Safet Susic - Pape, selektor BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
cyprus

#25951 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by cyprus »

cindrlimindrli je relevantan za fudbalske teme, ko ja za auto-moto :mrgreen:
cindrlimindrli

#25952 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by cindrlimindrli »

cyprus wrote:cindrlimindrli je relevantan za fudbalske teme, ko ja za auto-moto :mrgreen:
Bjezi bolan, da smo slusali tvoje crnjake do sad bi se svi prebacili na kriket. :D
ultima_palabra

#25953 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by ultima_palabra »

cyprus wrote:cindrlimindrli je relevantan za fudbalske teme, ko ja za auto-moto :mrgreen:
:lol: Ali s kojim žarom on zastupa svoje teze :mrgreen: Ako neko nije dovoljno upućen u fudbal, može komotno kao tačno uzeti sve suprotno od onoga što on napiše...
cyprus

#25954 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by cyprus »

cindrlimindrli wrote:
Bjezi bolan, da smo slusali tvoje crnjake do sad bi se svi prebacili na kriket. :D
Ja se ibretim kako neko ko nije čuo za Dnipro može tvrditi da je odbrana čiji igrači igraju za Zoryu, Gornik, Gent, Braunschweig i sl. svjetska klasa :mrgreen: Al hajd, ima svega :mrgreen:
Charuga
Globalni moderator

#25955 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Charuga »

Charuga wrote:Amar Osim nije dio ove teme i nema potrebe da se pise o njemu!
@cindrlimindrli

Da opet ponovim, Amar Osim nije dio ove teme i nemoj izvlaciti postove prije ovog gore upozorenja i odgovarati na njih. Hvala na razumjevanju ... 8-)
cindrlimindrli

#25956 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by cindrlimindrli »

cyprus wrote:Ja se ibretim kako neko ko nije čuo za Dnipro može tvrditi da je odbrana čiji igrači igraju za Zoryu, Gornik, Gent, Braunschweig i sl. svjetska klasa Al hajd, ima svega
Sta se imas bezveze ibretit, pogledaj statistiku i izracunaj koliko je ta odbrana primila golova u kvalifikacijama. Taman
da su dosli iz pete lige Japana, Safet je od njih napravio brend i to je jedino sto se pika. Uostalom, poslije SP svi ce
oni ekspresno u EPL.
cindrlimindrli

#25957 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by cindrlimindrli »

ultima_palabra wrote:
:lol: Ali s kojim žarom on zastupa svoje teze :mrgreen: Ako neko nije dovoljno upućen u fudbal, može komotno kao tačno uzeti sve suprotno od onoga što on napiše...
Ama dobro, ti, sajprus i manijak ste desna ruka Murinja, ko ce s vama trojicom izac na kraj. :D
Pismonosa

#25958 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Pismonosa »

Čak ni plasman na svjetsko ili evropsko nas ne gura po automatizmu u te "velike". Nećemo biti smiješni. Igrali su i Slovenci i Slovaci na velikim takmičenjima, pa ih ipak niko ozbiljan ne svrstava u tvelike. Dug je i mukotrpan put do toga da nas drugi percipiraju kao nogometnu silu. Tenutno smo samo fino i simpatično iznenađenje sa tendencijom da se penjemo prema gore. Sve zavisi od nas samih. Onakve postavke igre kao protiv Slovaka u Zenici nam u tome neće pomoći sigurno.
ultima_palabra

#25959 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by ultima_palabra »

Safet je prvi selektor koji može raditi relativno neometano, da mu se niko pretjerano ne miješa u izbor igrača... a i u pogledu sudija... prethodne reprezentacije su i sudije maksimalno zakidale, jer je naš savez bio stigmatiziran kao lopovski... sad se i u tom segmentu puno toga promijenilo.
KPNCTNJAH

#25960 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by KPNCTNJAH »

Dobro si, otkako je on tu nas su samo malo zakinuli u onoj nebitnoj utakmici protiv Francuske.
cindrlimindrli

#25961 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by cindrlimindrli »

Pismonosa wrote:Čak ni plasman na svjetsko ili evropsko nas ne gura po automatizmu u te "velike". Nećemo biti smiješni. Igrali su i Slovenci i Slovaci na velikim takmičenjima, pa ih ipak niko ozbiljan ne svrstava u tvelike.
Jesu igrali ali teatralnu ulogu, mi ako odigramo kako znamo i uz malo srece mozemo do polufinala, i to je to, automatski
si veliki sve do kijameta. :D
cyprus

