nas nigdje. Narocito protiv brzih i tehnicki jakih reprezentacija. A realno vecina je takvih na SP.
Pitanje je hoce li to Pape to skontati do juna mjeseca 2014 godine. Sve mi se cini da je tvrdoglaviji od cetiri mazge.
BHF_Manijak

#2656 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by BHF_Manijak »

Cekajte ba ljudi, Safet nije rekao da NECE zadnjeg veznog, vec covjek nekce KLASICNOG zadnjeg veznog, vec covjeka koji je tehnicki potkovan i zna lopte. :-) :roll: :roll: :roll: On majkemi k'o da klu vodi, pa ono hoce da primora vlasnike da mu kupe Xabi Alonsa ili Busquetsa! :oops:
It_is_a_Leclerc

#2657 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by It_is_a_Leclerc »

Ne bi bilo uredu da se ne proba Bešić na zadnjem veznom. Jbt ga, ne može mađarska liga biti gora od HNL-a, a lik je NAJBOLJI, dakle NAJBOLJI, igrač te lige, za razliku od Svršketa koji igra akd je južina i Dalmatincima se ne da.
Logovan

#2658 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by Logovan »

It_is_a_Leclerc wrote:Ne bi bilo uredu da se ne proba Bešić na zadnjem veznom. Jbt ga, ne može mađarska liga biti gora od HNL-a, a lik je NAJBOLJI, dakle NAJBOLJI, igrač te lige, za razliku od Svršketa koji igra akd je južina i Dalmatincima se ne da.
Slažem se. :thumbup: Siguran sam da bi on bio pun pogodak na zadnjem veznom.
Idemedosumom

#2659 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by Idemedosumom »

Naravno, Beša je protiv Meksika dosta toga pokazao, nesto slicno kao SEO protiv Argentine. Zovi ga pape, ko jebe Vladu :D
luckylaka

#2660 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by luckylaka »

Point. wrote:
-LIBERO- wrote:Slazem se. Bez kvalitetnoga zadnjeg veznog, nema nas nigdje. Narocito protiv brzih i tehnicki jakih reprezentacija. A realno vecina je takvih na SP.
Pitanje je hoce li to Pape to skontati do juna mjeseca 2014 godine. Sve mi se cini da je tvrdoglaviji od cetiri mazge.
Ma nece PAPE skontati gdje ce on to.Da je ista konto do sada ne bih doveo Bicu,Kolasinca,Hajrovica...da je ista kontao koda bi nas odveo na S.P. skonto bi valjda da je bolje od kuce gledati S.P. nego biti direktni ucesnik.Ne konta PAPE nista pogotovo ovo ne moze skontati jer ima malo vremena
Jokericious

#2661 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by Jokericious »

luckylaka wrote: Ma nece PAPE skontati gdje ce on to.Da je ista konto do sada ne bih doveo Bicu,Kolasinca,Hajrovica...da je ista kontao koda bi nas odveo na S.P. skonto bi valjda da je bolje od kuce gledati S.P. nego biti direktni ucesnik.Ne konta PAPE nista pogotovo ovo ne moze skontati jer ima malo vremena
I ti konacno shvatio. :thumbup:

:mrgreen:
luckylaka

#2662 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by luckylaka »

Jokericious wrote:
luckylaka wrote: Ma nece PAPE skontati gdje ce on to.Da je ista konto do sada ne bih doveo Bicu,Kolasinca,Hajrovica...da je ista kontao koda bi nas odveo na S.P. skonto bi valjda da je bolje od kuce gledati S.P. nego biti direktni ucesnik.Ne konta PAPE nista pogotovo ovo ne moze skontati jer ima malo vremena
I ti konacno shvatio. :thumbup:

:mrgreen:
:lol: Ja samo shvatam da je PAPE najbolji fudbaler BiH svih vremena,najbolji igrac Psg-a svih vremena,najuspjesniji BiH selektor svih vremena...sta treba jos
BHF_Manijak

#2663 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by BHF_Manijak »

