Mijesani brakovi, spas BiH?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Šandor

Post by Šandor »

dawn_upon_dawn wrote:a sto joj se mati i otac uzese ako su nacionalno orijentirani? kako su se uopce zagledali jedno u drugo, kako ih to nije razdvojilo, jer nacionalno orijentirani traze supruznike medju "svojima" - to je realnost.

mojne mi izmisljenih prica u idealnim uvjetima iz nacionalistickih laboratorija zivota ti. :roll:
Ma otkud ti to? Evo samo nekoliko primjera nacionalno orijentiranih (da ne kažem šta gore) iz javnog života (nema smisla da navodim ove što lično poznajem).

-Velibor Ostojić
-Krešimir Zubak
-Nebojša Radmanović
-Nedžad Ibrišimović
-Nikola Špirić

Svi su oženili onu anamo. Krešo Srpkinju, Veljo, Nikolaj und Nešo Bošnjakinje....a Nećko i Srpkinju i Hrvaticu i Bošnjakinju. :D:D:D:D

A ne zna se koji je gori od goreg. :-)
Saian

Post by Saian »

Šandor wrote:a Nećko i Srpkinju i Hrvaticu i Bošnjakinju. :D:D:D:D
Ugursuz je preljubnik i bludnik :D :D :D
basta sljezove boje

Post by basta sljezove boje »

a je li sve to istovremeno? :lol:

smije li se govoriti i o nacionalnoj pripadnosti ljubavnica? Znam jednog iz SDA koji je sa Hrvaticom, drugog iz HDZ koji je sa Srpkinjom frizerkom, treci je sa Bosnjakinjom, ljubav ne pita za naciju :-D
lady midnight

Post by lady midnight »

basta sljezove boje wrote:

smije li se govoriti i o nacionalnoj pripadnosti ljubavnica? Znam jednog iz SDA koji je sa Hrvaticom, drugog iz HDZ koji je sa Srpkinjom frizerkom, treci je sa Bosnjakinjom, ljubav ne pita za naciju :-D
tachno je to, bashto, ali kod mene bi u ovim sluchajevima ljubav itekako pitala za politichku partiju :oops: :oops: :oops:
Prozor

Post by Prozor »

Ahmmed wrote:
Phia wrote:
Ahmmed wrote: brzo se korigiraj... :D ovo i vehabije tvrde, a ti si, barem poznata, po "političkoj korektnosti" na ovom forumu :D Jerbo,Orić je kao osuđenik Haškog Tribunala, mnooogooo gori od Karadžića i Mladića...jer, oni su nevini...dok im se krivica ne dokaže....
Opet se igraš sa istinom 8-) Nikad nisam rekla to.Ili si to ti rekao?Ko je to rekao? :-) :oops: Šta me briga sad za Orića i njegov Vichy..a ova druga dvojica me još manje zanimaju..dovoljna im je kazna što su to što jesu i što im u skladu s tim sljeduje to što im sljeduje..nema gore kazne..
Koja ono teme bješe?Mješani brakovi su spas za BiH?Korigiraj se Ahmede..a i ja bi trebala..
U pravu si za temu.....Nego, dosadna je :D Mnogo je zanimljivije na temi "Hrvatsko pitanje" :D , hajde tamo :)
Je li to nesto imas protiv moje dosadne teme? :D :D
Prozor

Post by Prozor »

Ljubav ili chuna? :D :D :oops:
Area_51

Post by Area_51 »

Prozor wrote:

Ljubav ili chuna? :D :D :oops:
Oboje. Dobro vise cuna, priznajem. :-D
Post Reply