Misle mnogi kao ti već haman 2 godine, pa nikako da smisle
Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
- Capsicum
#2626 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Znaš kako ono kažu za mišljenje... 
- johntra
#2627 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Dobro...možda si u pravu...
-
Heartbeats
#2628 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Ne bi ni mene iznenadilo.johntra wrote:Heartbeats wrote:
Bez obzira na sve i na bazi dostupnih informacija, jedino mjesto gdje je GS okupio većinu, ujedinjena ljevica FUNKCINIOŠE.
Dalje ne bi...
pa eto, vidjet ćemo dokle će ta ljubav trajati...![]()
mislim da je već pri kraju...
Nove "ljubavi" se rađaju. ASDA i SDP recimo su dobar primjer
https://www.klix.ba/vijesti/bih/a-sda-c ... /180531027
Ali ništa kao ljubav nezavisnih analitičarkih i direktora politika SDP-a te Nikšićevog savjetnika
https://urbanfeniks.net/bitanga-i-polovna-princeza/
- johntra
#2629 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
haj sad progutaj knedlu i objasni mi ove funkcije na kraju, zbunio si me...
i šta ako su ga podržali iz A-SDA? znači li to da je koalicija na pomolu? koliko vidim ne piše to...a i da bude koalicija, A-SDA je opet bolja od SDA, u svakom slučaju...i to je samo početak podrške, a vjerujem kako će se u narednim danima mnogi iznenaditi sa podrškom i sa različitih strana...
i šta ako su ga podržali iz A-SDA? znači li to da je koalicija na pomolu? koliko vidim ne piše to...a i da bude koalicija, A-SDA je opet bolja od SDA, u svakom slučaju...i to je samo početak podrške, a vjerujem kako će se u narednim danima mnogi iznenaditi sa podrškom i sa različitih strana...
-
Heartbeats
#2630 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Super - drago mi je zbog vas. Čuo sam i ja da podrške idu. Navodno je Šepiću ponuđeno ambasadorsko mjesto ako podrži Denisa.johntra wrote:haj sad progutaj knedlu i objasni mi ove funkcije na kraju, zbunio si me...
Kako se to ono zove snaga argumenta umjesto argumenata snage?
A ASDA i SDP - vaša stvar, samo ne zanm recimo kako Saša Magazinović i Šerif Patković mogu u istu rečenicu a ne pod istu političku platformu?
Ali opet kažem, vaša stvar...diskutujemo, pričamo, don't get hectic...
- johntra
#2631 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Da, čuo sam i ja...pričaju žene po brijačnicama...Šta ja znam, bolje da mi je A-SDA podrška ili Šepić, nego Abdićevci...normala pričamo, samo nastavi...Heartbeats wrote:Super - drago mi je zbog vas. Čuo sam i ja da podrške idu. Navodno je Šepiću ponuđeno ambasadorsko mjesto ako podrži Denisa.johntra wrote:haj sad progutaj knedlu i objasni mi ove funkcije na kraju, zbunio si me...
Kako se to ono zove snaga argumenta umjesto argumenata snage?
A ASDA i SDP - vaša stvar, samo ne zanm recimo kako Saša Magazinović i Šerif Patković mogu u istu rečenicu a ne pod istu političku platformu?
Ali opet kažem, vaša stvar...diskutujemo, pričamo, don't get hectic...
-
Heartbeats
#2632 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Ma naravno..
Nego koga Abdićevci podržavaju?
Nego koga Abdićevci podržavaju?
- johntra
#2633 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Ko je sa njima vlast u USK? DF, novi-stari partner GS-a...idemo dalje...idemo ludo, idemo jako...
-
Heartbeats
#2634 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
SDP podržava GS u Bihaću!
Šta ćemo sad?
Šta ćemo sad?
- johntra
#2635 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
SDP i GS nisu u koaliciji...idemo ludo, idemo jako...
-
Heartbeats
#2636 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Ali su dio većine u GV koja podržava GS. Stvar forme.
