FK Željezničar

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Raul_tz

#251 Re: FK Željezničar

Post by Raul_tz »

since1921 wrote:Danasnje sudjenje se samo moze pozeljeti u gostima.Naravno Zeljo ne spada u takve ekipe kojima se samo u snovima moze desiti takvo nesto.Nasa hronicna boljka realizacija i dalje ni 5 teskih zicera po tekmi nam nije dovoljno za zabit.Tuzlaci zasto ne dizete sad glas protiv sudjenja ma ja znam ja nas jebo ti nas najljepse je na Grbavici.Ma milina igrati.Ma nista sad u TZ po porciju batina i primitivnog dekora.Al sta ces izdrzo je Zeljo i gore pa ce i ovo.Tuzlaci vjerujte nemate pravo biti ponosni na ovu vasu ekipu zvanu NEKA PRODJE VRIJEME a navijaci su vam konacno ponijeli epitet najvecih PIČKICA u drzavi.Vas nedolazak je vas autogol ravan onom rastjeravanju na SOLNOM TRGU

BEZ OBZIRA NA SVE I DALJE JE VJERNOST NAS PONOS :thumbup:
Pametan si ti mak dizdar cudo bozije...
Da opet rezimiramo,u tz su se manijaci uvukli sat i pol prije tekme i stali ganjati se po kapiji,neka vas je sramota...
A za sudjenje vise niste normalni majke mi,pa tonu zutih smo dobili,jel to znaci da vas tuku i na domacem terenu...
Najavljivali ste pobjede a dobili ste i kuci i u gostima po nosu...
zato se pokrijte usima i molte boga da vas zeljo pocasti 6 mjestom.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

PA KAKO NE VIDITE DA STE LOSI,BUDITE REALNI.......
Raul_tz

#252 Re: FK Željezničar

Post by Raul_tz »

zoom66 wrote:vidi ti raaula :) malo mu jedna banana pa hoce josh :) momak primiri :)
pa sta sam sad cinio....
nedate vise ni realno pricati...majke mi...
razumijem da je krivo stoga vam tolerisem...
limun_

#253 Re: FK Željezničar

Post by limun_ »

junacino, @raul tz u nije nikog uvrijedio u navedenom postu..
southernstar

#254 Re: FK Željezničar

Post by southernstar »

vise niste normalni majke mi,
- a sta je ovo
limun_

#255 Re: FK Željezničar

Post by limun_ »

na to se moze samo prvacic uvrijedit. ovo govorim kao navijac Zeljeznicara.:wink:

a nam zelim ispadanje u drugu ligu (:AMIN:)
fijubriju

#256 Re: FK Željezničar

Post by fijubriju »

Naprijed Zeljo ceto plava :lol: :lol: :lol: :lol:
Dugo nisam gledao explozivniju ekipu na Tusnju .To vam je vjerovatno od ovih novih vitamina :? :thumbup:
djulba

#257 Re: FK Željezničar

Post by djulba »

Hajde ba prestanite tu diskusiju oko Sarajeva i Tuzle, to je bezveze. juče je bila dobra utakmica, i tu je kraj priče.
ETO OPET JE ZAKLJUČANA TEMA KUPA RADI GLUPOSTI.
Raul_tz

#258 Re: FK Željezničar

Post by Raul_tz »

limun_ wrote:na to se moze samo prvacic uvrijedit. ovo govorim kao navijac Zeljeznicara.:wink:

a nam zelim ispadanje u drugu ligu (:AMIN:)
Nisi trebo drug,znam ja sa njima...
A tebe pozivam da mi budes gost na revansu kupa..kad si ljudina...
a nemoj da zeljo ispadne iz lige to ni ja nebi volio...
:-D :-D :-D
Raul_tz

#259 Re: FK Željezničar

Post by Raul_tz »

Onaj stilic je dobar igrac ima sut za 10,samo nece valda u dinamo,citam u novinama kako se nesto ugovara za njega i dialibu...
:bih: :bih: :bih: :bih:
zgembo_sa

#260 Re: FK Željezničar

Post by zgembo_sa »

