Dino HamzicelSaik wrote:Kao npr?cyprus wrote:
A što se tiče Šehića... ja i dalje stojim iza toga da BHPL ima dosta igrača koji više zaslužuju poziv u reprezentaciju od njega, kao i da postoji nekoliko golmana koji bi se trebali naći ispred njega...
Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
maxell_sarajevo
#251 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
-
maxell_sarajevo
#252 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
Ja sam Susicevluckylaka wrote:Evo jos malo oni ,,najvjerniji,,maxell_sarajevo wrote:Joj odbrane i tarabe, a jos veca taraba na golu.Nesto se usutili.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#253 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
Sta je to tako strasno Sehic veceras kikso. Prvi gol ne bi odbranilatrojica golmana, drugi gol ajde moze se reci da je mogao bolje reagovati ali eto lopta odskoci i ode u gol. Prije toga je odbranio loptu koja se rijetko brani tj. brane je samo golmani zuzetnog refleksa. Sve ostalo je uradio kao golman koji je prvi put stao na gol A reprezentacije vise nego korektno. Vjerovatno mu je najveca mana za ovdje neke, sto je iz Zelje!!!! Nasa liga nema boljeg golmana jedino Avdukic je vrijedan spomena s tim da Sehic ima tek 22 godine a Avdukic 29. Veceras je reprezentacija igrala sa jednim 18-godisnjakom Besicem, Sehicem sa 22, Vranjesom 21, Pjanicem 20 i tim momcima ne treba previse zamjerati na greskama u prijateljskim utakmicama izuzev ako nisu u pitanje vrhunski poznavaoci fudbala sa ovog foruma sa najvecim dometom 5-5 na male 5 puta u zivotu!
-
djudjologija
#254 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
Vjerovatno mu je najveca mana za ovdje neke, sto je iz Zelje!!!!
...a za neke ovdje je to jedini kriterij za dizanje.dobar je bio ,nismo izgubili,al zna se ko je prvi golman
...a za neke ovdje je to jedini kriterij za dizanje.dobar je bio ,nismo izgubili,al zna se ko je prvi golman
-
Frankyee
#255 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
imali neko link za snimak da to ponovo pregledam
-
Tarik19
#256 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
Frankyee wrote:imali neko link za snimak da to ponovo pregledam
http://www.megaupload.com/?d=NY53PYAO
- Obuca9
#257 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
Rekoh ja još u 25. minuti biće golova, vidjelo se da nam ne mogu ništa.
Odavno nismo neku ozbiljniju reprezentaciju ovako razvalili, a Slovaci to sigurno jesu. Ipak je to 18. reprezentacija svijeta na FIFA-inoj listi, te učesnik osmine finala sa ljetošnjeg Mundijala. Po meni, igra je do izmjena bila za čistu desetku. Oni su nam dali slučajan gol, a mi smo njima mogli uvaliti još koji.
Najveći plus po meni je to što smo ovu pobjedu ostvarili sa četiri debitanta, Šehićem, Vranješom, Subašićem i Bešićem, a to nije mala stvar.
Što se igrača tiče, od Šehića do Džeke, nemam nikome nekih većih zamjerki, možda je malo Pandža podbacio, a i Vranješ je u par momenata djelovao izgubljeno, ali biće to udure, samo polako.
Današnja igra mi daje nadu u dobar rezultat u dvomeču sa Rumunima, pogotovo kad se u Bukureštu vrati Sejo, samo da odigramo s ovom istom postavom. Vedo, koliko god mi bio drag, definitvno nema mjesta u prvih 11. On i njegovo biciklo me sve više počinju nervirati...
Uglavnom, najveće pluseve su po meni zaslužili Šehić, Medunjanin, Pjanić, Džeko i Pape. Bravo

P.S.
Ovim pametnjakovićima što su ulagali desetine i stotine maraka na kec, želim da im svaki naredni listi bude uspješan kao ovaj večerašnji.
