Koga je to Emir K. izdao

Post Reply
Bosnolog

#251 Re: Koga je to Emir K. izdao

Post by Bosnolog »

bellmondo wrote:Ne znam sada,da li se ce Sarajlije istim zarom kao i Profesora mrziti lik i djelo Josipa Pejakovica sa obzirom na njegove zadnje izjave ....
Josip Pejakovic je moralna gromada i ljudska vertikala jer je ostao u svom gradu sa svojim sarajliama koje ima legitimno pravo kritikovarti kao i vlast a porediti njih dvojicu je uvreda zdrave logike i moralni nazadak,...

Image
:mrgreen:

Nemanja je velikosrpski iskompleksirani i potroseni kurton,psiholosko patoloski slucaj kome treba konzil psihijatara da mu odredi dijagnozu,.....
Last edited by Bosnolog on 20/11/2010 00:45, edited 1 time in total.
Kenan-sa

#252 Re: Koga je to Emir K. izdao

Post by Kenan-sa »

bellmondo wrote:
Kenan-sa wrote:Emir je dobar reditelj ,uz Danisa Tanovica i Jasmilu Zbanic najbolji u regionu! e sad da li je on covjek? Ne,nije! sta je on ustvari? alkoholicar koji se prodao za saku srpskih dinara koji u svijetu nista ne vrijede!! Sarajevo mu je dalo sve,slavu,paznju,ugled,"znanje",popularnost,a sta je on dao Sarajevu? Nista! kad mu je bilo najteze,kad su na hiljade civila ginuli u opkoljenom gradu od srpskih agresora-cetnika,on ni da kaze hvala Sarajevo,i umjesto da kaze bar jednu rijec : Stop Ratu,Stop ubijanju civila,Stop genocidu nad Bosnjacima,on se kao najveci primitivac,necovjek,i barbarin okrece na stranu agresora-cetnika,i na najbrutalniji nacin okrece ledja gradu koji mu je dao SVE! e sad opet ponavljam pitanje,da li je on covjek? Ne,nije! sta je on? Bezobrazni primitivac i izdajnik moralnih i ljudskih vrijednosti,koje trebaju biti vodilja svakom normalnom covjeku,svakom europejcu,a Kusta je u svakom pogledu daleko od toga!
-Kao reditelja,pogotovo onog od prije rata,jako ga cjenim i postujem,bio je drag lik kod svih Sarajlija,omiljen u drustvu,cjenjen u narodu,ali je on otisao od onih koji imaju dusu,kod onih koji je nemaju i nikad je nece imati!
Suplja ti je ta...bez uvrede....kako se Sarajevo oduzilo Velikome spisatelju Sidranu?
Procitaj njegovu knjigu pa ces viditi njegove razloge,zasto je napustio sarajevo?
Nadam se da ovo niko nece lose protumaciti i uvrijediti se.Svi Srbi su za Sarajlije Muslimanske vjeroispovjesti,fasisti;agresori,smrdovi,cetnici,koljaci,sumnjaci....Jos ako su poznatiji time i gore.
Nenad Markovic je za Sarajlije musliman? pa ti nisi normalan..kako bolan to mozes izgovoriti??? za tebe je Kusta heroj,za tebe je i Mladic heroj,ali to je vec problem za psihijatre,ili pak dr.Dabica,samo je on malo daleko,gdje ono? u Hagu negdje...
Ukosheni

#253 Re: Koga je to Emir K. izdao

Post by Ukosheni »

Da se Emir nije nekoliko puta, nicim izazvan, osvrnuo na provincijski karakter poruka danasjneg Sarajeva, nicim izazvanih, sve bi se lakse podnelo, pa i neuzvracena ljubav.
BiH-x

#254 Re: Koga je to Emir K. izdao

Post by BiH-x »

Bosnolog wrote: Josip Pejakovic je moralna gromada i ljudska vertikala jer je ostao u svom gradu sa svojim sarajliama koje ima legitimno pravo kritikovarti kao i vlast a porediti njih dvojicu je uvreda zdrave logike i moralni nazadak,...

