Da li ljubav ukljucuje vjernost?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Lesli Eldridž
#251 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?
@mostarac Valjaj care, ljuljaj šta stigneš, jednom se živi. Pitaće te starost, gdje je bila mladost. Deri samo, ništa ne ostavljaj, neće ti hanuma u tebe reći hvala što si joj bio vjeran. Bitno je da ima dovoljno za sve.

-
mostarac
#252 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?
itekako profesoreburek_in_space wrote:Eno ti primjera par stranica unazad.lolita_xx wrote:ako nekog volis ne mozes ga prevariti, na kraju ja zakljucila. jos samo da nadjem takav primjerak u stvarnom zivotu![]()
Samo je zajebano kasnije se kajati zbog propushtene prilike!
-
Lesli Eldridž
#253 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?
No dobro treba ipak imati neke kriterije, a ne k'o Dino (Mehmeda) Mujkić...Bond_JaneBond wrote:Ima vraga, ne mozes zenama ugoditi tolikim ako ces valjat sve sto stignes...Lesli Eldridž wrote:@mostarac Valjaj care, ljuljaj šta stigneš, jednom se živi. Pitaće te starost, gdje je bila mladost. Deri samo, ništa ne ostavljaj, neće ti hanuma u tebe reći hvala što si joj bio vjeran. Bitno je da ima dovoljno za sve.![]()
- anais_nin
#254 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?
znaci da rezimiramo:mostarac wrote:a jbg, moze me sutra i auto udarit pa sta cu ondaBond_JaneBond wrote:Moze, moze LE, bilo koja strana koja seta okolo-pa cak i povremeno moze zakaciti HPV, pa ti eto belaja cijeli zivot..Cak i ako koristis kondom.
kad bi tako gledali na stvari niko nigdje mrdno ne bi i svi bi zivili u sterilizovanim prostorijama i sto je najcrnje ne bi dozivjeli stotu
Sad ce se povuc odgovornost za partnera bla bla, al ja samo zelim reci da tako kako ti gledas mozes gledati na apsolutno svaku stvar u zivotu pocevsi od pica u kafani.
1) ok ga je tutnut/primit sa strane cak i ako ko biva nekog volis
2) ko sljivi zastitu, kad me vec boli za sopstveno zdravlje sto bi me bila briga za zdravlje te osobe koju ko biva volim, ionako se samo jednom zivi
3) impotencija kod muskaraca je direktno proporcionalna nivou zapustenosti izgleda bracne partnerice istog
jesam ista propustila?
-
mostarac
#255 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?
sta ja imam od toga sto ce mi ona grob svaki dan zalijevat sto vodom sto suzama. samo cu prije struhnutBond_JaneBond wrote:mostarac wrote:a jbg, moze me sutra i auto udarit pa sta cu ondaBond_JaneBond wrote:Moze, moze LE, bilo koja strana koja seta okolo-pa cak i povremeno moze zakaciti HPV, pa ti eto belaja cijeli zivot..Cak i ako koristis kondom.
kad bi tako gledali na stvari niko nigdje mrdno ne bi i svi bi zivili u sterilizovanim prostorijama i sto je najcrnje ne bi dozivjeli stotu
Sad ce se povuc odgovornost za partnera bla bla, al ja samo zelim reci da tako kako ti gledas mozes gledati na apsolutno svaku stvar u zivotu pocevsi od pica u kafani.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nemam sta reci osim nasmijati se na vanserijski glupo poredjenje ...
Ako te auto zdrma, a vjeran si zeni-ostace ti zena koja ce te oplakivat, a ne veselit se sto ti je "neko" konacno dohakao.
Pa ne zivimo zato da bi nas imao ko oplakivat poslije hebem mu misa. Poredjenje je uopste o mogucnosti belaja u zivotu i to sam jasno naglasio,al meni se cini ja tebi sve po dva puta moram naglasiti.
-
Lesli Eldridž
#256 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?
Ma ljuljaj bolan kad ti kažem. Poslije će biti kasno...
- burek_in_space
#257 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?
Bond_JaneBond wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ako te auto zdrma, a vjeran si zeni-ostace ti zena koja ce te oplakivat, a ne veselit se sto ti je "neko" konacno dohakao.
Hoce li ga samo oplakivati ako nakon tog drmanja autom postane sexualno nefunkcionalan ili ce naci utjehu negdje drugo?!
- Aurora Borealis
#258 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?
.
Last edited by Aurora Borealis on 24/11/2010 00:18, edited 1 time in total.
-
mostarac
#259 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?
