Ja Mahalusha ;)

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
bandini

#251 Re: Ja Mahalusha ;)

Post by bandini »

neko je dobro zajebo pa reko da je tako seksipilnija
ona jadna povjerovala[/quote]

dajte napravite anketu da vidimo, mozda se to muskarcima svidja :dance:[/quote]

samo cu reci da je ne bi volio sresti u mracnoj, zabacenoj ulicici
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#252 Re: Ja Mahalusha ;)

Post by plain vanilla »

bandini wrote:
vala pretjerujes
ema_

#253 Re: Ja Mahalusha ;)

Post by ema_ »

plain vanilla wrote:
bandini wrote:
vala pretjerujes

Kažem ja nek promijeni ruž, sve će biti drugačije :lol: :D
bandini

#254 Re: Ja Mahalusha ;)

Post by bandini »

plain vanilla wrote:
bandini wrote:
vala pretjerujes
ziva istina
dzemilamne mi moje
plain vanilla

#255 Re: Ja Mahalusha ;)

Post by plain vanilla »

bandini wrote:
plain vanilla wrote:
bandini wrote:
vala pretjerujes
ziva istina
dzemilamne mi moje
a ciji si klon? :mrgreen:
Not My Idea

#256 Re: Ja Mahalusha ;)

Post by Not My Idea »

:-)

o Indiri se raspravlja sve u 16!

@vanilla, sta se prepires s covjekom, zagorio pa haj... :oops:
bandini

#257 Re: Ja Mahalusha ;)

Post by bandini »

ziva istina
dzemilamne mi moje[/quote]
a ciji si klon? :mrgreen:[/quote]

nisam klon fakat
tek sam se uclanio danas
bandini

#258 Re: Ja Mahalusha ;)

Post by bandini »

Not My Idea wrote::-)

sve ti znas pametnice
plain vanilla

#259 Re: Ja Mahalusha ;)

Post by plain vanilla »

ja se uvijek prepirem, ruzna mi narav :lol:
bandini

#260 Re: Ja Mahalusha ;)

Post by bandini »

plain vanilla wrote:

meni ovo bas ugodan razgovor :D
plain vanilla

#261 Re: Ja Mahalusha ;)

Post by plain vanilla »

bandini wrote:
plain vanilla wrote:
naravno da je ugodan kad se uporedo svadjas na politici :D
bandini

#262 Re: Ja Mahalusha ;)

Post by bandini »

plain vanilla wrote:
bandini wrote:
plain vanilla wrote:
da je srece svadjao bi se na religiji
ali morali smo reisa prebacit gdje mu je mjesto nazalost
plain vanilla

#263 Re: Ja Mahalusha ;)

Post by plain vanilla »

bandini wrote:
plain vanilla wrote:
bandini wrote:
ali morali smo reisa prebacit gdje mu je mjesto nazalost
nemoj bgt o tome ovdje :roll:
bandini

#264 Re: Ja Mahalusha ;)

Post by bandini »

ali morali smo reisa prebacit gdje mu je mjesto nazalost[/quote]

nemoj bgt o tome ovdje :roll:[/quote]

nisam ni mislio
sve ima svoje mjesto
mada slab odaziv na ovu anketu :(
mozda ne smije raja, ko ce znat
prati indirica sve
Not My Idea

#265 Re: Ja Mahalusha ;)

Post by Not My Idea »

@bandini ti odlucio oborit rekord s postovima za jedan/prvi dan :thumbup: :D
citroen

#266 Re: Ja Mahalusha ;)

Post by citroen »

Jeste mahalushe,i to prave.. :D :D :D :D :D :D
bandini

#267 Re: Ja Mahalusha ;)

Post by bandini »

Not My Idea wrote:@bandini ti odlucio oborit rekord s postovima za jedan/prvi dan :thumbup: :D
tako nekako :D
drago mi je da neko cijeni to
ma zadesila me nesreca, slomio nogu :(
pa nemam sta da radim iskreno
vise mi je citanja knjiga pun kufer
pa reko bolje da prozborim koju s rajom
Not My Idea

#268 Re: Ja Mahalusha ;)

Post by Not My Idea »

pametno, pametno :thumbup: :sax:
samo malo reloaded

#269 Re: Ja Mahalusha ;)

Post by samo malo reloaded »

Ja vidim sve ovdje, samo ne vidim mahalanje, pa dobro ljudi, cemu nas je ucila Indira? sto je ona gostovala kod Poturica i trudila se objasniti da je mahalanje sustina naseg postojanja, esencija nase samobitnosti, ako cete vi ovdje o napucenim usnama i nanama? dobro, i ja sam o nanama :D