Nemanja je velikosrpski iskompleksirani i potroseni kurton,psiholosko patoloski slucaj kome treba konzil psihijatara da mu odredi dijagnozu,.....
:thumbup:
Bosnolog

#255 Re: Koga je to Emir K. izdao

Post by Bosnolog »

bellmondo wrote:
Bosnolog wrote:
bellmondo wrote:Ne znam sada,da li se ce Sarajlije istim zarom kao i Profesora mrziti lik i djelo Josipa Pejakovica sa obzirom na njegove zadnje izjave ....
Josip Pejakovic je moralna gromada i ljudska vertikala jer je ostao u svom gradu sa svojim sarajliama koje ima legitimno pravo kritikovarti kao i vlast a porediti njih dvojicu je uvreda zdrave logike i moralni nazadak,...

Image

Babe Zabe :skoljka: :zzzz: :zzzz: :zzzz: bla,bla....sta bi ti da nema Smrda i Ceta,o cemu bi onda pisao.... :? Smrdi i cete su najvece svjetsko zlo i kada oni nestanu,nastupiti ce svjetsko blagostanje....slazes li se sa mnom Bosnoloze.

Vidim da si frustriran cinjenicama,kao da si dio price,nego reci nam hoce li se moci prosiriti Nemanjgrad na Mokroj Gori???,Ipak se dobro unovcio prelet u srpstvo,nadam se da ce se imati nesto para da vrate i one nestale tracnice od nedavno izofiranog visegradskog Cire.Treblo bi se ipak biti zadovoljan nakon dobrog honorara od prodaje knjige kao i promotivnim posjetama u inat balijanderima podrskom svom posrbici Nemanji :mrgreen:,....... http://dalje.com/hr-svijet/milosevic-ka ... ina/279274
Last edited by Bosnolog on 20/11/2010 06:35, edited 2 times in total.
Komrad

#256 Re: Koga je to Emir K. izdao

Post by Komrad »

Koga boli ku*ac za Kusturicom

Dobar reditelj ... ali je prevazidjen i nije nenadoknadiv
Prevazidjen je Danisom, Jasmilom, Pjerom, Mustaficem ... mislim kome je on bitan faktor

Kad se zadnji put diskutovalo o nekom njegovom djelu?
Ako se o njemu prica ... prica se kako je nekoga uvrijedio, opsovao, prica se kad velica neko srpstvo i tako to ..
fakat

#257 Re: Koga je to Emir K. izdao

Post by fakat »

Kustin problem za mene je ulizivanje - naime, njegova karijera je ulizivanje jacim od sebe, a pri tome se nije obazirao za slabijim od sebe. Izabrao je da bude pravoslavac kada mu vise nije bilo povratka, izabrao je Milosevica kada je Sloba bio najjaci igrac u regiji i takozvani faktor mira uz podrsku JNA, izabrao je da bude Srbin kada su Srbi harali Bosnom i Hercegovinom, i pri tome se furao da je velika zvijezda i da mu niko ne smije to uzeti za zlo. Problem je u tome da je se Kusto uveliko okoristio uslugama francuske vanjske politike i odnosa sa bivsom YU, jer od amera nikada nije dobio nista dok je od francuza dobio brdo ordenja i palmi i umislio da je velika filmska licnost. Ono sto sam cijenio kod njega jeste bilo njegovo odstupanje od zvanicne (tada beskompromisne) politike Sarajeva. Nazalost, nisam ocekivao da ce postati cetnik. Zelio sam glas mira, a ne glas cetnistva. Nisam protiv njega jer je bio protiv odredjene politike, vec zato jer je bio za politiku jacih.
razonodan

#258 Re: Koga je to Emir K. izdao

Post by razonodan »

kome izmetbegovic soli pamet njegovi su potekli od jevreja koji su " presli " na islam

a danas zionisti obicni
fakat

#259 Re: Koga je to Emir K. izdao

Post by fakat »

upravo gledam jedan Kustin intervju (sa Stanovicem), te sam iz njega skontao da je genocid izmislio jedan Hadzihafizbegovic, te da Kusti treba formalna potvrda suda (nekog?) da bi on bio "ovlasten" da uopste razgovara o genocidu?!
Van Halen

#260 Re: Koga je to Emir K. izdao

Post by Van Halen »

Govoreći njegovim riječnikom i riječnikom Dode vožda "Dže si Kusta metnem ti ga u usta" !
saibaba