1) mudro zborisanais_nin wrote:znaci da rezimiramo:mostarac wrote:a jbg, moze me sutra i auto udarit pa sta cu ondaBond_JaneBond wrote:Moze, moze LE, bilo koja strana koja seta okolo-pa cak i povremeno moze zakaciti HPV, pa ti eto belaja cijeli zivot..Cak i ako koristis kondom.
Sad ce se povuc odgovornost za partnera bla bla, al ja samo zelim reci da tako kako ti gledas mozes gledati na apsolutno svaku stvar u zivotu pocevsi od pica u kafani.
1) ok ga je tutnut/primit sa strane cak i ako ko biva nekog volissex je samo sex, jos jedan od oblika gimnastike, vazno je samo ne zaljubit se tamo gdje ga meces/primas
![]()
2) ko sljivi zastitu, kad me vec boli za sopstveno zdravlje sto bi me bila briga za zdravlje te osobe koju ko biva volim, ionako se samo jednom zivito samo znaci da je je jos vise volim, ako joj/mu uz svu ljubav dam pride i jos kakvu bolescuru
![]()
the more the merrier
![]()
![]()
3) impotencija kod muskaraca je direktno proporcionalna nivou zapustenosti izgleda bracne partnerice istog![]()
![]()
jesam ista propustila?
2) to nisam rek'o, samo sam se osvrno na mogucnost da te zadesi nesto u zivotu i gnjavaze sa dozivjeti stotu. naravno da ces koristiti zastitu, a ja sam se samo osvrnuo na izjavu tipa, ako varas mozes nastradat i rekao da i ako ne gledas kako prelazis cestu mozes nastradat. Znaci ovo pod 2 sa moje strane nema veze sa temom
3) Nisam ni to bas tako rekao, al itekako ima veze i ne mislim bas da je kako si ti rekla impotencija ono bolest. Po meni je to manjak adekvatne stimulacije
- lolita_xx
#260 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?
malo me ne bude i vidi sta propustim 
svasta nesto bih rekla, ali mi je mrsko
svasta nesto bih rekla, ali mi je mrsko
- anais_nin
#261 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?
vuces me za jezikmostarac wrote: 1) mudro zboris
2) to nisam rek'o, samo sam se osvrno na mogucnost da te zadesi nesto u zivotu i gnjavaze sa dozivjeti stotu. naravno da ces koristiti zastitu, a ja sam se samo osvrnuo na izjavu tipa, ako varas mozes nastradat i rekao da i ako ne gledas kako prelazis cestu mozes nastradat. Znaci ovo pod 2 sa moje strane nema veze sa temom
3) Nisam ni to bas tako rekao, al itekako ima veze i ne mislim bas da je kako si ti rekla impotencija ono bolest. Po meni je to manjak adekvatne stimulacijeza sta ne mora uopste biti odgovorna zena, ali isto tako ne mora biti odgovoran ni iskljucivo muskarac, a istrazivanja ovog ili onog tipa hm... ljudi svasta istrazuju
Impotencija je stalna nesposobnost održavanja erekcije dovoljne za spolni odnos.
to ti u prevodu znaci da bez obzira na stimulus reakcije nema
- anais_nin
#262 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?
110% se slazemzoom66 wrote:a lazi su sastavni sastojakanais_nin wrote:![]()
![]()
prevara je bazirana na lazi...a laz uvijek zaboli kako god da je okrenes i obrznes i izvrnes
![]()
ja ne bih, hvalaprevare a ja takve sastojke ne merem da ga jebesh
ja se ponavljam ko papagaj, al trudu uzaludu men se cini
otvorena veza u kojoj jedan ili oba partnera imaju slobodu da imaju druge seksualne partnere za mene ne spada pod pojam prevare i vjernosti
sve sto je bazirano na lazi, znaci ja vjerujem u jedno, a on meni iza ledja radi drugo, ostavljajuci me u ubjedjenju u ono prvo - bez obzira da li se radi o seksu, emocijama, finansijama itd - tu vjernosti nema
- lolita_xx
#263 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?
100 ljudi, 100 cudi 
- oldschool
#264 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?
Isto kao da radiš sa medom, a da ga ne probaš.
šta li ona sad misli

-
Zoya
#265 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?
zoom66 wrote:100 zena, 200 sisalolita_xx wrote:100 ljudi, 100 cudi100 muskih, 200 jajaca, itd
- burek_in_space
#266 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?
Bond_JaneBond wrote:Haj'mo ljudi osim smijeha red je da ostavite i svoje misljenje -barem 50 riječi
Evo ti konkretno pitanje,pa da vidim shta cesh reci!burek_in_space wrote:Bond_JaneBond wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hoce li ga samo oplakivati ako nakon tog drmanja autom postane sexualno nefunkcionalan ili ce naci utjehu negdje drugo?!