I da si ga posl'o u picku mater'nu za sva vremena.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#2664 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by Velkoski »

BHF_Manijak wrote:I da si ga posl'o u picku mater'nu za sva vremena.
:lol:
DonVitoN

#2665 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by DonVitoN »

DM ko god.. probaj Besica probaj nesto a ne... i jedan pravi spic (Dzeko o Ibisevic) na krilima Lulica, Hajrovica pa bolje i da Miske glumi krilo desno lazno tj. AM nego da gledam dva spica bez pravog DM. gdje Medunjanin jadnik sam jedu ga kako god okrenes pa nas samo malo ozbiljnija repka vrti oko malog prsta da ne pricam o onom sinoc rezultat.
Eto Murinjo i Ferguson su naivni sto igraju sa jednim pravim napadacem i DM.
shalla

#2666 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by shalla »

luckylaka wrote:
shalla wrote:
luckylaka wrote:Kritike na racun Vrsajevica i Sunjica na zalost uvijek dolaze od istih vjerovatno od onih koji bi u Brazil da poguraju Cocalica i ekipu.Javljate se na pogresnu adresu imate selektora njemu se obratite.Mi smo uspjeli svoje ubaciti u reprezentaciju(jeste bilo malo teze ali isplatilo se :-D )vasa propaganda malo slabije to radi.
Izvini, da te priupitam, a koje si to igrače ti ubacio u reprezentaciju tj. koje igrače si ti kao protežirao ovdje??????

Koliko se mogu ovako na prvu sjetiti:

- Jebavao si Begi od-do, zvao ga kanađaninom, govorio da mu treba zviždati čak i ako nekad zaigra za BiH;
- Sa Zukanovićem si se šprdao od onog momenta kad je prvi put pomenut ovdje pa do trenutka kad ga je Pape pozvao;
- Kolašinca si ismijavao tj. čitavo ti je vrijeme bilo slatko ono selektorovo "neka krene da može stići pješke na vrijeme";

Pitam se kako te više nije stid tvojih godina, trolaš ovaj forum 2 godine i jebeš nas u zdrav mozak sa postavljanjem tabela i 46 smajlija po postu i apsolutno svaki pokušaj argumentovane kritike pokušavaš da zatomiš nekim infantilnim postovima tipa "PAPE tako rek'o, obratite se PAPETU" i sl...

Ne mogu majke mi više da šutim, vrijeđa mi inteligenciju tvoj način komuniciranja ovdje na forumu. Ugledaj se na Ježa, northa, LSD-a i još par likova za koje se eto može reći da brane Papeta ali su itekako svjesni propusta i grešaka. Prvi put sam reagovao na tvoje postove još poslije one utakmice sa Mexicom kad si ti napisao nešto poput "super sam se proveo, atmosfera je bila super i sve je drugo nebitno"...

Jebo me svak' ako neću sjesti potrošiti jedan vikend i naći sve tvoje postove gdje omalovažavaš neke od igrača koji su ti sad kao neizostavni i još kažeš ti ih progurao (prvenstveno tu mislim na Begovića i Zukanovića) :-)
Prvo ne volim nikada nikome govoriti da laze jer mi je to nekako prostacki ali tebi moram reci lazes brate i dobro lazes.I lazes za Begovica i Zahirivica i Kolasinca znaci jednostavno izmisljas i nemoj se baviti sa mnom ovdje na forumu nisam ja tema.I jos cu 1000 puta postaviti tabelu ovdje 1000 smajlica sve dok to mederator ne kaze da ne moze.Ustvari ko si uopste ti da mi drzis predavanja.Na zalost neces naci moje postove jer ces ici na ignore listu .Drugo ,Ne mislim glavom ni postovanog,,Jesa,,..Lsd,,,,Northa,,nego svojom i kada se ovaj portal bude zvao S.Korea ili Koreja onda ce mi neko moci reci sta cu pisati i kako misliti .Do tada Poz.i jednostavno postoji rjesenje,,Za sve kojima se ne citaju moji postovi ili zaobidji ili na ,,ignore,,i rijesio si svoj problem
Lažem jel?

