Je li moguce imati curu kad...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- madner
#251 Re: Je li moguce imati curu kad...
Ja ispod 100 KM ne prihvacam racun. Pa ljudi smo. 
-
hocunecu
#252 Re: Je li moguce imati curu kad...
cim se Gojko spomene meni se svi senzori popaleburek_in_space wrote:hocunecu wrote:
ovdje sam izgleda jedino ja tvoj broj![]()
![]()
![]()
-
zelenashica
#253 Re: Je li moguce imati curu kad...
ček malo...mogu l ja nešto da priupitamfreak_beauty87 wrote:ti ocigledno ne citas barem sto se mene tice,te vecere od 100KM kakva je to nebuloza pa ne zivimo u monaku da toliko trosimo na vecerecolt wrote:Rijetko je danas vidjeti ovakve osobe. Na zalost !!!!mišica wrote:
da...curu ne može...bilo kakvu
,ali onu koja ga voli,kojoj je stalo može izvesti i bez 1KM...Pa i šetnja je za ljude,i klupa u parku,ima toliko toga za što nije potreban novac,....ma daj ne mogu se pomiriti s tim da neko sa 2KM u džepu ne može napraviti zanimljivo veče sebi i svojoj dragoj....jednostavno neću ... :evil:p
Nije ni cudo zasto mi muski i ne kupujemo vise cvijece. To postaje vec glupo, jer im cvijece nije ni vazno.(mozda, kao sto Burek rece, cvijece je vazno nekon vecere od 100 KM)
Znam da ce me napasti da generaalizujem, ali sutuacija je trenutno takva, priznale one ili ne . . .
-
freak_beauty87
#254 Re: Je li moguce imati curu kad...
madner wrote:Ja ispod 100 KM ne prihvacam racun. Pa ljudi smo.
-
hocunecu
#255 Re: Je li moguce imati curu kad...
pa ako ista radis ne mozes bit bas takav kokuz,pogotovu kad si jos na babinim jaslama 
- burek_in_space
#256 Re: Je li moguce imati curu kad...
Jel samo senzori?!hocunecu wrote:cim se Gojko spomene meni se svi senzori popaleburek_in_space wrote:hocunecu wrote:
ovdje sam izgleda jedino ja tvoj broj![]()
![]()
![]()
![]()
-
freak_beauty87
#257 Re: Je li moguce imati curu kad...
ostala bi s njim ne bi bilo toliko dugo s njim da ga ne volim,bila sam s njim i kada nije imao i kada je imao i akoboga insallah zauvijekmišica wrote:ček malo...mogu l ja nešto da priupitamfreak_beauty87 wrote:ti ocigledno ne citas barem sto se mene tice,te vecere od 100KM kakva je to nebuloza pa ne zivimo u monaku da toliko trosimo na vecerecolt wrote:[quote="m
Rijetko je danas vidjeti ovakve osobe. Na zalost !!!!
Nije ni cudo zasto mi muski i ne kupujemo vise cvijece. To postaje vec glupo, jer im cvijece nije ni vazno.(mozda, kao sto Burek rece, cvijece je vazno nekon vecere od 100 KM)
Znam da ce me napasti da generaalizujem, ali sutuacija je trenutno takva, priznale one ili ne . . ....Da li bi bila s'tim momkom da nema ni tog petaka za izlazak.....i da ti recimo nikad ne priušti izlazak na "oskudnu"večericu od dva cenera
....ono baš tip posto švorc....a ti eto već s njim u vezi...i odjednom on kokuz...ostati ili otići od njega
-
hocunecu
#258 Re: Je li moguce imati curu kad...
pa od toga sve krene
znas kako kazu,od zivaca sve ode

znas kako kazu,od zivaca sve ode
- madner
#259 Re: Je li moguce imati curu kad...
Kako nisam, ne cugam vise utorkom i cetvrkom.freak_beauty87 wrote:madner wrote:Ja ispod 100 KM ne prihvacam racun. Pa ljudi smo.ti izgleda nisi jos osjetio finansijsku krizu doduse u bosni su uvijek puni kafici i navece i danju i zanima me jos otkud studentima pare da mogu svaki dan po nekoliko puta otici na kafu..svaka pauza pa na kafu...