#261 Re: Koga je to Emir K. izdao

Post by saibaba »

bellmondo wrote:
bellmondo wrote:
Kenan-sa wrote:Emir je dobar reditelj ,uz Danisa Tanovica i Jasmilu Zbanic najbolji u regionu! e sad da li je on covjek? Ne,nije! sta je on ustvari? alkoholicar koji se prodao za saku srpskih dinara koji u svijetu nista ne vrijede!! Sarajevo mu je dalo sve,slavu,paznju,ugled,"znanje",popularnost,a sta je on dao Sarajevu? Nista! kad mu je bilo najteze,kad su na hiljade civila ginuli u opkoljenom gradu od srpskih agresora-cetnika,on ni da kaze hvala Sarajevo,i umjesto da kaze bar jednu rijec : Stop Ratu,Stop ubijanju civila,Stop genocidu nad Bosnjacima,on se kao najveci primitivac,necovjek,i barbarin okrece na stranu agresora-cetnika,i na najbrutalniji nacin okrece ledja gradu koji mu je dao SVE! e sad opet ponavljam pitanje,da li je on covjek? Ne,nije! sta je on? Bezobrazni primitivac i izdajnik moralnih i ljudskih vrijednosti,koje trebaju biti vodilja svakom normalnom covjeku,svakom europejcu,a Kusta je u svakom pogledu daleko od toga!
-Kao reditelja,pogotovo onog od prije rata,jako ga cjenim i postujem,bio je drag lik kod svih Sarajlija,omiljen u drustvu,cjenjen u narodu,ali je on otisao od onih koji imaju dusu,kod onih koji je nemaju i nikad je nece imati!
Suplja ti je ta...bez uvrede....kako se Sarajevo oduzilo Velikome spisatelju Sidranu?
Procitaj njegovu knjigu pa ces viditi njegove razloge,zasto je napustio sarajevo?
Nadam se da ovo niko nece lose protumaciti i uvrijediti se.Svi Srbi su za Sarajlije Muslimanske vjeroispovjesti,fasisti;agresori,smrdovi,cetnici,koljaci,sumnjaci....Jos ako su poznatiji time i gore.
Nenad Markovic je za Sarajlije musliman? pa ti nisi normalan..kako bolan to mozes izgovoriti??? za tebe je Kusta heroj,za tebe je i Mladic heroj,ali to je vec problem za psihijatre,ili pak dr.Dabica,samo je on malo daleko,gdje ono? u Hagu negdje...
Za mene je Karadzic i Mladic isto sto i tebi,zlocinci koji trebaju da odgovaraju za svoja djela.Kusta je genije.Razumio si ti sta sam ja napisao.Ali ne mozes mi osporiti da je za muslimane 95% srba,cetnici,sumljaci ili kako ih vec nazivate...
Da bi u sarajevu postao genije potrbno je da odes i da sto vise pljujes po tom gradu,,, to je valjda neka sadomazohisticka crta naseg mentaliteta.. Kusta je obicna kita koja ne zna sta ce sa sebe
palamuda

#262 Re: Koga je to Emir K. izdao

Post by palamuda »

Što ne mogu više kora na herende i priče Sarajevo dužno, Sarajlije se nisu odužile ovom, onom, petom desetom. Ma kome smo to mi dužni nešto i ko nam to nameće. Ja kao Sarajlija bogami nisam ništa dužan ni Sidranima ni Gojerima ni Pejakovićima, a naročito Kustama, a ni Montenima. Šta hoćete više od Sarajeva da se naguzi i da ga j...te. Svi vi kojima smo sdužni ste propili i prokockali sve što ste stekli u ovom Vam omraženom gradu, a to nije malo. Sad Pejakoviću nevalja Sarajevo jer zaboga mora izaći iz stana koji je 20 godina uzurpirao. Ma idite svi, manite se Sarajeva, sretno Vam bilo i pozdravite naše koljače. Ko je se to meni i meni hiljada sličnih zahvalio što sam najbolje godine života dao Žuči brdu koje ni dan danas ni čemu ne služi. Hajte svi sretno Vam bilo i ločite tamo, a imaju i kockarnice i kune i dinari, manite se više ovog jadnog grada koji je od takvog šljama ljude napravio.
stari grad Visegrad

#263 Re: Koga je to Emir K. izdao

Post by stari grad Visegrad »