- johntra
#2637 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Nije isto, jer nema nikakvog potpisa, kao što je juče potpis zvanično stavljen na sporazum DF i GS...
-
Heartbeats
#2638 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Aha. A što ga podržava onda?
Sretno GS sa DF i sretno SDP sa ASDA, pa ćemo vidjeti ko će bolje proći u oktobru (ASDA je nastala tako što je dio krajiške SDA odbio poslušnost tadašnjem predsjedniku stranke Sulejmanu Tihiću i saradnju sa "komunjarama". Samo principijelno.)
Sretno GS sa DF i sretno SDP sa ASDA, pa ćemo vidjeti ko će bolje proći u oktobru (ASDA je nastala tako što je dio krajiške SDA odbio poslušnost tadašnjem predsjedniku stranke Sulejmanu Tihiću i saradnju sa "komunjarama". Samo principijelno.)
- johntra
#2639 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Pa eto, Šuhret sad isto podržava Denisa...sretno im svima... 

-
Heartbeats
- Roccohljup
#2641 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Možda se Šepić sad prišlepa Komšiću
ŠEPIĆ RAZOČARAN - KRAJINA UZ BEĆIROVIĆA: Nakon A-SDA, stigla i podrška četiri načelnika
Gradonačelnici Bihaća i Cazina, te načelnici Bužima i Bosanskog Petrovca dali su javnu podršku kandidatu SDP-a BIH Denisu Bećiroviću za člana Predsjendištva BIH, a tu zavičajnu podršku potajno je priželjkivao Senad Šepić, također kandidat za člana Predsjedništva BiH.
Politika
Prije 36 min Prije 11 min
0
U Sarajevu je danas između SDP-a BiH i A-SDA potpisan Sporazum o podršci Denisu Bećiroviću kao kandidatu za člana Predsjedništva BiH.
No ovo nije jedina podrška Bećiroviću iz Krajine. Da je Krajina praktično stala uz kandidat SDP-a za člana Predsjedništva BIH potvrđuje i zajedničko saopštenje četvorice aktuelnih načelnika iz ovog dijela BIH.
Naime, gradonačelnik Bihaća Šuhret Fazlić, gradonačelnik Cazina Nermin Ogrešević, te načelnici Bužima i Bosanskog Petrovca - Zikrija Duraković i Zlatko Hujić, dali su svoju podršku Denisu Bećiroviću.
U NASTAVKU PROČITAJTE ZAJEDNIČKO SAOPŠTENJE ZA JAVNOST GRADONAČELNIKA BIHAĆA, GRADONAČELNIKA CAZINA, NAČELNIKA BUŽIMA I NAČELNIKA BOSANSKOG PETROVCA:
Svjesni potrebe da se u Bosni i Hercegovini počne voditi odgovorna politika koja će zagovarati jednaka prava svih ljudi u našoj zemlji, naglašavajući potrebu osiguravanja ravnomjernog razvoja svih dijelova Bosne i Hercegovine i jednaku dostupnost resursa, zalažući se za pravnu državu i društvo u kojem vladaju zakoni, a svi ljudi imaju jednaka prava i jednaku šansu, odlučni da kao gradonačelnici i načelnici krajiških gradova i opština na narednim izborima zajednički ponudimo našim građanima jedinstvenu političku platformu, koja će se temeljiti na navedenim vrijednostima i uz to pružimo: podršku kandidatu za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine Denisu Bećiroviću.
Smatramo da se radi o čovjeku koji može raditi u interesu svih građana Bosne i Hercegovine i jednako u interesu svih dijelova Bosne i Hercegovine.
Vjerujemo da je došlo vrijeme da se svi izdignemo iznad bilo kakvih stranačkih, parcijalnih interesa i zajednični radimo u interesu građana i države Bosne i Hercegovine. Pozivamo sve građane koji podržavaju naš rad, da jednako podrže Bećirovića u njegovoj kandidaturi.
Od Bećirovića očekujemo da opravda naše i povjerenje svih ljudi koji će mu dati podršku jer svi imamo obavezu boriti se za Bosnu i Hercegovinu u kojoj će ljudi ostajati i u kojoj će moći živjeti od svoga rada.
