I shta je neozbiljno u pokushaju selektora da prekine ovaj trend prolaznosti, koji nas je krasio duzhi niz godina?!Abacija wrote:
Daj ljudi prestanite idealisati. Nekome je reprezentacija prolazna stanica a nekome kuca. Vazno je snaci se i sa jednima i sa drugima.
Golman reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- burek_in_space
#2501 Re: Golman reprezentacije BiH
-
Abacija
#2502 Re: Golman reprezentacije BiH
Ako je to Susiceva namjera onda je to stvarno plemenito s njegove strane. Ali po njegovom nacinu rada i rezultatima ja ne vjerujem da Susic ima sposobnosti za tako nesto.burek_in_space wrote:I shta je neozbiljno u pokushaju selektora da prekine ovaj trend prolaznosti, koji nas je krasio duzhi niz godina?!Abacija wrote:
Daj ljudi prestanite idealisati. Nekome je reprezentacija prolazna stanica a nekome kuca. Vazno je snaci se i sa jednima i sa drugima.
-
Dead Man Walking
#2503 Re: Golman reprezentacije BiH
Rekabu, o strucnosti naseg selektora dovoljno govori podatak da je u svakom klubu koji je vodio dobio nogu nakon jedne sezone, ne znam jel igdje izdrzao duze, a i to duze je sezona i po. U igrackom smislu jeste bio ime za Pulisa i mnoge danasnje trenere, ali kao trener se nije proslavio u tim bijednim timovima koji mu stoje u CV-u. Reprezentacija mu je vrhunac i kad dobije nogu opet ce moci u nekog turskog drugoligasa.
- Edin H.
#2504 Re: Golman reprezentacije BiH
Sjajne odbrane Begovica u prvom poluvremenu.
Momak je stvarno u formi.
- BarbaDue
#2505 Re: Golman reprezentacije BiH
ima li neki link da gledamoEdin H. wrote:Sjajne odbrane Begovica u prvom poluvremenu.
- Edin H.
#2506 Re: Golman reprezentacije BiH
BarbaDue wrote:ima li neki link da gledamoEdin H. wrote:Sjajne odbrane Begovica u prvom poluvremenu.
http://www.chabka.es/
3 - 0 za Stoke
- BarbaDue
#2507 Re: Golman reprezentacije BiH
dobar jeEdin H. wrote:Sjajne odbrane Begovica u prvom poluvremenu.
- burek_in_space
#2508 Re: Golman reprezentacije BiH
Ako nisi jedan od chelnika N/FSBiH, ni tvoje ni moje ni mishljenje bilo koga nije relevantno, iz razloga shto se mi ne pitamo nishta. Ovdje samo diskutujemo o nachinu na koji Pape vodi reprezentaciju. Nekima se to dopada (meni lichno se jako svidja nachin rada), nekima nikako (Edin, ti...), ali ono shto me brine je da se nijedan drugi selektor nije napadao ovoliko, koliko je to Pape dozhivio do sada. A meni je to i vishe nego dovoljno da vjerujem u njegov dobar rad.Abacija wrote:
Ako je to Susiceva namjera onda je to stvarno plemenito s njegove strane. Ali po njegovom nacinu rada i rezultatima ja ne vjerujem da Susic ima sposobnosti za tako nesto.
A vrlo moguce da ce nakon reprezentacije ispuniti svoj san, i sjesti na klupu Paris Saint Germaina. Kvalifikacije nisu gotove, svashta se josh mozhe dogoditi.Dead Man Walking wrote:Rekabu, o strucnosti naseg selektora dovoljno govori podatak da je u svakom klubu koji je vodio dobio nogu nakon jedne sezone, ne znam jel igdje izdrzao duze, a i to duze je sezona i po. U igrackom smislu jeste bio ime za Pulisa i mnoge danasnje trenere, ali kao trener se nije proslavio u tim bijednim timovima koji mu stoje u CV-u. Reprezentacija mu je vrhunac i kad dobije nogu opet ce moci u nekog turskog drugoligasa.
A da objasnim samo zashto sam spominjao struchnost Tony Pulisa - ovdje se on spomenuo u stilu "Kad mozhe Asmir njemu, mozhe i Papetu", kao da je Pulis trostruki osvajach zlatne lopte a ne osrednji trener osrednjeg engleskog tima. Chinjenica je da mu je proshlo kod Pulisa to jednom, a pitacu vas hoce li kod Sir Alexa, Ancellotija ili nekog slichnog. Kod Papeta nece, i ne treba.
S obzirom da se vrtimo u krug, povlachim se iz dalje rasprave, osim ukoliko nemate josh pitanja.
-
Dialer
#2509 Re: Golman reprezentacije BiH
Mnogo smijesno, da brane golmani koji su amterskog kvaliteta. al dobro, ovo je Bosna. 
- fosil
#2510 Re: Golman reprezentacije BiH
Meni je smijesnije da se profesionalci ponasaju amaterski.
-
Dead Man Walking
#2511 Re: Golman reprezentacije BiH
E yebiga bureche ako je ovo vrlo moguce. Moguce je u procentima mozda za 1% vise od mogucnosti da Sakib Malkocevic preuzme Man City. Sigurno u Parizu ocajnicki trebaju trenera koji je do sad u karijeri dobio 5-6 puta nogu iz raznoraznih turskih sporova nakon jedne sezone. Kontam da podrzavas selektora, al ovakve izjave su bas pretjerivanje.burek_in_space wrote: A vrlo moguce da ce nakon reprezentacije ispuniti svoj san, i sjesti na klupu Paris Saint Germaina.
