Safet Susic - Pape, selektor BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- cyprus
#25951 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
cindrlimindrli je relevantan za fudbalske teme, ko ja za auto-moto 
-
cindrlimindrli
#25952 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Bjezi bolan, da smo slusali tvoje crnjake do sad bi se svi prebacili na kriket.cyprus wrote:cindrlimindrli je relevantan za fudbalske teme, ko ja za auto-moto
- ultima_palabra
#25953 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
cyprus wrote:cindrlimindrli je relevantan za fudbalske teme, ko ja za auto-moto
- cyprus
#25954 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ja se ibretim kako neko ko nije čuo za Dnipro može tvrditi da je odbrana čiji igrači igraju za Zoryu, Gornik, Gent, Braunschweig i sl. svjetska klasacindrlimindrli wrote:Bjezi bolan, da smo slusali tvoje crnjake do sad bi se svi prebacili na kriket.cyprus wrote:cindrlimindrli je relevantan za fudbalske teme, ko ja za auto-moto
- Charuga
- Globalni moderator
#25955 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
@cindrlimindrliCharuga wrote:Amar Osim nije dio ove teme i nema potrebe da se pise o njemu!
Da opet ponovim, Amar Osim nije dio ove teme i nemoj izvlaciti postove prije ovog gore upozorenja i odgovarati na njih. Hvala na razumjevanju ...
-
cindrlimindrli
#25956 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Sta se imas bezveze ibretit, pogledaj statistiku i izracunaj koliko je ta odbrana primila golova u kvalifikacijama. Tamancyprus wrote:Ja se ibretim kako neko ko nije čuo za Dnipro može tvrditi da je odbrana čiji igrači igraju za Zoryu, Gornik, Gent, Braunschweig i sl. svjetska klasa Al hajd, ima svega
da su dosli iz pete lige Japana, Safet je od njih napravio brend i to je jedino sto se pika. Uostalom, poslije SP svi ce
oni ekspresno u EPL.
-
cindrlimindrli
#25957 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ama dobro, ti, sajprus i manijak ste desna ruka Murinja, ko ce s vama trojicom izac na kraj.ultima_palabra wrote:cyprus wrote:cindrlimindrli je relevantan za fudbalske teme, ko ja za auto-motoAli s kojim žarom on zastupa svoje teze
Ako neko nije dovoljno upućen u fudbal, može komotno kao tačno uzeti sve suprotno od onoga što on napiše...
- Pismonosa
#25958 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Čak ni plasman na svjetsko ili evropsko nas ne gura po automatizmu u te "velike". Nećemo biti smiješni. Igrali su i Slovenci i Slovaci na velikim takmičenjima, pa ih ipak niko ozbiljan ne svrstava u tvelike. Dug je i mukotrpan put do toga da nas drugi percipiraju kao nogometnu silu. Tenutno smo samo fino i simpatično iznenađenje sa tendencijom da se penjemo prema gore. Sve zavisi od nas samih. Onakve postavke igre kao protiv Slovaka u Zenici nam u tome neće pomoći sigurno.
- ultima_palabra
#25959 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Safet je prvi selektor koji može raditi relativno neometano, da mu se niko pretjerano ne miješa u izbor igrača... a i u pogledu sudija... prethodne reprezentacije su i sudije maksimalno zakidale, jer je naš savez bio stigmatiziran kao lopovski... sad se i u tom segmentu puno toga promijenilo.
- KPNCTNJAH
#25960 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Dobro si, otkako je on tu nas su samo malo zakinuli u onoj nebitnoj utakmici protiv Francuske.
-
cindrlimindrli
#25961 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Jesu igrali ali teatralnu ulogu, mi ako odigramo kako znamo i uz malo srece mozemo do polufinala, i to je to, automatskiPismonosa wrote:Čak ni plasman na svjetsko ili evropsko nas ne gura po automatizmu u te "velike". Nećemo biti smiješni. Igrali su i Slovenci i Slovaci na velikim takmičenjima, pa ih ipak niko ozbiljan ne svrstava u tvelike.
si veliki sve do kijameta.
