Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dawn_upon_dawn wrote:a sto joj se mati i otac uzese ako su nacionalno orijentirani? kako su se uopce zagledali jedno u drugo, kako ih to nije razdvojilo, jer nacionalno orijentirani traze supruznike medju "svojima" - to je realnost.
mojne mi izmisljenih prica u idealnim uvjetima iz nacionalistickih laboratorija zivota ti.
Ma otkud ti to? Evo samo nekoliko primjera nacionalno orijentiranih (da ne kažem šta gore) iz javnog života (nema smisla da navodim ove što lično poznajem).
Šandor wrote:a Nećko i Srpkinju i Hrvaticu i Bošnjakinju. :D:D:D
a je li sve to istovremeno?
smije li se govoriti i o nacionalnoj pripadnosti ljubavnica? Znam jednog iz SDA koji je sa Hrvaticom, drugog iz HDZ koji je sa Srpkinjom frizerkom, treci je sa Bosnjakinjom, ljubav ne pita za naciju
smije li se govoriti i o nacionalnoj pripadnosti ljubavnica? Znam jednog iz SDA koji je sa Hrvaticom, drugog iz HDZ koji je sa Srpkinjom frizerkom, treci je sa Bosnjakinjom, ljubav ne pita za naciju
tachno je to, bashto, ali kod mene bi u ovim sluchajevima ljubav itekako pitala za politichku partiju
Ahmmed wrote:
brzo se korigiraj... ovo i vehabije tvrde, a ti si, barem poznata, po "političkoj korektnosti" na ovom forumu Jerbo,Orić je kao osuđenik Haškog Tribunala, mnooogooo gori od Karadžića i Mladića...jer, oni su nevini...dok im se krivica ne dokaže....
Opet se igraš sa istinom Nikad nisam rekla to.Ili si to ti rekao?Ko je to rekao? Šta me briga sad za Orića i njegov Vichy..a ova druga dvojica me još manje zanimaju..dovoljna im je kazna što su to što jesu i što im u skladu s tim sljeduje to što im sljeduje..nema gore kazne..
Koja ono teme bješe?Mješani brakovi su spas za BiH?Korigiraj se Ahmede..a i ja bi trebala..
U pravu si za temu.....Nego, dosadna je Mnogo je zanimljivije na temi "Hrvatsko pitanje" , hajde tamo