Golman reprezentacije BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Ko treba biti prvi golman reprezentacije?

Nemanja Supić
54
8%
Asmir Begović
392
62%
Kenan Hasagić
156
24%
neko drugi
35
5%

Total votes: 637

Dialer

#2526 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Dialer »

Znaci Hasagic nije povrijedjen, jednostavno ne brani jer nema kvalitet ni za ispodprosjencu ekipu Turske lige, ajmo dalje sta je slijedece.
Corola

#2527 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Corola »

todd_smith wrote:Ja nemam pojma sta Susic glumi? Izgovor da Begovic nije pozvan, zbog nekakvih poziva za prijateljske i slicno ne pali, jer je Ibricica pozvao, tako da nekakav red i ono "da se zna ko je glavni" ocigledno vise ne vazi

Kako covjek samo brani u Stoke-u ove sezone, ccc jedini nam je igrac trenutno koji ima top formu...i ovaj ga opet ne zove
Bro jutro.Jesil se naspav'o. :-)
Ti bas ko' iz nebuha. :lol:
missko

#2528 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by missko »

todd_smith wrote:Ja nemam pojma sta Susic glumi? Izgovor da Begovic nije pozvan, zbog nekakvih poziva za prijateljske i slicno ne pali, jer je Ibricica pozvao, tako da nekakav red i ono "da se zna ko je glavni" ocigledno vise ne vazi

Kako covjek samo brani u Stoke-u ove sezone, ccc jedini nam je igrac trenutno koji ima top formu...i ovaj ga opet ne zove
Jel se taj Begovic dokazao u reprezentaciji, u Stokeu jeste al tamo se rado dokazuje al ovamo nerado i nikako jos. A ja kao i selektor i ostali navijaci reprezentacije pikamo samo igre i interes za repku a za Stoke me cisto nesto zabole.
Mobile_Disco

#2529 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Mobile_Disco »

Hasagic ide na terapije :oops:
michio

#2530 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by michio »

Vidi ti sad problema :-)
neruda

#2531 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by neruda »

Bas me interesuje ko ce braniti ako Hasagica ne osposobe...Hoce li gurnuti Sehu ili Avdukica... Samo da opet ne bude situacija kao u Albaniji da na poluvremenu mijenja povrijedjenog Hasagica.
samo_ti

#2532 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by samo_ti »

Mobile_Disco wrote:Hasagic ide na terapije :oops:
vec godinama :D
quasar

#2533 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by quasar »

Ja to necu moci gledati. jbt. zivot ce mi skratiti svaki centarsut...
Sto ce meni taj stres. Odoh lijepo po planini hodati, vidjeti jesu li se mede budile.
Edin H.

#2534 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Edin H. »

Bring back Nemanja :D
and

#2535 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by and »

slažem se da je trebao zvati begovića,a što se tiče poređenja sa ibričićem ne stoji,jer je mexico begoviću bio drugi put.
LSD

#2536 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by LSD »

Kenan Hasagić ne vježba sa ostatkom tima, no zauzet će mjesto među stativama Bilinog polja u subotu, u kvalifikacionom meču reprezentacije BiH i Rumunije koji se igra za plasman na Euro 2012.

«Već duže vrijeme imam problema sa leđima. U Turskoj rijetko treniram, uglavnom samo dan uoči utakmice. Onda primim injekciju koja mi ublaži bolove i mogu braniti. U pitanju je pomjeranje intervertebralnog diskusa koji sada vrši pritisak na tkivo. Jedini lijek da mi se povreda sanira je da mirujem tri do četiri sedmice, ali to u ovom trenutku ne mogu priuštiti. Primit ću injekciju i prije meča sa Rumunima i stati na gol u Zenici»

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ovo mi se nikako ne sviđa....nesposoban je da brani bez inekcija i bojim se da ce nas koštati bodova kao i protiv Albanije.
Edin H.

#2537 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Edin H. »

LSD wrote:Kenan Hasagić ne vježba sa ostatkom tima, no zauzet će mjesto među stativama Bilinog polja u subotu, u kvalifikacionom meču reprezentacije BiH i Rumunije koji se igra za plasman na Euro 2012.

«Već duže vrijeme imam problema sa leđima. U Turskoj rijetko treniram, uglavnom samo dan uoči utakmice. Onda primim injekciju koja mi ublaži bolove i mogu braniti. U pitanju je pomjeranje intervertebralnog diskusa koji sada vrši pritisak na tkivo. Jedini lijek da mi se povreda sanira je da mirujem tri do četiri sedmice, ali to u ovom trenutku ne mogu priuštiti. Primit ću injekciju i prije meča sa Rumunima i stati na gol u Zenici»

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ovo mi se nikako ne sviđa....nesposoban je da brani bez inekcija i bojim se da ce nas koštati bodova kao i protiv Albanije.