-
freak_beauty87
#260 Re: Je li moguce imati curu kad...
je li se to na mene odnosi?mene je moj otac skolovao a ja sam uvijek u medjuvremenu radila,isla sam narazmjenu studenata i radila fast food i dosta nekih sitnih poslova samo da ne trazim od roditelja,skoro sam cak i ugalj unosila i onda mi cure kazu to je muski posao ja to ne bi niakd radila e ja bi...naucila sam da imam i zaradim sama sebihocunecu wrote:pa ako ista radis ne mozes bit bas takav kokuz,pogotovu kad si jos na babinim jaslama
-
freak_beauty87
#261 Re: Je li moguce imati curu kad...
bice boljemadner wrote:Kako nisam, ne cugam vise utorkom i cetvrkom.freak_beauty87 wrote:madner wrote:Ja ispod 100 KM ne prihvacam racun. Pa ljudi smo.ti izgleda nisi jos osjetio finansijsku krizu doduse u bosni su uvijek puni kafici i navece i danju i zanima me jos otkud studentima pare da mogu svaki dan po nekoliko puta otici na kafu..svaka pauza pa na kafu...
- burek_in_space
#262 Re: Je li moguce imati curu kad...
Znachi kad se senzori popale,nema vishe hocu-necu nego samo mozhda?!hocunecu wrote:pa od toga sve krene![]()
znas kako kazu,od zivaca sve ode![]()
![]()
-
mostarac
#263 Re: Je li moguce imati curu kad...
sto je kljuc slobodefreak_beauty87 wrote:je li se to na mene odnosi?mene je moj otac skolovao a ja sam uvijek u medjuvremenu radila,isla sam narazmjenu studenata i radila fast food i dosta nekih sitnih poslova samo da ne trazim od roditelja,skoro sam cak i ugalj unosila i onda mi cure kazu to je muski posao ja to ne bi niakd radila e ja bi...naucila sam da imam i zaradim sama sebihocunecu wrote:pa ako ista radis ne mozes bit bas takav kokuz,pogotovu kad si jos na babinim jaslama
-
zelenashica
#264 Re: Je li moguce imati curu kad...
haj nek ti bude.....al sad da ti vjerujemfreak_beauty87 wrote:ostala bi s njim ne bi bilo toliko dugo s njim da ga ne volim,bila sam s njim i kada nije imao i kada je imao i akoboga insallah zauvijekmišica wrote:ček malo...mogu l ja nešto da priupitamfreak_beauty87 wrote: ti ocigledno ne citas barem sto se mene tice,te vecere od 100KM kakva je to nebuloza pa ne zivimo u monaku da toliko trosimo na vecere...Da li bi bila s'tim momkom da nema ni tog petaka za izlazak.....i da ti recimo nikad ne priušti izlazak na "oskudnu"večericu od dva cenera
....ono baš tip posto švorc....a ti eto već s njim u vezi...i odjednom on kokuz...ostati ili otići od njega
- Baghira
#265 Re: Je li moguce imati curu kad...
Moguce, moguce je.....vazda sam imala momke kokuze
Je li do mene ili do cega je?

-
hocunecu
#266 Re: Je li moguce imati curu kad...
ne,ne odnosi se na tebefreak_beauty87 wrote:je li se to na mene odnosi?mene je moj otac skolovao a ja sam uvijek u medjuvremenu radila,isla sam narazmjenu studenata i radila fast food i dosta nekih sitnih poslova samo da ne trazim od roditelja,skoro sam cak i ugalj unosila i onda mi cure kazu to je muski posao ja to ne bi niakd radila e ja bi...naucila sam da imam i zaradim sama sebihocunecu wrote:pa ako ista radis ne mozes bit bas takav kokuz,pogotovu kad si jos na babinim jaslama
s tobom se u potpunosti slazem
ne ocekujem da neko pravi cuda,ali jednostavno ta nesposobnost da se pobrines za svoje potrebe provlaci se kroz sve segmente zivota
uglavnom,zakomplikovh ja,ali u godinam kojim sam ja
- madner
#267 Re: Je li moguce imati curu kad...