Nekako je sladje kad izbacis one koji su sigurni da ce proci. Njanje vam mogu reci kako to boli :D
LSD

#261 Re: FK Željezničar

Post by LSD »

http://--- SPAM ---/tekst.aspx?id=10715 ...A sto Ištuk prijeti :D ...hoce da nam zabije dva gola :lol: ...pa ni pitari nisu mogli dati dva gola na Grbavici decenijama,a da Celik to uradi ccc...e moj Ivo fin si covjek,ali ne treba ti ovo provaljivanje :(
anex
Nindža revizor
Grijem se na: čumur
Vozim: Scott i Kuga
Horoskop: imam

#262 Re: FK Željezničar

Post by anex »

LSD wrote:http://--- SPAM ---/tekst.aspx?id=10715 ...A sto Ištuk prijeti :D ...hoce da nam zabije dva gola :lol: ...pa ni pitari nisu mogli dati dva gola na Grbavici decenijama,a da Celik to uradi ccc...e moj Ivo fin si covjek,ali ne treba ti ovo provaljivanje :(

1:2 rezultat ..... zapamti ... pa se vrati u subotu na ovo mjesto...
LSD

#263 Re: FK Željezničar

Post by LSD »

anex wrote:
LSD wrote:http://--- SPAM ---/tekst.aspx?id=10715 ...A sto Ištuk prijeti :D ...hoce da nam zabije dva gola :lol: ...pa ni pitari nisu mogli dati dva gola na Grbavici decenijama,a da Celik to uradi ccc...e moj Ivo fin si covjek,ali ne treba ti ovo provaljivanje :(

1:2 rezultat ..... zapamti ... pa se vrati u subotu na ovo mjesto...
Imas ti pravo (kao i svaki drugi navijac Celika) da se nadas cudu...ali realnost je jedno,a snovi drugo.
U subotu ce ta tvoja nadanja i snovi biti pokopani na Grbavici...Sloboda se provukla juce,ali Celik nece..ne moze dva put na guzove nikako.
Uostalom sam si dobro rekao :Vidimo se u subotu na ovom mjestu (naravno poslije utakmice) 8-)
pudlica

#264 Re: FK Željezničar

Post by pudlica »

pustil zeljo celika da pobijedi ili nerijesno pa vise cu vas mrziti nego bilo koji sprski klub,ne zbog nas da ih ganjamo nego zato sto je celik i znamo svi kakvi su oni i robija ljudi,kulturni su :D
dino84

#265 Re: FK Željezničar

Post by dino84 »

E moji internet navijaci...Utakmica se igra u nedelju a ne u subotu,samo toliko,a sad nastavite...

Uvijek uz tebe,jer dio si mene.TM87
LSD

#266 Re: FK Željezničar

Post by LSD »

pudlica wrote:pustil zeljo celika da pobijedi ili nerijesno pa vise cu vas mrziti nego bilo koji sprski klub,ne zbog nas da ih ganjamo nego zato sto je celik i znamo svi kakvi su oni i robija ljudi,kulturni su :D
Kakvo ba pustanje..jesi lud :? ...nema nikome pustanja...niko ni nas nije nikad pustao.
suad-sarajevo
Horoskop: sarajevski seljak

#267 Re: FK Željezničar

Post by suad-sarajevo »

LSD wrote:
elSaik wrote:Prije nego pape i ovo zatvori... 2:1 u Tuzli...
Ko ga zabi?? koliko je do kraja ostalo?? hajmo jos jedan zabiti
Što ste zabijali, zabijali ste. Sada dolazite na megdan nama i aBd 3 bobe. :D
lahor

#268 Re: FK Željezničar

Post by lahor »