Ovo nas je vec kostalo dva boda u Albaniji :roll:

Keno se zalio na bolove u ledjima, ali se Pape ipak odlucio da on brani.
To naravno nije previse odusevilo Asmira.
Mustang1

#2538 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Mustang1 »

Edin H. wrote:Bring back Nemanja :D
Sve nesto kontam vidjet ces kad danas ili sutra ovaj nam nas selektor pozove naknadno Supica :D :lol: :lol: :lol: :lol:
LSD

#2539 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by LSD »

Edine , ne znam ni ja šta da covjek kaže....Hasagić vec prica da ce braniti u Zenici...ali fakat ,ovo izgleda nimalo bezazleno dok se moraju inekcije davati prije tekme...sjetimo se kako se nije mogao ni pomaci u Tirani, što sam odmah primjetio kod onog njihovog gola...to od Hasagića nismo dosad navikli (zdrav Kenan bi se bacio 101% na loptu bez obzira dali bi bio gol ili ne, kao i svaki golman uostalom)...možda je bolje da utakmicu brane Šehić ili Avdukić iako su neiskusni što se tice ovako bitnih utakmica, bar ce biti 100% spremni.
michio

#2540 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by michio »

Et' mogao je reci selektoru ranije da se ne svadja sa Begovicem
Dado dijasporitus
Grijem se na: Trčanje oko zgrade

#2541 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Dado dijasporitus »

Pape je ovdje dobro us...o motku. Trebao je zvati Begovica bez obzira. Ako cemo gledati realno Begovic nije otisao da igra sa Meksikom iz istih razloga sto ni Dzeko nije otisao, jer ih klubovi navodno nisu htjeli pustiti. Pape je nekako to "oprostio" Dzeki ali nije i Begovicu. Nemogu se imati takvi dupli arsini bez posljedica.

A Asmir je odabrao BiH ispred Kanade koja je ga je odgojila. I to za sva vremena. Samo carsijski papan moze da prica da nema dovoljno patriotizma prema BiH repci i BiH uopste.
Dado dijasporitus
Grijem se na: Trčanje oko zgrade

#2542 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Dado dijasporitus »

neruda wrote:Bas me interesuje ko ce braniti ako Hasagica ne osposobe...Hoce li gurnuti Sehu ili Avdukica... Samo da opet ne bude situacija kao u Albaniji da na poluvremenu mijenja povrijedjenog Hasagica.
Meni je Avdukic i pouzdaniji i iskusniji od Sehe ako smo vec na to spali.
LSD

#2543 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by LSD »

Dado dijasporitus wrote:
neruda wrote:Bas me interesuje ko ce braniti ako Hasagica ne osposobe...Hoce li gurnuti Sehu ili Avdukica... Samo da opet ne bude situacija kao u Albaniji da na poluvremenu mijenja povrijedjenog Hasagica.
Meni je Avdukic i pouzdaniji i iskusniji od Sehe ako smo vec na to spali.
Kao što i jest iskusniji, realno...ali slaba je to utjeha...nemam ništa protiv njih dvojice, svaka njima cast...ali ovo je vrlo bitna tekma i trebaju nam najbolji moguci igraci.
Blizanac

#2544 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Blizanac »

meni žao i hasagića...čovjek očito ima problema sa kičmom (a sa kičmom se nije šalit'), pa se može desiti da se, ponesen igrom i publikom, još više ozlijedi...
Mustang1

#2545 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Mustang1 »

http://scsport.ba/v2/tekst.php?ID=16919
Necu rec da trenutno imamo 3 golmana vani koja su bolja od ova 3 koja su na pripremama..necu to reci.. :D
Obuca9

#2546 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Obuca9 »

Bubalo1 wrote:http://scsport.ba/v2/tekst.php?ID=16919
Necu rec da trenutno imamo 3 golmana vani koja su bolja od ova 3 koja su na pripremama..necu to reci.. :D
Nemoj reci. Jer onaj Trebinjac ne želi da brani za svoju domovinu, onaj tvoj Zeničanin je zadnji put za prosječni Lech branio u novembru prošle godine, a treći golman, koji svega ti? Muhamed Alaim u Iranu?
Mustang1

#2547 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Mustang1 »

ne ..Nemanja Supic :wink: Poselami selektora :zzzz:
Lakat Jebić

#2548 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Lakat Jebić »

hz__semir wrote:
Nemoj reci. Jer onaj Trebinjac ne želi da brani za svoju domovinu, onaj tvoj Zeničanin je zadnji put za prosječni Lech branio u novembru prošle godine, a treći golman, koji svega ti? Muhamed Alaim u Iranu?
da nije ovaj grahovac :D
LSD

#2549 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by LSD »

Kako mi na neku stvari idu ovi našo fol nezavisni sportski portali :x ...jedva cekaju da neki anonimus iznese svoje neko mišlje o selektoru (po pravilu uvijek negativno, naravno) :x i da odmah to objave... i Grahovca se sjetiše da ga priupitaju za strucno mišljenje,nije ti šala.
shalla

#2550 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by shalla »

Jbg, ako keno bude povrijedjen onda tek ona Papetova da je ibricica zovnuo zbog viseg cilja ne pije vode...
Reko sam da se vise necu vracati na asmira (gle, i avdukic se isto zove :mrgreen: ) ali ga je morao zovnuti pa ako keno moze onda vozdra na tribine (svojevrsna kazna), ako ne moze da bar imamo kvalitetnog golmana da uskoci, seha i avdukic nazalost to nisu. Al opet kazem, keno smije braniti samo ako se oporavi inace vozdra, sta ti imas od golmana koji se ne moze ispruziti kako treba (danas sam cuo nesto sto se dugo tajilo, i protiv turske u gostima u proslim kvalifikacijama keno je bio pod injekcijom i bio je na nekih 70%, meni je to strasno)...
Locked