Privatna imovina je cijela zgrada .....Skijaš wrote:To je privatna imovina, ogradili su ono što im nije oteto kao što bih i ja da sam na njihovom mjestu. Jesam li ja nacionalista zbog tog ? Znači protiv sam segregacije djece, ali neću da na zidu kojem sam uradio fasadu vidim grafite, neću skutere pod prozorom učionica, jesam li zbog tog nacionalista ?veljaca wrote:Ovo je katastrofalno, isto kao sto je katastrofalno postaviti ogradu iliti zid prema zutim ili plavim ..... Za oboje jedno veliko ffffuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjivannn wrote: dakako da je gornja slika neprihvatljiva
već 10 godina od presude vlasnici cijele zgrade mogu koristiti samo jednu polovicu nje!
I na to se trebas skoncentrisati i boriti preko postova za to - da im se vrati cijela zgrada, a ne opravdavati podjelu i stavljanje ograde za zute i plave ...
Ja ne kazem da si nacionalista .....kao sto nisam ni ja ... ali ja otvoreno kazem da sam protiv ograda i zidova i pogotovo razlog ( zuti i plavi ) zbog kojeg se postavlja ( nemojmo glumiti da ne vidimo sta se ovdje desava - za DOBROBIT svih nas ). Ovako cu govoriti i kada neko ovdje postavi podjelu na druge zute i plave i kada budu neki drugi zidovi u pitanju ...
Cudno kako je tema tekla .... Da ne bi @Pustopoljine
Zato u svim temama i diskusijama, treba koristiti samo ISTINITE podatke ....
Jos jednom hvala @ pustopoljina