-
jahjah
#2512 Re: Golman reprezentacije BiH
nemoj tako mozda je covjek mislio da ce ponovo zaigrat za PSG jer je to dobro radioDead Man Walking wrote:E yebiga bureche ako je ovo vrlo moguce. Moguce je u procentima mozda za 1% vise od mogucnosti da Sakib Malkocevic preuzme Man City. Sigurno u Parizu ocajnicki trebaju trenera koji je do sad u karijeri dobio 5-6 puta nogu iz raznoraznih turskih sporova nakon jedne sezone. Kontam da podrzavas selektora, al ovakve izjave su bas pretjerivanje.burek_in_space wrote: A vrlo moguce da ce nakon reprezentacije ispuniti svoj san, i sjesti na klupu Paris Saint Germaina.
- burek_in_space
#2513 Re: Golman reprezentacije BiH
Meni je ovo moje puno ozbiljnije, nego to shto pishete da Safet Sushic nema dovoljno znanja da nas nakon 3 odigrane utakmice odvede na EP.Dead Man Walking wrote:
E yebiga bureche ako je ovo vrlo moguce. Moguce je u procentima mozda za 1% vise od mogucnosti da Sakib Malkocevic preuzme Man City. Sigurno u Parizu ocajnicki trebaju trenera koji je do sad u karijeri dobio 5-6 puta nogu iz raznoraznih turskih sporova nakon jedne sezone. Kontam da podrzavas selektora, al ovakve izjave su bas pretjerivanje.
-
extraordinary
#2514 Re: Golman reprezentacije BiH
Isto da imamo jedan bod iz prve tri utakmice, pa se vade zaključci da je Sušić nesposoban trener.
- mgogic
#2515 Re: Golman reprezentacije BiH
Sto nije Hasagic branio za svoj klub u ovom kolu?Jel' povreda u pitanju, ili jednostavno klupa?Stvarno nisam u toku za to kako stoji u klubu sad.
- dzeno123
#2516 Re: Golman reprezentacije BiH
Zna li ovaj Kanadjanin ko je Safet Susic?
- quasar
#2517 Re: Golman reprezentacije BiH
Nije branio ni proslu u gostima, niti ga ima na klupi, tako da ce Sehic ili mozda Pjanic braniti protiv Rumuna. Mozda je najbolje da stavi Dzeku na gol, makar je najduzi.mgogic wrote:Sto nije Hasagic branio za svoj klub u ovom kolu?Jel' povreda u pitanju, ili jednostavno klupa?Stvarno nisam u toku za to kako stoji u klubu sad.
Ne znam sta je sa Kenom, branio je kod kuce prije 6 dana, ali su tu izgubili sa 0:2
Last edited by quasar on 20/03/2011 00:14, edited 1 time in total.
-
Mustang1
#2518 Re: Golman reprezentacije BiH
Jesi siguran da si gledo u pravom sporu ?mgogic wrote:Sto nije Hasagic branio za svoj klub u ovom kolu?Jel' povreda u pitanju, ili jednostavno klupa?Stvarno nisam u toku za to kako stoji u klubu sad.
- Bosanski_kralj
#2519 Re: Golman reprezentacije BiH
Bubalo1 wrote:Jesi siguran da si gledo u pravom sporu ?mgogic wrote:Sto nije Hasagic branio za svoj klub u ovom kolu?Jel' povreda u pitanju, ili jednostavno klupa?Stvarno nisam u toku za to kako stoji u klubu sad.
- Cabadahija
#2520 Re: Golman reprezentacije BiH
Samoooooooooooo
ASMIR BEGOVIĆ
x
1.000.000.000 !!!
ASMIR BEGOVIĆ
x
1.000.000.000 !!!
- cyprus
#2521 Re: Golman reprezentacije BiH
Koliko vidim Hasagić nije bio ni na klupi... Da nije povreda?
edit: kasnim...
-
Dialer
#2522 Re: Golman reprezentacije BiH
Mislis na selktorove postupke? SLazem se.fosil wrote:Meni je smijesnije da se profesionalci ponasaju amaterski.
- Edin H.
#2523 Re: Golman reprezentacije BiH
Je li brani Nemanja u Javoru?cyprus wrote:Koliko vidim Hasagić nije bio ni na klupi... Da nije povreda?
- quasar
#2524 Re: Golman reprezentacije BiH
Piplica će branit... najvjerovatnije... 
-
todd_smith
#2525 Re: Golman reprezentacije BiH
Ja nemam pojma sta Susic glumi? Izgovor da Begovic nije pozvan, zbog nekakvih poziva za prijateljske i slicno ne pali, jer je Ibricica pozvao, tako da nekakav red i ono "da se zna ko je glavni" ocigledno vise ne vazi
Kako covjek samo brani u Stoke-u ove sezone, ccc jedini nam je igrac trenutno koji ima top formu...i ovaj ga opet ne zove
Kako covjek samo brani u Stoke-u ove sezone, ccc jedini nam je igrac trenutno koji ima top formu...i ovaj ga opet ne zove