Golman reprezentacije BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Ko treba biti prvi golman reprezentacije?

Nemanja Supić
54
8%
Asmir Begović
392
62%
Kenan Hasagić
156
24%
neko drugi
35
5%

Total votes: 637

ja.neron

#2626 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by ja.neron »

Sjoo ba kako vam se da vise o Hasagiću.... :zzzz:

Sjoo ba kako vam se da vise o Sušiću.... :zzzz:

Sjoo ba kako vam se da vise o reprezentaciji.... :zzzz:
jeza u ledja

#2627 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by jeza u ledja »

:D

Ma mislio sam prevrce se ista tema vec dva mjeseca. Begovic, Susic, dal ga je trebo pozvat, il nije. Vako - nako. Pa dobro vise skontali smo sta ko kako misli. Vidjecemo u buducnosti sta ce se desiti.
Zar ima neko ko vise ne zna detalje oko Begovicevog slucaja? Gripa, Stoke, Pulis, Meksiko, gluhi telefoni, Pape, ovo ono. Pa stvarno vise...
ja.neron

#2628 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by ja.neron »

ma nisam ja tebe prozivao već se samo nadovezao na tvoju misao
shalla

#2629 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by shalla »

Samo bolestan um može sutra navijati za Rumune da bi ovdje mogao napisati "e jesam vam rek'o". Taj po meni ne da bi dobio ban sa forum već bih mu da mogu spucao ban na korištenje interneta ikako. Ja prvi imam dosta zamjerki na račun selektora ali jbt nisam bolesnik da sutra navijam protiv jedine mi domovine...

Ja sam fino obećao osvoji li 4 ili 6 bodova da ću promijeniti avatar na sa-x kao i profile sliku na FB, na obje će biti Pape (ne moderator već selektor) :mrgreen:
jeza u ledja

#2630 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by jeza u ledja »

shalla wrote:Samo bolestan um može sutra navijati za Rumune da bi ovdje mogao napisati "e jesam vam rek'o". Taj po meni ne da bi dobio ban sa forum već bih mu da mogu spucao ban na korištenje interneta ikako. Ja prvi imam dosta zamjerki na račun selektora ali jbt nisam bolesnik da sutra navijam protiv jedine mi domovine...

Ja sam fino obećao osvoji li 4 ili 6 bodova da ću promijeniti avatar na sa-x kao i profile sliku na FB, na obje će biti Pape (ne moderator već selektor) :mrgreen:
A sta ako mi budemo dali 3 gola, Hasagic bude potpuno nezaposlen na golu, i onda na kraju utakmice primi neki pacerski gol kroz noge sa 30 metara? :-D Ja navijam za taj scenario, pa da vam kazem 'eee jesam vam reko'. :P
Mustang1

#2631 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Mustang1 »

Ja necu navijat za Rumune...ali cu ako izgubimo doci i napisat to :D :oops:
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#2632 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by 1946 »

Bubalo1 wrote:Ja necu navijat za Rumune...ali cu ako izgubimo doci i napisat to :D :oops:
burek_in_space wrote:Ja ti rekoh da necesh ni nakon utakmice. :evil:
:D
Point.

#2633 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Point. »

Dead Man Walking wrote:
Point. wrote: jer ipak mora imati neki red i disciplina u reprezentaciji
E ovo mi je najsmjesnije od svega. Imamo selektora kome pojedini igraci setkaju po terenu, drugi mashu rukama i govore "ne mere vako", kapiten najtalentovanijeg igraca salje u PM dva puta pred tv kamerama, igraci se (ne) odazivaju za prijateljske kako im se navije, povrijedjeni golman koji ce braniti pod injekcijama par dana prije utakmice razbije mecku nakon pijanke sa (povlastenim) suigracima, itd. i mi govorimo kako se red i discilpina moraju znati. Svasta. :lol:
Jarane pogresno si me shvatio, kad sam mislio na red i disciplinu mislio sam da niko ne sere i izmislja kako se ne odazvati pozivu na prijateljsku. Sve sto si ti naveo stoji, jebiga nasa narav neko nekad hoda po terenu neko mase rukama neko nekom ebe familiju na terenu al oni su se ipak odazvali, dok je ovaj herc izmisljao naku vanzemaljsku prehladu pa se nije javljao pa kad se javio eh onda se javio preko nekih engleza iz kluba. Jebo ti insana koji se boji da ce izgubiti mjesto u jebenom Stoke-u (velicina klub nema sta) ako propusti jedan mec. A ni Ibricica nije trebalo zvati isto je to sranje samo drugo pakovanje.
metar_drva

