ake wrote: nisi glup
E, ako je istine radi i sto se brojeva tice- onda nista, ako je samo 130 000 onda ne znam sta raspravljamo, to je nistaake wrote: istine radi 130.000 bosnja pobise uglavnom srbi i nesto hrvati ... a 90.000 srba pobise bosnje i nesto malo hrvati![]()
Recimo- zene, djeca i starci?
Muskarci?
Pitam se 'oce li se slucajno otkriti poznata opstepriznata shema GENOCIDA u tim statistikama?
E ba, G-E-N-O-C-I-D. Rijec zvuci pravo ruzno kao pesticid - za istrebljenje uljeza.
Kako neko optuzen za GENOCID moze imati i trun kredibiliteta da mu neko/iko vjeruje, pa i sopstveni narod
Vjerovatno smo se u stvari u vecinom sami pobili, izmedju sebe. Vi ste samo bili posmatraci, dok smo mi tukli po gradu sa svojih polozaja. Recimo ja znam covjeka koji je bacio te granate na Markale, Ferhadiju, a znam i gdje su kupovali lesheve na Treskavici.ake wrote:...a nesto se i medjusobno pobise![]()
A isto tako znam i sajtove sa subdomain extenzijom - .org, (da ne bude zabune izgledaju ovako: http://www.blablabla.org.yu) koji javno iznose ovu nasu tajnu o samoubistvu, picka im materina izdajnicka.
Ali neka nek' oni obajestavaju "nas" polupismeni narod
Fuj