Znam da ja pancer tenk samo mi nije bilo jasno zbog cega Ahmetovic njemce zove "panciri"simonese wrote:pancer = tenkvruce pivo wrote:Jesu li Svabe "panciri" kako kaze Kemo ili "panceri" ?
Komentatori i SP
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
vruce pivo
#251 Re: Komentatori i SP
- cyprus
#252 Re: Komentatori i SP
(za Onyewua)... roditelji su mu nigerijci, ali on nije igro veći dio sezone zbog povrede...
Koja veza između prvog i drugog dijela rečenice
Koja veza između prvog i drugog dijela rečenice
- Globus
#253 Re: Komentatori i SP
sta je ono reko da ce onyewu za milan odigrat cijelu sezonu .. 
-
Rookie
#254 Re: Komentatori i SP
Rekao je da će džaba igrati jednu sezonu za Milan, na svoje insistiranje. Nije bila potpuna informacija, ali meni prezanimljiva. Lik nije igrao za Milan godinu dana zbog povrede i produžio je ugovor za još godinu koju će odigrati bez plate. Svaka čast!Globus wrote:sta je ono reko da ce onyewu za milan odigrat cijelu sezonu ..
Kemal: santimetri, centrimetri...
- BSn
#255 Re: Komentatori i SP
Dosta dobar ovaj komentator tekme Slovenija - Amerika. Mozda i najbolji od svih koji su do sada prenosili.
- zecko_kupuz
#256 Re: Komentatori i SP
Jest, jest, centRimetri.
To su valjda centrirani metri.
I ovaj današnji (SAD-SLO) neki dan reče za nekog igrača da je pretrčao preko 10 hiljada kilometara. Gaf jeste, ali opet dobro nasmije čovjeka. 
- Šibicar
#257 Re: Komentatori i SP
Da,a najbolja vrlina mu je što ne priča puno,tako da u miru možeš pratiti utakmicu.BSn wrote:Dosta dobar ovaj komentator tekme Slovenija - Amerika. Mozda i najbolji od svih koji su do sada prenosili.
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#258 Re: Komentatori i SP
Nisam u tijeku
ali ko je ova teta voditeljica na FTV?
- Logovan
#259 Re: Komentatori i SP
kemo
lik je pravi komedijaš
- charvel.
#260 Re: Komentatori i SP
Salis se? Ubjedljivo najgori, mozda cak gori i od onog sto je navijo za Srbiju citavu utakmicu protiv Gane. Pocne nesto pricat pa u pola recenice krene izmisljat kraj te recenice. Elokventan ko majzla, ne zna ni sta hoce da kaze.BSn wrote:Dosta dobar ovaj komentator tekme Slovenija - Amerika. Mozda i najbolji od svih koji su do sada prenosili.
- BSn
#261 Re: Komentatori i SP
charvel. wrote:Salis se? Ubjedljivo najgori, mozda cak gori i od onog sto je navijo za Srbiju citavu utakmicu protiv Gane. Pocne nesto pricat pa u pola recenice krene izmisljat kraj te recenice. Elokventan ko majzla, ne zna ni sta hoce da kaze.BSn wrote:Dosta dobar ovaj komentator tekme Slovenija - Amerika. Mozda i najbolji od svih koji su do sada prenosili.
To im je generalna osobina. Spaho je sinoc gledao izmjenu kod Francuza i prokomentaris'o je "Ulazi XY", da bi mu nakon 2 minute nestalo materijala, pa mu je recenica zvucala "Golman na mjestu....... a usao je XY".
Onaj sto navija za Srbiju bi bio prespor i za prenosa dzenaze.
- charvel.
#262 Re: Komentatori i SP
Ma jest svi su niza klasa u odnosu na Marjana, al sta ces.
Al ovog sto je komentariso SLO-USA ipak najteze podnosim. Nekako mu glas nije fonetican nimalo za jednog komentatora, ko da tek treba u pubertet da udje.
Opet mi nesto lakse slusat ove nase umjesto ovih iz RS-a, bar sam se naviko na njih gledajuci englesku ligu.
Al ovog sto je komentariso SLO-USA ipak najteze podnosim. Nekako mu glas nije fonetican nimalo za jednog komentatora, ko da tek treba u pubertet da udje.
Opet mi nesto lakse slusat ove nase umjesto ovih iz RS-a, bar sam se naviko na njih gledajuci englesku ligu.
- Zvezdas
#263 Re: Komentatori i SP
_AvAx_ wrote:na PTC komentator kaze "Ulazi Marko Marin igrac Srpskog porijekla " :S :S
covjek iz Bosanske Gradiske :S
da, ali su mu i otac i majka srpske nacionalnosti.
-
530i
#264 Re: Komentatori i SP
Da li poznaješ značenje riječi "porijeklo"? Čovjek je iz Bosne i to je elementarna i namjerna greška komentatora. RTRS i komentatori utakmica su nastrojeni protiv BiH, i to ne treba da se sakriva. Danas na utakmici SLO-USA, nijednom da spomene BIH, iako pola je slovenaca porijeklom iz BiH, ali dobro barem im je govorio imena, umjesto "igrači sa brojem...".
