Organizacija Panteri

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
DaysleepeR

#251 Re: Organizacija Panteri

Post by DaysleepeR »

Dimu1927 wrote: 29/01/2025 12:29
DaysleepeR wrote: 29/01/2025 12:13
Dok tebi neko ne napakuje da si pedofil pa oni uzmu da rješavaju, onda je džaba plakati.
kako ce ti neko napakovati da si pedofil ? da se dopisuje s curicom u tvoje ime jel, a ti se pojavis na sastanku na koji su te panteri navukli ? kako ces doci tu ako nisi...
Zato što sve što ne ide preko institucija je podložno manipulaciji i upitne je vjerodostojnosti, jako se lako može zloupotrijebiti za lične obračune.

Dajte malo razmislite glavom, jebo ga više mentalitet mase i kukavičko razmišljanje, nikom svjetina i uzimanje pravde u svoje ruke ništa dobrog nije donijelo...
DaysleepeR

#254 Re: Organizacija Panteri

Post by DaysleepeR »

Naravno da to podržavaju ljudi koji su gledali senzacionalistički TV show u USA.

https://nypost.com/2025/01/28/entertain ... disgusted/
Laplace

#255 Re: Organizacija Panteri

Post by Laplace »

Dimu1927 wrote: 29/01/2025 12:29
DaysleepeR wrote: 29/01/2025 12:13
Dok tebi neko ne napakuje da si pedofil pa oni uzmu da rješavaju, onda je džaba plakati.
kako ce ti neko napakovati da si pedofil ? da se dopisuje s curicom u tvoje ime jel, a ti se pojavis na sastanku na koji su te panteri navukli ? kako ces doci tu ako nisi...
Teoretski ti može napakovati. Napravi nalog sa tvojim imenom i prezimenom, dopusuje se i dogovori sastanak. Sa OLX nalogom (ili sličnim servisom) dogovori kupoprodaju na mjestu dogovorenog sastanka sda maloljetnicom i o svemu anonimno obavijesti Pantere.

Nadam se da oni kojima se da gubiti toliko vremena da nekoga ocrne (a nije da ih nema) ne čitaju ovaj forum.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#256 Re: Organizacija Panteri

Post by Truba »

broj dva wrote: 29/01/2025 12:34 Nekad smo palili vjestice na lomaci i drzali robove za okokuce. Napredujemo kao vrsta, ono sto je bilo normalno u srednjem vjeku (ili ranije) je zlocin po zakonu bez obzira sta je kome bilo normalno i ko je sta radio
kolika je propaganda o spaljivanju žena otkako znam za sebe
i jednom ukucam na googlu izađe mi podatak 300 žena spaljeno u engleskoj
vidim sad je podatak oko 1000...i to je prevelik broj
ali premal za one koji nastoje ocrniti katolicanstvo danas... klasicno podmetanje...npr ignoriranje milijuna komunistickih zrtava a potenciranje zrtava inkvizicije koja je najčešće ubijala i katolike pa i kardinale svecenike redovnike patek onda žene

Britain has a long and bloody history of burning people accused of witchcraft at the stake. About 4,000 were sent to their death in Scotland and 1,000 in England, but curiously just five were killed in Wales.

treba napomenuti da su spaljivani i zemni ostatci nakon "normalnog" vješanja i tome slično (strijeljanje ili glava na panj) za zločine za koje je bila kazna smrt
takodjer bitno je napomenuti kako su zene spaljivane i za obicne kriminalne aktivnosti ne samo vjesticarenje
pa giljotina je u francuskoj radila do 1979 čini mi se kad je ukinuta smrtna kazna

dakle spaljivanje vještica je stvarnost koja je postojala većinom u kasnom srednjem vijeku nasuprot ideje da je postojala u ranom ili cijelom srednjem i kroz popularnu umjetnost je uzdignuta do neslućenih razina
broj dva

#257 Re: Organizacija Panteri

Post by broj dva »