Bice, ali danas je tezak dan. Konto sam da predjem na badel dokle je doslofreak_beauty87 wrote:bice boljemadner wrote:Kako nisam, ne cugam vise utorkom i cetvrkom.freak_beauty87 wrote:ti izgleda nisi jos osjetio finansijsku krizu doduse u bosni su uvijek puni kafici i navece i danju i zanima me jos otkud studentima pare da mogu svaki dan po nekoliko puta otici na kafu..svaka pauza pa na kafu...
-
hocunecu
#268 Re: Je li moguce imati curu kad...
meso nikad nije upitnoburek_in_space wrote:Znachi kad se senzori popale,nema vishe hocu-necu nego samo mozhda?!hocunecu wrote:pa od toga sve krene![]()
znas kako kazu,od zivaca sve ode![]()
![]()
-
freak_beauty87
#269 Re: Je li moguce imati curu kad...
misica,ne ocekujem luksuzan zivot vec prosjecan ali svako ko je studirao znam koliko muka prodje nadam se da ce imati ugodan zivot.ali mene bas zanima kako porodica sa 5 djece,nijedan roditelj ne radi,u jednoj sobi zive kako da bude tu harmonije.ne kazem da ne mogu biti sretni ali ja bi sve pokusala da moje dijete ima osnovne uslove za zivot.bas sam neki dan gledala u srbiji zivi porodica nemaju od cega zivjeti a muz nece da radi daleko od kuce zao mu porodice,a kao da mom ocu ili bilo kome drugom ocu nije zao sto vidja porodicu par puta godisnje.ja kao roditelj se ne bi osjecala sretnom da mi dijete se nema gdje okupati..
-
Bitte_Halt_ja_ja
#270 Re: Je li moguce imati curu kad...
Chischo wrote:Je li moguce imati curu kad nemas para?
Ne mislim sad da imas skupocjene aute i da je vodis na skupocjene vecere, ali postoji li neki minimum finansijske stabilnosti?
Evo u mom slucaju, za veceras imam 2KM za izlazak a sutra ko zna?
Izadjite na Facebook i MSN... to ti je sad moderno
-
zelenashica
#271 Re: Je li moguce imati curu kad...
mišica ti uopšte ne prigovara što želiš normalan život za svoju porodicu....ali sam se malo iznenadila kako počinješ priču tipa .....jaoooo šta će momak sa 2KM u džepu,...draga moja nikad se ne zna možda baš onaj sa 2KM uspije uz osobu koju voli obezbijediti čak i luksuz svojoj porodici,i uopšte ne mora da znači da početak veze koji je recimo zasnovan na 2 KM neće biti puno ljepši i ugodniji od onog zasnovanog na skupim izlascima i večerama...jednostavno ne želim i neću da prihvatim da neko iskren,vrijedan i poštovanja i ljubavi treba biti na margini samo radi hebene 2KM u džepu....jednostavno ljudi se gledaju u srce a ne u dubinu džepa....samo odaješ pogršan utisak o sebi samim stavom ..jaooo ja sam zaslužila da uživam...pa ima nas još sa fakultetima ali ne gledamo sve crno- bijelo...za mene je uvijek bitnije srce,duša, ono nešto od novca ma koliko on značio i život činio lakšim.Zar bi te bilo stid ili ne znam ni ja šta odreći se svih lagodnosti zarad ljubavi nekog ko te voli,pa čak i diplomu baciti i živijeti negdje gdje ona ne predstavlja ništa osim komada papira....mene iskreno kad volim ne zanima ništa osim te osobe,pa šta i mala drvena kuća u cvijeću,na kraju livade,pokoja ovčica i kokoška znaju činiti savršenstvo i harmoniju i čak od djece u takvom okruženju napraviti i bolje i uspješnije osobe od onih koji odrastoše u harmoniji betona i luksuza....prava ljubav ne poznaje riječi ....ona poznaje samo osjećaje koje dvoje jedno drugom pogledima šalju,pa bez obzira da li uz svjetlo skupocjenog lustera ili sa upaljen svijeće....
