Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
tuitamo wrote: ↑28/03/2025 16:23
Na EON App nema popisa programa iza 31.03. niti na jednom kanalu.
Ne znam da li je to uvijek pred smjenu mjeseci ili je ipak nešto drugo
Kako misliš iza 31.03 nema popisa programa !?
Evo upravo gledam niti jedan kanal nema program iza 31.1. Znaci ne samo SK kanali. Tako da ćemo sve vidjeti od 1.4.
kakavdanakneiskustvu wrote: ↑28/03/2025 20:05
Euroliga u srijedu na Arena premium 3 Fenerbahce - Barcelona
Po ovom njihovom odgovoru da ostaje isti sportski sadržaj, vjerovatno ce dodati sve arene ali ce slika biti otkljucana samo kada je F1, euroliga, turska liga i ovo ostalo sto su dosada imali prava, kada se emituje npr premier liga... biti ce zatamljena slika sa obavještenjem da nemaju prava... to mi jedino trenutno ima smisla jer su vec poceli euroligu postavljat na raspored arena premium kanala
kakavdanakneiskustvu wrote: ↑28/03/2025 20:05
Euroliga u srijedu na Arena premium 3 Fenerbahce - Barcelona
Po ovom njihovom odgovoru da ostaje isti sportski sadržaj, vjerovatno ce dodati sve arene ali ce slika biti otkljucana samo kada je F1, euroliga, turska liga i ovo ostalo sto su dosada imali prava, kada se emituje npr premier liga... biti ce zatamljena slika sa obavještenjem da nemaju prava... to mi jedino trenutno ima smisla jer su vec poceli euroligu postavljat na raspored arena premium kanala
a premier liga i ostalo vjv dolazi kada zavrse posao sa bh telecomom
Na drugom forumu piše da su na satelitu prisutni arenasport sk kanali. Može biti sve isto osim naziva kanala.
Mada ne vidim scenarij u kojem nema Arena na Telemachu poslije dana šale.
c_g wrote: ↑29/03/2025 21:23
Ako ce nam zatamniti kanale (Arene) za vrijeme tekmi, onda neka mi posalju raskid ugovora.
Potpises novi ugovor i dobijes …i…
Opet pogresno razmisljanje. Ti si potpisao ugovor za SK kanale i ako i dalje budes imao taj sadrzaj, u cemu je problem? Zasto se zalis na sadrzaj arena koji jos nemas?
Ako postavimo stvari obrnuto, kada dodju arene sa LP i povecaju ti cijene, hoces li se buniti?
Na kraju, mislim da ce biti arene sa sk programom, ali i sadrzajem arena. Mozda ne odmah, ali ce biti.
Joj ljudi toliku ste paniku digli da su morali na sajtu 2 rečenice napisati da vam objasne da će sve biti ok Citajte između redova, logicno vam ne mogu reci sve detalje ali je milion puta receno da će se sadrzaj samo prosiriti a ne ukinuti. Vjerovatno radi ugovora ne mogu reci u kojem formatu i sve ćemo znati nakon prvog. Na kraju dana bitno je da se ima pravo raskinuti ugovor kome ne odgovara povećanje cijene
A i radi tih 5 maraka ne vidim problem. Radije cu dati tih pet maraka vise nego placati iptv ili arena cloud da imam sve na jednom mjestu. Logicno je ocekivati poskupljenja s obzirom na akviziciju.
c_g wrote: ↑29/03/2025 21:23
Ako ce nam zatamniti kanale (Arene) za vrijeme tekmi, onda neka mi posalju raskid ugovora.
Potpises novi ugovor i dobijes …i…
Opet pogresno razmisljanje. Ti si potpisao ugovor za SK kanale i ako i dalje budes imao taj sadrzaj, u cemu je problem? Zasto se zalis na sadrzaj arena koji jos nemas?
Nije potpisao ugovor ni za SK. U ugovoru nigdje ne piše koji kanali su u ponudi, možda samo piše minimalan broj kanala koji su u ponudi.
laserShow wrote: ↑30/03/2025 17:37
Dobro, pogresno sam se izrazio. Potpisao je ugovor sa jednim uslovima programske seme. Ona ce se samo preimenovati i nece izgubiti nista.
kakavdanakneiskustvu wrote: ↑30/03/2025 18:16
na SK upravo bila najava prenosa tekme Eurolige u petak 4.aprila
I ja sad gledam, gase se a najavljuju CZ-Efes u petak. Najava je išla na SK1 srpskoj verziji a ne Hrvatskoj. Vjerovatno ostalo od unaprijed pripremljenog
I ja sad gledam, gase se a najavljuju CZ-Efes u petak. Najava je išla na SK1 srpskoj verziji a ne Hrvatskoj. Vjerovatno ostalo od unaprijed pripremljenog
na stranici sportklub hrvatska ima pregled programa za 01.04.