Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Isner wrote: ↑27/03/2025 10:39
Niste u stanju odgovoriti na najjednostavnije pitanje, OSTAJE LI SportKlub i Euroliga u ponudi Telemach-a ili NE?
Dakle, DA ili NE?
Krajnje jednostavno pitanje, bez tog hvala na ovom i onom odgovorima..
Sva prava prenosa koja ima sport klub na podrucju BIH, Srbije, Crne gore i Makedonije su prenesene na ARENE, dok sport klub ostaje samo u zemljama EU. Tako da ti nemaju sta oni govoriti jer je sve pisalo odavno na raznim portalima.
I DA docice arene na telemach zamjeniti sport klub kanale, a sad kako ce ici hoce li odmah sa 1.4. ili ce postepeno to cemo vidjeti.
BaDa wrote: ↑12/03/2025 07:50
Ako moze i mene neko pozvati da vidimo sta nudite da ostanem korisnik
Zdravo @BaDa,
Hvala Vam na iskazanom interesu za korištenje naših usluga i u narednom periodu. I za Vas ćemo pripremiti posebnu ponudu za obnovu ugovora, sukladno Vašim potrebama stoga ćemo Vas zamoliti da nam putem privatne poruke dostavite kontakt broj te korisničke podatke. Stojimo Vam na raspolaganju.
BaDa wrote: ↑12/03/2025 07:50
Ako moze i mene neko pozvati da vidimo sta nudite da ostanem korisnik
Zdravo @BaDa,
Hvala Vam na iskazanom interesu za korištenje naših usluga i u narednom periodu. I za Vas ćemo pripremiti posebnu ponudu za obnovu ugovora, sukladno Vašim potrebama stoga ćemo Vas zamoliti da nam putem privatne poruke dostavite kontakt broj te korisničke podatke. Stojimo Vam na raspolaganju.
Imate pp
Zdravo @BaDa,
Hvala za povratnu informaciju. Dostavili smo Vam odgovor i putem privatne poruke.
Uvijek smo na raspolaganju.
anex wrote: ↑27/03/2025 06:16
Ako se ugasi SK, automatski opet imam razlog da razmišljam o ugovoru...tako da "no hard fillings dear @Telemach "
Zdravo @anex, @madesa, @Isner,
Hvala na javljanju. Telemach korisnici će nastaviti da imaju sportski sadržaj kao i do sada, a uskoro očekujemo još bolju ponudu sportskog sadržaja.
dobio sam racun prije 2 dana u mene je na totalu standardan tv paket plus pink
za januar me dodje 33,45
za februar 35,85 km
sad me dodje da sam duzan za ta dva mjeseca 5 maraka
kad sam dobio racun za ta dva mjeseca dobio sam prazan racun i ja sam zapisao i platio koliko sam placao prosle godine.
za 3 mjesec je racun 37,95
a za 4 mjesec moram doznacit
e pa muljate zestoko ne znate gdje udarate
propojeilijas wrote: ↑28/03/2025 11:47
za januar me dodje 33,45
za februar 35,85 km
kad sam dobio racun za ta dva mjeseca dobio sam prazan racun i ja sam zapisao i platio koliko sam placao prosle godine.
Zdravo @propojeilijas,
Hvala što ste nam se obratili na ovaj način. Ljubazno ćemo zamoliti da nam putem privatne poruke dostavite Vaše korisničke podatke kako bismo izvršili provjeru analitičke kartice te Vam pružili više informacija. Stojimo Vam na raspolaganju.
za januar me dodje 33,45
za februar 35,85 km
Zdravo @propojeilijas,
Hvala što ste nam se obratili na ovaj način. Ljubazno ćemo zamoliti da nam putem privatne poruke dostavite Vaše korisničke podatke kako bismo izvršili provjeru analitičke kartice te Vam pružili više informacija. Stojimo Vam na raspolaganju.
ugovor mi je na neodredjeno vrijeme sacekacu jos malo da vidim sta ce bit sa arenama ako ne bude po mojoj volji dolazim raskinut ugovor u prvu poslovnicu
za januar me dodje 33,45
za februar 35,85 km
Zdravo @propojeilijas,
ugovor mi je na neodredjeno vrijeme sacekacu jos malo da vidim sta ce bit sa arenama ako ne bude po mojoj volji dolazim raskinut ugovor u prvu poslovnicu
@propojeilijas,
Hvala na odgovoru. Kako smo i ranije pisali, uskoro očekujemo i još bolju ponudu sportskog sadržaja, a o svemu ćemo blagovremeno obavijestiti javnost. Mi Vam svakako stojimo na raspolaganju i na ovaj način te budite slobodni da nam dostavite korisničke podatke za više informacija po pitanju samog ugovora i zaduženja.
tuitamo wrote: ↑28/03/2025 16:23
Na EON App nema popisa programa iza 31.03. niti na jednom kanalu.
Ne znam da li je to uvijek pred smjenu mjeseci ili je ipak nešto drugo
Najgore sto ce BHTelecom kupiti bukvalno samo nas korisnike, a mi korisnici dobit ćemo katastrofalnu i prastaru uslugu MojeTV. Nemogućnost korištenja aplikacije na internetu drugog operatera i slično.
adnan_hz wrote: ↑28/03/2025 17:11
Najgore sto ce BHTelecom kupiti bukvalno samo nas korisnike, a mi korisnici dobit ćemo katastrofalnu i prastaru uslugu MojeTV. Nemogućnost korištenja aplikacije na internetu drugog operatera i slično.
Netačno, neće se mnogo toga promijeniti.
U početku neće, istina.
Zdravo @dzenanalic22, @tuitamo, @adnan_hz,
Kako smo već više puta naveli, Telemach korisnici će nastaviti da imaju sportski sadržaj kao i do sada, a uskoro očekujemo još bolju ponudu sportskog sadržaja. O svim novitetima ćemo vas balgovremeno obavijestite te vas još jednom molimo za malo strpljenja.
Kako misliš iza 31.03 nema popisa programa !?
Evo upravo gledam niti jedan kanal nema program iza 31.1. Znaci ne samo SK kanali. Tako da ćemo sve vidjeti od 1.4.
Nema jer je moguće vidjeti programsku šemu 3 dana unaprijed, a to ti je do 31.3.