- pustopoljina
#272 Re: Je li moguce imati curu kad...
samo da razvucem kez
.
- lolita_xx
#273 Re: Je li moguce imati curu kad...
misicemišica wrote:mišica ti uopšte ne prigovara što želiš normalan život za svoju porodicu....ali sam se malo iznenadila kako počinješ priču tipa .....jaoooo šta će momak sa 2KM u džepu,...draga moja nikad se ne zna možda baš onaj sa 2KM uspije uz osobu koju voli obezbijediti čak i luksuz svojoj porodici,i uopšte ne mora da znači da početak veze koji je recimo zasnovan na 2 KM neće biti puno ljepši i ugodniji od onog zasnovanog na skupim izlascima i večerama...jednostavno ne želim i neću da prihvatim da neko iskren,vrijedan i poštovanja i ljubavi treba biti na margini samo radi hebene 2KM u džepu....jednostavno ljudi se gledaju u srce a ne u dubinu džepa....samo odaješ pogršan utisak o sebi samim stavom ..jaooo ja sam zaslužila da uživam...pa ima nas još sa fakultetima ali ne gledamo sve crno- bijelo...za mene je uvijek bitnije srce,duša, ono nešto od novca ma koliko on značio i život činio lakšim.Zar bi te bilo stid ili ne znam ni ja šta odreći se svih lagodnosti zarad ljubavi nekog ko te voli,pa čak i diplomu baciti i živijeti negdje gdje ona ne predstavlja ništa osim komada papira....mene iskreno kad volim ne zanima ništa osim te osobe,pa šta i mala drvena kuća u cvijeću,na kraju livade,pokoja ovčica i kokoška znaju činiti savršenstvo i harmoniju i čak od djece u takvom okruženju napraviti i bolje i uspješnije osobe od onih koji odrastoše u harmoniji betona i luksuza....prava ljubav ne poznaje riječi ....ona poznaje samo osjećaje koje dvoje jedno drugom pogledima šalju,pa bez obzira da li uz svjetlo skupocjenog lustera ili sa upaljen svijeće....
-
freak_beauty87
#274 Re: Je li moguce imati curu kad...
vidi sta ce mi stvarno momak koji 28 godina,nije studirao niti ikad pokusao da se zaposli vec zivi u hotelu mama,od roditelja trazi pare za izlazak,kome ja imam ovdje odavati utisak...ako ja ne zelim zivot da mi roditelji placaju niti da meni neko placa sta je tu lose.a kad nemas hebene 2KM ZNACES KOLIKO ZNACE.a ti ako si spremna da bacis svoju diplomu wow,cemu trud,cemu volja da ga zavrsis a drvena kucica i livade e bas sto kazu mozak na pasu pa nije zivot bajka a pokoja ovcica ti nece donijeti dovoljno novca za neki normalan zivot.pa i moj momak zivi na selu ali zna da ovce ne moze prezivjeti.mišica wrote:mišica ti uopšte ne prigovara što želiš normalan život za svoju porodicu....ali sam se malo iznenadila kako počinješ priču tipa .....jaoooo šta će momak sa 2KM u džepu,...draga moja nikad se ne zna možda baš onaj sa 2KM uspije uz osobu koju voli obezbijediti čak i luksuz svojoj porodici,i uopšte ne mora da znači da početak veze koji je recimo zasnovan na 2 KM neće biti puno ljepši i ugodniji od onog zasnovanog na skupim izlascima i večerama...jednostavno ne želim i neću da prihvatim da neko iskren,vrijedan i poštovanja i ljubavi treba biti na margini samo radi hebene 2KM u džepu....jednostavno ljudi se gledaju u srce a ne u dubinu džepa....samo odaješ pogršan utisak o sebi samim stavom ..jaooo ja sam zaslužila da uživam...pa ima nas još sa fakultetima ali ne gledamo sve crno- bijelo...za mene je uvijek bitnije srce,duša, ono nešto od novca ma koliko on značio i život činio lakšim.Zar bi te bilo stid ili ne znam ni ja šta odreći se svih lagodnosti zarad ljubavi nekog ko te voli,pa čak i diplomu baciti i živijeti negdje gdje ona ne predstavlja ništa osim komada papira....mene iskreno kad volim ne zanima ništa osim te osobe,pa šta i mala drvena kuća u cvijeću,na kraju livade,pokoja ovčica i kokoška znaju činiti savršenstvo i harmoniju i čak od djece u takvom okruženju napraviti i bolje i uspješnije osobe od onih koji odrastoše u harmoniji betona i luksuza....prava ljubav ne poznaje riječi ....ona poznaje samo osjećaje koje dvoje jedno drugom pogledima šalju,pa bez obzira da li uz svjetlo skupocjenog lustera ili sa upaljen svijeće....
