prevario me pred vjencanje

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Dori

Post by Dori »

nekooo wrote:ljudi sta bi od ovoga??? ne cita mi se 11 str, procito sam 1 ne mogu vise, a bas sam se zainteresovo... :-D :?
Epizoda 1 (zaplet):...pa bili onu u sretnoj vezi 2 godine....on cak bio i vise zainteresovan nego ona...."kad su htjeli da se uzmu, aman, aman" dusmanica im ne dade.
Epizoda 2 (vrhunac):Senka dobila neku suhu, otisla do dragog u 7 ujutro, nasla "necije" auto izpred zgrade i nju u krevetu!!!
Epizoda 3 (preokret): On nju sad zove, place, bio je pijan, nije znao sta radi....veci dio forumasa joj rekao da ga posalje u PM, mali dio misli da ce on uspjeti da se vrati ako bude uporan.....bosmen se ponudio da utjesi Senku (kao pravi kolega forumas nasao se da pomogne djevojci u nevolji, ali ona ne odgovara na pp, mada nije rekla ni da nece :D )
Epizoda 4 (rasplet - jos uvijek cekamo)

Eto :D
senka_s.

Post by senka_s. »

Cao
evo me ziva sam i prilicno bolje nego jucer :(
Malo sam deprimirana, ali to je valjda normalno...
Danas odmah idem kuci da se dobro naspavam i odmorim, jer me mozak boli :( :( :(
Nekako mi je lakse sto znam da nisam ja kriva za ovaj debakl, pa me to tjesi, jer kako sam pevise samokriticna, ne bih mogla sebi oprostiti da sam ja skrivila nesto ovako grozno :( :( :(
zena21

Post by zena21 »

ma kakvi ti skrivila :shock: :shock:

ma samo glavu gore i naprijed... there is plenty of fish in the sea :oops: :D
senka_s.

Post by senka_s. »

bosmen wrote:
senka_s. wrote:Cao
evo me ziva sam i prilicno bolje nego jucer :(
Malo sam deprimirana, ali to je valjda normalno...
Danas odmah idem kuci da se dobro naspavam i odmorim, jer me mozak boli :( :( :(
Nekako mi je lakse sto znam da nisam ja kriva za ovaj debakl, pa me to tjesi, jer kako sam pevise samokriticna, ne bih mogla sebi oprostiti da sam ja skrivila nesto ovako grozno :( :( :(
Pa senka draga vise juce imala zelenih smajlica,danas ti sve plavi :D
Jucer sam bila u soku a danas me ono bas uzela tuga :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
senka_s.

Post by senka_s. »

bosmen wrote:E jebiga onda,kad u soku nisi klin klinom izbila neces ni poslije :D :D
da li??'
Dori

Post by Dori »

bosmen wrote:
Dena wrote:
nekooo wrote:ljudi sta bi od ovoga??? ne cita mi se 11 str, procito sam 1 ne mogu vise, a bas sam se zainteresovo... :-D :?
Epizoda 1 (zaplet):...pa bili onu u sretnoj vezi 2 godine....on cak bio i vise zainteresovan nego ona...."kad su htjeli da se uzmu, aman, aman" dusmanica im ne dade.
Epizoda 2 (vrhunac):Senka dobila neku suhu, otisla do dragog u 7 ujutro, nasla "necije" auto izpred zgrade i nju u krevetu!!!
Epizoda 3 (preokret): On nju sad zove, place, bio je pijan, nije znao sta radi....veci dio forumasa joj rekao da ga posalje u PM, mali dio misli da ce on uspjeti da se vrati ako bude uporan.....bosmen se ponudio da utjesi Senku (kao pravi kolega forumas nasao se da pomogne djevojci u nevolji, ali ona ne odgovara na pp, mada nije rekla ni da nece :D )

Eto :D
Ti kad mene ne bi uvukla nesto bi ti bilo :D :D
I nisam rekao da ne odgovara na PP nego da ne salje PP,ja ponudio javno :D svi su vidjeli
I sto bas mene u preokret,ja bih volio da sam u raspletu :lol: :lol: :D
...e sad tebe.....pa cekamo jos epizodu sa raspletom....a znas kako ti ono ide sa prepricavanjem,.......uvijek nesto dodas ili propusti. Evo javno se izvinjavam.

@Senka: Ne daj se! Zamisli kako je tek njemu, jer si ti tu dama ispala.....I mozes 100% da kontrolises situaciju. Zamisli da ti je priznao da voli drugu i da zeli biti s njom. To tek boli :shock: Ovako sad kao pas moze da leta oko tebe, a na tebi je da odlucis sta dalje.....Kao prvo vazno je da se kaje;-)
Je li zvao jos ikako?

I nemoj biti :( dok imas Sa-X :D
senka_s.

Post by senka_s. »

Da, zvao me barem 200 puta, ali se nisam javila.
Iskreno govoreci , za mene je ovo gotovo....
Ostaje jos samo da me prodje ova muka, i nastavljam dalje...
Hvala vam za podrsku :kiss:
janje_

Post by janje_ »

senka_s. wrote:Da, zvao me barem 200 puta, ali se nisam javila.
samo njemu ne popusti.. mozes npr bosmenu popustiti, ali tom papku jok..
senka_s.

