Navijačka scena

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#251 Re: Navijačka prepucavanja

Post by Velkoski »

da.. svake subote/nedjelje upalim auto i za vama :run:

sta ima na fksinfo-u ? :mrgreen:
ganjeta

#252 Re: Navijačka prepucavanja

Post by ganjeta »

I hop u ladnu Neretvu :lol:
Magarece_godine

#253 Re: Navijačka prepucavanja

Post by Magarece_godine »

BHF_Manijak wrote:
Magarece_godine wrote:BHF Manijak, ajde procitaj imena tih klubova protiv kojih je igrao Zeljo... Smijesno jelde ? Bologna ? Malaga ? Zvuci slicno kao i Litex, Hapoel, Macabi ....

Sa druge strane, najveci klub u BiH je igrao protiv najvecih u Europi ...
Ne, ona slika je za ono tvoje "najbolji bh klub, najtrofejniji, naj ovo naj ono..."!!! :wink: :wink: Zna se ko trenutno mjere postavlja u ligi sto se trofeja tice...
Najuspješniji klub .... ne falisifikuj :D :D :P :P
Logovan

#254 Re: Navijačka prepucavanja

Post by Logovan »

ganjeta wrote:A vi ne pratite nas :lol:
Pa sigurno vas manje pratimo nego vi nas. :wink:

:lol: :lol: :lol:
http://img222.imageshack.us/img222/4820 ... je1vc2.jpg
ganjeta

#255 Re: Navijačka prepucavanja

Post by ganjeta »

U samo jednom postu upio si to da porekneš. ;-)

...običan uhljup s Koševa..
no_mani=no_fjučr

#256 Re: Navijačka prepucavanja

Post by no_mani=no_fjučr »

zlo87 wrote:
ganjeta wrote:A vi ne pratite nas :lol:
Pa sigurno vas manje pratimo nego vi nas. :wink:

http://img222.imageshack.us/img222/4820 ... je1vc2.jpg
I dok te naučim, izgubit ću te.Važno je biti prisutan kad ćeš shvatiti, pa i dvojica, važno je koliko transparent piše gostovanja, nije važno koliko baklji zapališ , već da li ima smisla baklja.

A tek onda, da mi svatko nosi dres voljenog kluba ? Taj film ne'š gledat.

Siguran sam da se ova ekipa sa posljednje fotografije jako dobro provela, to je bit, a ne da očekuju da li ćeš ti reći koliko njih ima, boli ih kurac, kad su pravi.

Željezničar za Život cijeli !
Arma-Sarma

#258 Re: Navijačka prepucavanja

Post by Arma-Sarma »

AllStar wrote:
Idemo dalje...prc prc :D
http://www.index.hr/sport/clanak/huliga ... 03802.aspx
Baltazar_khan

#259 Re: Navijačka prepucavanja

Post by Baltazar_khan »

činjenica je ta da su horde zla brojnije na gostovanjima od manijaka. to je dokazano već godinama.

a i ove sezone u pretkolima evropske lige nas je bilo više na koševu od vas.
horde zla su domaći ultra brand koji je poznat širom evrope. uvijek smo korak ispred ostalih navijačkih grupa u državi, prvi smo napravili bakljadu, prvi smo napravili koreografiju. napravili najveće gostovanje neke navijačke grupe iz BiH u evropi. Prag je kruna mukotrpnog rada grupe, tražilo se mjesto više u autobusima.

postavili standarde, zadali teške zadaće za sve. čak smo bili i sabotirani od strane uprave željezničara pa su nam dali manje prostora zadnji derbi na grbavici. i ptice na grani znaju da je razlog tome bolja, kvalitetnija i bučnija podrška timu, od domaćih. nije li lično vodstvo manijaka tražilo od uprave da se sabotira gostovanje hz, iz razloga što se bolje i jače čujemo? i pored toga što nas nije bilo, mnogi manijaci su imali slično razmišljanje:

Image

posebno obratiti pažnju na zadnji dio, i pročitati ga ako treba stotinu puta!
Image
AllStar

#260 Re: Navijačka prepucavanja

Post by AllStar »

...slazem se, samo nemojte se drzat za ove postove pojedinaca, nisu to neki relevantni argumenti :sax:
Svako se moze logovat sa kojekakvim userima hz, tm...uglavnom idemo dalje prcc prcc :dance:
Arma-Sarma

#261 Re: Navijačka prepucavanja

Post by Arma-Sarma »

Baltazar_khan wrote:činjenica je ta da su horde zla brojnije na gostovanjima od manijaka. to je dokazano već godinama.

A šta reče majko mila. Pa ti u svom životu nikad nisi doživio pun sjever. Nikad!
ultima_palabra

#262 Re: Navijačka prepucavanja

Post by ultima_palabra »

Baltazar_khan wrote:horde zla su domaći ultra brand koji je poznat širom evrope.
:lol: Mojne biti skroman, znaju za vas i u južnoj Americi...