#2634 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by metar_drva »

imamo na golu čovjeka koji je polu-invalid. toga je svjestan i begović, koji je u top formi i koji igra u najjačoj ligi na svijetu. pored svega toga, polu-invalid i dalje ima prednost. ni ja se ne bi odazvao, da mi je tata selektor, a ne pape.

p.s. kenina reakcija kod gola je bila onakva na kakve smo navikli u posljednje vrijeme; blijedim pogledom prati loptu. već sam ranije napisao da ćemo sigurno primiti gol, i nadao sam se da će napad bit u stanju zabit gol više. objektivno, rumunija je zaslužila da izgubi, nisu 2 puta centra prešli. iole ozbiljnija ekipa bi nas ubila. eto, toliko, hajmo sad kenini advokati, ubijedite me da je keno bio večeras odličan :-)
Van Halen

#2635 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Van Halen »

Hasagić je čovjek koji se rodio na krivoj nozi! Niakkav kvalitet sreća pa levati nisu više od dva puta opucali na gol. Begović je za njega golman i po.
romanovero

#2636 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by romanovero »

Van Halen wrote:Hasagić je čovjek koji se rodio na krivoj nozi! Niakkav kvalitet sreća pa levati nisu više od dva puta opucali na gol. Begović je za njega golman i po.
:lol: :lol: :lol: legendarno(i nazalost istinito)
Obuca9

#2637 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Obuca9 »

Asmire, šta je na meniju večeras? Imal' kakvih bijelih bubrega, onako od muke da se pojedu?
brucos7

#2638 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by brucos7 »

Begovica pod hitno treba staviti na gol!!!! Pustimo se principa, Kenan nije za prvog golmana A tima.
Arma-Sarma

#2639 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Arma-Sarma »

Bravo nanake :thumbup:
shalla

#2640 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by shalla »

hz__semir wrote:Asmire, šta je na meniju večeras? Imal' kakvih bijelih bubrega, onako od muke da se pojedu?
Haj Sema ne kenjaj života ti ;-)
Onaj Aner što je dolazio na termin je bolje rješenje od ovakvog Hasagića, ne mora to biti Begović (nažalost) ali daj Šehu, Burića, bilo koga ko je ZDRAV... Kenanova (ne)reakcija kod gola albanaca i kod večerašnjeg gola je nešto što smo i ti i ja gledali godinama od Alaima, a vrlo dobro znamo Muhamedove golmanske "kvalitete"...
Obuca9

#2641 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Obuca9 »

Jebiga, jedan ČOVJEK dolazi i prima injekcije ako treba, samo da nastupa za svoju domovinu, a drugi NEČOVJEK hladi muda kuci u Engleskoj i izmislja gripe.

Bolje imati čovjeka na golu, nego ovu barabu, pa makar.
romanovero

#2642 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by romanovero »

hz__semir wrote:Asmire, šta je na meniju večeras? Imal' kakvih bijelih bubrega, onako od muke da se pojedu?
sad ga vala pretjera :x
LSD