Post by senka_s. »

bosmen wrote:
senka_s. wrote:
bosmen wrote:E jebiga onda,kad u soku nisi klin klinom izbila neces ni poslije :D :D
da li??'
nego :D
e pa to ostaje da se provjeri :D :D :D
neshto

Post by neshto »

senka_s. wrote:
bosmen wrote:
senka_s. wrote: da li??'
nego :D
kako prođe sa starcima?
jebo te, ja staroj ni puno bezveznije stvari ne kažem ako ne moram, da se ne brine žena...
senka_s.

Post by senka_s. »

bosmen wrote:
senka_s. wrote:
bosmen wrote: nego :D
Eto ga ,vidiš,i smajlici su promjenili boju :D

:D
Dori

Post by Dori »

senka_s. wrote:Da, zvao me barem 200 puta, ali se nisam javila.
Ma dobro, sad si u onoj prvoj fazi kad si ljuta i povrijedjena....promjenices ti jos faza i emocija dok se vratis u "normalu"
Ali svaka cast, ako si jaka da mu se ne javis..... :thumbup:

Neka pati :evil:

Znas li curu s kojom je bio? Jesi li sumnjala ista prije?
obuca

Post by obuca »

jutro senka :-D . Nadam se da si bolje. Ne popustaj ni za zivu glavu. Ako sad predes preko toga onda ce da te gazi uvijek. Glavu gore i reci mu nek ide svojoj dronfulji. A moze i na SA-x da ga mezimo mi ovde grupno. :D
Zhaba

Post by Zhaba »

sta sam promasila????

ah da dobro jutro :D
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

bosmen wrote:Samo ga mlatnes kad se pojavi kao i tu muhu na monitoru

Image
sto me strecnu ova buba :lol: Rekoh, odakle mi ovo na monitoru :lol:
luciferino

Post by luciferino »

neshto wrote:
senka_s. wrote:
bosmen wrote: nego :D
kako prođe sa starcima?
jebo te, ja staroj ni puno bezveznije stvari ne kažem ako ne moram, da se ne brine žena...
Pa ocigledno ne kazes neke stvari ni curi. Tako to ide. :-)

A kao da mati nece saznati. Pa znala je da ce se vjencati, a onda odjednom nema vjencanja (Senka, nemoj slucajno da popustis)...
Neki ljudi jednostavno moraju nauciti da pojedu ono što su posrali. Price o pijanstvu su cista glupost.

Senka, znam da ti je užasno, ali gledaj to ovako...riješila si se ljudskog otpada...zamisli da su se djeca izrodila, a on nastavio petljat. Drži se. :)
Zhaba

Post by Zhaba »

Zhaba wrote:sta sam promasila????

cekam jos uvijek izvjestaj! :oops: :D
zena21

Post by zena21 »

bosmen wrote:Samo ga mlatnes kad se pojavi kao i tu muhu na monitoru

Image
damn... satrah se ganjajuci muhu :lol: :lol: :lol:
Dori

Post by Dori »

Zhaba wrote:

Zhabo, Zhabo....eno ohladi ti se kafa.....
Epizoda 3 (preokret): On nju sad zove, place, bio je pijan, nije znao sta radi....veci dio forumasa joj rekao da ga posalje u PM, mali dio misli da ce on uspjeti da se vrati ako bude uporan.....bosmen se ponudio da utjesi Senku (kao pravi kolega forumas nasao se da pomogne djevojci u nevolji, ali ona ne odgovara na pp, mada nije rekla ni da nece )

Eto
Zhaba

Post by Zhaba »

Dena wrote:
Zhaba wrote:

Zhabo, Zhabo....eno ohladi ti se kafa.....
Epizoda 3 (preokret): On nju sad zove, place, bio je pijan, nije znao sta radi....veci dio forumasa joj rekao da ga posalje u PM, mali dio misli da ce on uspjeti da se vrati ako bude uporan.....bosmen se ponudio da utjesi Senku (kao pravi kolega forumas nasao se da pomogne djevojci u nevolji, ali ona ne odgovara na pp, mada nije rekla ni da nece )

Eto
vidila sam :D hvala draga :kiss:
izblajhana

Post by izblajhana »

Uf...ne mogu sve sad citati :D
uglavnom, ja ne bih oprostila prevaru NIKAD...ako cemo gledati hipoteticki mozda, kazem MOZDA, bih i oprostila nesto sto se desilo samo jednom, u teskom pijanstvu (iako nije nikakav izgovor), a imali smo nekih problema u vezi, nismo razgovarali u posljednje vrijeme, doslo je do nekakvog zahladjenja..bla,bla, ali ono sto ne bih nikada oprostila jeste da je on varao svjesno neko vrijeme, da se dogovarao sa njom KAD i GDJE, da je meni lagao i iz njenog kreveta dolazio u moj :-? da je sve to PLANIRAO...
to mi je.. :x :x :x ima frajera koji se nikad nece promjeniti, neki su uvijek igraci...i daleko im kuca od moje :x :x :x :x :x

et' sad mi je lakse :D
Phia

Post by Phia »

Senka ne daj se gadu. :thumbup:
janje_

Post by janje_ »

Phia wrote:Senka ne daj se gadu. :thumbup:
daj nekom finom ko sto je bosmen, npr.. ;)
Phia

Post by Phia »

janje_ wrote:
Šta ti dođeš bosmenu? :oops:
zena21

Post by zena21 »

Phia wrote:
janje_ wrote:
Šta ti dođeš bosmenu? :oops:
ja mislim da mu dodje 100evra :lol: :lol: :lol:
Post Reply