- cyprus
#25962 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Naša odbrana je primila gol od svih reprezentacija sa kojima je igrala, osim od Litvanije... A ni za Litvaniju nije još kasnocindrlimindrli wrote:Sta se imas bezveze ibretit, pogledaj statistiku i izracunaj koliko je ta odbrana primila golova u kvalifikacijama. Tamancyprus wrote:Ja se ibretim kako neko ko nije čuo za Dnipro može tvrditi da je odbrana čiji igrači igraju za Zoryu, Gornik, Gent, Braunschweig i sl. svjetska klasa Al hajd, ima svega
da su dosli iz pete lige Japana, Safet je od njih napravio brend i to je jedino sto se pika. Uostalom, poslije SP svi ce
oni ekspresno u EPL.
Last edited by cyprus on 02/10/2013 12:27, edited 2 times in total.
-
mahmoud a d
#25963 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Pismonosa wrote:Čak ni plasman na svjetsko ili evropsko nas ne gura po automatizmu u te "velike". Nećemo biti smiješni. Igrali su i Slovenci i Slovaci na velikim takmičenjima, pa ih ipak niko ozbiljan ne svrstava u tvelike. Dug je i mukotrpan put do toga da nas drugi percipiraju kao nogometnu silu. Tenutno smo samo fino i simpatično iznenađenje sa tendencijom da se penjemo prema gore. Sve zavisi od nas samih. Onakve postavke igre kao protiv Slovaka u Zenici nam u tome neće pomoći sigurno.
slazem se u potpunosti
- ultima_palabra
#25964 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Jbg, malo te zakine protiv Francuske, šta očekuješ... prije su nas bukvalno silovali protiv Mađara i Grka.KPNCTNJAH wrote:Dobro si, otkako je on tu nas su samo malo zakinuli u onoj nebitnoj utakmici protiv Francuske.
-
tcz
#25965 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
[quote="mahmoud a d"]
quote]
kakvo divno misljenje o kolegi
zato imena poput Vahe H. , Ivice o., Faruka H., Platinija i ostali velikani imaju suprotno misljenje od tvog.
Zato ti i jesi na forumu a Pape u kormilu
@ultima
znamo ja i ti i svi da su pokusali...
quote]
kakvo divno misljenje o kolegi
Zato ti i jesi na forumu a Pape u kormilu
@ultima
- BHF_Manijak
#25966 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Malo li je... Daj nas u finale odmah.cindrlimindrli wrote:Jesu igrali ali teatralnu ulogu, mi ako odigramo kako znamo i uz malo srece mozemo do polufinala, i to je to, automatskiPismonosa wrote:Čak ni plasman na svjetsko ili evropsko nas ne gura po automatizmu u te "velike". Nećemo biti smiješni. Igrali su i Slovenci i Slovaci na velikim takmičenjima, pa ih ipak niko ozbiljan ne svrstava u tvelike.
si veliki sve do kijameta.
Bojim se da se takvi kao ti bas ne sjebu na Svjetskom kako te ne ide bas onako kako mi zamisljamo. Ono dodjes i jebes ove ostale repke kako stignes.
-
mahmoud a d
#25967 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
emigrazione wrote:Strasne reference kolege mahmoud a d![]()
Tvoje znanje je solidno, ali neznanje ti je kao Mount Everest, za palamuđenje ovdje ti vise i ne treba, za pametovati papetu treba mnogo vise od toga
hvala na komplimentu za znanje.neznanje je uvijek vece nego znanje .a refer
- KPNCTNJAH
#25968 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Nije malo ono protiv Francuske, malo je bilo protiv Portugala. Ranije nismo imali nikakvu igru i tesko smo dolazili do gola protivnika, pa kad ti ne sviraju penal ili nesto slicno to bude kao da su nas pokrali. Naravno maltretirali su nas kad god su mogli, ali sad nam ni jedan nedosudjen penal ne smeta previseultima_palabra wrote:Jbg, malo te zakine protiv Francuske, šta očekuješ... prije su nas bukvalno silovali protiv Mađara i Grka.KPNCTNJAH wrote:Dobro si, otkako je on tu nas su samo malo zakinuli u onoj nebitnoj utakmici protiv Francuske.