- lolita_xx
#267 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?
tebi je to pravi put, meni mojeBond_JaneBond wrote:Cilj mi je da ih okrenem na pravi put
Ispiranje mozgova preko foruma
Kad se tresne o pod-onda se sjeti necega sto je davno cuo i kaze sebi "mogu ja bolje od ovog"
- anais_nin
#268 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?
Zoya wrote:zoom66 wrote:100 zena, 200 sisalolita_xx wrote:100 ljudi, 100 cudi100 muskih, 200 jajaca, itd
![]()
![]()
![]()
ijao zoomke a la ste perverzni
-
mostarac
#269 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?
Joj 'dje si visi stadij razumjevanja sta imaBond_JaneBond wrote:Meni tvoje nije glupo-samo je nedovrsenololita_xx wrote:tebi je to pravi put, meni mojeBond_JaneBond wrote:Cilj mi je da ih okrenem na pravi put
Kad se tresne o pod-onda se sjeti necega sto je davno cuo i kaze sebi "mogu ja bolje od ovog"cilj je iznijeti misljenje. meni je tvoje glupo, tebi moje
-kad dodjes na visi stadij razumijevanja tematike-tj. kad izvedes u praksi, a garant hoces, to sto si nakanila, shvatices zasto sam protiv prevare u vezi..Ti si bila prevarena-cini mi se da si rekla, i sad ces vratiti to nekome-bice jace od tebe i kajaces se 100%.
Bona pa ti od tri puta ne mozes da shvatis moj post o autu i spolno prenosivoj bolesti i sta se sa njim htjelo rec, a govoris o visim stadijima razumjevanja.
-
callmethebreeeze
#270 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?
ovdje se vidim zakuValo, sa velikim V.

- lolita_xx
#271 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?
Bond_JaneBond wrote:Meni tvoje nije glupo-samo je nedovrsenololita_xx wrote:tebi je to pravi put, meni mojeBond_JaneBond wrote:Cilj mi je da ih okrenem na pravi put
Kad se tresne o pod-onda se sjeti necega sto je davno cuo i kaze sebi "mogu ja bolje od ovog"cilj je iznijeti misljenje. meni je tvoje glupo, tebi moje
-kad dodjes na visi stadij razumijevanja tematike-tj. kad izvedes u praksi, a garant hoces, to sto si nakanila, shvatices zasto sam protiv prevare u vezi..Ti si bila prevarena-cini mi se da si rekla, i sad ces vratiti to nekome-bice jace od tebe i kajaces se 100%.
cuj nakanila
o hvala ti, ne bih se veceras drugacije nasmijala
-
zelenashica
#272 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?
cccccc....nisam znala da je prevara postala tema za filozofska raspredanja

zooomke a da ovo prebaciš na filozofiju,vidim ovdje odgovora neJma
zooomke a da ovo prebaciš na filozofiju,vidim ovdje odgovora neJma
Last edited by zelenashica on 30/03/2009 22:14, edited 1 time in total.
-
callmethebreeeze
#273 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?
nemoj tako, bilo je i medicine.mišica wrote:cccccc....nisam znala da je prevara postala tema za filozofska raspredanja![]()
-
zelenashica
#274 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?
da vidjela sam ta razglabanja,...a mene opet to navodi na moguća opravdanja....ono kako se opravdati partneru otkud ti pokupi HPV....ili sličnocallmethebreeeze wrote:nemoj tako, bilo je i medicine.mišica wrote:cccccc....nisam znala da je prevara postala tema za filozofska raspredanja![]()
-
mostarac
#275 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?
ne bi ja rek'o da si ti bilo sta skontala, al eto nek ti bude, a ja se ne bi osvrtao na tvoj IQ, iako bi imao materijalaBond_JaneBond wrote:Skontala sam bolan-al' to sto si napisao je najobicnija glupost..(razumjelo bi i trogodisnje dijete al' ne bi ni ono vjerovalo da tolika kolicina gluposti moze izaci iz usta "odraslog covjeka"mostarac wrote: Joj 'dje si visi stadij razumjevanja sta ima![]()
![]()
![]()
![]()
Bona pa ti od tri puta ne mozes da shvatis moj post o autu i spolno prenosivoj bolesti i sta se sa njim htjelo rec, a govoris o visim stadijima razumjevanja.![]()
Pa ti riskiraj, daBogda ti bilo zanimljivo.