Odavno nismo neku ozbiljniju reprezentaciju ovako razvalili, a Slovaci to sigurno jesu. Ipak je to 18. reprezentacija svijeta na FIFA-inoj listi, te učesnik osmine finala sa ljetošnjeg Mundijala. Po meni, igra je do izmjena bila za čistu desetku. Oni su nam dali slučajan gol, a mi smo njima mogli uvaliti još koji.
Najveći plus po meni je to što smo ovu pobjedu ostvarili sa četiri debitanta, Šehićem, Vranješom, Subašićem i Bešićem, a to nije mala stvar.
Što se igrača tiče, od Šehića do Džeke, nemam nikome nekih većih zamjerki, možda je malo Pandža podbacio, a i Vranješ je u par momenata djelovao izgubljeno, ali biće to udure, samo polako.
Današnja igra mi daje nadu u dobar rezultat u dvomeču sa Rumunima, pogotovo kad se u Bukureštu vrati Sejo, samo da odigramo s ovom istom postavom. Vedo, koliko god mi bio drag, definitvno nema mjesta u prvih 11. On i njegovo biciklo me sve više počinju nervirati...
Uglavnom, najveće pluseve su po meni zaslužili Šehić, Medunjanin, Pjanić, Džeko i Pape. Bravo
P.S.
Ovim pametnjakovićima što su ulagali desetine i stotine maraka na kec, želim da im svaki naredni listi bude uspješan kao ovaj večerašnji.
- zecko_kupuz
#258 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
S ovakvom maskotom smo u ku*cu.Chivas1 wrote:Jesam ja jedini kome ovaj "zmaj" ne lici na zmaja nego na nesto drugo![]()
![]()
-
dnaxy
#259 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
hvala regazzi
lijepo smo odigrali..ima ovo i ruke i noge sto bi rekle svabe.. PS: kod 1:0 za slovake sam stavio 20 km na bih..kvota 9.2

- shalla
#260 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
Eh da ne bih bio okarakterisan kao neko ko mrzi sušića štagod ovaj uradio (a fakat nije tako, samo sam realan), moram pohvaliti večerašnju postavku igre kao i ostavljanje Ibiševića na klupi. Sad bih naravno opet mogao postaviti pitanje zašto se ovako nije igralo protiv francuske ili albanije al jebiga, bilo pa prošlo. Nadati se da će i selektor izvući zaključak iz ove utakmice jer mislim da je ovo vodilja kako trebamo igrati, agresivno i sa mnogo kratkih pasova. Iako je prijateljska tekma ne pamtim kad sma nas gledao u boljem izdanju...
P.S. Admire, ti baš nekad kao da imaš 14 godina sa nekim prozivanjem, dokazivanjem i sl... Poenta svega je da se mi ovdje ne dijelimo na one koji vole ćiru, safeta ili nekog trećeg već nam je valjda svima zajednički cilj i želja. A znam da bi velika većina ljudi ovdje kritikovala bilo kojeg trenera ako bi razloa za kritiku bilo. Večeras skoro da nema razloga za to i normalno je da niko neće pisati protiv safeta, večeras je dobro postavio igru i skidam mu kapu, nadam se da će ovako i nastaviti...
P.S. Admire, ti baš nekad kao da imaš 14 godina sa nekim prozivanjem, dokazivanjem i sl... Poenta svega je da se mi ovdje ne dijelimo na one koji vole ćiru, safeta ili nekog trećeg već nam je valjda svima zajednički cilj i želja. A znam da bi velika većina ljudi ovdje kritikovala bilo kojeg trenera ako bi razloa za kritiku bilo. Večeras skoro da nema razloga za to i normalno je da niko neće pisati protiv safeta, večeras je dobro postavio igru i skidam mu kapu, nadam se da će ovako i nastaviti...
