Dobro pitanje.jes' ti fakat glup il' se samo zajebavas?
Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- DicaTM
#251 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.
- Enrico
#252 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.
Isto to Žepče...pudlica wrote:joj stochar kako si ti nadaren,aj majke ti koliko vas ode na gostovanje a koliko nas na klipu ima,joj...![]()

Jedno pitanje, da li želite i da uporedim domaće utakmice protiv te ekipe...?!
- zgembo_sa
#253 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.
Jos samo kad bi postojale te horde 
- Enrico
-
lahor
#255 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.
Ova zadnja recenica ti je dobra,samo nemoj vise svoje snove pricati na forumu.Prowler wrote:Nemoj mi samo reci da je cak i naucno dokazanostochar wrote:
to da je navijanje Manijaka bolje je davno dokazano, htio sam samo staviti neuttralan primjer da malcu pokazem sta je lekcija iz navijanja!![]()
Ma ne bolan, nemoj da se izvlacis, vidi se da nisi neki navijac omanjeg željice, vidis da vise simpatises ajax od zeljA![]()
Al eto, opet ponavljam, ovo sto malcu pokazujes je nidje veze, jer kakve veze ima Ajax sa ovim? Koji crni neutralni primjer![]()
Ono što su horde zla uradile u zadnjih 10 godina, manijacima ce trebati duplo vise da stignu horde zla. Ne vjerujem da ce uspjeti u toj nakani, jer...
UVIJEK SU HORDE ZLA KORAK ISPRED VAS!
- Enrico
- DicaTM
- slucajan
#258 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.
96% glava okrenutih na lijevu stranu..., 4% nije moglo od muke
nevjerovatno
-
lahor
#259 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.
Gledaju u ocaju,zar ne vidis kako su tuzni sto u glavnom gradu pa i drzavi nemaju nikakve konkurencije....zalosno...
- Enrico
#260 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.
Nisi skontao, ti moraš sada staviti bolju sliku od moje... 
- slucajan
#261 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.
2-0 za horde zla... idemo dalje... idemo... u obzir dolaze i crno-bijele slike... cekamo ih?
- stochar
#262 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.
to ono kad ste iskopirali nasu proslavu? fakat je tesko biti vjeciti drugi...Prowler wrote: Ovo je sa proslave šampionske titule. Made in Majstorinho![]()
drugo: made IN Majstorinho? hm... vidim, engleski vam ide k'o i navijanje: uglavnom lose...
- stochar
#263 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.
sad ozbiljno: liga nam je u kurcu, drzava nam je u kurcu, a mi se ovdje raspravljamo ko je gori i cijih je navijaca doslo manje na koju tekmu! prisjecamo se navijanja sa derbija iz '96. jer je ovo u zadnje vrijeme uglavnom truba. prije smo se svadjali ko je bolji, sad se mozemo samo svadjati ko je losiji u ovako losoj ligi. da nam sad dodju Hull, Swansea ili Stoke sve bi nas razvalili!
uglavnom, volio bih da za derbi bude lijepo vrijeme, da dodje raje, da se navija, da igraci na terenu pokazu fudbal i da ne bude povreda, i, da pobijedi Željo! mada, kladionicarski instinkt mi nekako govori da je ovdje x najizgledniji, s tiom da je statistika na strani domacina. sretno!
uglavnom, volio bih da za derbi bude lijepo vrijeme, da dodje raje, da se navija, da igraci na terenu pokazu fudbal i da ne bude povreda, i, da pobijedi Željo! mada, kladionicarski instinkt mi nekako govori da je ovdje x najizgledniji, s tiom da je statistika na strani domacina. sretno!
- zgembo_sa
#264 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.
E to je ono o cemu ja govorim. Gdje im je ta navijacka skupina?
- Suicidal Siberian
#265 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.
Šta ba oni? ma da nam dodje prosjecna ekipa iz Madjarske ili 3. austrijske lige po guzovima dobijamo svistochar wrote:sad ozbiljno: liga nam je u kurcu, drzava nam je u kurcu, a mi se ovdje raspravljamo ko je gori i cijih je navijaca doslo manje na koju tekmu! prisjecamo se navijanja sa derbija iz '96. jer je ovo u zadnje vrijeme uglavnom truba. prije smo se svadjali ko je bolji, sad se mozemo samo svadjati ko je losiji u ovako losoj ligi. da nam sad dodju Hull, Swansea ili Stoke sve bi nas razvalili!
