Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic

Sve o općim izborima, strankama, kandidatima...
Locked
Capsicum

#2626 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic

Post by Capsicum »

Znaš kako ono kažu za mišljenje... :)
Misle mnogi kao ti već haman 2 godine, pa nikako da smisle :)
johntra

#2627 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic

Post by johntra »

Dobro...možda si u pravu...
Heartbeats

#2628 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic

Post by Heartbeats »

johntra wrote:
Heartbeats wrote:
Bez obzira na sve i na bazi dostupnih informacija, jedino mjesto gdje je GS okupio većinu, ujedinjena ljevica FUNKCINIOŠE.
Dalje ne bi...

pa eto, vidjet ćemo dokle će ta ljubav trajati... :D
mislim da je već pri kraju...
Ne bi ni mene iznenadilo.
Nove "ljubavi" se rađaju. ASDA i SDP recimo su dobar primjer
https://www.klix.ba/vijesti/bih/a-sda-c ... /180531027
Ali ništa kao ljubav nezavisnih analitičarkih i direktora politika SDP-a te Nikšićevog savjetnika
https://urbanfeniks.net/bitanga-i-polovna-princeza/
johntra

#2629 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic

Post by johntra »

haj sad progutaj knedlu i objasni mi ove funkcije na kraju, zbunio si me...
i šta ako su ga podržali iz A-SDA? znači li to da je koalicija na pomolu? koliko vidim ne piše to...a i da bude koalicija, A-SDA je opet bolja od SDA, u svakom slučaju...i to je samo početak podrške, a vjerujem kako će se u narednim danima mnogi iznenaditi sa podrškom i sa različitih strana...
Heartbeats

#2630 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic

Post by Heartbeats »

johntra wrote:haj sad progutaj knedlu i objasni mi ove funkcije na kraju, zbunio si me...
i šta ako su ga podržali iz A-SDA? znači li to da je koalicija na pomolu? koliko vidim ne piše to...a i da bude koalicija, A-SDA je opet bolja od SDA, u svakom slučaju...i to je samo početak podrške, a vjerujem kako će se u narednim danima mnogi iznenaditi sa podrškom i sa različitih strana...
Super - drago mi je zbog vas. Čuo sam i ja da podrške idu. Navodno je Šepiću ponuđeno ambasadorsko mjesto ako podrži Denisa.
Kako se to ono zove snaga argumenta umjesto argumenata snage?
A ASDA i SDP - vaša stvar, samo ne zanm recimo kako Saša Magazinović i Šerif Patković mogu u istu rečenicu a ne pod istu političku platformu?
Ali opet kažem, vaša stvar...diskutujemo, pričamo, don't get hectic...
johntra

#2631 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic

Post by johntra »

Heartbeats wrote:
johntra wrote:haj sad progutaj knedlu i objasni mi ove funkcije na kraju, zbunio si me...
Super - drago mi je zbog vas. Čuo sam i ja da podrške idu. Navodno je Šepiću ponuđeno ambasadorsko mjesto ako podrži Denisa.
Kako se to ono zove snaga argumenta umjesto argumenata snage?
A ASDA i SDP - vaša stvar, samo ne zanm recimo kako Saša Magazinović i Šerif Patković mogu u istu rečenicu a ne pod istu političku platformu?
Ali opet kažem, vaša stvar...diskutujemo, pričamo, don't get hectic...
Da, čuo sam i ja...pričaju žene po brijačnicama...Šta ja znam, bolje da mi je A-SDA podrška ili Šepić, nego Abdićevci...normala pričamo, samo nastavi...
Heartbeats

#2632 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic

Post by Heartbeats »

Ma naravno..
Nego koga Abdićevci podržavaju?
johntra

#2633 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic

Post by johntra »

Ko je sa njima vlast u USK? DF, novi-stari partner GS-a...idemo dalje...idemo ludo, idemo jako...
Heartbeats

#2634 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic

Post by Heartbeats »

SDP podržava GS u Bihaću!
Šta ćemo sad?
johntra

#2635 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic

Post by johntra »

SDP i GS nisu u koaliciji...idemo ludo, idemo jako...
Heartbeats

#2636 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic

Post by Heartbeats »