#25962 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by cyprus »

cindrlimindrli wrote:
cyprus wrote:Ja se ibretim kako neko ko nije čuo za Dnipro može tvrditi da je odbrana čiji igrači igraju za Zoryu, Gornik, Gent, Braunschweig i sl. svjetska klasa Al hajd, ima svega
Sta se imas bezveze ibretit, pogledaj statistiku i izracunaj koliko je ta odbrana primila golova u kvalifikacijama. Taman
da su dosli iz pete lige Japana, Safet je od njih napravio brend i to je jedino sto se pika. Uostalom, poslije SP svi ce
oni ekspresno u EPL.
Naša odbrana je primila gol od svih reprezentacija sa kojima je igrala, osim od Litvanije... A ni za Litvaniju nije još kasno :oops: Pa bolan, da nam je ostatak tima u nivou odbrane, reprezentacija bi nam bila nešto ala Bjelorusija :oops:
Last edited by cyprus on 02/10/2013 12:27, edited 2 times in total.
mahmoud a d

#25963 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by mahmoud a d »

Pismonosa wrote:Čak ni plasman na svjetsko ili evropsko nas ne gura po automatizmu u te "velike". Nećemo biti smiješni. Igrali su i Slovenci i Slovaci na velikim takmičenjima, pa ih ipak niko ozbiljan ne svrstava u tvelike. Dug je i mukotrpan put do toga da nas drugi percipiraju kao nogometnu silu. Tenutno smo samo fino i simpatično iznenađenje sa tendencijom da se penjemo prema gore. Sve zavisi od nas samih. Onakve postavke igre kao protiv Slovaka u Zenici nam u tome neće pomoći sigurno.

slazem se u potpunosti
ultima_palabra

#25964 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by ultima_palabra »

KPNCTNJAH wrote:Dobro si, otkako je on tu nas su samo malo zakinuli u onoj nebitnoj utakmici protiv Francuske.
Jbg, malo te zakine protiv Francuske, šta očekuješ... prije su nas bukvalno silovali protiv Mađara i Grka.
tcz

#25965 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by tcz »

[quote="mahmoud a d"]
quote]

kakvo divno misljenje o kolegi :thumbup: zato imena poput Vahe H. , Ivice o., Faruka H., Platinija i ostali velikani imaju suprotno misljenje od tvog.

Zato ti i jesi na forumu a Pape u kormilu :lol:

@ultima

znamo ja i ti i svi da su pokusali... :bih:
BHF_Manijak

#25966 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by BHF_Manijak »

cindrlimindrli wrote:
Pismonosa wrote:Čak ni plasman na svjetsko ili evropsko nas ne gura po automatizmu u te "velike". Nećemo biti smiješni. Igrali su i Slovenci i Slovaci na velikim takmičenjima, pa ih ipak niko ozbiljan ne svrstava u tvelike.
Jesu igrali ali teatralnu ulogu, mi ako odigramo kako znamo i uz malo srece mozemo do polufinala, i to je to, automatski
si veliki sve do kijameta. :D
Malo li je... Daj nas u finale odmah.

Bojim se da se takvi kao ti bas ne sjebu na Svjetskom kako te ne ide bas onako kako mi zamisljamo. Ono dodjes i jebes ove ostale repke kako stignes.
mahmoud a d

#25967 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by mahmoud a d »

emigrazione wrote:Strasne reference kolege mahmoud a d :-)
Tvoje znanje je solidno, ali neznanje ti je kao Mount Everest, za palamuđenje ovdje ti vise i ne treba, za pametovati papetu treba mnogo vise od toga

hvala na komplimentu za znanje.neznanje je uvijek vece nego znanje .a refer :-D ence su mi u odnosu na kvalitet konkurencije dobre
KPNCTNJAH

#25968 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by KPNCTNJAH »

ultima_palabra wrote:
KPNCTNJAH wrote:Dobro si, otkako je on tu nas su samo malo zakinuli u onoj nebitnoj utakmici protiv Francuske.
Jbg, malo te zakine protiv Francuske, šta očekuješ... prije su nas bukvalno silovali protiv Mađara i Grka.
Nije malo ono protiv Francuske, malo je bilo protiv Portugala. Ranije nismo imali nikakvu igru i tesko smo dolazili do gola protivnika, pa kad ti ne sviraju penal ili nesto slicno to bude kao da su nas pokrali. Naravno maltretirali su nas kad god su mogli, ali sad nam ni jedan nedosudjen penal ne smeta previse :D jbg Francuska i Portugal su ipak klasa iznad i tu su dovoljne i sitne "greske" sudije da nas pokopa, a ne jos onako poklonjen penal... sudjenje se jeste popravilo, ali kad ti u odlucujucim utakmicama ne dozvoljavaju da dodjes do pobjede, onda ti nista ne znaci ni dobro sudjenje u prethodnim...
Zato Salihovic ne smije igrati protiv Litvanije... dobit ce crveni do 25. minute. :D
cyprus