#2643 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by LSD »

shalla wrote:
Haj Sema ne kenjaj života ti ;-)
Onaj Aner što je dolazio na termin je bolje rješenje od ovakvog Hasagića, ne mora to biti Begović (nažalost) ali daj Šehu, Burića, bilo koga ko je ZDRAV... Kenanova (ne)reakcija kod gola albanaca i kod večerašnjeg gola je nešto što smo i ti i ja gledali godinama od Alaima, a vrlo dobro znamo Muhamedove golmanske "kvalitete"...
Upravo to...pa da su Gušu,Piplicu ili Dedića aktivirali ,bolje bi bilo...zato što su ZDRAVI, bez diskushernije.
Kao da je Hasagić jedan jedini golman kojeg mi imamo i koji i pod inekcijama treba braniti...to mi nikako nije jasno.
Keno ne može da se makne, ali ovo nije prvi put...nije da nece, vec ne može...svaka njemu cast što on stane na gol ,ali to je velika kocka....možda bi Avdukić ili Šehić primili veceras golove kod onog šuta, ali barem bi pokušali nešto uraditi...baciti se za postera i uljepšati gol ako ništa...dici ruke,pomaknuti se smjesta, ma bilo šta.
Imamo limitiranog golmana, u zdravstvenom smilu (da ne kažem hendikepiranog jer ružno zvuci) - nažalost :( ja mu od srca želim da što prije izlijeci diskusherniju i da imamo golmana koji nece morati pod inekcijama braniti :roll:
burek_in_space

#2644 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by burek_in_space »

LSD wrote: Upravo to...pa da su Gušu,Piplicu ili Dedića aktivirali ,bolje bi bilo...zato što su ZDRAVI, bez diskushernije.
Kao da je Hasagić jedan jedini golman kojeg mi imamo i koji i pod inekcijama treba braniti...to mi nikako nije jasno.
Keno ne može da se makne, ali ovo nije prvi put...nije da nece, vec ne može...svaka njemu cast što on stane na gol ,ali to je velika kocka....možda bi Avdukić ili Šehić primili veceras golove kod onog šuta, ali barem bi pokušali nešto uraditi...baciti se za postera i uljepšati gol ako ništa...dici ruke,pomaknuti se smjesta, ma bilo šta.
Imamo limitiranog golmana, u zdravstvenom smilu (da ne kažem hendikepiranog jer ružno zvuci) - nažalost :( ja mu od srca želim da što prije izlijeci diskusherniju i da imamo golmana koji nece morati pod inekcijama braniti :roll:
Nije valjda da skupljash josh postere?! :mrgreen:
shalla

#2645 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by shalla »

hz__semir wrote:Jebiga, jedan ČOVJEK dolazi i prima injekcije ako treba, samo da nastupa za svoju domovinu, a drugi NEČOVJEK hladi muda kuci u Engleskoj i izmislja gripe.

Bolje imati čovjeka na golu, nego ovu barabu, pa makar.
I ja sam čovjek i volim BiH, da se i ja prijavim? :-)
Jel mu sad treba dići spomenik što brani pod injekcijama? Po meni samo ispada sebičnjak željan lične statistike, valjda bi mu uspjeh reprezentacije trebao biti primaran?
LSD

#2646 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by LSD »

burek_in_space wrote:
LSD wrote: Upravo to...pa da su Gušu,Piplicu ili Dedića aktivirali ,bolje bi bilo...zato što su ZDRAVI, bez diskushernije.
Nije valjda da skupljash josh postere?! :mrgreen:
:lol: :lol: još od perioda Khana i Barteza :lol:
Dead Man Walking

#2647 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Dead Man Walking »

Kenane Hasagicu, covjek si koji mi je uz Djelu Muharemovica donio najvise radosti u fudbalskom smislu poslije rata, ali molim te ko Boga, oprosti se od reprezentacije, bar privremeno dok se ne izlijecis.
burek_in_space

#2648 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by burek_in_space »

LSD wrote: :lol: :lol: još od perioda Khana i Barteza :lol:
Sad si mi josh drazhi. :mrgreen:
Šibicar

#2649 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Šibicar »

LSD,gdje ti diskushernija pade na pamet...plačem :lol: :lol: :lol: :thumbup:
Arma-Sarma

#2650 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Arma-Sarma »

Šibicar wrote:LSD,gdje ti diskushernija pade na pamet...plačem :lol: :lol: :lol: :thumbup:
Možda jer jeste tako :-) :-) :-)
Locked