Kusturica Emir Nemanja je jedan on najgorih oblika koji se rodio u Republici Bosni i Hercegovini.
Svojim ratnim kultruno-politickim djelovanjem on je unazadio Republiku Bosnu i Hercegovinu i sve njene gradjane. Te je doprinio ubijanju civila, silovanjima i otimacini njihovih hiljadu-godisnjih ognjista.
Nikad nije rekao nista protiv fashistockog rezima u Srbiji niti okupiranom 49% dijelu BiH. Kad nema inspiracije za filmove, mora se zivjet pa su i srpko-ulizivacke knjige jedan nacin zarade.
I dan danas Kusturica pljuje po drzavi Bosni i Hercegovini. On ne zasluzuje niti jedan naslov, niti jedan red. A nase novinske kuce i dalje prenose nacionaldemokratske (drugi naziv za neonacisticke) clanke iz Srne. Jako zabavno. :?
Ovaj napaceni narod nije brige za K.NJ. (kenjac) i njegovom nacinu zarade dinara, od propale proizvodnje sokova do knjiga.
Kenan-sa

#264 Re: Koga je to Emir K. izdao

Post by Kenan-sa »

palamuda wrote:Što ne mogu više kora na herende i priče Sarajevo dužno, Sarajlije se nisu odužile ovom, onom, petom desetom. Ma kome smo to mi dužni nešto i ko nam to nameće. Ja kao Sarajlija bogami nisam ništa dužan ni Sidranima ni Gojerima ni Pejakovićima, a naročito Kustama, a ni Montenima. Šta hoćete više od Sarajeva da se naguzi i da ga j...te. Svi vi kojima smo sdužni ste propili i prokockali sve što ste stekli u ovom Vam omraženom gradu, a to nije malo. Sad Pejakoviću nevalja Sarajevo jer zaboga mora izaći iz stana koji je 20 godina uzurpirao. Ma idite svi, manite se Sarajeva, sretno Vam bilo i pozdravite naše koljače. Ko je se to meni i meni hiljada sličnih zahvalio što sam najbolje godine života dao Žuči brdu koje ni dan danas ni čemu ne služi. Hajte svi sretno Vam bilo i ločite tamo, a imaju i kockarnice i kune i dinari, manite se više ovog jadnog grada koji je od takvog šljama ljude napravio.
Odlican post od jednog razumnog covjeka! svaka cast!
Sarajevo je mnogim ljudima dalo slavu,ti isti ljudi se trebaju oduziti njemu,i Sidran i zlocinac Kusturica i Pejakovic koji pljuje po ovoj drzavi zato sto je slabo prosao u Narodnoj stranci Radom za Boljitak,jer nije izabran u Parlament,e moj Josipe,da si valjao narod bi te valjda izabrao,ali nisi ti za politicara,neka te u teatru...Kusturica je jedan obicni alkoholicar koji je zgrijesio i Bogu i narodu,ne zna on vise sta ce sa sebe,radi se o velikom necovjeku i verbalnom barbarinu,fasisti!..
AliceInChains

#265 Re: Koga je to Emir K. izdao

Post by AliceInChains »

Ma on se je odlucio za njegov put i zdr'ao. Sta meni smeta, je najvise, da tog covjeka ocigledno gusi nostalgija i zelja, da se mi svi u Srajevu, pa i u citavoj Bosni vratimo unazad i zaboravimo sve strahote, da bi gospodin mogao jednog dana prohodati punog srca i ponosa u rodnim krajevima, BEZ DA SE ON NI MILIMETAR promjeni/prilagodi danasnjem zivotu njegovih prijasnjih sugradana. Sarajevo nije Sarajevo, jer su se ljudi i zivot promjenili.....koja je to filozofija, covjece? Kad je vec izabrao da se ne vrati u Sarajevo, sto onda ne stavi jednostavno tacku na proslost? On sebi citavo vrijeme svoj svijet pravi na reziserski stil, kao da zivi u nekom hebenom filmu, jer ocigledno i nije bas zadovoljan sa ti zivotom, koji je izabrao.
Hemel

#266 Re: Koga je to Emir K. izdao

Post by Hemel »

