Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
nekooo wrote:ljudi sta bi od ovoga??? ne cita mi se 11 str, procito sam 1 ne mogu vise, a bas sam se zainteresovo...
Epizoda 1 (zaplet):...pa bili onu u sretnoj vezi 2 godine....on cak bio i vise zainteresovan nego ona...."kad su htjeli da se uzmu, aman, aman" dusmanica im ne dade.
Epizoda 2 (vrhunac):Senka dobila neku suhu, otisla do dragog u 7 ujutro, nasla "necije" auto izpred zgrade i nju u krevetu!!!
Epizoda 3 (preokret): On nju sad zove, place, bio je pijan, nije znao sta radi....veci dio forumasa joj rekao da ga posalje u PM, mali dio misli da ce on uspjeti da se vrati ako bude uporan.....bosmen se ponudio da utjesi Senku (kao pravi kolega forumas nasao se da pomogne djevojci u nevolji, ali ona ne odgovara na pp, mada nije rekla ni da nece )
Epizoda 4 (rasplet - jos uvijek cekamo)
Cao
evo me ziva sam i prilicno bolje nego jucer
Malo sam deprimirana, ali to je valjda normalno...
Danas odmah idem kuci da se dobro naspavam i odmorim, jer me mozak boli
Nekako mi je lakse sto znam da nisam ja kriva za ovaj debakl, pa me to tjesi, jer kako sam pevise samokriticna, ne bih mogla sebi oprostiti da sam ja skrivila nesto ovako grozno
senka_s. wrote:Cao
evo me ziva sam i prilicno bolje nego jucer
Malo sam deprimirana, ali to je valjda normalno...
Danas odmah idem kuci da se dobro naspavam i odmorim, jer me mozak boli
Nekako mi je lakse sto znam da nisam ja kriva za ovaj debakl, pa me to tjesi, jer kako sam pevise samokriticna, ne bih mogla sebi oprostiti da sam ja skrivila nesto ovako grozno
Pa senka draga vise juce imala zelenih smajlica,danas ti sve plavi
Jucer sam bila u soku a danas me ono bas uzela tuga
nekooo wrote:ljudi sta bi od ovoga??? ne cita mi se 11 str, procito sam 1 ne mogu vise, a bas sam se zainteresovo...
Epizoda 1 (zaplet):...pa bili onu u sretnoj vezi 2 godine....on cak bio i vise zainteresovan nego ona...."kad su htjeli da se uzmu, aman, aman" dusmanica im ne dade.
Epizoda 2 (vrhunac):Senka dobila neku suhu, otisla do dragog u 7 ujutro, nasla "necije" auto izpred zgrade i nju u krevetu!!!
Epizoda 3 (preokret): On nju sad zove, place, bio je pijan, nije znao sta radi....veci dio forumasa joj rekao da ga posalje u PM, mali dio misli da ce on uspjeti da se vrati ako bude uporan.....bosmen se ponudio da utjesi Senku (kao pravi kolega forumas nasao se da pomogne djevojci u nevolji, ali ona ne odgovara na pp, mada nije rekla ni da nece )
Eto
Ti kad mene ne bi uvukla nesto bi ti bilo
I nisam rekao da ne odgovara na PP nego da ne salje PP,ja ponudio javno svi su vidjeli
I sto bas mene u preokret,ja bih volio da sam u raspletu
...e sad tebe.....pa cekamo jos epizodu sa raspletom....a znas kako ti ono ide sa prepricavanjem,.......uvijek nesto dodas ili propusti. Evo javno se izvinjavam.
@Senka: Ne daj se! Zamisli kako je tek njemu, jer si ti tu dama ispala.....I mozes 100% da kontrolises situaciju. Zamisli da ti je priznao da voli drugu i da zeli biti s njom. To tek boli Ovako sad kao pas moze da leta oko tebe, a na tebi je da odlucis sta dalje.....Kao prvo vazno je da se kaje;-)
Je li zvao jos ikako?
Da, zvao me barem 200 puta, ali se nisam javila.
Iskreno govoreci , za mene je ovo gotovo....
Ostaje jos samo da me prodje ova muka, i nastavljam dalje...
Hvala vam za podrsku
senka_s. wrote:Da, zvao me barem 200 puta, ali se nisam javila.
Hvala vam za podrsku
samo njemu ne popusti.. mozes npr bosmenu popustiti, ali tom papku jok..
senka_s. wrote:Da, zvao me barem 200 puta, ali se nisam javila.
Hvala vam za podrsku
Ma dobro, sad si u onoj prvoj fazi kad si ljuta i povrijedjena....promjenices ti jos faza i emocija dok se vratis u "normalu"
Ali svaka cast, ako si jaka da mu se ne javis.....
Neka pati
Znas li curu s kojom je bio? Jesi li sumnjala ista prije?
jutro senka . Nadam se da si bolje. Ne popustaj ni za zivu glavu. Ako sad predes preko toga onda ce da te gazi uvijek. Glavu gore i reci mu nek ide svojoj dronfulji. A moze i na SA-x da ga mezimo mi ovde grupno.
kako prođe sa starcima?
jebo te, ja staroj ni puno bezveznije stvari ne kažem ako ne moram, da se ne brine žena...
Pa ocigledno ne kazes neke stvari ni curi. Tako to ide.
A kao da mati nece saznati. Pa znala je da ce se vjencati, a onda odjednom nema vjencanja (Senka, nemoj slucajno da popustis)...
Neki ljudi jednostavno moraju nauciti da pojedu ono što su posrali. Price o pijanstvu su cista glupost.
Senka, znam da ti je užasno, ali gledaj to ovako...riješila si se ljudskog otpada...zamisli da su se djeca izrodila, a on nastavio petljat. Drži se.
Uf...ne mogu sve sad citati
uglavnom, ja ne bih oprostila prevaru NIKAD...ako cemo gledati hipoteticki mozda, kazem MOZDA, bih i oprostila nesto sto se desilo samo jednom, u teskom pijanstvu (iako nije nikakav izgovor), a imali smo nekih problema u vezi, nismo razgovarali u posljednje vrijeme, doslo je do nekakvog zahladjenja..bla,bla, ali ono sto ne bih nikada oprostila jeste da je on varao svjesno neko vrijeme, da se dogovarao sa njom KAD i GDJE, da je meni lagao i iz njenog kreveta dolazio u moj da je sve to PLANIRAO...
to mi je.. ima frajera koji se nikad nece promjeniti, neki su uvijek igraci...i daleko im kuca od moje