Zato Salihovic ne smije igrati protiv Litvanije... dobit ce crveni do 25. minute.
- cyprus
#25969 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Čuj malo protiv PortugalaKPNCTNJAH wrote:Nije malo ono protiv Francuske, malo je bilo protiv Portugala. Ranije nismo imali nikakvu igru i tesko smo dolazili do gola protivnika, pa kad ti ne sviraju penal ili nesto slicno to bude kao da su nas pokrali. Naravno maltretirali su nas kad god su mogli, ali sad nam ni jedan nedosudjen penal ne smeta previseultima_palabra wrote:Jbg, malo te zakine protiv Francuske, šta očekuješ... prije su nas bukvalno silovali protiv Mađara i Grka.KPNCTNJAH wrote:Dobro si, otkako je on tu nas su samo malo zakinuli u onoj nebitnoj utakmici protiv Francuske.jbg Francuska i Portugal su ipak klasa iznad i tu su dovoljne i sitne "greske" sudije da nas pokopa, a ne jos onako poklonjen penal... sudjenje se jeste popravilo, ali kad ti u odlucujucim utakmicama ne dozvoljavaju da dodjes do pobjede, onda ti nista ne znaci ni dobro sudjenje u prethodnim...
- KPNCTNJAH
#25970 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
To je ono kad laicki gledas
sudija odradi svoje i dovede jednu stranu do pobjede, pa onda pogura i ove druge da ne bude da je namjerno. 
- Pismonosa
#25971 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ne slažem se. Ne plačem nikad na suđenje, ali ono protiv Portugala je bio kurvaluk žešći. Odmah na startu nam je čova dao do znanja da džaba igramo. Sudio je sve i jedan pogled upućen prema onom pekmezu i ostalim garonjama. Izbacio nas je iz kopački za 10 minuta. Naš gol iz ofsahjdacyprus wrote: Čuj malo protiv PortugalaAko se ne varam, mi smo Portugalu zabili iz ofsajda, a oni su oštećeni još za dva gola
I kao mi oštećeni
- cyprus
#25972 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Jes jes, Portugalce je baš poguroKPNCTNJAH wrote:To je ono kad laicki gledassudija odradi svoje i dovede jednu stranu do pobjede, pa onda pogura i ove druge da ne bude da je namjerno.
- Pismonosa
#25973 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Pa sad, ono jest, nije da nije. Kad je vidio da nas ovi mogu pojesti i bez njegove pomoći, ko malo se spametovo 
-
cindrlimindrli
#25974 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Dovoljno je sto je kod 2-1 Lulicu bez razmisljanja pokazao crveni, sto je sigurno sigurno je, haj ti momak vani.cyprus wrote: Jes jes, Portugalce je baš poguro Ono sažalio se, kad je vidio koliko su nemoćni na terenu
-
mahmoud a d
#25975 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
@ tzt kralju ja sam reko da stojim iza svega sto sam objavio!sve je ocigledno i sve se moze dokazati.ovo je forum o Susicu a ne o meni!ti sad govoris kako ja nisam Mourino da bi imao pravo da ga kritikujem.Upravu si !Nisam Mourinho ali vidim,cujem i znam. TVRDIM ODGOVORNO DA JE ZA OVAJ USPJEH NASE SELEKCIJE ON NAJMANJE ZASLUZAN! Ovih 10 tak vrhunskih igraca bi moja pranana Minka uspjesno vodilatcz wrote:mahmoud a d wrote: quote]
kakvo divno misljenje o kolegizato imena poput Vahe H. , Ivice o., Faruka H., Platinija i ostali velikani imaju suprotno misljenje od tvog.
Zato ti i jesi na forumu a Pape u kormilu![]()
@ultima