Van Halen wrote:Govoreći njegovim riječnikom i riječnikom Dode vožda "Dže si Kusta metnem ti ga u usta" !
ovo ce vjerovatno zvaljo otpjevati na sledecem koncertu... :lol: :lol:

to ono radi fola kako oni kazu... :-) :D
Kenan-sa

#267 Re: Koga je to Emir K. izdao

Post by Kenan-sa »

kadteskoje wrote:
stari grad Visegrad wrote:Kusturica Emir Nemanja je jedan on najgorih oblika koji se rodio u Republici Bosni i Hercegovini.
Svojim ratnim kultruno-politickim djelovanjem on je unazadio Republiku Bosnu i Hercegovinu i sve njene gradjane. Te je doprinio ubijanju civila, silovanjima i otimacini njihovih hiljadu-godisnjih ognjista.
Nikad nije rekao nista protiv fashistockog rezima u Srbiji niti okupiranom 49% dijelu BiH. Kad nema inspiracije za filmove, mora se zivjet pa su i srpko-ulizivacke knjige jedan nacin zarade.
I dan danas Kusturica pljuje po drzavi Bosni i Hercegovini. On ne zasluzuje niti jedan naslov, niti jedan red. A nase novinske kuce i dalje prenose nacionaldemokratske (drugi naziv za neonacisticke) clanke iz Srne. Jako zabavno. :?
Ovaj napaceni narod nije brige za K.NJ. (kenjac) i njegovom nacinu zarade dinara, od propale proizvodnje sokova do knjiga.
Za razliku od današnjoih "rodženih sarajlija" iz Plava,Gusinja,Rožaja,Islamabada... bar je rođen u SA :mrgreen:
I Karadzic je rodjen u Sarajevu,pa kakve je koristi od tog rodjenog sarajlije imalo Sarajevo!? jedino se u Sarajevu moze biti rahat,svjestan je toga i huskas Kusta,zato svako malo iz usta mu izlazi Sarajevo..ne moze on bez njega,jer Kusta je bez svog grada kao covjek bez duse,zato Kusta i nije covjek!
Sezam

#268 Re: Koga je to Emir K. izdao

Post by Sezam »

Kenan-sa wrote:
kadteskoje wrote:
stari grad Visegrad wrote:Kusturica Emir Nemanja je jedan on najgorih oblika koji se rodio u Republici Bosni i Hercegovini.
Za razliku od današnjoih "rodženih sarajlija" iz Plava,Gusinja,Rožaja,Islamabada... bar je rođen u SA :mrgreen:
I Karadzic je rodjen u Sarajevu,pa kakve je koristi od tog rodjenog sarajlije imalo Sarajevo!? jedino se u Sarajevu moze biti rahat,svjestan je toga i huskas Kusta,zato svako malo iz usta mu izlazi Sarajevo..ne moze on bez njega,jer Kusta je bez svog grada kao covjek bez duse,zato Kusta i nije covjek!
Siguran sam da ima Karadzica rodjenih u sarajevu, ali da je Dr Dabic rodom sa Durmitora je opstepoznata stvar...ne provaljuj se ziv bio...
zonbirile

#269 Re: Koga je to Emir K. izdao

Post by zonbirile »

jedno je kritikovati Kustu,a drugo kršiti pravila foruma koristeči najogavnije forme.
Bosnolog

#270 Re: Koga je to Emir K. izdao

Post by Bosnolog »

Sezam wrote:
Siguran sam da ima Karadzica rodjenih u sarajevu, ali da je Dr Dabic rodom sa Durmitora je opstepoznata stvar...ne provaljuj se ziv bio...
Dabic je sljego u Sarajevo iz kamenjarske bijedne durmitorske vikohebine i zabiti, http://www.youtube.com/watch?v=CFkb_msh ... re=related ...potice iz cetnicke familije cijem su ocu sudili za cetnistvo,......Sarajevo i BiH su mu dali sve on mu je vrato na nacin u skladu i duhu velikosrpske fasisticko pljackarske tradicije,.....sto bi narod rekao hebes slugu dobijes gospodara,.....odnosno hranis pseto da te napadne i ujede,.....Jadovan je izdao i BiH iako nije roden u njemu a Nemanja je pljuno u vlastiti tanjir i grad koji mu je takode dao sve,.....za mene je veci smarad i faki ispao Nemanja jer je podrzavao zlikovce i ubice svog rodnog grada i drzave iz brloga velikosrpskog zla,......

Kurtonica je vece smece od direktnih ubica njegovog grda i drzave jer je on ubio ubicine zrtve na mnogo perfidniji i ljigaviji nacin pravdajuci i peruci njihova zlodjela,.......Nemanja se nastavio svetiti ubijenima sto i sada cini a posebno svom gradu koji je toliko stradao i patio,......Fakinski gurbet se na svaki nacin pokusava svetiti i prkositi jer je mentalno osvetnicki rastrojen i nastrojen, cinjneica je da se toliko uneredio da ga ce ga taj smradluk pratiti sve do groba i ostati zapisan u BH historiji kao najveca umjetnicka spodoba koju je zemlja Bosna iznjedrila da se ibrete i preziru otpadniku,kako sadasnje tako i buduce generacije ......