Kod mene u komsiluku (necu reci mahali jer ovo je elitno naselje, zasto elitno objasnit cu kasnije) sigurno ima materijala za izmahalat bar dvije Indirine knjige, i to ovih poznatih faca.. ali nisam u formi, kone su dosta sutljive, nepovjerljive, u granapima ih ima premalo da stignu i raditi i mahalati, a ove lokalne su se progospodile, moras joj platiti kafu da cujes dobar trac, pffff...
Segmedina nam se udala i rijetko navrati kod maaaajke, mada sam je vidio nedavno, smrsala, neprepoznat je... Rizzu Ruzu rijetko vidjam, uglavnom ljeti kad kupuje paradajz u gajbama kod komsije sto ima plastenik na Poljinama.. Nada Djurevska uglavnom voda svog cuku i dvije mace, od kuce do granapa i nazad, ona je bezopasna u ovoj prici... e sad, moglo bi biti materijala kod njenog "zeta" Glamocaka, do nedavno je zivio u komsiluku, ali vec par godina ga nema... nisam prvo kontao sta se desava, dok kone nisu plasirale obavjestenje da je ostavio Amilu (ili ona njega) a ko je koga prevario, jos nisam uspio saznati... Amilu vidjam cesto, da mi neko ne kaze to je ona pjevacica, ja je nebi prepoznao (sta sminka radi od zena)... Mirso Tuka fin komsija, o sebi pri sebi, sa njim se mozes iscumurat, u glavnom u granapu i ispred granapa, ne znam sto ali meni je onaj njegov glas sexy, ne nisam peder! da se razumijemo :lol: ali covjek je faca, sto je je... ima dole nize i zgrada vlade, vidjao sam cesto poznate ministre i doministre kako iz limuzina izvode high class zenske, dotjerane ko "najveci neboder u regionu", sumnjam da su supruge u pitanju, ali to ni kone ne znaju, sluzba obezbjedjenja obecala da ko vidi ministrovo pravo lice i prica o tome, umrijet ce u najgorim mukama...
Steta sto je Ekmecicka nestala u ratu, da je ona tu, bilo bi bar deset dobrih traceva... e Alma Alma, kojim li sada prostranstvima jezdis!

E da, elitno naselje, ulazis od Bosnalijeka, sa lijeve strane Romi loze logorsku vatru, pedeset metara nize ulicom desetak romske djece i desetak pasa lutalica izmijesali se ko krdo, ne znas ko ti je izletio pred auto, mali pujdo ili mali Rambo, Dzekson ili Cak Noris (ispricavam se ovim putem svim Romima a i cukama, ali fakat su isti kad se izmijesaju) i na kraju elitne ulice banda od desetak romskih djecaka zvana "imas pola marke?". I da se iz helikoptera spustis niz onu sajlu, oni bi te safatali i pitali "hej imas li pola marke?".

Elita, K. Hills 8)
Emko77

#270 Re: Ja Mahalusha ;)

Post by Emko77 »

J**e Mujo Fatu, a Fata viče:
- Bodi Mujo, bodi...
- Pa bodem...
- Bodi Mujo, bodi, bodi!
- Pa bodem!
- Pa bodi mi skini, kretenu!!!
good fellow

#271 Re: Ja Mahalusha ;)

Post by good fellow »

Posto trenutno nisam u mogucnosti prelistati knjigu, da li bi neko mozda bio ljubazan i ponudio mi/nam mali odlomak, cisto na probu? :D
madFlava

#272 Re: Ja Mahalusha ;)

Post by madFlava »

who's that sexy bitch? :) :dance:
Wutkica

#273 Re: Ja Mahalusha ;)

Post by Wutkica »

Vidjela sam knjigu i cula sam za nju...ali me nesto nije privuklo pa ni traceve da procitam...nekako mi nije zanimljiva tema uopste ni u knjizi a ni ovako da mi neko dodje pa traculja :-) :-) neam kad covjece ni da tracam.. :lol: :lol: :cry:
druga stvar, udtvari drugi dio teme, jel zahvatilo "mazanje" po mahalam pa boga mi jeste :D

Eo jedan mahalski :wink: :lol:

Pored moje zgrade zivi komsija kojeg naprosto ne mozes a da ne primjetis kad god kuci dodjes, jer uvijek sjedi u avliji pusi i pije ili kafu ili pivo, i uvijek nesto slavi, (cc 35 god da ima), zadnji put je to bio rodjendan nekom komsijskom djetetu kojeg na mapi nije bilo ali su se "stari" kvalitetno ponapijali i zacugali u ime tog djeteta :-)
Nego, imo* ti je on finu zenu skolovanu pametnu i vrijednu,radi u ministarstvu, a on neradnik no.1(elem jos i gadan), ali valjda mu nije odgovarala i pocne ti on svrljat, izmedju ostalog upoznala sam ih na jednoj poslijepodnevnoj kafi oboje i zena je stvarno rega-normala, ali on mi je khm ne varim ga....i hajd bili su zajedno jedno vrijeme...kad nakon jedno pola godine izostanka i zimskog sna nema nikog tu u kuci, vraca se komsija s plavkom i pudlicom koji je njena beba i tako slavlje poprimi jos vece granice, plavka isto nista ne radi...pudlica vascijeli dan laje....svi galame kad pricaju....i komsija izgleda najzad sretan :lol:
shin

#274 Re: Ja Mahalusha ;)

Post by shin »

Šef wrote:Image

Samo vas gledam.

Donatella Versace?
Michun

#275 Re: Ja Mahalusha ;)

Post by Michun »

samo malo reloaded wrote:Ja vidim sve ovdje, samo ne vidim mahalanje, pa dobro ljudi, cemu nas je ucila Indira? sto je ona gostovala kod Poturica i trudila se objasniti da je mahalanje sustina naseg postojanja, esencija nase samobitnosti, ako cete vi ovdje o napucenim usnama i nanama? dobro, i ja sam o nanama :D

Kod mene u komsiluku (necu reci mahali jer ovo je elitno naselje, zasto elitno objasnit cu kasnije) sigurno ima materijala za izmahalat bar dvije Indirine knjige, i to ovih poznatih faca.. ali nisam u formi, kone su dosta sutljive, nepovjerljive, u granapima ih ima premalo da stignu i raditi i mahalati, a ove lokalne su se progospodile, moras joj platiti kafu da cujes dobar trac, pffff...
Segmedina nam se udala i rijetko navrati kod maaaajke, mada sam je vidio nedavno, smrsala, neprepoznat je... Rizzu Ruzu rijetko vidjam, uglavnom ljeti kad kupuje paradajz u gajbama kod komsije sto ima plastenik na Poljinama.. Nada Djurevska uglavnom voda svog cuku i dvije mace, od kuce do granapa i nazad, ona je bezopasna u ovoj prici... e sad, moglo bi biti materijala kod njenog "zeta" Glamocaka, do nedavno je zivio u komsiluku, ali vec par godina ga nema... nisam prvo kontao sta se desava, dok kone nisu plasirale obavjestenje da je ostavio Amilu (ili ona njega) a ko je koga prevario, jos nisam uspio saznati... Amilu vidjam cesto, da mi neko ne kaze to je ona pjevacica, ja je nebi prepoznao (sta sminka radi od zena)... Mirso Tuka fin komsija, o sebi pri sebi, sa njim se mozes iscumurat, u glavnom u granapu i ispred granapa, ne znam sto ali meni je onaj njegov glas sexy, ne nisam peder! da se razumijemo :lol: ali covjek je faca, sto je je... ima dole nize i zgrada vlade, vidjao sam cesto poznate ministre i doministre kako iz limuzina izvode high class zenske, dotjerane ko "najveci neboder u regionu", sumnjam da su supruge u pitanju, ali to ni kone ne znaju, sluzba obezbjedjenja obecala da ko vidi ministrovo pravo lice i prica o tome, umrijet ce u najgorim mukama...
Steta sto je Ekmecicka nestala u ratu, da je ona tu, bilo bi bar deset dobrih traceva... e Alma Alma, kojim li sada prostranstvima jezdis!

E da, elitno naselje, ulazis od Bosnalijeka, sa lijeve strane Romi loze logorsku vatru, pedeset metara nize ulicom desetak romske djece i desetak pasa lutalica izmijesali se ko krdo, ne znas ko ti je izletio pred auto, mali pujdo ili mali Rambo, Dzekson ili Cak Noris (ispricavam se ovim putem svim Romima a i cukama, ali fakat su isti kad se izmijesaju) i na kraju elitne ulice banda od desetak romskih djecaka zvana "imas pola marke?". I da se iz helikoptera spustis niz onu sajlu, oni bi te safatali i pitali "hej imas li pola marke?".

Elita, K. Hills 8)
Ja ti nisam ni blizu...al znam sve ovo sto si ti naborojao a i detalje koje ti ne znas.
Sarajevo mahala broj 1.
Post Reply