-
TOM SCHOLZ
#261 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
Apsolutno si u pravu.Nadam se da će Vule Trivunović dobiti poziv za reprezentaciju.Ako je mali Šehić trenutno najbolji golman u BiH premijer ligi e vala je Vule Trivunović najbolji stoper u istoj.Boris Pandža jednostavno nema kvalitet za prvi tim.To je kiks igrač koji možda dobro igra za svoj klub ali za reprezentaciju je realno rinaka stroga.Nemojte me krivo shvatiti ali dobro bi bilo da imamo Vuleta u ekipi i zbog onih koji pričaju da u reprezentaciji BiH igraju samo Bošnjaci(niđe veze1946 wrote:Vala je Vule za Pandžu igračina
-
extraordinary
#262 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
Sema, to biciklo i ono kad hoće igraču da provuče kroz noge je meni život skratilo. Zato sam mirniji kad je na klupi frajer, i ja sam ga gotivio do prije koji mjesec, sad mislim da on nema mjesta među 11.
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#263 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
Da se kritikovalo u cirino vrijeme mi bi mozda i bili u africi. Ovo je samo neki moj revolt prema svima koji su shutili u cirino vrijeme, kada se nije mogla uputiti nikakva kritika, a Safet se kritikovao maltene nakon prvog treninga i to na sav glas. Nemoj sviju ti da se opet vracamo na ciru, nema smisla i ovo sto ja ironicno napishem nemoj ozbiljno shvatatshaqqa wrote:Eh da ne bih bio okarakterisan kao neko ko mrzi sušića štagod ovaj uradio (a fakat nije tako, samo sam realan), moram pohvaliti večerašnju postavku igre kao i ostavljanje Ibiševića na klupi. Sad bih naravno opet mogao postaviti pitanje zašto se ovako nije igralo protiv francuske ili albanije al jebiga, bilo pa prošlo. Nadati se da će i selektor izvući zaključak iz ove utakmice jer mislim da je ovo vodilja kako trebamo igrati, agresivno i sa mnogo kratkih pasova. Iako je prijateljska tekma ne pamtim kad sma nas gledao u boljem izdanju...
-
elSaik
#264 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
I još je k tome i perspektivan mlad igrač.TOM SCHOLZ wrote:Apsolutno si u pravu.Nadam se da će Vule Trivunović dobiti poziv za reprezentaciju.Ako je mali Šehić trenutno najbolji golman u BiH premijer ligi e vala je Vule Trivunović najbolji stoper u istoj.Boris Pandža jednostavno nema kvalitet za prvi tim.To je kiks igrač koji možda dobro igra za svoj klub ali za reprezentaciju je realno rinaka stroga.Nemojte me krivo shvatiti ali dobro bi bilo da imamo Vuleta u ekipi i zbog onih koji pričaju da u reprezentaciji BiH igraju samo Bošnjaci(niđe veze1946 wrote:Vala je Vule za Pandžu igračina)Mislim i ponoviću još jednom da taj čovjek zaslužuje poziv selektora Sušića prije svega svojim neupitnim igračkim kvalitetima.Naprijed Bosno i Hercegovino.
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#265 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
U timu nam ne trebaju mladi i perspektivni igrači, već najbolji igrači. Za ove prve postoje U17, U19 i U21 reprezentacije.
-
elSaik
#266 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
Naravno da ne trebamo. E moji stručnjaci
- Joey Tribbiani
#267 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
Dobar je Vule, borca nigdje ne bi bilo da im nije njega. Lik im čini pola ekipe. Ne treba sad zaboravit ni Nadarevića koji nije Ferdinand, ali je imao bruku dobrih partija, požrtvovan, jak...
PS: nekako mi se onaj Subašić bolje pokazao nego Lulić. Šta ja znam, nekakav mi je krhak Senad. Onaj mali žuti se nije prepao, i volio bi da još nekoliko puta dobije šasnu sa klupe. Možda u njemu konačno dobijemo pouzdanog beka, a i da Sejo može igrat na svojoj poziciji.
PS: nekako mi se onaj Subašić bolje pokazao nego Lulić. Šta ja znam, nekakav mi je krhak Senad. Onaj mali žuti se nije prepao, i volio bi da još nekoliko puta dobije šasnu sa klupe. Možda u njemu konačno dobijemo pouzdanog beka, a i da Sejo može igrat na svojoj poziciji.
