Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
respo wrote:naravno necemo saznati
al sve su prilike da bi bilo tako kako otkrivamo pojedinosti u vezi svega oko golmana u repki
ako jedan golman pod dozom igra a jedan zdrav sjedi na klupi onda nemam rijeci
da su i jednaki ja bi na gol stavio zdravog a ne doziranog
a begovic dokazuje u najboljoj ligi svijeta da je bolji od kene
nek i ne odigra prve dvije kako treba uklapanje fazoni zato bi kasnije bio vrh
a dati pola utakmice povrijedjenom a pola onda tebi nigdje veze
i naravno da bi se pobunio (bar ja bih) posebno jer je odrastao u kanadi gdje su malo drugacije moralne vrijednosti zdravije od onih u bih
jer kod nas je sve nesto na dug na dogovor na veze na ne znam ni ja sta a skoro nikad se ne gleda pravi kvalitet
Po kanadskim moralnim vrijednostima je trebao za njih branit,al oni igraju sporedniju ulogu u fudbalu od nas pa izabro nas a malo skreno kanadske moralne vrijednosti.
ko kaze da je morao igrati za njih ako je rodjen u bih
valjda ima nesto i sto se zove privrzenost zavicaju i sl
moralne vrijednosti o kojim govorim nemaju veze koga ce izabrati da igra nego u selekciji kadra igraca i svega ostalog
a i koliko znam kanada mu nije nista pomogla sto se tice fudbala jer su oni na margini tamo i nista se ne ulaze u fudbal i kod njih je to sve na amaterskom nivou
Ovdje sve Begovicevi kucni prijatelji pa odgovorno tvrde da je izmislio prehladu Susic na gol stavi losijeg golmana iz Turske lige i to jos povrijedjenog ispred golmana iz Premiershipa i kiksa i sad se jos nesto nalazi uvrijedjen. Zato ako eventualno ispusi zbog kazne Begovicu i Hasagica na golu neka preuzme odgovornost jer ova utakmica je prelomna ali u slucaju kiksa bice tu standardni izgovori tipa sudija, losa sreca, teren ne odgovara, navijaci itd.
Kod nas bi Begović rekao da se boji da će izgubiti mjesto u timu, ako se pojavi.
Begović ne smije otići po mjesečno trebovanje za kuću u supermarket na drugi kraj grada da ne izgubi mjesto u timu Garant je mu i stan ima pogled na trening centar.
sinkaspud wrote:Ovdje sve Begovicevi kucni prijatelji pa odgovorno tvrde da je izmislio prehladu Susic na gol stavi losijeg golmana iz Turske lige i to jos povrijedjenog ispred golmana iz Premiershipa i kiksa i sad se jos nesto nalazi uvrijedjen. Zato ako eventualno ispusi zbog kazne Begovicu i Hasagica na golu neka preuzme odgovornost jer ova utakmica je prelomna ali u slucaju kiksa bice tu standardni izgovori tipa sudija, losa sreca, teren ne odgovara, navijaci itd.
ZAr ti ovo ne zvuchi poznato Paja, pa i dalje bespogovorno vjerujesh Najdrazhem Vodji?!
sinkaspud wrote:Ovdje sve Begovicevi kucni prijatelji pa odgovorno tvrde da je izmislio prehladu
Nisam njegov kućni prijatelj, ne družim se sa šupcima, ali ti ja odgovorno tvrdim, ako hoćeš mogu ti se i zakleti da je Begović izmislio povredu.
Ja se ne bi smio zakleti ako nisam 100% siguran ali dobro, meni svejedno tako je on odlucio valjda je svjestan posljedica eventualnog Hasagicevog kiksa ili jos gore preranog izlaska iz igre kad nastupe asovi iz domaceg Premiershipa.
Wengerovi izgovori imaju pokrice nikad nije losijeg golmana stavljao ispred boljeg i to povrijedjenog, neodazivanje na prijateljske i nije neki tezak prekrsaj, pogledajte ove jace reprezentacije onaj Terry je znao igrati ritmom srijeda subota sa klubom i onda nagla ozlijeda pred prijateljske a nekad i kvalifikacije pa se ponovo vrati slijedecu utakmicu kluba nije on jedini Gerard je jos gori, Lampard je to isto radio pa Rooney i nikom nista.
hz__semir wrote:Ko kaže da bi sjedio na klupi protiv Rumunije? Opet se igrate vidovite Džemile.
