1gorstak wrote:Njen je angazman jasan dokaz njenih politickih opredjeljenja i to je sve sto me interesuje po pitanju Mirjane Malic. Njene privatne stvari, odnos sa sinom, omiljeno jelo, koje boje, knjige i filmove voli, neki fetish ili sta ti ja znam, za sve me to zaboli uho. SDP je postupio ispravno, ovdje se radi o principu i da to nije ispostovano, znacilo bi novu "modu" po kojoj se dokazani borci za multietnicko drustvo svako malo moraju pravdati nekom. I sta bi se postiglo ? Napravilo bi se jednog naseg "Obamu", kao sto se vi pozivate na Obamu, sutra bi se drugi pozivali na Mirjanu: "Halo, kako mislis dao sinu ime Radovan ? Hajde sada jednu javnu izjavu da si ipak lojalan, kad je mogla Mirjana, mozes i ti".metronom wrote:Meni da sin pocne propagirati cetnicku ideologiju svojim bi ga rukama zadavio, ne bih cekao da me neko pita bilo sta o tome. Cuj ne moze ili ne mora da se ogradi od cetnika! Kad to nije u stanju uraditi nek nosi svoje prnje iz istih stopa!
Sta smo docekali... Da na vlast izaberemo osobu koja ne moze da se odrekne cetnika! Gdje ovo sve vodi...
Umjesto da se kaze kako se ni Obama nije trebao prati od ideologije koju nikad nije ni podrzavao, mi taj Obamin kiks, njegovu gresku ocekujemo i od Mirjane. Kako rekoh, nemojte zajebavati .... Mirjana je na strani suzivota i nema nikom nista da dokazuje.
Svi mogu vidjeti ko je i sta MM na osnovu pisma koje je ispred asosijacije NI Krug 99, dok je ona bila predsjednica, poslano Vijecu sigurnosti UN. U tom pismu se moze vidjeti sta o Srebrenici misli MM. Nazalost, vecini je presudniji stav koji potura Avaz.