Nigdje veze.laserShow wrote: ↑22/09/2022 12:02Ne ne, najjaci ste vi, koji ste kao razocarani i onda ovdje na temi ostavite desetke komentaraKao da nekoga zelite uvjeriti da je ono bila greska i da avaj radi toga, treba glasati za sd0 ili hadzikadica koji pored ogromnog cva ne zna kako funkcionise preCednistvo hahaha
Prosto je nevjerovatno sta je pokrenuo becErevac i svaka mu cast na tome. Poklopio ih je onako kako nisu ocekivali i sada se na prstice mnogi uzdizu da nam kazu kako nema razlike.
Ima, kako nema, manje zlo je manje zlo, dok se zlo ne izbaci potpuno. Za pocetak, izbaciti sd0 iz bilo kakve vlasti, pa cemo onda i denisa i hadzikadica zajedno nabiti nogom i izabrati Nelsona Mandelu.
Ja sam evo ostavio hrpu komentara. Ja sam bio i jesam za Denisa, ali me ovo iznenadilo.
I dalje ostajem pri glasanju za njega.
Hadzikadic bez obzira na sve, nema kapacitet za borbu sa nasom stokom.
Denisa mogu ofirati sa pismima, ali nije bas samo da su to pisma. Ko je gledao nastupe u parlamentu, on je itekako aktivan i uvijek ima dobre argumente.
Zato kazem, ja sam samo razocaran ovim ponasanjem. Nigdje nisam napisao da cu glasati za nekoga drugog u ovoj konstalaciji odnosa i kandidata Denis ostaje jedino rjesenje.