Begović i Hasagić su u tri prijateljske utakmice prije kvalifikacija dobili PODJEDNAK tretman. Protiv Gane po poluvrijeme, protiv Švedske jedan, protiv Njemačke drugi. To mu je bila prilika da se pokaže i nametne, a on to nije uradio.
Ovo sam do sad procitao bar deset puta ali valjda pojedincima treba poceti crtati.Ne vrijedi pisati.A sve nesto kontam Bega i familija su na ovom forumu pa se toliko i brane ali dzaba kad Pape kaze,,papa Bega,,mozes sutra slobodno bolovati gripu.Neko napisa ovdje,,Supic je nula od golmana ali je ljudina,,a Bega je extra golman a nula od ljudine
Creasy wrote:Ja ne vidim cemu ovolika polemika oko golmana. Ako Begovic nece da igra, ne mora. Po meni je Hasagic bolji i iskusniji golman. Kraj price.
Recimo zato sto smo zbog boljeg i iskusnijeg golmana dva boda u minusu iz Albanije
Creasy wrote:Ja ne vidim cemu ovolika polemika oko golmana. Ako Begovic nece da igra, ne mora. Po meni je Hasagic bolji i iskusniji golman. Kraj price.
Recimo zato sto smo zbog boljeg i iskusnijeg golmana dva boda u minusu iz Albanije
Svakom se moze desiti los dan. Zaboravljas sta je sve Hasagic branio. Po meni je on ipak pouzdaniji od Begovica, jedino da moze kako izlijeciti ono nepotrebno komplikovanje (driblanje) pred golom...
Begović je branio u Albaniji, zaboravljaju se neke osnovne stvari doduše u drugom poluvremenu.
Što Pape nije Šehića stavio protiv Albanije, da njega ultra objektivni forumaša pljuju umjesto Hasagića.
Point. wrote: jer ipak mora imati neki red i disciplina u reprezentaciji
E ovo mi je najsmjesnije od svega. Imamo selektora kome pojedini igraci setkaju po terenu, drugi mashu rukama i govore "ne mere vako", kapiten najtalentovanijeg igraca salje u PM dva puta pred tv kamerama, igraci se (ne) odazivaju za prijateljske kako im se navije, povrijedjeni golman koji ce braniti pod injekcijama par dana prije utakmice razbije mecku nakon pijanke sa (povlastenim) suigracima, itd. i mi govorimo kako se red i discilpina moraju znati. Svasta.
Point. wrote: jer ipak mora imati neki red i disciplina u reprezentaciji
E ovo mi je najsmjesnije od svega. Imamo selektora kome pojedini igraci setkaju po terenu, drugi mashu rukama i govore "ne mere vako", kapiten najtalentovanijeg igraca salje u PM dva puta pred tv kamerama, igraci se (ne) odazivaju za prijateljske kako im se navije, povrijedjeni golman koji ce braniti pod injekcijama par dana prije utakmice razbije mecku nakon pijanke sa (povlastenim) suigracima, itd. i mi govorimo kako se red i discilpina moraju znati. Svasta.
Mogu samo zamisliti kako ces ti da likujes ako nas Rumuni ne daj boze pobijede.P.S.Nastavi i dalje citati S.C. i San mozda nadju i Cerica u striptiz baru
haj kad je keno razbio auto, dajte bar te slike, morao je neko uslikati
a mozda ga i nije razbio, a?
sta je to za albaniju, keno kriv za gol, jel o Boze jedini, samo lupate. pa covjek mu zavalio iz slobdnog gol, uhvatio ga na pogresnoj nozi i to je to. takvih golova je kahn, cech i takvi golmani primili 40 u karijeri, i sad keno kriv stari znanci fudbala i taktike u istom pisu na ovom forumu, sto jes' jes'
splend wrote:haj kad je keno razbio auto, dajte bar te slike, morao je neko uslikati
a mozda ga i nije razbio, a?
sta je to za albaniju, keno kriv za gol, jel o Boze jedini, samo lupate. pa covjek mu zavalio iz slobdnog gol, uhvatio ga na pogresnoj nozi i to je to. takvih golova je kahn, cech i takvi golmani primili 40 u karijeri, i sad keno kriv stari znanci fudbala i taktike u istom pisu na ovom forumu, sto jes' jes'
Pa ljudi kazu pijan ga razbio,igraci se ponapijali (i Pape platio turu)sve to fino uslikano<snimljeno al nema nigdje Kazu i policija trazi Hasagu i auto al nema ih.Ima Begovic slike al cuva kad zatreba.Izvor-san i forumasi.Nego ozbiljno .Hocel braniti Hasagic ili Begovic