#25969 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by cyprus »

KPNCTNJAH wrote:
ultima_palabra wrote:
Nije malo ono protiv Francuske, malo je bilo protiv Portugala. Ranije nismo imali nikakvu igru i tesko smo dolazili do gola protivnika, pa kad ti ne sviraju penal ili nesto slicno to bude kao da su nas pokrali. Naravno maltretirali su nas kad god su mogli, ali sad nam ni jedan nedosudjen penal ne smeta previse :D jbg Francuska i Portugal su ipak klasa iznad i tu su dovoljne i sitne "greske" sudije da nas pokopa, a ne jos onako poklonjen penal... sudjenje se jeste popravilo, ali kad ti u odlucujucim utakmicama ne dozvoljavaju da dodjes do pobjede, onda ti nista ne znaci ni dobro sudjenje u prethodnim...
Čuj malo protiv Portugala :mrgreen: Ako se ne varam, mi smo Portugalu zabili iz ofsajda, a oni su oštećeni još za dva gola :mrgreen: I kao mi oštećeni :mrgreen:
KPNCTNJAH

#25970 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by KPNCTNJAH »

To je ono kad laicki gledas :razz: sudija odradi svoje i dovede jednu stranu do pobjede, pa onda pogura i ove druge da ne bude da je namjerno. ;-)
Pismonosa

#25971 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Pismonosa »

cyprus wrote: Čuj malo protiv Portugala :mrgreen: Ako se ne varam, mi smo Portugalu zabili iz ofsajda, a oni su oštećeni još za dva gola :mrgreen: I kao mi oštećeni :mrgreen:
Ne slažem se. Ne plačem nikad na suđenje, ali ono protiv Portugala je bio kurvaluk žešći. Odmah na startu nam je čova dao do znanja da džaba igramo. Sudio je sve i jedan pogled upućen prema onom pekmezu i ostalim garonjama. Izbacio nas je iz kopački za 10 minuta. Naš gol iz ofsahjda :D je bila greška pomoćnog sudije. Valjda se i njemu sažalilo šta se sve svira protiv nas :D
cyprus

#25972 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by cyprus »

KPNCTNJAH wrote:To je ono kad laicki gledas :razz: sudija odradi svoje i dovede jednu stranu do pobjede, pa onda pogura i ove druge da ne bude da je namjerno. ;-)
Jes jes, Portugalce je baš poguro :mrgreen: Ono sažalio se, kad je vidio koliko su nemoćni na terenu :mrgreen:
Pismonosa

#25973 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Pismonosa »

Pa sad, ono jest, nije da nije. Kad je vidio da nas ovi mogu pojesti i bez njegove pomoći, ko malo se spametovo :D
cindrlimindrli

#25974 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by cindrlimindrli »

cyprus wrote: Jes jes, Portugalce je baš poguro Ono sažalio se, kad je vidio koliko su nemoćni na terenu
Dovoljno je sto je kod 2-1 Lulicu bez razmisljanja pokazao crveni, sto je sigurno sigurno je, haj ti momak vani.
mahmoud a d

#25975 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by mahmoud a d »

tcz wrote:
mahmoud a d wrote: quote]

kakvo divno misljenje o kolegi :thumbup: zato imena poput Vahe H. , Ivice o., Faruka H., Platinija i ostali velikani imaju suprotno misljenje od tvog.

Zato ti i jesi na forumu a Pape u kormilu :lol:

@ultima

znamo ja i ti i svi da su pokusali... :bih:
@ tzt kralju ja sam reko da stojim iza svega sto sam objavio!sve je ocigledno i sve se moze dokazati.ovo je forum o Susicu a ne o meni!ti sad govoris kako ja nisam Mourino da bi imao pravo da ga kritikujem.Upravu si !Nisam Mourinho ali vidim,cujem i znam. TVRDIM ODGOVORNO DA JE ZA OVAJ USPJEH NASE SELEKCIJE ON NAJMANJE ZASLUZAN! Ovih 10 tak vrhunskih igraca bi moja pranana Minka uspjesno vodila :D
Locked