Da li ljubav ukljucuje vjernost?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Lesli Eldridž

#251 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?

Post by Lesli Eldridž »

@mostarac Valjaj care, ljuljaj šta stigneš, jednom se živi. Pitaće te starost, gdje je bila mladost. Deri samo, ništa ne ostavljaj, neće ti hanuma u tebe reći hvala što si joj bio vjeran. Bitno je da ima dovoljno za sve. :D :lol:
mostarac

#252 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?

Post by mostarac »

burek_in_space wrote:
lolita_xx wrote:ako nekog volis ne mozes ga prevariti, na kraju ja zakljucila. jos samo da nadjem takav primjerak u stvarnom zivotu :D
Eno ti primjera par stranica unazad. :oops:

Samo je zajebano kasnije se kajati zbog propushtene prilike! :D
itekako profesore :D
Lesli Eldridž

#253 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?

Post by Lesli Eldridž »

Bond_JaneBond wrote:
Lesli Eldridž wrote:@mostarac Valjaj care, ljuljaj šta stigneš, jednom se živi. Pitaće te starost, gdje je bila mladost. Deri samo, ništa ne ostavljaj, neće ti hanuma u tebe reći hvala što si joj bio vjeran. Bitno je da ima dovoljno za sve. :D :lol:
Ima vraga, ne mozes zenama ugoditi tolikim ako ces valjat sve sto stignes...
No dobro treba ipak imati neke kriterije, a ne k'o Dino (Mehmeda) Mujkić... :lol:
anais_nin

#254 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?

Post by anais_nin »

mostarac wrote:
Bond_JaneBond wrote:Moze, moze LE, bilo koja strana koja seta okolo-pa cak i povremeno moze zakaciti HPV, pa ti eto belaja cijeli zivot..Cak i ako koristis kondom.
a jbg, moze me sutra i auto udarit pa sta cu onda :D
kad bi tako gledali na stvari niko nigdje mrdno ne bi i svi bi zivili u sterilizovanim prostorijama i sto je najcrnje ne bi dozivjeli stotu :D
Sad ce se povuc odgovornost za partnera bla bla, al ja samo zelim reci da tako kako ti gledas mozes gledati na apsolutno svaku stvar u zivotu pocevsi od pica u kafani.
znaci da rezimiramo:

1) ok ga je tutnut/primit sa strane cak i ako ko biva nekog volis :D sex je samo sex, jos jedan od oblika gimnastike, vazno je samo ne zaljubit se tamo gdje ga meces/primas :D

2) ko sljivi zastitu, kad me vec boli za sopstveno zdravlje sto bi me bila briga za zdravlje te osobe koju ko biva volim, ionako se samo jednom zivi :D to samo znaci da je je jos vise volim, ako joj/mu uz svu ljubav dam pride i jos kakvu bolescuru :D :D the more the merrier :-) :D

3) impotencija kod muskaraca je direktno proporcionalna nivou zapustenosti izgleda bracne partnerice istog :evil: :D

jesam ista propustila? :D
mostarac

#255 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?

Post by mostarac »

Bond_JaneBond wrote:
mostarac wrote:
Bond_JaneBond wrote:Moze, moze LE, bilo koja strana koja seta okolo-pa cak i povremeno moze zakaciti HPV, pa ti eto belaja cijeli zivot..Cak i ako koristis kondom.
kad bi tako gledali na stvari niko nigdje mrdno ne bi i svi bi zivili u sterilizovanim prostorijama i sto je najcrnje ne bi dozivjeli stotu :D
Sad ce se povuc odgovornost za partnera bla bla, al ja samo zelim reci da tako kako ti gledas mozes gledati na apsolutno svaku stvar u zivotu pocevsi od pica u kafani.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nemam sta reci osim nasmijati se na vanserijski glupo poredjenje ...
Ako te auto zdrma, a vjeran si zeni-ostace ti zena koja ce te oplakivat, a ne veselit se sto ti je "neko" konacno dohakao.
sta ja imam od toga sto ce mi ona grob svaki dan zalijevat sto vodom sto suzama. samo cu prije struhnut :D
Pa ne zivimo zato da bi nas imao ko oplakivat poslije hebem mu misa. Poredjenje je uopste o mogucnosti belaja u zivotu i to sam jasno naglasio,al meni se cini ja tebi sve po dva puta moram naglasiti.
Lesli Eldridž

#256 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?

Post by Lesli Eldridž »

Ma ljuljaj bolan kad ti kažem. Poslije će biti kasno...
burek_in_space

#257 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?

Post by burek_in_space »

Bond_JaneBond wrote: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nemam sta reci osim nasmijati se na vanserijski glupo poredjenje ...
Ako te auto zdrma, a vjeran si zeni-ostace ti zena koja ce te oplakivat, a ne veselit se sto ti je "neko" konacno dohakao.

Hoce li ga samo oplakivati ako nakon tog drmanja autom postane sexualno nefunkcionalan ili ce naci utjehu negdje drugo?! :mrgreen:
Aurora Borealis

#258 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?

Post by Aurora Borealis »

.
Last edited by Aurora Borealis on 24/11/2010 00:18, edited 1 time in total.
mostarac

#259 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?

