Sjoo ba kako vam se da vise o Sušiću....
Sjoo ba kako vam se da vise o reprezentaciji....
Moderators: Charuga, Tomahawk11
A sta ako mi budemo dali 3 gola, Hasagic bude potpuno nezaposlen na golu, i onda na kraju utakmice primi neki pacerski gol kroz noge sa 30 metara?shalla wrote:Samo bolestan um može sutra navijati za Rumune da bi ovdje mogao napisati "e jesam vam rek'o". Taj po meni ne da bi dobio ban sa forum već bih mu da mogu spucao ban na korištenje interneta ikako. Ja prvi imam dosta zamjerki na račun selektora ali jbt nisam bolesnik da sutra navijam protiv jedine mi domovine...
Ja sam fino obećao osvoji li 4 ili 6 bodova da ću promijeniti avatar na sa-x kao i profile sliku na FB, na obje će biti Pape (ne moderator već selektor)
Bubalo1 wrote:Ja necu navijat za Rumune...ali cu ako izgubimo doci i napisat to![]()
burek_in_space wrote:Ja ti rekoh da necesh ni nakon utakmice.![]()
Jarane pogresno si me shvatio, kad sam mislio na red i disciplinu mislio sam da niko ne sere i izmislja kako se ne odazvati pozivu na prijateljsku. Sve sto si ti naveo stoji, jebiga nasa narav neko nekad hoda po terenu neko mase rukama neko nekom ebe familiju na terenu al oni su se ipak odazvali, dok je ovaj herc izmisljao naku vanzemaljsku prehladu pa se nije javljao pa kad se javio eh onda se javio preko nekih engleza iz kluba. Jebo ti insana koji se boji da ce izgubiti mjesto u jebenom Stoke-u (velicina klub nema sta) ako propusti jedan mec. A ni Ibricica nije trebalo zvati isto je to sranje samo drugo pakovanje.Dead Man Walking wrote:E ovo mi je najsmjesnije od svega. Imamo selektora kome pojedini igraci setkaju po terenu, drugi mashu rukama i govore "ne mere vako", kapiten najtalentovanijeg igraca salje u PM dva puta pred tv kamerama, igraci se (ne) odazivaju za prijateljske kako im se navije, povrijedjeni golman koji ce braniti pod injekcijama par dana prije utakmice razbije mecku nakon pijanke sa (povlastenim) suigracima, itd. i mi govorimo kako se red i discilpina moraju znati. Svasta.Point. wrote: jer ipak mora imati neki red i disciplina u reprezentaciji
Van Halen wrote:Hasagić je čovjek koji se rodio na krivoj nozi! Niakkav kvalitet sreća pa levati nisu više od dva puta opucali na gol. Begović je za njega golman i po.
Haj Sema ne kenjaj života tihz__semir wrote:Asmire, šta je na meniju večeras? Imal' kakvih bijelih bubrega, onako od muke da se pojedu?
sad ga vala pretjerahz__semir wrote:Asmire, šta je na meniju večeras? Imal' kakvih bijelih bubrega, onako od muke da se pojedu?
Upravo to...pa da su Gušu,Piplicu ili Dedića aktivirali ,bolje bi bilo...zato što su ZDRAVI, bez diskushernije.shalla wrote:Haj Sema ne kenjaj života tihz__semir wrote:Asmire, šta je na meniju večeras? Imal' kakvih bijelih bubrega, onako od muke da se pojedu?![]()
Onaj Aner što je dolazio na termin je bolje rješenje od ovakvog Hasagića, ne mora to biti Begović (nažalost) ali daj Šehu, Burića, bilo koga ko je ZDRAV... Kenanova (ne)reakcija kod gola albanaca i kod večerašnjeg gola je nešto što smo i ti i ja gledali godinama od Alaima, a vrlo dobro znamo Muhamedove golmanske "kvalitete"...
Nije valjda da skupljash josh postere?!LSD wrote: Upravo to...pa da su Gušu,Piplicu ili Dedića aktivirali ,bolje bi bilo...zato što su ZDRAVI, bez diskushernije.
Kao da je Hasagić jedan jedini golman kojeg mi imamo i koji i pod inekcijama treba braniti...to mi nikako nije jasno.
Keno ne može da se makne, ali ovo nije prvi put...nije da nece, vec ne može...svaka njemu cast što on stane na gol ,ali to je velika kocka....možda bi Avdukić ili Šehić primili veceras golove kod onog šuta, ali barem bi pokušali nešto uraditi...baciti se za postera i uljepšati gol ako ništa...dici ruke,pomaknuti se smjesta, ma bilo šta.
Imamo limitiranog golmana, u zdravstvenom smilu (da ne kažem hendikepiranog jer ružno zvuci) - nažalostja mu od srca želim da što prije izlijeci diskusherniju i da imamo golmana koji nece morati pod inekcijama braniti
I ja sam čovjek i volim BiH, da se i ja prijavim?hz__semir wrote:Jebiga, jedan ČOVJEK dolazi i prima injekcije ako treba, samo da nastupa za svoju domovinu, a drugi NEČOVJEK hladi muda kuci u Engleskoj i izmislja gripe.
Bolje imati čovjeka na golu, nego ovu barabu, pa makar.
burek_in_space wrote:Nije valjda da skupljash josh postere?!LSD wrote: Upravo to...pa da su Gušu,Piplicu ili Dedića aktivirali ,bolje bi bilo...zato što su ZDRAVI, bez diskushernije.
Kao da je Hasagić jedan jedini golman kojeg mi imamo i koji i pod inekcijama treba braniti...to mi nikako nije jasno.
Keno ne može da se makne, ali ovo nije prvi put...nije da nece, vec ne može...svaka njemu cast što on stane na gol ,ali to je velika kocka....možda bi Avdukić ili Šehić primili veceras golove kod onog šuta, ali barem bi pokušali nešto uraditi...baciti se za postera i uljepšati gol ako ništa...dici ruke,pomaknuti se smjesta, ma bilo šta.
Imamo limitiranog golmana, u zdravstvenom smilu (da ne kažem hendikepiranog jer ružno zvuci) - nažalostja mu od srca želim da što prije izlijeci diskusherniju i da imamo golmana koji nece morati pod inekcijama braniti
Sad si mi josh drazhi.LSD wrote:![]()
još od perioda Khana i Barteza
Možda jer jeste takoŠibicar wrote:LSD,gdje ti diskushernija pade na pamet...plačem![]()
![]()
![]()