Ali su dio većine u GV koja podržava GS. Stvar forme.
johntra

#2637 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic

Post by johntra »

Nije isto, jer nema nikakvog potpisa, kao što je juče potpis zvanično stavljen na sporazum DF i GS...
Heartbeats

#2638 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic

Post by Heartbeats »

Aha. A što ga podržava onda?
Sretno GS sa DF i sretno SDP sa ASDA, pa ćemo vidjeti ko će bolje proći u oktobru (ASDA je nastala tako što je dio krajiške SDA odbio poslušnost tadašnjem predsjedniku stranke Sulejmanu Tihiću i saradnju sa "komunjarama". Samo principijelno.)
johntra

#2639 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic

Post by johntra »

Pa eto, Šuhret sad isto podržava Denisa...sretno im svima... :D

Image
Heartbeats

#2640 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic

Post by Heartbeats »

Sretno svima! :D
Roccohljup

#2641 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic

Post by Roccohljup »

Možda se Šepić sad prišlepa Komšiću :D :D
ŠEPIĆ RAZOČARAN - KRAJINA UZ BEĆIROVIĆA: Nakon A-SDA, stigla i podrška četiri načelnika
Gradonačelnici Bihaća i Cazina, te načelnici Bužima i Bosanskog Petrovca dali su javnu podršku kandidatu SDP-a BIH Denisu Bećiroviću za člana Predsjendištva BIH, a tu zavičajnu podršku potajno je priželjkivao Senad Šepić, također kandidat za člana Predsjedništva BiH.

Politika

Prije 36 min Prije 11 min

0

U Sarajevu je danas između SDP-a BiH i A-SDA potpisan Sporazum o podršci Denisu Bećiroviću kao kandidatu za člana Predsjedništva BiH.

No ovo nije jedina podrška Bećiroviću iz Krajine. Da je Krajina praktično stala uz kandidat SDP-a za člana Predsjedništva BIH potvrđuje i zajedničko saopštenje četvorice aktuelnih načelnika iz ovog dijela BIH.

Naime, gradonačelnik Bihaća Šuhret Fazlić, gradonačelnik Cazina Nermin Ogrešević, te načelnici Bužima i Bosanskog Petrovca - Zikrija Duraković i Zlatko Hujić, dali su svoju podršku Denisu Bećiroviću.

U NASTAVKU PROČITAJTE ZAJEDNIČKO SAOPŠTENJE ZA JAVNOST GRADONAČELNIKA BIHAĆA, GRADONAČELNIKA CAZINA, NAČELNIKA BUŽIMA I NAČELNIKA BOSANSKOG PETROVCA:

Svjesni potrebe da se u Bosni i Hercegovini počne voditi odgovorna politika koja će zagovarati jednaka prava svih ljudi u našoj zemlji, naglašavajući potrebu osiguravanja ravnomjernog razvoja svih dijelova Bosne i Hercegovine i jednaku dostupnost resursa, zalažući se za pravnu državu i društvo u kojem vladaju zakoni, a svi ljudi imaju jednaka prava i jednaku šansu, odlučni da kao gradonačelnici i načelnici krajiških gradova i opština na narednim izborima zajednički ponudimo našim građanima jedinstvenu političku platformu, koja će se temeljiti na navedenim vrijednostima i uz to pružimo: podršku kandidatu za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine Denisu Bećiroviću.

Smatramo da se radi o čovjeku koji može raditi u interesu svih građana Bosne i Hercegovine i jednako u interesu svih dijelova Bosne i Hercegovine.

Vjerujemo da je došlo vrijeme da se svi izdignemo iznad bilo kakvih stranačkih, parcijalnih interesa i zajednični radimo u interesu građana i države Bosne i Hercegovine. Pozivamo sve građane koji podržavaju naš rad, da jednako podrže Bećirovića u njegovoj kandidaturi.

Od Bećirovića očekujemo da opravda naše i povjerenje svih ljudi koji će mu dati podršku jer svi imamo obavezu boriti se za Bosnu i Hercegovinu u kojoj će ljudi ostajati i u kojoj će moći živjeti od svoga rada.