Truba wrote: 29/01/2025 13:17
broj dva wrote: 29/01/2025 12:34 Nekad smo palili vjestice na lomaci i drzali robove za okokuce. Napredujemo kao vrsta, ono sto je bilo normalno u srednjem vjeku (ili ranije) je zlocin po zakonu bez obzira sta je kome bilo normalno i ko je sta radio
ali premal za one koji nastoje ocrniti katolicanstvo danas... klasicno podmetanje...npr ignoriranje milijuna komunistickih zrtava a potenciranje zrtava inkvizicije koja je najčešće ubijala i katolike pa i kardinale svecenike redovnike patek onda žene

Britain has a long and bloody history of burning people accused of witchcraft at the stake. About 4,000 were sent to their death in Scotland and 1,000 in England, but curiously just five were killed in Wales.

treba napomenuti da su spaljivani i zemni ostatci nakon "normalnog" vješanja i tome slično (strijeljanje ili glava na panj) za zločine za koje je bila kazna smrt
takodjer bitno je napomenuti kako su zene spaljivane i za obicne kriminalne aktivnosti ne samo vjesticarenje
pa giljotina je u francuskoj radila do 1979 čini mi se kad je ukinuta smrtna kazna

dakle spaljivanje vještica je stvarnost koja je postojala većinom u kasnom srednjem vijeku nasuprot ideje da je postojala u ranom ili cijelom srednjem i kroz popularnu umjetnost je uzdignuta do neslućenih razina

Jedno su vjestice osdudjene na lomacu preko sudskog procesa inkvizicije. Kao vrsne birokrate, ostalo je strasno puno zapisa i taj broj, osudjenih vjestica, nije ogroman, radi se o par hiljada. I nije bas bilo popularno prije srednjeg vijeka, u pravu si. Mozda zanemarujes lomace bez procesa, ali to su vecinom bili heretici (citaj pripadnici drugih denominacija te pokoji zidov). Doduse ne treba povecalo da bi se nasli katolicki/crkveni zlocini, mene posebo iritira kultorcid sto ga kriscani pocinise nad politeistima te podrska pedofilima koje crkva vjesto sakriva i stiti, te ideoloska podrska nacisima tokom te logisticka podrska nacistima nakon rata...
Plavo-bijeli

#258 Re: Organizacija Panteri

Post by Plavo-bijeli »

Meni je gore kamenovanje cura zbog preljube napr nego to paljenje... a ovo kamenovanje je jos prisutno.
Truba

#259 Re: Organizacija Panteri

Post by Truba »

broj dva wrote: 29/01/2025 13:26 mene posebo iritira kultorcid sto ga kriscani pocinise nad politeistima te podrska pedofilima koje crkva vjesto sakriva i stiti, te ideoloska podrska nacisima tokom te logisticka podrska nacistima nakon rata...
mene vrijeđaju uvriježene laži kad sam neki dan čitao podatak da su hrvata biskupa usred rima spalili na lomači znači pozvali ga iz zagreba u rim u na prevaru ga uhitili i sudili...znaci svoga covjeka...samo zato sto je neko cuo nesto sumnjivo na propovijedi spalili mu kosti i bacili u masovnu grobnicu
onda su poslije otkrili da su pogrijesili pa su mu izvadili kosti i dostojno ga ukopali
o takvim likovima nema filmova jer ne slijede narativ o muskarcima koji ugnjetavaju žene
narod to prepozna samo ako potrosi 2 minute na guglanje
broj dva

#260 Re: Organizacija Panteri

Post by broj dva »

Plavo-bijeli wrote: 29/01/2025 13:27 Meni je gore kamenovanje cura zbog preljube napr nego to paljenje... a ovo kamenovanje je jos prisutno.
Ima ti i te, lomaca smo se rjesili...mada nema jos puno zemalja gdje je kamenovanje prisutno i za nadati se da ce uskoro nestati.
P.S i to je iz biblije :D
broj dva

#261 Re: Organizacija Panteri

Post by broj dva »

Truba wrote: 29/01/2025 13:35
broj dva wrote: 29/01/2025 13:26 mene posebo iritira kultorcid sto ga kriscani pocinise nad politeistima te podrska pedofilima koje crkva vjesto sakriva i stiti, te ideoloska podrska nacisima tokom te logisticka podrska nacistima nakon rata...
mene vrijeđaju uvriježene laži kad sam neki dan čitao podatak da su hrvata biskupa usred rima spalili na lomači znači pozvali ga iz zagreba u rim u na prevaru ga uhitili i sudili...znaci svoga covjeka...samo zato sto je neko cuo nesto sumnjivo na propovijedi spalili mu kosti i bacili u masovnu grobnicu
onda su poslije otkrili da su pogrijesili pa su mu izvadili kosti i dostojno ga ukopali
o takvim likovima nema filmova jer ne slijede narativ o muskarcima koji ugnjetavaju žene
narod to prepozna samo ako potrosi 2 minute na guglanje