- 1946
#268 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
Ne, ne. Stručnjak vodi reprezentaciju. Drugi, malo stariji i iskusniji stručnjak, je prepoznao potencijal, viziju i namjere prvog stručnjaka i rekao da je na pravom putu. Samo što ima "stručnjaka" koji to sve nazivaju "b selekcijom" koji jedva čekaju slabiji rezultat da dobro pljunu po stručnjacima, a kad se postigne dobar rezultat onda se to omalovažava.
-
shadow_man
#269 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
hahahahahaahahahahaha,nisi buraz,ahahahahahahahaha...Chivas1 wrote:Jesam ja jedini kome ovaj "zmaj" ne lici na zmaja nego na nesto drugo![]()
![]()
- shalla
#270 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
Subasic je i na mene ostavio super dojam. Ono, zna lopte, ima brzinu, ima dozu fakinluka potrebnu da bi se bio extra igrac...
Mislim da je subasic na beku i salihovic na krilu extra opcija za lijevu stranu, ja se Bogami ne bi libio staviti ga u vatru vec protiv rumuna...
Mislim da je subasic na beku i salihovic na krilu extra opcija za lijevu stranu, ja se Bogami ne bi libio staviti ga u vatru vec protiv rumuna...
-
elSaik
#271 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
I kakve išta od toga ima veze sa Vuletom? Bože dragi...1946 wrote:Ne, ne. Stručnjak vodi reprezentaciju. Drugi, malo stariji i iskusniji stručnjak, je prepoznao potencijal, viziju i namjere prvog stručnjaka i rekao da je na pravom putu. Samo što ima "stručnjaka" koji to sve nazivaju "b selekcijom" koji jedva čekaju slabiji rezultat da dobro pljunu po stručnjacima, a kad se postigne dobar rezultat onda se to omalovažava.
- 1946
#272 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
Nikakve, kao što nema nikakve veze je li mlad i perspektivan sa činjenicom da je najbolji odbrambeni igrač u PLBiH i da kao takav bi mogao dobiti poziv u reprezentaciju, makar s klupe da uđe, jer je očito da u odbrani i nemamo širinu izbora.elSaik wrote:I kakve išta od toga ima veze sa Vuletom? Bože dragi...1946 wrote:Ne, ne. Stručnjak vodi reprezentaciju. Drugi, malo stariji i iskusniji stručnjak, je prepoznao potencijal, viziju i namjere prvog stručnjaka i rekao da je na pravom putu. Samo što ima "stručnjaka" koji to sve nazivaju "b selekcijom" koji jedva čekaju slabiji rezultat da dobro pljunu po stručnjacima, a kad se postigne dobar rezultat onda se to omalovažava.
-
udrch
#273 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
Joj razbili smo ih na komadiće..
Iznimno mi je drago zbog postavljača teme koji je temu postavio kao mjesto pljuvanja unaprijed..
Čestitam kladionicama na osvojenoj lovi od svih onih koji su se kladili protiv svoje domovine i reprezentacije..
Kad ne bih imao hljeba da jedem ne bih želio ovakav novac..haram mu bilo svakom..

Iznimno mi je drago zbog postavljača teme koji je temu postavio kao mjesto pljuvanja unaprijed..
Čestitam kladionicama na osvojenoj lovi od svih onih koji su se kladili protiv svoje domovine i reprezentacije..
Kad ne bih imao hljeba da jedem ne bih želio ovakav novac..haram mu bilo svakom..
- Chivas1
#274 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
Pa sto se tice kladionica ovo ti je najgore moguce..sad ce ih jos vise poletit da uplati protiv Rumuna il ako bude protiv Poljaka tekma pa ces vidjet onda kukava im majka belaja ..bolje da su sad izgubili
- BSn
#275 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
Sto se loze, cuj nemoj se kladit protiv domovine.
Ne kladim se, ali su stvarno rijetke situacije u kojim ljudi izrazavaju svoj patriotizam kroz tiket na kladari