- stochar
#266 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.
mojne mi Madjare spominjat...Suicidal Siberian wrote:Šta ba oni? ma da nam dodje prosjecna ekipa iz Madjarske ili 3. austrijske lige po guzovima dobijamo svistochar wrote:sad ozbiljno: liga nam je u kurcu, drzava nam je u kurcu, a mi se ovdje raspravljamo ko je gori i cijih je navijaca doslo manje na koju tekmu! prisjecamo se navijanja sa derbija iz '96. jer je ovo u zadnje vrijeme uglavnom truba. prije smo se svadjali ko je bolji, sad se mozemo samo svadjati ko je losiji u ovako losoj ligi. da nam sad dodju Hull, Swansea ili Stoke sve bi nas razvalili!
helem, neka nam je Bog svima na pomoci!
p.s. ovo je stadion Swansea City FC (League One):

-
nikad_izvini
#267 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.
Brand ili resurrectionProwler wrote:Ja sam brand, ljepse zvuci kad napisem made in, nego made bystochar wrote:to ono kad ste iskopirali nasu proslavu? fakat je tesko biti vjeciti drugi...Prowler wrote: Ovo je sa proslave šampionske titule. Made in Majstorinho![]()
drugo: made IN Majstorinho? hm... vidim, engleski vam ide k'o i navijanje: uglavnom lose...
- Suicidal Siberian
#268 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.
stochar wrote:mojne mi Madjare spominjat...Suicidal Siberian wrote:Šta ba oni? ma da nam dodje prosjecna ekipa iz Madjarske ili 3. austrijske lige po guzovima dobijamo svistochar wrote:sad ozbiljno: liga nam je u kurcu, drzava nam je u kurcu, a mi se ovdje raspravljamo ko je gori i cijih je navijaca doslo manje na koju tekmu! prisjecamo se navijanja sa derbija iz '96. jer je ovo u zadnje vrijeme uglavnom truba. prije smo se svadjali ko je bolji, sad se mozemo samo svadjati ko je losiji u ovako losoj ligi. da nam sad dodju Hull, Swansea ili Stoke sve bi nas razvalili!
uglavnom, volio bih da za derbi bude lijepo vrijeme, da dodje raje, da se navija, da igraci na terenu pokazu fudbal i da ne bude povreda, i, da pobijedi Željo! mada, kladionicarski instinkt mi nekako govori da je ovdje x najizgledniji, s tiom da je statistika na strani domacina. sretno!za te austrijance nisam siguran, ali ne d'o nam Bog na MTK ili Debrecen naletit', a da ne govorim o ovim iz jacih drugih liga. gled'o sam neki dan Plymouth, i veceras Munchen-Wehen, pa to je ludilo kako ljudi igraju, kakvi su im stadioni i koliko gledalaca imaju!
Ma jašta...ovdje se raja loži k'o da je polufinale lige prvaka...a ono svejedno ko je prvak...niko ne moze dalje od Tarčina dobacit
- inferno75
#269 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.
[/quote]
Idemo, nije problem

[/quote]
I NEBO JE GORILO ZBOG TEBE!!!!
Bila još jedna bakljada, zajedno sa vatrometom nakon ove, krenulo u liniji zapad-sjever-istok. Upaljeno oko cca 400 baklji nja ovoj tekmi od strane svekolikih HZ-a, među top 10 bakljada u svijetu na jednoj utakmici, slobodan ću biti da napišem, sa razlogom!
Ali džaba, Majstore ti to njima pričaš, njima najvećim dobitinicima Daytonskog sporazuma!
Idemo, nije problem

[/quote]
Bila još jedna bakljada, zajedno sa vatrometom nakon ove, krenulo u liniji zapad-sjever-istok. Upaljeno oko cca 400 baklji nja ovoj tekmi od strane svekolikih HZ-a, među top 10 bakljada u svijetu na jednoj utakmici, slobodan ću biti da napišem, sa razlogom!
Ali džaba, Majstore ti to njima pričaš, njima najvećim dobitinicima Daytonskog sporazuma!
- inferno75
#270 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.