Onda imas mnogo mogucnosti za biti uvjredjen, lazi (ili jednostavno nedostatak znanja) o istoriji i istorijskim dogadajima su maltene sveprisutne
Truba

#262 Re: Organizacija Panteri

Post by Truba »

meni je neshvatljivo da neko stavi poriv inseKt ili nagon ispred života
znači znaš kaznu i posljedice ali jok ideš zadovoljiti svoje nastrane porive

umjesto da se liječiš i ideš doktoru
gozila555

#263 Re: Organizacija Panteri

Post by gozila555 »

u engleskoj su protestanti,a ne katolici
Chloe
Photo mod

#264 Re: Organizacija Panteri

Post by Chloe »

Policijski službenici koji se bave pedofilijom, narko-mafijom, ne govore ni najrođenijima o svom poslu, kamo li javno u nekom studiju.

Educirani su kako pribavljati dokaze, i s tim istragama upravlja tužilaštvo, x institucija, pa pored svega toga znaju podbaciti i dokazi pasti na sudu. :-)

Kakve su posljedice djelovanjem neke nelegalne grupe ljudi?

Kompromitovati dokaze jer ih pribavljaju mimo pravila, pa ih može tužilaštvo okačiti mačku o rep, a ne staviti pred sud,

poremetiti već neku istragu, pa s tim svojim djelovanjem prije čine uslugu pedofilima, krimilacima nego društvu.

Ili su oni i istražitelji i tužioci i sudije? :-)
Truba

#265 Re: Organizacija Panteri

Post by Truba »

cinjenica je da svako malo uhvate nekog s pedofilskim sadržajima na disku
tako da jeste
rade svoj posao
Chloe
Photo mod

#266 Re: Organizacija Panteri

Post by Chloe »

Truba wrote: 29/01/2025 14:00 cinjenica je da svako malo uhvate nekog s pedofilskim sadržajima na disku
tako da jeste
rade svoj posao
Jesu li ti pedofili procesuirani i osuđeni?
Dimu1927

#267 Re: Organizacija Panteri

Post by Dimu1927 »

Chloe wrote: 29/01/2025 14:07
Truba wrote: 29/01/2025 14:00 cinjenica je da svako malo uhvate nekog s pedofilskim sadržajima na disku
tako da jeste
rade svoj posao
ako su zetovi poznatih politicara - nisu, a mogu i raditi u osnovoj skoli i dalje.

a nisu panteri kompromitovali dokaze, sistem ga je osudio :D :oops:
pemanapemani

#268 Re: Organizacija Panteri

Post by pemanapemani »

Hladno poredis crkvu i Kristov nauk sa komunizmom.
Sta je sa onim - ko tebe kamenom ti njega kruhom, ko ubije jednog covjeka kao da je ubio citav svijet, ljubi bliznjega svoga, kao samoga sebe...?

Ono, katolici su ubijali u ime Krista, ali su ubijali i svoje.
Manje su ubili ljudi od komunista, koju su vjerovatno tamanili samo anamo one, a svoje nisu dirali.
Katolici su pobili manje ljudi od komunista- jupi, bolji smo. :-)

Po ovoj metodologiji mozemo hladno pripisati katolicima zlocine od strane kartela po juznoj Americi.

Ko je indirektno vise pobio ljudi- Krist ili Marx, pitanje je sad.
toska

#269 Re: Organizacija Panteri

Post by toska »

tako da jeste
rade svoj posao
Nije se jedan ubio samo zbog privođenja radi tih slika na kompu.
Gledajte šire efekte tih policijskih akcija.
darius_maximus

#270 Re: Organizacija Panteri

Post by darius_maximus »

Chloe wrote: 29/01/2025 13:49 Policijski službenici koji se bave pedofilijom, narko-mafijom, ne govore ni najrođenijima o svom poslu, kamo li javno u nekom studiju.

