Emisija je bila odlična jer je Hadžikadić otkrio pravo lice ako je neko i mislio drugačije - veze s vezom lik nema.pici wrote: ↑22/09/2022 08:07Ne kontam kakvo pucanje u noge, covjek izasao jer nema protukandidata bOkira velicanstvenog, jeko profa, jel ga smatrate kandidatom il otimacem glOsova za sdO.I prosli put sam za njega bio skeptican, nije mi se lik svidio na prvu.Pricao je bajke preko facebooka, zaveo mlade glasace i sta bi kasnije, nista.Cekao prvu priliku kako da trojki zavuce i uvali.Lik je mutan ko miljacka, on nije ozbiljan kandidat za bosnjackog clana, nema se sa njim sta diskutovat, nebitan.teskeredzic_22 wrote: ↑22/09/2022 07:56
Onako mutavog i tunjavog Hadžikadića je mogao pojesti za doručak.
Čovjek sam sebi pucao u noge bez ikakve realne potrebe.
Ne branim Becirovica ni sekunde, da nije ispred 11 stranaka nego ispred sdp-a nebi glaso za njega.
Bećirević ga je trebao rasturiti i istovremeno je trebao ostati jer su izbori jednom u 4 godine i ponovo se predstaviti glasačima , ponoviti sve o štetnosti SDA hobotnice i njenih satelita po ovo društvo a time animirati što veći broj ljudi da glasaju za njega.