Hajde da vidimo kako si ti gurao Begu u reprezentaciju:

Image

Image

Image

Sada idem spavati al sutra ću nastaviti sa Zukanovićem i još nekima koji su pozvani a ti se prije toga šprdao sa njima... Hvala Bogu pa mi dade ogromnu glavu pa se sjećam ko je šta pisao i prije 2 godine...
DonVitoN

#2667 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by DonVitoN »

:oops: :oops:
luckylaka

#2668 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by luckylaka »

Izvini, da te priupitam, a koje si to igrače ti ubacio u reprezentaciju tj. koje igrače si ti kao protežirao ovdje??????

Koliko se mogu ovako na prvu sjetiti:

- Jebavao si Begi od-do, zvao ga kanađaninom, govorio da mu treba zviždati čak i ako nekad zaigra za BiH;
- Sa Zukanovićem si se šprdao od onog momenta kad je prvi put pomenut ovdje pa do trenutka kad ga je Pape pozvao;
- Kolašinca si ismijavao tj. čitavo ti je vrijeme bilo slatko ono selektorovo "neka krene da može stići pješke na vrijeme";

Pitam se kako te više nije stid tvojih godina, trolaš ovaj forum 2 godine i jebeš nas u zdrav mozak sa postavljanjem tabela i 46 smajlija po postu i apsolutno svaki pokušaj argumentovane kritike pokušavaš da zatomiš nekim infantilnim postovima tipa "PAPE tako rek'o, obratite se PAPETU" i sl...

Ne mogu majke mi više da šutim, vrijeđa mi inteligenciju tvoj način komuniciranja ovdje na forumu. Ugledaj se na Ježa, northa, LSD-a i još par likova za koje se eto može reći da brane Papeta ali su itekako svjesni propusta i grešaka. Prvi put sam reagovao na tvoje postove još poslije one utakmice sa Mexicom kad si ti napisao nešto poput "super sam se proveo, atmosfera je bila super i sve je drugo nebitno"...

Jebo me svak' ako neću sjesti potrošiti jedan vikend i naći sve tvoje postove gdje omalovažavaš neke od igrača koji su ti sad kao neizostavni i još kažeš ti ih progurao (prvenstveno tu mislim na Begovića i Zukanovića) :-)[/quote]
Prvo ne volim nikada nikome govoriti da laze jer mi je to nekako prostacki ali tebi moram reci lazes brate i dobro lazes.I lazes za Begovica i Zahirivica i Kolasinca znaci jednostavno izmisljas i nemoj se baviti sa mnom ovdje na forumu nisam ja tema.I jos cu 1000 puta postaviti tabelu ovdje 1000 smajlica sve dok to mederator ne kaze da ne moze.Ustvari ko si uopste ti da mi drzis predavanja.Na zalost neces naci moje postove jer ces ici na ignore listu .Drugo ,Ne mislim glavom ni postovanog,,Jesa,,..Lsd,,,,Northa,,nego svojom i kada se ovaj portal bude zvao S.Korea ili Koreja onda ce mi neko moci reci sta cu pisati i kako misliti .Do tada Poz.i jednostavno postoji rjesenje,,Za sve kojima se ne citaju moji postovi ili zaobidji ili na ,,ignore,,i rijesio si svoj problem[/quote]
Lažem jel?

Hajde da vidimo kako si ti gurao Begu u reprezentaciju:

Image

Image

Image

Sada idem spavati al sutra ću nastaviti sa Zukanovićem i još nekima koji su pozvani a ti se prije toga šprdao sa njima... Hvala Bogu pa mi dade ogromnu glavu pa se sjećam ko je šta pisao i prije 2 godine...[/quote]
:lol: :lol: Sta si ti ovdje nasao lose.Naravno da je Begovic svojevremeno bio svojeglav dok je odbijao poziv za reprezentaciju ,sta je PAPE trebao da ga casti sto nece u Ameriku.Drugo drago mi je da pratis moje postove skoro evo dvije godine sto znaci da nesto vrijedim,vidis ja tvoj ni prosli nisam zapamtio.Trece ocito je da si sa nekim u dosluhu ovdje na forumu posto si kod mene na ignore listi.Poz.
ODVRATAN_i_GADAN