-
zelenashica
#275 Re: Je li moguce imati curu kad...
očito nisi shvatila poentu.....ali da sam ovdje postrirala koju novčanu valutu garant bi se dobro snašlafreak_beauty87 wrote:vidi sta ce mi stvarno momak koji 28 godina,nije studirao niti ikad pokusao da se zaposli vec zivi u hotelu mama,od roditelja trazi pare za izlazak,kome ja imam ovdje odavati utisak...ako ja ne zelim zivot da mi roditelji placaju niti da meni neko placa sta je tu lose.a kad nemas hebene 2KM ZNACES KOLIKO ZNACE.a ti ako si spremna da bacis svoju diplomu wow,cemu trud,cemu volja da ga zavrsis a drvena kucica i livade e bas sto kazu mozak na pasu pa nije zivot bajka a pokoja ovcica ti nece donijeti dovoljno novca za neki normalan zivot.pa i moj momak zivi na selu ali zna da ovce ne moze prezivjeti.mišica wrote:mišica ti uopšte ne prigovara što želiš normalan život za svoju porodicu....ali sam se malo iznenadila kako počinješ priču tipa .....jaoooo šta će momak sa 2KM u džepu,...draga moja nikad se ne zna možda baš onaj sa 2KM uspije uz osobu koju voli obezbijediti čak i luksuz svojoj porodici,i uopšte ne mora da znači da početak veze koji je recimo zasnovan na 2 KM neće biti puno ljepši i ugodniji od onog zasnovanog na skupim izlascima i večerama...jednostavno ne želim i neću da prihvatim da neko iskren,vrijedan i poštovanja i ljubavi treba biti na margini samo radi hebene 2KM u džepu....jednostavno ljudi se gledaju u srce a ne u dubinu džepa....samo odaješ pogršan utisak o sebi samim stavom ..jaooo ja sam zaslužila da uživam...pa ima nas još sa fakultetima ali ne gledamo sve crno- bijelo...za mene je uvijek bitnije srce,duša, ono nešto od novca ma koliko on značio i život činio lakšim.Zar bi te bilo stid ili ne znam ni ja šta odreći se svih lagodnosti zarad ljubavi nekog ko te voli,pa čak i diplomu baciti i živijeti negdje gdje ona ne predstavlja ništa osim komada papira....mene iskreno kad volim ne zanima ništa osim te osobe,pa šta i mala drvena kuća u cvijeću,na kraju livade,pokoja ovčica i kokoška znaju činiti savršenstvo i harmoniju i čak od djece u takvom okruženju napraviti i bolje i uspješnije osobe od onih koji odrastoše u harmoniji betona i luksuza....prava ljubav ne poznaje riječi ....ona poznaje samo osjećaje koje dvoje jedno drugom pogledima šalju,pa bez obzira da li uz svjetlo skupocjenog lustera ili sa upaljen svijeće....
Last edited by zelenashica on 07/04/2009 22:05, edited 1 time in total.