Post by mostarac »

anais_nin wrote:
mostarac wrote:
znaci da rezimiramo:

1) ok ga je tutnut/primit sa strane cak i ako ko biva nekog volis :D sex je samo sex, jos jedan od oblika gimnastike, vazno je samo ne zaljubit se tamo gdje ga meces/primas :D

2) ko sljivi zastitu, kad me vec boli za sopstveno zdravlje sto bi me bila briga za zdravlje te osobe koju ko biva volim, ionako se samo jednom zivi :D to samo znaci da je je jos vise volim, ako joj/mu uz svu ljubav dam pride i jos kakvu bolescuru :D :D the more the merrier :-) :D

3) impotencija kod muskaraca je direktno proporcionalna nivou zapustenosti izgleda bracne partnerice istog :evil: :D

jesam ista propustila? :D
1) mudro zboris :D
2) to nisam rek'o, samo sam se osvrno na mogucnost da te zadesi nesto u zivotu i gnjavaze sa dozivjeti stotu. naravno da ces koristiti zastitu, a ja sam se samo osvrnuo na izjavu tipa, ako varas mozes nastradat i rekao da i ako ne gledas kako prelazis cestu mozes nastradat. Znaci ovo pod 2 sa moje strane nema veze sa temom
3) Nisam ni to bas tako rekao, al itekako ima veze i ne mislim bas da je kako si ti rekla impotencija ono bolest. Po meni je to manjak adekvatne stimulacije :D za sta ne mora uopste biti odgovorna zena, ali isto tako ne mora biti odgovoran ni iskljucivo muskarac, a istrazivanja ovog ili onog tipa hm... ljudi svasta istrazuju :D
lolita_xx

#260 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?

Post by lolita_xx »

malo me ne bude i vidi sta propustim :D

svasta nesto bih rekla, ali mi je mrsko :D
anais_nin

#261 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?

Post by anais_nin »

mostarac wrote: 1) mudro zboris :D
2) to nisam rek'o, samo sam se osvrno na mogucnost da te zadesi nesto u zivotu i gnjavaze sa dozivjeti stotu. naravno da ces koristiti zastitu, a ja sam se samo osvrnuo na izjavu tipa, ako varas mozes nastradat i rekao da i ako ne gledas kako prelazis cestu mozes nastradat. Znaci ovo pod 2 sa moje strane nema veze sa temom
3) Nisam ni to bas tako rekao, al itekako ima veze i ne mislim bas da je kako si ti rekla impotencija ono bolest. Po meni je to manjak adekvatne stimulacije :D za sta ne mora uopste biti odgovorna zena, ali isto tako ne mora biti odgovoran ni iskljucivo muskarac, a istrazivanja ovog ili onog tipa hm... ljudi svasta istrazuju :D
vuces me za jezik :) ja ne vjerujem da je bilo koja bolest nesto za sto smo "odgovorni"...ne vidim zasto bi tu bilo ko trebao biti odgovoran...sama definicija impotencije negira tvoju teoriju, zato te uputih na PF zdravlje, ali vidim uzalud :)

Impotencija je stalna nesposobnost održavanja erekcije dovoljne za spolni odnos.

to ti u prevodu znaci da bez obzira na stimulus reakcije nema :)
anais_nin

#262 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?

Post by anais_nin »

zoom66 wrote:
anais_nin wrote: :) :) :) prevara je bazirana na lazi...a laz uvijek zaboli kako god da je okrenes i obrznes i izvrnes :)
ja ne bih, hvala :D
a lazi su sastavni sastojak :D prevare a ja takve sastojke ne merem da ga jebesh :D
110% se slazem :kiss:
ja se ponavljam ko papagaj, al trudu uzaludu men se cini :D

otvorena veza u kojoj jedan ili oba partnera imaju slobodu da imaju druge seksualne partnere za mene ne spada pod pojam prevare i vjernosti :) za mene "biti vjeran" znaci "biti istinit, biti iskren" bez obzira na parametre te iskrenosti tj. jedne veze :) ako tvoj partner zna da ti saras i obrnuto tu nema lazi, prema tome nema prevare :)

sve sto je bazirano na lazi, znaci ja vjerujem u jedno, a on meni iza ledja radi drugo, ostavljajuci me u ubjedjenju u ono prvo - bez obzira da li se radi o seksu, emocijama, finansijama itd - tu vjernosti nema :)
lolita_xx

#263 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?

Post by lolita_xx »

100 ljudi, 100 cudi :D
oldschool

#264 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?

Post by oldschool »

Isto kao da radiš sa medom, a da ga ne probaš. :D :D šta li ona sad misli :lol: :D
Zoya

#265 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?

Post by Zoya »

zoom66 wrote:
lolita_xx wrote:100 ljudi, 100 cudi :D
100 zena, 200 sisa :D 100 muskih, 200 jajaca, itd :D
:lol: :lol: :lol: :lol:
burek_in_space

#266 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?