#2669 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by ODVRATAN_i_GADAN »

"U moju kucu crnkinja nece i moj je sin nikada nece dovesti"! :-) :-)
DonVitoN

#2670 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by DonVitoN »

ODVRATAN_i_GADAN wrote:"U moju kucu crnkinja nece i moj je sin nikada nece dovesti"! :-) :-)
Cija je to izjava :(
luckylaka

#2671 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by luckylaka »

Image :thumbup: :bih: Za milijune ljudi na svijetu nogomet je samo igra, ali za navijače reprezentacije BiH nogomet je više od igre.

Za onih 30 tisuća ljudi koji su 90 minuta pjevali svojoj Bosni u St.Louisu, iako je ta Bosna gubila, nogomet je ponos, nogomet je identitet, sve ono što su ti ljudi izgubili u ratu i nakon njega nadoknađuje im - lopta.

Svi propali politički dogovori, svi nesporazumi, ljutnje, razočarenja, nerazumijevanja, podmetanja, prijetnje, odbacivanja domovine, korištenja domovine za vlastita bogaćenja, za sva uzaludna obećanja – nogomet je lijek.

To je izlaz iz frustracije, to je jedina pobjeda do koje se došlo, jedini dokaz o tome da BiH može biti ravnopravna i cijenjena.

Zato neka živi nogomet još dugo, voljet ćemo domovinu zbog nogometa, zbog te divne igre koja nam vraća ljudsko dostojanstvo...Preuzeto sa Al Jazeera
Rob_Atl

#2672 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by Rob_Atl »

:-) jedva prezivi vikend, utakmica manje vise nisam je ni gledao toliko a sve ste rekli. ludnica po gradu, na tribinama isto , prvi put da se organizovalo navijanje kako treba (mislim na navijacku sekciju) zadnjih 10 minuta je haos bio, evo citam danas lokalne novine pisu sve i svasta, neki su nas slali u pm sto smo im stadion "zapalili" nekima je bilo lijepo za pogledati. Korteo je odlican bio ne znam koliko je ljudi bilo , nebih ga usvrstavao sa onim u parizu, ali sigurno je medju top 5 ako postoji lista :D ...

@lucky ako imas jos slika postavi ili posalji na private sto sa stadiona sto kortea :bih:
luckylaka

#2673 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by luckylaka »

Image :( :( Vjecni Rahmet mojim dobrim Krajisnicima
luckylaka

#2674 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by luckylaka »

Rob_Atl wrote::-) jedva prezivi vikend, utakmica manje vise nisam je ni gledao toliko a sve ste rekli. ludnica po gradu, na tribinama isto , prvi put da se organizovalo navijanje kako treba (mislim na navijacku sekciju) zadnjih 10 minuta je haos bio, evo citam danas lokalne novine pisu sve i svasta, neki su nas slali u pm sto smo im stadion "zapalili" nekima je bilo lijepo za pogledati. Korteo je odlican bio ne znam koliko je ljudi bilo , nebih ga usvrstavao sa onim u parizu, ali sigurno je medju top 5 ako postoji lista :D ...

@lucky ako imas jos slika postavi ili posalji na private sto sa stadiona sto kortea :bih:
,,RobAtl,,tacno znam da smo bili tu blizu jedno drugog i u ,,Vivid,,i na stadion i dolazio sam u Holiday in raspitivao se ali eto nije nam se potrefilo.Inace odusevila me je raja iz Atlante,prava rajaEto nekih naznaka do godine u martu sa Amerima valjda St.Louis,Atlanta ili Chicago.Poz.
luckylaka

#2675 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by luckylaka »

Image :thumbup: :bih: Lagane pripreme za Brazil
Locked