demode stil za tako moderna skijališta
Old School
dođi ponekad da mi pokažeš te retro pokrete
PS
Raspravljamo skijaški prepotentno,
tataratira wrote:Strašan si, prestupno proklizna tehnika,
demode stil za tako moderna skijališta
Old School![]()
dođi ponekad da mi pokažeš te retro pokrete
PS
Raspravljamo skijaški prepotentno,neka malo

Nije lose,nije lose ali opet sam u prednosti........prijateljski savjet:Mijenjaj konobaricutataratira wrote:Ovo ti je moj Beach Bar na JahoriniEnjoy Krushka

Ma toga se i ja bojim.......tataratira wrote:Kasnite 20 godina, kod vas je još uvijek dobro
Vratićeš se ti kad-tad
tataratira wrote:Ovo ti je moj Beach Bar na JahoriniEnjoy Krushka
Secernu vatu?tataratira wrote:Tamo je tek pravi ski-teferič jer odavno imaju šećernu vatu u ponudi.
Jesi li ti siguran da je to secerna vata?tataratira wrote:@anionimni
Znači nemate šećerne vate?
Jer kod nas ima Jegera
Gosti na Bjelašnici žale se što nema dodatnih sadržaja, pa nemaju gdje potrošiti pare...
20.01.2009. 11:00
Ekipa "Dnevnog avaza" obišla je jučer olimpijske planine Jahorinu i Bjelašnicu i uvjerila se da je razlika između ta dva skijaška centra ogromna.
Dok smo na Jahorini sretali brojne zadovoljne turiste, na Bjelašnici je bilo teško naći sagovornike, pogotovo one koji su uživali na ovoj planini. Skijaši na bjelašničkim stazama gotovo da su se mogli prebrojati na prste jedne ruke.
Za piće 30 KM
- Dva dana sam ovdje, ali nema nikakvih sadržaja. Čuo sam da su zabranili neke ski-škole, a dopuštaju da ovdje budu konji. Pa je li ovo ski-centar ili seoski turizam. Restoran pored staze je kao vojnički, na planini nema bazena, nema sportskih sadržaja... Cijene za Sarajlije su da Bog sačuva, sat parkinga je dvije marke, a prijatelj, dvoje djece i ja za piće smo maloprije platili 30 maraka - požalio nam se Senad Turković.
Nedostatak snijega, kako kaže Dragan Mijić, izvršni direktor hotela "Maršal", osnovni je razlog što nema gostiju. Međutim, priznaje da im itekako nedostaje sadržaja koji bi ih privukli.
- Nemamo čime zabaviti goste, oni zapravo i nemaju gdje potrošiti pare. Bilo bi dobro da ima više objekata za zabavu, da gosti mogu birati gdje će provesti večer, a veliki nedostatak je i što nema prodavnice, pekare... Gostima u privatnim apartmanima mi moramo davati hljeb, mlijeko, jer ga oni nemaju gdje kupiti. Mogu samo zamisliti šta bi Slovenci ili Hrvati uradili da imaju ovakvu planinu - kaže Mijić.
Ma sve mogu razumiti........da nema bazena,da je pice skupo,da ima konja umjesto ski skole......... al da se placa parking.........e to mi nije nikako jasno.VjecitiStudent wrote:O "cudu" bosanskog turizma
Gosti na Bjelašnici žale se što nema dodatnih sadržaja, pa nemaju gdje potrošiti pare...
20.01.2009. 11:00
Ekipa "Dnevnog avaza" obišla je jučer olimpijske planine Jahorinu i Bjelašnicu i uvjerila se da je razlika između ta dva skijaška centra ogromna.
Dok smo na Jahorini sretali brojne zadovoljne turiste, na Bjelašnici je bilo teško naći sagovornike, pogotovo one koji su uživali na ovoj planini. Skijaši na bjelašničkim stazama gotovo da su se mogli prebrojati na prste jedne ruke.
Za piće 30 KM
- Dva dana sam ovdje, ali nema nikakvih sadržaja. Čuo sam da su zabranili neke ski-škole, a dopuštaju da ovdje budu konji. Pa je li ovo ski-centar ili seoski turizam. Restoran pored staze je kao vojnički, na planini nema bazena, nema sportskih sadržaja... Cijene za Sarajlije su da Bog sačuva, sat parkinga je dvije marke, a prijatelj, dvoje djece i ja za piće smo maloprije platili 30 maraka - požalio nam se Senad Turković.
Nedostatak snijega, kako kaže Dragan Mijić, izvršni direktor hotela "Maršal", osnovni je razlog što nema gostiju. Međutim, priznaje da im itekako nedostaje sadržaja koji bi ih privukli.
- Nemamo čime zabaviti goste, oni zapravo i nemaju gdje potrošiti pare. Bilo bi dobro da ima više objekata za zabavu, da gosti mogu birati gdje će provesti večer, a veliki nedostatak je i što nema prodavnice, pekare... Gostima u privatnim apartmanima mi moramo davati hljeb, mlijeko, jer ga oni nemaju gdje kupiti. Mogu samo zamisliti šta bi Slovenci ili Hrvati uradili da imaju ovakvu planinu - kaže Mijić.
Uvijek moze gorekaranana wrote: tuga sta nam rade. pa dokle vise baHlije jedne?!

hahahahaha, oplakah! nego, gledam ovre cijene klix karte za trosjed i kontam da bi jeftinije bilo taksijem ic' okolo pa do pod vrh...gaius wrote:ja sam čuo da je neko s kombinerkama čačko oko topova hahaha i nazovu austrijanci tipa: achtung achtung eine bosnische diletant.. sad ću ti zablokiren mašinen.. i eto tako..