Jel bio na Koševu ijedan derbi gdje ste "izdominirali"? Nije valjda da samo na Grbavici "dominirate"? 8-)
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#263 Re: Navijačka prepucavanja

Post by bordo gandalf »

Arma-Sarma wrote:
Baltazar_khan wrote:činjenica je ta da su horde zla brojnije na gostovanjima od manijaka. to je dokazano već godinama.

A šta reče majko mila. Pa ti u svom životu nikad nisi doživio pun sjever. Nikad!
Arma ti si isp'o :oops:

cekaj iducu sezonu
Kaćunak

#264 Re: Navijačka prepucavanja

Post by Kaćunak »

:D

Image
LSD

#265 Re: Navijačka prepucavanja

Post by LSD »

horde zla su domaći ultra brand koji je poznat širom evrope. uvijek smo korak ispred ostalih navijačkih grupa u državi, prvi smo napravili bakljadu, prvi smo napravili koreografiju. napravili najveće gostovanje neke navijačke grupe iz BiH u evropi. Prag je kruna mukotrpnog rada grupe, tražilo se mjesto više u autobusima.

postavili standarde, zadali teške zadaće za sve. čak smo bili i sabotirani od strane uprave željezničara pa su nam dali manje prostora zadnji derbi na grbavici. i ptice na grani znaju da je razlog tome bolja, kvalitetnija i bučnija podrška timu, od domaćih. nije li lično vodstvo manijaka tražilo od uprave da se sabotira gostovanje hz, iz razloga što se bolje i jače čujemo? i pored toga što nas nije bilo, mnogi manijaci su imali slično razmišljanje:

Image

Image
Sviju ti, reci mi jesi li svršio od srece dok si velicao sebe i svoju grupu :-) de ti još nastavi kad te vec krenulo.
Gori ste nego djeca iz vrtica...za djecu razumijem kada sami sebe hvale do granica neukusa, to je infantilno razdoblje...ali kad odrasli ovako sami sebe hvale na svakom koraku, to je vec komedija živa :lol: :lol:
Bez ljutnje ;-)
Baltazar_khan

#266 Re: Navijačka prepucavanja

Post by Baltazar_khan »

ništa se ja ne hvalim. samo citiram jednog navijača željezničara koji je realan i koji govori istinu za razliku od vas na forumu. ugledajte se na njega :mrgreen:
LSD

#267 Re: Navijačka prepucavanja

Post by LSD »

Nekakav Dino, nekakvo piskaralo i cvrkutalo to napisao (možeš misliti kad taj Dino to napiše, onda nema dalje :lol: to mora da je istina ) i to treba da bude glavna referenca za sve manijake i sveto slovo svima....taj text se cuva ko oci u glavi :shock: ...e jbg buraz :-)
BHF_Manijak

#268 Re: Navijačka prepucavanja

Post by BHF_Manijak »

Magarece_godine wrote:
BHF_Manijak wrote:
Magarece_godine wrote:BHF Manijak, ajde procitaj imena tih klubova protiv kojih je igrao Zeljo... Smijesno jelde ? Bologna ? Malaga ? Zvuci slicno kao i Litex, Hapoel, Macabi ....

Sa druge strane, najveci klub u BiH je igrao protiv najvecih u Europi ...
Ne, ona slika je za ono tvoje "najbolji bh klub, najtrofejniji, naj ovo naj ono..."!!! :wink: :wink: Zna se ko trenutno mjere postavlja u ligi sto se trofeja tice...
Najuspješniji klub .... ne falisifikuj :D :D :P :P
Joj fakat vam je nizak IQ...Pa po cemu se mjeri uspjesnost jednog kluba majketi mile nego po trofejima?! Uspjsan znaci imati hejbet titula, a tu vam upravo guzove deremo...

I ne znam cime se dice ovi internet huligani kad ih je prosle godine degenjecio ko je htio, gdje god su se qrcili po picki su dobili, ne kontam sta hoce...Dice se manguplukom, dodju satro mangupi da na proslavu titule(heeej ba tog papanluka!)bace suzavac pa onda duplo jebenije nakon toga prodju, kad se malo povracalo po sjeveru, kad je panika nstala, nista to jel...Pa nemoj te se prvit mangupi ako vam bas ne ide od ruke, pa onda slucaj sa Ultrasima itd..."Sta skaces iz aviona ako padobrana nemas"!!! :oops:
Baltazar_khan

#269 Re: Navijačka prepucavanja

Post by Baltazar_khan »

BHF_Manijak wrote: Joj fakat vam je nizak IQ...Pa po cemu se mjeri uspjesnost jednog kluba majketi mile nego po trofejima?! Uspjsan znaci imati hejbet titula, a tu vam upravo guzove deremo...
znaš onu staru... Šta hoće družina sa uske pruge kraj dvije titule iz bivše Juge?
BHF_Manijak

#270 Re: Navijačka prepucavanja

Post by BHF_Manijak »

Image

Image

Ogromna laz!!! :wink: Pogledaj Maccabi, pogledaj Spartu i Orebro...znaci ne lazi bezze!

