ona jadna povjerovala[/quote]
dajte napravite anketu da vidimo, mozda se to muskarcima svidja
samo cu reci da je ne bi volio sresti u mracnoj, zabacenoj ulicici
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
vala pretjerujesbandini wrote:
plain vanilla wrote:vala pretjerujesbandini wrote:
ziva istinaplain vanilla wrote:vala pretjerujesbandini wrote:
a ciji si klon?bandini wrote:ziva istinaplain vanilla wrote:vala pretjerujesbandini wrote:
dzemilamne mi moje
sve ti znas pametniceNot My Idea wrote:![]()
o Indiri se raspravlja sve u 16!
@vanilla, sta se prepires s covjekom, zagorio pa haj...
ja se uvijek prepirem, ruzna mi naravNot My Idea wrote:![]()
meni ovo bas ugodan razgovorplain vanilla wrote:ja se uvijek prepirem, ruzna mi naravNot My Idea wrote:![]()
naravno da je ugodan kad se uporedo svadjas na politicibandini wrote:meni ovo bas ugodan razgovorplain vanilla wrote:
ja se uvijek prepirem, ruzna mi narav
da je srece svadjao bi se na religijiplain vanilla wrote:naravno da je ugodan kad se uporedo svadjas na politicibandini wrote:meni ovo bas ugodan razgovorplain vanilla wrote:
ja se uvijek prepirem, ruzna mi narav
nemoj bgt o tome ovdjebandini wrote:da je srece svadjao bi se na religijiplain vanilla wrote:naravno da je ugodan kad se uporedo svadjas na politicibandini wrote:
meni ovo bas ugodan razgovor
ali morali smo reisa prebacit gdje mu je mjesto nazalost
tako nekakoNot My Idea wrote:@bandini ti odlucio oborit rekord s postovima za jedan/prvi dan![]()
Šef wrote:
Samo vas gledam.
Ja ti nisam ni blizu...al znam sve ovo sto si ti naborojao a i detalje koje ti ne znas.samo malo reloaded wrote:Ja vidim sve ovdje, samo ne vidim mahalanje, pa dobro ljudi, cemu nas je ucila Indira? sto je ona gostovala kod Poturica i trudila se objasniti da je mahalanje sustina naseg postojanja, esencija nase samobitnosti, ako cete vi ovdje o napucenim usnama i nanama? dobro, i ja sam o nanama![]()
Kod mene u komsiluku (necu reci mahali jer ovo je elitno naselje, zasto elitno objasnit cu kasnije) sigurno ima materijala za izmahalat bar dvije Indirine knjige, i to ovih poznatih faca.. ali nisam u formi, kone su dosta sutljive, nepovjerljive, u granapima ih ima premalo da stignu i raditi i mahalati, a ove lokalne su se progospodile, moras joj platiti kafu da cujes dobar trac, pffff...
Segmedina nam se udala i rijetko navrati kod maaaajke, mada sam je vidio nedavno, smrsala, neprepoznat je... Rizzu Ruzu rijetko vidjam, uglavnom ljeti kad kupuje paradajz u gajbama kod komsije sto ima plastenik na Poljinama.. Nada Djurevska uglavnom voda svog cuku i dvije mace, od kuce do granapa i nazad, ona je bezopasna u ovoj prici... e sad, moglo bi biti materijala kod njenog "zeta" Glamocaka, do nedavno je zivio u komsiluku, ali vec par godina ga nema... nisam prvo kontao sta se desava, dok kone nisu plasirale obavjestenje da je ostavio Amilu (ili ona njega) a ko je koga prevario, jos nisam uspio saznati... Amilu vidjam cesto, da mi neko ne kaze to je ona pjevacica, ja je nebi prepoznao (sta sminka radi od zena)... Mirso Tuka fin komsija, o sebi pri sebi, sa njim se mozes iscumurat, u glavnom u granapu i ispred granapa, ne znam sto ali meni je onaj njegov glas sexy, ne nisam peder! da se razumijemoali covjek je faca, sto je je... ima dole nize i zgrada vlade, vidjao sam cesto poznate ministre i doministre kako iz limuzina izvode high class zenske, dotjerane ko "najveci neboder u regionu", sumnjam da su supruge u pitanju, ali to ni kone ne znaju, sluzba obezbjedjenja obecala da ko vidi ministrovo pravo lice i prica o tome, umrijet ce u najgorim mukama...
Steta sto je Ekmecicka nestala u ratu, da je ona tu, bilo bi bar deset dobrih traceva... e Alma Alma, kojim li sada prostranstvima jezdis!
E da, elitno naselje, ulazis od Bosnalijeka, sa lijeve strane Romi loze logorsku vatru, pedeset metara nize ulicom desetak romske djece i desetak pasa lutalica izmijesali se ko krdo, ne znas ko ti je izletio pred auto, mali pujdo ili mali Rambo, Dzekson ili Cak Noris (ispricavam se ovim putem svim Romima a i cukama, ali fakat su isti kad se izmijesaju) i na kraju elitne ulice banda od desetak romskih djecaka zvana "imas pola marke?". I da se iz helikoptera spustis niz onu sajlu, oni bi te safatali i pitali "hej imas li pola marke?".
Elita, K. Hills