Ne mislim ja da bi puno drugačije bilo. Navijači se opet nebi čuli osim da nam nervozu unose sa zviždanjem. Jesmo bili otvoreniji zbog Vršajevića ali takva nam je taktika bila. Svi u napad!It_is_a_Leclerc wrote:To su sve bile poluprilike. Nismo imali udarca u okvir gola.noiserr wrote:Ne slažem se. Avdija je odlično odigrao. Uopšte on nije bio problem. Imali smo mi par dobrih šansi u prvom poluvremenu, da je i jedna bila gol, totalno bi drugačija situacija bila. Jer mi neznamo jedan gol dati, vec 3-4.It_is_a_Leclerc wrote:Ono što svakako boli više od ovog poraza je činjenica da smo večeras još i mogli igrati na kartu iznenađenja za Slovake (karta je bačena na Avdiju). Sada, oni nas znaju, znaju kako nas pobijediti, kako i koga zatvoriti, a Sušić (daj Bože da sam u krivu), misli da smo izgubili jer nije bilo sreće, i uvijek je neko blokirao naše šuteve.
Daj Bože da za utorak smisli nešto što će ih uzdrmati. Ako krenemo ovako kako smo krenuli večeras, mrka kapa.
Dvije prave prilike su imali Slovaci i boga pitaj kako su ono uspjeli promašiti.
Avdija je, po meni, učinio našu igru sakatom, jer se na njega nije smjelo pouzdati i lopte su mu uglavnom davane onda kad su morali, jer nije bilo mogućnosti prebaciti ih Luliću. Koliko je Mujdža važan, dovoljno govori i to kako je igrao protiv Grčke.
I na kraju krajeva, da se ponovo ista utakmica igra opet bi Sušic morao Avdiju igrati, kad je Mujdža povrjedjen. Nas je nervoza ubila. Greške Salihovića, su nas izmorile. Mi smo trebali imati posjed lopte skoro 70% sa onim sastavom. A publika je trebala ulijevati samopouzdanje a ne obratno. Mi smo ovu utakmicu odigrali kao sto smo odigrali u Grčkoj, ali ovaj put naši navijači pomagali protivniku.