Druga stvar, koje standarde, koje norme postavljte?! :lol: :lol: Kad ste se na 4623546 tribina pidjelili, kad smo vas "nadjebali" na Kosevu za derbi (0:0), jel te standarde postravljate?! Kad ste sutili cijelu skoro tekmu a ni tuca na sjeveru vam nije bila strana...Daj ba postali ste ko Srbi sa svojim lazima jebo te... :zzzz: Ma vi ste (samoproglaseni)divovi, vi ste mentalita ultras, al' zato dobijete po picki cim iz Sa izadjete... :lol: :roll:

I za zadnji citat, pogledaj jos jednom sliku koju sam postavio na prethodnoj stranici, najtrofejniji BH klub, vozdra! :dance: :dance: Pa se jedite od muke dusmani... :wink:
no_mani=no_fjučr

#271 Re: Navijačka prepucavanja

Post by no_mani=no_fjučr »

Manijaci su Svoji, a copy -paste ..?

Realno, poznajem barem 10 boljih sjevera.Da nabrajam..?
nemam_ideje

#272 Re: Navijačka prepucavanja

Post by nemam_ideje »

Image

Image
Ako se već pozivaš na mišljenje jednog Manijaka i uzimaš ga kao relevantno, onda možemo primjeniti isti princip u narednom "slučaju" :mrgreen:

Image

Kakav zaključak možemo izvesti o navedenoj situaciji u Konjicu ako pratimo tvoju logiku :skoljka:

Moja preporuka, ne javljaj se. Ne pomažeš net promociji. Zapravo, štetiš istoj :dance:
nemam_ideje

#273 Re: Navijačka prepucavanja

Post by nemam_ideje »

Inače, tema je :thumbup:

:D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#274 Re: Navijačka prepucavanja

Post by Velkoski »

pa ocigledno pise 20 vs 100, nemamo chuck norrisa jos uvijek.. na stranu to sto ti imas account na hz forumu, nisi jadan nimalo :lol:

@bhfmanijak pises o nekim tucama na sjeveru a zaboravljas da sami palite svoje udruzenje..
manijak1

#275 Re: Navijačka prepucavanja

Post by manijak1 »

:oops: :arrow:
vi ste navijacka grupa falsifikat, tm 88, kada se otarasite te lazi, mozda vas i krene, no laz je osnova vaseg djelovanja prema okruzenju, te se to sigurno nece desiti.
čija kopija?čiji ste vi original?
Tvoja izlaganja djeluju kao rekla kazala mahala 1 mahala2 .....mahala...n.Uglavnom dobro je sve i istinito što je protiv Želje .
Ako te već zanima TM87 je izrastao iz Blue Tigers (raja koja nikad neće biti u zabludi i nikad se neće pokajati što im je plava boja u srcu, Pofalići Donji kod Hitne ulica Kolodvorska i Čvila Vranicini neboderi i žute zgrade - ulica bivša VI Proleterske brigade danas fakat ne znam kako se zove , organizirano sa zastavama, dresovima (spram današnjih šega šala ali ipak ih je bilo , i transparentima se išlo od garaža koje su između *žutih zgrada* i Vranicinih nebodera već drugom polovinom sedamdesetih , kad smo 78-e ispali iz tadašnje SFRJ lige većina raje iz tog okruženja i raje koja je išla u tadašnju O.Š. Petar Dokić(u toj školi su imali treninge i kadeti tadašnjeg KK Željezničar koje je vodio M.T.) su bodrila Želju u Drugoj ligi koju smo pretrčali bez ijedne izgubljene utakmice sa jednim neriješenim rezultatom sa Iskrom iz Bugojna -2:2 Stojanče Idić nam zabio dva i poslije prešao u Želju :mrgreen: , iz tog drugoligaškog perioda sam zapamtio posebno jednu tekmu po kiši koja je neprekidno padala, skoro da sam bio sam na Jugu i da smo razvalili Varteks sa 8:0. I ovo sam izmislio jel'da , kreirao priču u jednoj od mnogobrojnih tvornica laži i za kraj tadašnji boss nam je bio Mimo Š. koji je imao najveću zastavu u raji :D i obavijen plavobijelim plahtama , nas vodio preko Doma zdravlja Omer Maslić do Doline Ćupova .
Obzirom da si ti tek jedna nepostojeća zvjezdica od prekobarskih federalnih jedinica sigurno ništa nećeš od ovoga skontat' ....biće to još jedna laž....i da vaš prvi vođa Đinčić Đine A.P. zajedno sa bratom špicom isto inicijala A.P. je tada živio u naselju kvadrant Čvila II kod škole tada Slobodan Vuković....tako da smo mi jednostavno takvi lažovi skoro isto kakvi ste vi stvarni i više nego realni ublehaši koji nikad neće prestati brojati vlastite zablude .
Post Reply