Mi ćemo nastaviti voditi takvu politiku u našim lokalnim sredinama, a uvjereni smo da ćemo sa Bećirovićem u Predsjedništvu Bosne i Hercegovine imati dobrog saveznika u takvoj borbi, za dobrobit Krajine i cijele Bosne i Hercegovine.
-
kluz franjo
#2642 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Ovo i Šuhret Fazlić postade "ili deluzivan ili dio Plana B"?
- It_is_a_Leclerc
#2643 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Ja sam još prije nekoliko sedmica tvrdio da će Fazlić, svjestan katastrofalnih razmjera svoje promašene politike u prve dvije godine mandata, kao dokazana politička prostitutka otići prvom ko mu ponudi bilo šta. Forumaš @chipiscum se ovdje (a što se može provjeriti na prethodnoj stranici teme) praktičnu kleo u Fazlića, velikog i istaknutog GS-ovca, a mene optužio da lažem.kluz franjo wrote:Ovo i Šuhret Fazlić postade "ili deluzivan ili dio Plana B"?
Sada,kad je Fazlić kao vječni funkcioner privučen mirisom tendera i budućih mandata otkantao nesretnog Suljagića i Bajrovića, te narandžasto-plavu koaliciju koja je u temelju mrtvorođenče, kolega forumaš @chipiscum se više ne javlja na ovoj temi.
Pomalo je tužno...
- GandalfSivi
#2644 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Fakat me zanima tvoje misljenje sada kada se Fazlic izjasni da ce podrzati Becirovica. Vidim, bio si krajnje decidan kada su A-SDA i potencijalno Sepic u pitanju, a sada ide neki sarkazam. De malo konkretnije svega ti...Heartbeats wrote:Sretno svima!
- Banksy
#2645 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Capsicum wrote:
8. maj
Šuhret Fazlić je jedan od najistaknutijih članova GS-a
31. maj
"Nisam još istupio iz GS-a,
oni idu drugim pravcem,
u svakom slučaju sa svojim kolegama podržavam gospodina Bećirovića''.
Šuhret Fazlić
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#2646 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Nije tacno.Heartbeats wrote:Bez obzira na sve i na bazi dostupnih informacija, jedino mjesto gdje je GS okupio većinu, ujedinjena ljevica FUNKCINIOŠE.kluz franjo wrote:Bez obzira na sve, a na bazi dostupnih informacija, čini mi se da Šuhret Fazlić veoma korektno radi kao gradonačelnik Bihaća.
Dalje ne bi...
U Novom Sarajevu saradnja cetiri stranke ljevice je izvrsna a tu GS ima jednog vijecnika i ni blizu nije nosilac procesa.
Pozdrav.
Ma nema tviter nalog covjek....Banksy wrote:Capsicum wrote:
8. maj
Šuhret Fazlić je jedan od najistaknutijih članova GS-a
31. maj
"Nisam još istupio iz GS-a,
oni idu drugim pravcem,
u svakom slučaju sa svojim kolegama podržavam gospodina Bećirovića''.
Šuhret Fazlić
- Banksy
#2647 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Ogrebali su se o Šuhreta, koliko im je on dozvolio, i to je to. A sad fajrUnt.
- JThomas
#2648 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
https://avaz.ba/vijesti/bih/384013/sulj ... od-obojice
emir je zreo da ga išamara neko veći od njega k'o što je on belmu...
-
putokaz1
#2649 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
šUHRET nije napusti GS reče jedan forumaš..valja mu vjerovat...neko reče i 100 000 RM pa smo vjerovali
- GandalfSivi
#2650 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Kada sam ja jos ovdje pisao da je indikativno da Emir ne napada samo Fahru od sviju, pa mi jedan od minjona govorio da izmisljam stvari. Doduse, u medjuvremenu je i Bakira prestao napadati...JThomas wrote:https://avaz.ba/vijesti/bih/384013/sulj ... od-obojice