Nažalost takvoj stoci i nacionalistima je data mogućnost da upravljaju i na prenosima SP i zbog toga su skinuli Mijajlovića, jer čovjek je Srbin iz Bosne koji otvoreno simpatizira reprezantaciju BiH. "Gospoda" sa RTRS ne krije oduševljenje reprezentacijom jedne druge države i za njih je neobjašnjivo kako to neko nemusliman iz BiH može da simpatizira reprezentaciju BiH, jer treba svako "svojima", tj. navijati za Hrvatsku, odnosno Srbiju.
Nažalost takvoj stoci i nacionalistima je data mogućnost da upravljaju i na prenosima SP i zbog toga su skinuli Mijajlovića, jer čovjek je Srbin iz Bosne koji otvoreno simpatizira reprezantaciju BiH. "Gospoda" sa RTRS ne krije oduševljenje reprezentacijom jedne druge države i za njih je neobjašnjivo kako to neko nemusliman iz BiH može da simpatizira reprezentaciju BiH, jer treba svako "svojima", tj. navijati za Hrvatsku, odnosno Srbiju.
-
_AvAx_
#265 Re: Komentatori i SP
Zvezdas oni su Bosanski srbi...alo to se zovu korijeni a ne porijeklo kao sto ti mislis....
- BSn
#266 Re: Komentatori i SP
charvel. wrote:Ma jest svi su niza klasa u odnosu na Marjana, al sta ces.
Ma, stvar navike. Ligu prvaka cesto gledam na PTPC-u, jer imaju gosta u studiu, pa gledam i tekmu, tako da naviknes i na ove. Kristic je slican - k'o da ce mu glas puci u svakom trenutku, al' naviknes nekako i na to.
- simonese
#267 Re: Komentatori i SP
vruce pivo wrote:Znam da ja pancer tenk samo mi nije bilo jasno zbog cega Ahmetovic njemce zove "panciri"simonese wrote:pancer = tenkvruce pivo wrote:Jesu li Svabe "panciri" kako kaze Kemo ili "panceri" ?
mozda je mislio pancirni pancer = oklopno vozilo
- cyprus
#268 Re: Komentatori i SP
Tačno, ali se ipak piše: bosanski Srbi_AvAx_ wrote:Zvezdas oni su Bosanski srbi...alo to se zovu korijeni a ne porijeklo kao sto ti mislis....
-
mickey
#269 Re: Komentatori i SP
Ko komentira Gana-Australija. Navodi hajvan kako je Gana igrala sa BiH (ne kaže sa našom reprezentacijom) i ne kaže rezultat, a onda navodi još dva odigrana meča Gane u pripremama za SP i navodi i rezultate. Pa ko ga iškolova. E stvarno ću prestati plaćati pretplatu iz principa...
-
Sporders
#270 Re: Komentatori i SP
BSn wrote:charvel. wrote:Ma jest svi su niza klasa u odnosu na Marjana, al sta ces.
Ma, stvar navike. Ligu prvaka cesto gledam na PTPC-u, jer imaju gosta u studiu, pa gledam i tekmu, tako da naviknes i na ove. Kristic je slican - k'o da ce mu glas puci u svakom trenutku, al' naviknes nekako i na to.
Potpisujem ovo za Kristica
- studeni76
#271 Re: Komentatori i SP
Meščini onaj sa FTV-a,iz Krajine je likmickey wrote:Ko komentira Gana-Australija. Navodi hajvan kako je Gana igrala sa BiH (ne kaže sa našom reprezentacijom) i ne kaže rezultat, a onda navodi još dva odigrana meča Gane u pripremama za SP i navodi i rezultate. Pa ko ga iškolova. E stvarno ću prestati plaćati pretplatu iz principa...
- Globus
#272 Re: Komentatori i SP
Ponovio je 10000 puta da smo mi igrali protiv gane
Igor Kristic je ovo ja mislim 
- studeni76
#273 Re: Komentatori i SP
Ibrahim MuratovićGlobus wrote:Ponovio je 10000 puta da smo mi igrali protiv ganeIgor Kristic je ovo ja mislim
-
Rookie
#274 Re: Komentatori i SP
Slušajući naše komentatore stekao sam dojam da je ekipa Gane sastavljena u potpunosti od igrača koji su sa U-20 selekcijom osvojili svjetsko prvenstvo, jer se to stalno spominje. A evo, protiv Srbije u prvih 11 je bio 1(JEDAN) igrač iz te generacije. Andre Ayew, koji je danas asistirao. Danas je tu upao i stoper Jonathan umjesto kapitena Mensaha koji je valjda povrijeđen. Rajevac čak nije pozvao ni najboljeg strijelca tog U-20 Svjetskog prvenstva koji je potpisao za Milan. Znači, baš suprotno, njihov trener nije mogao manje iskoristiti te mlade svjetske prvake.
- Globus
#275 Re: Komentatori i SP
A jest Ibro.. Zenicanin
kuku lele kakav talenat je poteko iz mog grada