Moja prognoza.
Paragvaj povede
Moderators: Charuga, Tomahawk11
11 .......14/06 ....20:30 .. Cape Town ....................... Italy - Paraguay ............1:1riko-ga wrote:09 .......14/06 ....13:30 .. Johannesburg - JSC ........... Netherlands - Denmark .......2:0
10 .......14/06 ....16:00 .. Mangaung / Bloemfontein .... Japan - Cameroon ...........1:0
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Danas sam bas ubo
elSaik wrote:Riko-ga, 3 od 3 rezultata, čestitamo!!!
svaka cast...fakat nisi normalanriko-ga wrote:11 .......14/06 ....20:30 .. Cape Town ....................... Italy - Paraguay ............1:1
riko-ga wrote:elSaik wrote:Riko-ga, 3 od 3 rezultata, čestitamo!!!
Hvala.I sebe sam iznenadijo vjeruj.Joj da sam ovo odigrao na kladionici.
jutarnji wrote:svaka cast...fakat nisi normalanriko-ga wrote:11 .......14/06 ....20:30 .. Cape Town ....................... Italy - Paraguay ............1:1
Sta se desilo sa ovima? Meni se cini da niko nije izbrisan?pape wrote:
VAZNO OBAVJESTENJE:
Obavjestavaju se takmicari koji su na listi, a koji su na foru ispunili po dvije prognoze, ...... da mi putem PP-a jave pod kojim nick-om da im ostavim prognozu, a pod kojim da je brisem, ....
![]()
Ako i pored ovog cina dobre volje neko zeli da vara, ... bit ce mu brisane obje prognoze.
Rok za ovo je do sutra u 15,00 sati, ...![]()
Hajmo, ... saljite PP-ove, ...
campa_xxx wrote:Sta se desilo sa ovima? Meni se cini da niko nije izbrisan?pape wrote:
VAZNO OBAVJESTENJE:
Obavjestavaju se takmicari koji su na listi, a koji su na foru ispunili po dvije prognoze, ...... da mi putem PP-a jave pod kojim nick-om da im ostavim prognozu, a pod kojim da je brisem, ....
![]()
Ako i pored ovog cina dobre volje neko zeli da vara, ... bit ce mu brisane obje prognoze.
Rok za ovo je do sutra u 15,00 sati, ...![]()
Hajmo, ... saljite PP-ove, ...

... @riko_ga
...... 6
...... 6
...........
........... 
Jesu ova trojica imala prvi dan oba pogodjena rezultata.riko-ga wrote:Bravo ja![]()
![]()
Interesuje me dali je do sada jos neko imao 3 od 3.Ili prvi dan 2 od 2.

pape wrote:Jesu ova trojica imala prvi dan oba pogodjena rezultata.riko-ga wrote:Bravo ja![]()
![]()
Interesuje me dali je do sada jos neko imao 3 od 3.Ili prvi dan 2 od 2.
03.@jutarnji ................... 5+5+3+0+5+0+3+3+5+0+0 .............. 29
05.@Zwanziger ................ 5+5+3+0+0+0+3+0+5+0+5 .............. 26
15.@Meho Kodro .............. 5+5+3+0+0+3+0+0+0+0+5 .............. 21
Ko li jeTrasimaco wrote:Svaka cast riko. Ludnica!![]()
I na SSu je jedan lik pogodio sva tri danasnja rezultata.
Pomislio sam u prvom momentu da se radi o istom covjeku.riko-ga wrote:Ko li je![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()