Prvi put kako ova nasa liga postoji Sloboda je postala neki faktor jer godinama smo strepili da jadni ne ispadnu iz lige.Evo sad su dosli do polufinala kupa i ostvarili povoljan rezultat sa najvecim klubom u drzavi.Zelim od sveg srca da istraju u svojoj borbi kako u prvenstvu tako i u kupu ali isto tako molim manijake da ako budu isli u Tuzlu ne mlate domace navijace.Prosli put se desilo da su otisli njih par stotina i pravili nered po tuzlanskoj carsiji tukli fukare itd. pa sad neke fukarice zovu na osvetu iako su ovde na forumu tvrdili kako su razbili manijake.A o njihovom dolazku u Sarajevo nema se sta pisati,kazu neda im murija da dodju kao da idu u drugu drzavu...
since1921
Location: Navijati za Sarajevo stvar je geografije a za ZELJU stvar filozofije

#269 Re: FK Željezničar

Post by since1921 »

pudlica wrote:pustil zeljo celika da pobijedi ili nerijesno pa vise cu vas mrziti nego bilo koji sprski klub,ne zbog nas da ih ganjamo nego zato sto je celik i znamo svi kakvi su oni i robija ljudi,kulturni su :D
isto se ocekuje i od vas na Kosevu u zadnjem kolu

Siroki ili Modrica za prvaka samo ne Celik
grunt
Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.

#270 Re: FK Željezničar

Post by grunt »

Image
southernstar

#271 Re: FK Željezničar

Post by southernstar »

Koliko samo netacnih informacija. Prvi afrikanac? MIlion eura? Ja bih volio, ali nemoguce.
helo

#272 Re: FK Željezničar

Post by helo »

grunt wrote:Image
Ebote zar sve što valja u našoj ligi, ili ima imalo talenta treba što prije da se proda...? Zar ne postoji ni jedna formula ni jedan recept, ako imamo barem malo talentirani igraca da to iskoristimo i unovcimo u nastupima ka ligi prvaka, kupu uefa ili ti bilo kojem drugom. Mene samo zanima do kada ce se vršiti odliv talentirani BiH igraca, i do kada ce samo pojedinci uživati u masnim parama od transvera istih igraca, umjesto punih stadiona željni navijaca ljepog fudbala?
Raul_tz

#273 Re: FK Željezničar

Post by Raul_tz »

lahor wrote:Prvi put kako ova nasa liga postoji Sloboda je postala neki faktor jer godinama smo strepili da jadni ne ispadnu iz lige.Evo sad su dosli do polufinala kupa i ostvarili povoljan rezultat sa najvecim klubom u drzavi.Zelim od sveg srca da istraju u svojoj borbi kako u prvenstvu tako i u kupu ali isto tako molim manijake da ako budu isli u Tuzlu ne mlate domace navijace.Prosli put se desilo da su otisli njih par stotina i pravili nered po tuzlanskoj carsiji tukli fukare itd. pa sad neke fukarice zovu na osvetu iako su ovde na forumu tvrdili kako su razbili manijake.A o njihovom dolazku u Sarajevo nema se sta pisati,kazu neda im murija da dodju kao da idu u drugu drzavu...
MOzda malo upaliti tv vidjeti,da se ne sprecavaju samo slobodini navijaci,mozda vidjeti kako drotovi sprovode silu samo na navijacima a ne tamo gdje trebaju,reko mozda malo a ne ovako ko maksum po diviziji lupetati....

Nemoze se u sarajevo vijecno davati bodovi sad se valja malo potruditi...aha....
Doso red na slobodu i celika, :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
Raul_tz

#274 Re: FK Željezničar

Post by Raul_tz »

grunt wrote:Image
sve je ono uredu,al jel mora bas dinamo i mamic da ih uzme.....
Pa neka idu u EU.....
direktor77

#275 Re: FK Željezničar

Post by direktor77 »

mislim da su obojica prerasla trenazni proces Zelje, te bi trebali ici na visi nivo. To je isti slucaj i sa nasim Husejnovicem. Mi mozemo da pricamo koliko god hocemo ali Dinamo je veoma dobra odskocna daska za takve momke, gdje ce nauciti vise i steknuti respect iskustvo te se prodati jos bolje. Nasi klubovi nemaju taj tempo treninga i da zaostajemo za komsijama. Ako bi se takvi igraci probili, nasa repka bi bila mnogo jaca. U svakom slucaju bih volio da uspiju i neka im je sa srecom ako odu, zelim im sve najbolje.
Locked