Stvarno se ponekad ne mogu začuditi tvojim glupim komentarima. Niko nikad nije rekao da je naš fudbala nešto aman zaman, ali porediti sa neuporedivim je meni totalno besmisleno kao i ustalom 98,9% onoga što napišeš. UK ima cca 65 miliona stanovnika, što je mnogo više od stanovništva u BiH trenutno. O ekonomskom razvoju, neću i ne želim bespotrebno kuckati, svima dobro poznato. Porediš najbogatije države svijeta sa našom malom i nerazvijenom državom korumpiranih od obdaništa pa nadalje, državom gdje je Zakon o sportu donešen prije 3-4 sedmice, ma smiješno je to, vjeruj mi.stochar wrote:mojne mi Madjare spominjat...Suicidal Siberian wrote:Šta ba oni? ma da nam dodje prosjecna ekipa iz Madjarske ili 3. austrijske lige po guzovima dobijamo svistochar wrote:sad ozbiljno: liga nam je u kurcu, drzava nam je u kurcu, a mi se ovdje raspravljamo ko je gori i cijih je navijaca doslo manje na koju tekmu! prisjecamo se navijanja sa derbija iz '96. jer je ovo u zadnje vrijeme uglavnom truba. prije smo se svadjali ko je bolji, sad se mozemo samo svadjati ko je losiji u ovako losoj ligi. da nam sad dodju Hull, Swansea ili Stoke sve bi nas razvalili!
uglavnom, volio bih da za derbi bude lijepo vrijeme, da dodje raje, da se navija, da igraci na terenu pokazu fudbal i da ne bude povreda, i, da pobijedi Željo! mada, kladionicarski instinkt mi nekako govori da je ovdje x najizgledniji, s tiom da je statistika na strani domacina. sretno!za te austrijance nisam siguran, ali ne d'o nam Bog na MTK ili Debrecen naletit', a da ne govorim o ovim iz jacih drugih liga. gled'o sam neki dan Plymouth, i veceras Munchen-Wehen, pa to je ludilo kako ljudi igraju, kakvi su im stadioni i koliko gledalaca imaju!
Taj isti Swansea ima marketinške ugovore veće od budžeta svih naši pramijerligaša za godinu dana i šta imaš, molim te upoređivati!!!!
Uostalom, pored današnjeg bogatog izbora sportskih programa koje imaš u paketu svakog kablovskog operatora, gledaj sve što ti je volja, a nama kojima i ovaj jad od lige i klubova još iole znace, nemoj prosipat pamet koja se ne da primjetiti iz tvojih postova, koji sve više opravdavaju tvoj nick, a Bog mi i avatar!
- inferno75
#271 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.
[quote="Prowler
Sjećam se toga. To je ono finale kupa 2002 godine. A i to sto kazes, djaba sto im to govorim, kad ne zele da priznaju da su Horde zla bolje od njih
[/quote]
Nije, drug moj, fianle Kupa, već prvenstveni Derbi mislim 03.05.1998 godine, završen 1:1, poveli mi iz penala, Džemson ga zabio, njima Vazda izjednačio
Sjećam se toga. To je ono finale kupa 2002 godine. A i to sto kazes, djaba sto im to govorim, kad ne zele da priznaju da su Horde zla bolje od njih
Nije, drug moj, fianle Kupa, već prvenstveni Derbi mislim 03.05.1998 godine, završen 1:1, poveli mi iz penala, Džemson ga zabio, njima Vazda izjednačio
- Suicidal Siberian
#272 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.
Ali džaba, Majstore ti to njima pričaš, njima najvećim dobitinicima Daytonskog sporazuma![/quote]
i osta živ
- zgembo_sa
#273 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.
Nemojte ga osudjivati, ipak je on tada jos piskio u pelene 
-
nikad_izvini
#274 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.
Piškio? Prošlo vrijeme?zgembo_sa wrote:Nemojte ga osudjivati, ipak je on tada jos piskio u pelene
-
Peca
#275 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.
inferno75 wrote:[quote="Prowler
Nije, drug moj, fianle Kupa, već prvenstveni Derbi mislim 03.05.1998 godine, završen 1:1, poveli mi iz penala, Džemson ga zabio, njima Vazda izjednačio[/quote]
P.S. Strumfici, znate li gdje je ovo slikano? .........zove se tamo neka Evropa ili tako nesto...