On je nastavio biti segrt velikosrpskih mrzitelja i rusitelja BiH,......On je najobicniji iskompleksirani i samoodbaceni tragicar cija subina zivota je ziva bara u kojoj tone sve dublje svakim novim korakom u kojoj ce zavrsiti svoju slugarsku i dusmansku ulogu velikosrpskih dzelata rodnog grada i drzave koja ce ih sve nadzivjeti i zauvijek opstati,...........
ravno

#271 Re: Koga je to Emir K. izdao

Post by ravno »

Sta je stvarno toliko fascinantno kod Nemanje a.k.a. Emira Kusturice da zavrjedjuje ovoliku (sto pozitivnu sto negativnu) popularnost? Sta konkretno njega i njegove izjave i istupe cini tako medijski bitnim, je li to svjetska slava, politicka vaznost, umjetnicki opus, sta je to? Sta cak i njegovu izdaju?! cini tako posebnom i neprebolnom? Sta je u njemu?
radostan dan

#272 Re: Koga je to Emir K. izdao

Post by radostan dan »

.
Last edited by radostan dan on 21/10/2011 19:20, edited 1 time in total.
ravno

#273 Re: Koga je to Emir K. izdao

Post by ravno »

radostan dan wrote:
ravno wrote:Sta je stvarno toliko fascinantno kod Nemanje a.k.a. Emira Kusturice da zavrjedjuje ovoliku (sto pozitivnu sto negativnu) popularnost? Sta konkretno njega i njegove izjave i istupe cini tako medijski bitnim, je li to svjetska slava, politicka vaznost, umjetnicki opus, sta je to? Sta cak i njegovu izdaju?! cini tako posebnom i neprebolnom? Sta je u njemu?
Opaa, sad si otvorio Pandorinu kutiju :-? .
Ama, ja ne bih cak ni otvaranje Pandorine kutije (izraz za namjerno/nenamjerno uzrokovanje globalne katastrofe ili tome slicno) vezao za toga covjeka. Bi li isti odnos bio da je on ostao u Sarajevu? Je li fasciniranost njime generirana srbijanskom glorifikacijom jednog Emira kao Srbina, koji cak nije mogao biti ni Srbin bez promjene imena i krstenja po pravoslavnom obredu? Sta je stvarno oko toga covjeka pa da se prema njemu ne moze biti indiferentan?
mofo33

#274 Re: Koga je to Emir K. izdao

Post by mofo33 »

ravno wrote:
radostan dan wrote:
ravno wrote:Sta je stvarno toliko fascinantno kod Nemanje a.k.a. Emira Kusturice da zavrjedjuje ovoliku (sto pozitivnu sto negativnu) popularnost? Sta konkretno njega i njegove izjave i istupe cini tako medijski bitnim, je li to svjetska slava, politicka vaznost, umjetnicki opus, sta je to? Sta cak i njegovu izdaju?! cini tako posebnom i neprebolnom? Sta je u njemu?
Opaa, sad si otvorio Pandorinu kutiju :-? .
Ama, ja ne bih cak ni otvaranje Pandorine kutije (izraz za namjerno/nenamjerno uzrokovanje globalne katastrofe ili tome slicno) vezao za toga covjeka. Bi li isti odnos bio da je on ostao u Sarajevu? Je li fasciniranost njime generirana srbijanskom glorifikacijom jednog Emira kao Srbina, koji cak nije mogao biti ni Srbin bez promjene imena i krstenja po pravoslavnom obredu? Sta je stvarno oko toga covjeka pa da se prema njemu ne moze biti indiferentan?
mozda talenat i inteligencija? :-D eh pa sad, sta radi on sa time... to je njegova posla
ravno

#275 Re: Koga je to Emir K. izdao

Post by ravno »

Pa ako su i talent i inteligencija.... jesu li realno toliko nadprosjecni? Mislim, ima jos sijaset izuzetno inteligentnih i talentovanih Srba, pa ni blizu ne izazivaju toliko interesovanje...
Post Reply