Post by burek_in_space »

Bond_JaneBond wrote:Haj'mo ljudi osim smijeha red je da ostavite i svoje misljenje -barem 50 riječi :D

burek_in_space wrote:
Bond_JaneBond wrote: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nemam sta reci osim nasmijati se na vanserijski glupo poredjenje ...

Hoce li ga samo oplakivati ako nakon tog drmanja autom postane sexualno nefunkcionalan ili ce naci utjehu negdje drugo?! :mrgreen:
Evo ti konkretno pitanje,pa da vidim shta cesh reci! :D
lolita_xx

#267 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?

Post by lolita_xx »

Bond_JaneBond wrote::oops: Cilj mi je da ih okrenem na pravi put :oops: Ispiranje mozgova preko foruma :oops:
Kad se tresne o pod-onda se sjeti necega sto je davno cuo i kaze sebi "mogu ja bolje od ovog"
tebi je to pravi put, meni moje :) cilj je iznijeti misljenje. meni je tvoje glupo, tebi moje :)
anais_nin

#268 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?

Post by anais_nin »

Zoya wrote:
zoom66 wrote:
lolita_xx wrote:100 ljudi, 100 cudi :D
100 zena, 200 sisa :D 100 muskih, 200 jajaca, itd :D
:lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ijao zoomke a la ste perverzni :evil: :D
mostarac

#269 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?

Post by mostarac »

Bond_JaneBond wrote:
lolita_xx wrote:
Bond_JaneBond wrote::oops: Cilj mi je da ih okrenem na pravi put :oops: Ispiranje mozgova preko foruma :oops:
Kad se tresne o pod-onda se sjeti necega sto je davno cuo i kaze sebi "mogu ja bolje od ovog"
tebi je to pravi put, meni moje :) cilj je iznijeti misljenje. meni je tvoje glupo, tebi moje :)
Meni tvoje nije glupo-samo je nedovrseno :-) -kad dodjes na visi stadij razumijevanja tematike-tj. kad izvedes u praksi, a garant hoces, to sto si nakanila, shvatices zasto sam protiv prevare u vezi..Ti si bila prevarena-cini mi se da si rekla, i sad ces vratiti to nekome-bice jace od tebe i kajaces se 100%.
Joj 'dje si visi stadij razumjevanja sta ima :lol: :lol: :lol: :lol:
Bona pa ti od tri puta ne mozes da shvatis moj post o autu i spolno prenosivoj bolesti i sta se sa njim htjelo rec, a govoris o visim stadijima razumjevanja. :roll: :roll:
callmethebreeeze

#270 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?

Post by callmethebreeeze »

ovdje se vidim zakuValo, sa velikim V.
:D
lolita_xx

#271 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?

Post by lolita_xx »

Bond_JaneBond wrote:
lolita_xx wrote:
Meni tvoje nije glupo-samo je nedovrseno :-) -kad dodjes na visi stadij razumijevanja tematike-tj. kad izvedes u praksi, a garant hoces, to sto si nakanila, shvatices zasto sam protiv prevare u vezi..Ti si bila prevarena-cini mi se da si rekla, i sad ces vratiti to nekome-bice jace od tebe i kajaces se 100%.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
cuj nakanila :D nisam nakanila, ali mi se moze desiti, kao i svakome :D cuj vratiti :D

o hvala ti, ne bih se veceras drugacije nasmijala :D
zelenashica

#272 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?

Post by zelenashica »

cccccc....nisam znala da je prevara postala tema za filozofska raspredanja :roll: :oops:

zooomke a da ovo prebaciš na filozofiju,vidim ovdje odgovora neJma :oops:
Last edited by zelenashica on 30/03/2009 22:14, edited 1 time in total.
callmethebreeeze

#273 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?

Post by callmethebreeeze »

mišica wrote:cccccc....nisam znala da je prevara postala tema za filozofska raspredanja :roll: :oops:
nemoj tako, bilo je i medicine.
zelenashica

#274 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?

Post by zelenashica »

callmethebreeeze wrote:
mišica wrote:cccccc....nisam znala da je prevara postala tema za filozofska raspredanja :roll: :oops:
nemoj tako, bilo je i medicine.
da vidjela sam ta razglabanja,...a mene opet to navodi na moguća opravdanja....ono kako se opravdati partneru otkud ti pokupi HPV....ili slično :roll:
mostarac

#275 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?

Post by mostarac »

Bond_JaneBond wrote:
mostarac wrote: Joj 'dje si visi stadij razumjevanja sta ima :lol: :lol: :lol: :lol:
Bona pa ti od tri puta ne mozes da shvatis moj post o autu i spolno prenosivoj bolesti i sta se sa njim htjelo rec, a govoris o visim stadijima razumjevanja. :roll: :roll:
Skontala sam bolan-al' to sto si napisao je najobicnija glupost..(razumjelo bi i trogodisnje dijete al' ne bi ni ono vjerovalo da tolika kolicina gluposti moze izaci iz usta "odraslog covjeka"
Pa ti riskiraj, daBogda ti bilo zanimljivo. :evil:
ne bi ja rek'o da si ti bilo sta skontala, al eto nek ti bude, a ja se ne bi osvrtao na tvoj IQ, iako bi imao materijala :D
Post Reply