Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ja se duboko ispričavam što sam nenamjerno izazvao Vama duševnu bol. Žao mi je što sam Vas i uvrijedio. Primam Vaše kritike i neće se više ponoviti.
S punim poštovanjem,
forumaš Yasaq
Lijepo, odmjereno i kulturno napisano.
Svaka ti cast momcino. Ziv i zdrav nam bio 100 godina akobogda
Analitičaru, mojne se ljutiti, ali ovaj jasak te pojede sa insajderskim informacijama. Kod tebe sve nešto malgovito, neodređeno, nedorečeno. Bit će sunčano i oblačno, sa povremenim pljuskovima i mogućom susnježicom. Kod njega drito, u 12 sati nas očekuje 37 stepeni, i fakat bude tako.
No hard feelings my friend.
Analiticarr wrote: ↑10/07/2021 20:42
Lijepo, odmjereno i kulturno napisano.
Svaka ti cast momcino. Ziv i zdrav nam bio 100 godina akobogda
Analitičaru, mojne se ljutiti, ali ovaj jasak te pojede sa insajderskim informacijama. Kod tebe sve nešto malgovito, neodređeno, nedorečeno. Bit će sunčano i oblačno, sa povremenim pljuskovima i mogućom susnježicom. Kod njega drito, u 12 sati nas očekuje 37 stepeni, i fakat bude tako.
No hard feelings my friend.
Zasto bi se ljutio prijatelju. Momak ima mnogo informacija iz kluba koje ovdje dijeli sa svima i tako obraduje navijace naseg kluba. I mene cesto obraduje jer ja nisam non stop na vezi sa klubom. Meni samo jave kada se desava nesto veliko. A sve ostalo saznam kada zovem i raspitujem se jer imam pravo na to.
Sada sam se nadovezao za njegov post jer nije jos zvanicno da imamo novog suvlasnika niti se zna koji od dva potencijalna kandidata ce uci u klub. A moze se nedaj Boze desiti i da sve propadne.
e ovako u priči nisu dva investitora nego se razmatraju tri. Ono što bi prema planu i programu najbolje za nas bilo to je Češka priča ali kako se kod nas radi ne znam šta će izabrati. Tan će da popegla gubitke i onda će se odlučiti šta dalje.
U priči je i suradnja sa Dinamom Z. njihovom školom , odnosno prepisaće se njihov model i to pro bono rješava bivši nam predsjednik.
Pa sta bi sa Italijanovog stila, koji ce nam on klinac, da nam tuši erreu pa da igramo u trening opremi? Ako ce se vec prepisivati od DZ, a to nije nikakvo otkrice, sami smo x puta ovdje obrazlagali sta se ima eksperimentisati,otici u par najjačih kampova i poslati trenere da se edukuju. Čak je grean,čini mi se, kačio intervju sa šefom njihovog podmladka i na koji način su i koliko im je trebalo da dođu na nivo na kojem jesu sad.
yasaq wrote: ↑10/07/2021 22:49
e ovako u priči nisu dva investitora nego se razmatraju tri. Ono što bi prema planu i programu najbolje za nas bilo to je Češka priča ali kako se kod nas radi ne znam šta će izabrati. Tan će da popegla gubitke i onda će se odlučiti šta dalje.
U priči je i suradnja sa Dinamom Z. njihovom školom , odnosno prepisaće se njihov model i to pro bono rješava bivši nam predsjednik.
"Dođem kući u Englesku, pokažem rodbini medalju i razumjet će zašto igram fudbal. Šta bih im pokazao da sam u trećoj ligi Engleske i da smo završili u sredini tabele? Možda biltene s tabelama takmičenja...", završio je Fanimo.
Kad je Adukor dolazio govorio sam sta ce nam on, prvo sta ce ti igrac kojeg si ranije drzao na klupi 6 mjeseci jer nece da produzi ugovor a drugo nije trebao dolaziti zbog Djokanovica. Na kraju se Djokanovic pokazao kao bolji pa mu i nije bio konkurencija.
Sad isto kazem za Lazica, sta ce ti igrac kojeg si drzao 6 mjeseci na klupi jer nece da produzi ugovor. Zasto vracati takve igrace? Sad se ne mogu vaditi na Hadzica, Lazica su vratili "ovi".
Za mene operacija Moldav-ke je pocela,razmisljajte kako obnoviti clanarinu i doci do karte i aBd se vidimo na AFH u cetvrtak.
Pizda ko izda bez obzira na razlog !
zbunjola71sa wrote: ↑12/07/2021 21:25
Za mene operacija Moldav-ke je pocela,razmisljajte kako obnoviti clanarinu i doci do karte i aBd se vidimo na AFH u cetvrtak.
zbunjola71sa wrote: ↑12/07/2021 21:25
Svi na Koševo!
Vala se ja ne pegl'o sa onim testovima, makar nikada više ne otišao na utakmicu...
dzeno123 wrote: ↑13/07/2021 13:07
Da li je istina ovo za Tana da je Sabra lagala sve vrijeme i da uopste ne planira povratak? Kao eto kupovina vremena i mira medju navijacima.
Jedan od velikih događaja, koji nam dolazi u susret, jeste Smak svijeta. Tom događaju, koji će biti težak i Nebesima i Zemlji, forum posvećuje veliku pažnju,
dzeno123 wrote: ↑13/07/2021 13:07
Da li je istina ovo za Tana da je Sabra lagala sve vrijeme i da uopste ne planira povratak? Kao eto kupovina vremena i mira medju navijacima.
Jedan od velikih događaja, koji nam dolazi u susret, jeste Smak svijeta. Tom događaju, koji će biti težak i Nebesima i Zemlji, forum posvećuje veliku pažnju,
Karikaturist wrote: ↑09/07/2021 17:59
Gori si ti ako vjerujes u to..
Mozda ste u pravu i ti i tovarish.
Ali zasto nemate na umu da ima mnooogo igraca koji tako malo vrijede ali placeni su puno?
Fanimo i Ziljkic su najbolji igraci lige i oni vrijede toliko sigurno. Smijesno je da neko kaze da je Zakaric bolji. Nije Zakaric ni u jednoj stavci bolji, ni u jednoj.
Ja sam pazljivo pratio Ziljkica. Pored golova mozete upratiti kako dribla plus pasovi. Npr. protiv Sarajeva bas, covjek daje duge pasove iz mjesta i pas mu ima silinu kao Beckhamov, bez zaleta i bez pripreme nalazi igraca plus sto je lopta ostra i precizna. Istu tu utakmicu onaj nas Pidro ima svo vrijeme svijeta da se namjesti i da cilja igraca ali kako to zavrsi boze ti me sacuvaj.
Ne znam, tada sam vidio da Ziljkic realno puno vrijedi. Tu su on i Fanimo.
Naime, Zeljković je rekao da će Borac za transfer Ziljkića dobiti milion eura, no kako navodi Jure Bohorič, riječ je o iznosu od 200.000 eura