Mi ćemo nastaviti voditi takvu politiku u našim lokalnim sredinama, a uvjereni smo da ćemo sa Bećirovićem u Predsjedništvu Bosne i Hercegovine imati dobrog saveznika u takvoj borbi, za dobrobit Krajine i cijele Bosne i Hercegovine.
kluz franjo

#2642 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic

Post by kluz franjo »

Ovo i Šuhret Fazlić postade "ili deluzivan ili dio Plana B"?
It_is_a_Leclerc

#2643 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic

Post by It_is_a_Leclerc »

kluz franjo wrote:Ovo i Šuhret Fazlić postade "ili deluzivan ili dio Plana B"?
Ja sam još prije nekoliko sedmica tvrdio da će Fazlić, svjestan katastrofalnih razmjera svoje promašene politike u prve dvije godine mandata, kao dokazana politička prostitutka otići prvom ko mu ponudi bilo šta. Forumaš @chipiscum se ovdje (a što se može provjeriti na prethodnoj stranici teme) praktičnu kleo u Fazlića, velikog i istaknutog GS-ovca, a mene optužio da lažem.

Sada,kad je Fazlić kao vječni funkcioner privučen mirisom tendera i budućih mandata otkantao nesretnog Suljagića i Bajrovića, te narandžasto-plavu koaliciju koja je u temelju mrtvorođenče, kolega forumaš @chipiscum se više ne javlja na ovoj temi.

Pomalo je tužno...
GandalfSivi

#2644 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic

Post by GandalfSivi »

Heartbeats wrote:Sretno svima! :D
Fakat me zanima tvoje misljenje sada kada se Fazlic izjasni da ce podrzati Becirovica. Vidim, bio si krajnje decidan kada su A-SDA i potencijalno Sepic u pitanju, a sada ide neki sarkazam. De malo konkretnije svega ti...
Banksy

#2645 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic

Post by Banksy »

Capsicum wrote:
8. maj

Šuhret Fazlić je jedan od najistaknutijih članova GS-a

31. maj

"Nisam još istupio iz GS-a,
oni idu drugim pravcem,

u svakom slučaju sa svojim kolegama podržavam gospodina Bećirovića''.

Šuhret Fazlić
:kiss:
sabina1
Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.

#2646 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic

Post by sabina1 »

Heartbeats wrote:
kluz franjo wrote:Bez obzira na sve, a na bazi dostupnih informacija, čini mi se da Šuhret Fazlić veoma korektno radi kao gradonačelnik Bihaća.
Bez obzira na sve i na bazi dostupnih informacija, jedino mjesto gdje je GS okupio većinu, ujedinjena ljevica FUNKCINIOŠE.
Dalje ne bi...
Nije tacno.
U Novom Sarajevu saradnja cetiri stranke ljevice je izvrsna a tu GS ima jednog vijecnika i ni blizu nije nosilac procesa.

Pozdrav.
Banksy wrote:
Capsicum wrote:
8. maj

Šuhret Fazlić je jedan od najistaknutijih članova GS-a

31. maj

"Nisam još istupio iz GS-a,
oni idu drugim pravcem,

u svakom slučaju sa svojim kolegama podržavam gospodina Bećirovića''.

Šuhret Fazlić
:kiss:
Ma nema tviter nalog covjek....
Banksy

#2647 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic

Post by Banksy »

Ogrebali su se o Šuhreta, koliko im je on dozvolio, i to je to. A sad fajrUnt.
JThomas

#2648 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic

Post by JThomas »

https://avaz.ba/vijesti/bih/384013/sulj ... od-obojice

emir je zreo da ga išamara neko veći od njega k'o što je on belmu... :mrgreen:
putokaz1

#2649 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic

Post by putokaz1 »

šUHRET nije napusti GS reče jedan forumaš..valja mu vjerovat...neko reče i 100 000 RM pa smo vjerovali
GandalfSivi

#2650 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic

Post by GandalfSivi »

JThomas wrote:https://avaz.ba/vijesti/bih/384013/sulj ... od-obojice

emir je zreo da ga išamara neko veći od njega k'o što je on belmu... :mrgreen:
Kada sam ja jos ovdje pisao da je indikativno da Emir ne napada samo Fahru od sviju, pa mi jedan od minjona govorio da izmisljam stvari. Doduse, u medjuvremenu je i Bakira prestao napadati...
Locked