Educirani su kako pribavljati dokaze, i s tim istragama upravlja tužilaštvo, x institucija, pa pored svega toga znaju podbaciti i dokazi pasti na sudu. :-)

Kompromitovati dokaze jer ih pribavljaju mimo pravila, pa ih može tužilaštvo okačiti mačku o rep, a ne staviti pred sud,

poremetiti već neku istragu, pa s tim svojim djelovanjem prije čine uslugu pedofilima, krimilacima nego društvu.

Previše se zamarate grupama koji samo traže razlog da nekoga prebiju.
Krinke za takve su obično zaštita ranjivih kategorija, patriotizam te moral/vjera.
Često i kombinacija svo troje.

Pravi materijal za raznorazne paraformacije i tek tad bi oni procvjetali i došli na svoje.
last mohicans

#271 Re: Organizacija Panteri

Post by last mohicans »

Dimu1927 wrote: 29/01/2025 14:14
tako da jeste
rade svoj posao
ako su zetovi poznatih politicara - nisu, a mogu i raditi u osnovoj skoli i dalje.

a nisu panteri kompromitovali dokaze, sistem ga je osudio :D :oops:
Ako im Hota omogući rad.
Chloe
Photo mod

#272 Re: Organizacija Panteri

Post by Chloe »

darius_maximus wrote: 29/01/2025 14:29
Chloe wrote: 29/01/2025 13:49 Policijski službenici koji se bave pedofilijom, narko-mafijom, ne govore ni najrođenijima o svom poslu, kamo li javno u nekom studiju.

Previše se zamarate grupama koji samo traže razlog da nekoga prebiju.
Krinke za takve su obično zaštita ranjivih kategorija, patriotizam te moral/vjera.
Često i kombinacija svo troje.

Pravi materijal za raznorazne paraformacije i tek tad bi oni procvjetali i došli na svoje.
Meni je nevjerovatno da oni postoje, djeluju i javno o tome govore.

Milion pitanja mi dolazi, a glavno je kako se finansiraju? :-)
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#273 Re: Organizacija Panteri

Post by hrasno38 »

He vidim u ovoj prici postoje vjecni "po zakonu" kao sto je bio i Brankovic i oni koji zele po svaku cijenu da rijese problem. Ocito je danekim moras i da nacrtas da su ponekad ovi Panteri mozda i krajnje oruzje. Dakle dijete ti prijavi da dobiuje nanakev poruke sa nepoznatog broja. Ti pogledas i posto si dovoljno skupio godina da prepoznas pedofila znas ko salje te poruke. Uzmes napravis screen shotove tih poruka, otprintas u koloru i naravno telefon i dijete odvedes u policiju. Sve lijepo ispricas, dokumentujes i das i broj telefona. Bez obzira sa koge telefona zove moze se otkriti sa koje bazne stanice je dosla poruka. Naravno odgvoris idiotu da vise ne salje takve poruke. On te ne jebe ni 2% ti opet nazoves policiju i oni ti kazu da oni ne smatraju da bi trebali da reaguju. E onda pobudalis i odlucis da reagujes ti. Povuces sve moguce i nemoguce veze da saznas odakle tip zove i saznas usput da tip ne silazi sa telefona i da tvoje dijete nije jedino koga zove svaki dan. Onda povuces jos dublje veze i saznas njegovo ime i prezime da bi zakopao do temelja i o njemu sve saznao i to sto si nasao poslao mu do detalja uz naravno napomenu "da ako posalje jos jednu poruku da cu mu doci u kucu pokazatio sve zeni i djeci i polomit mu svaku koscicu ne pred njima nego pred komsijama". NIKADA SE VISE NIJE JAVIO!
E sad eto ja sam uspio da ga se kutarisem a da nisam onda bi da su bili angazovao ove Pantere da mu jebu majku/majku i nabijem na kurac svaku demokratiju kad su u pitanju pedofili i oni koji ubijaju i mrcvare zivotinje.
Policija nije kurcom mrdnula jer sam nebitan a i nije im bilo usput jer tip nije iz Sarajeva. Za svoju porodicu a pogotovo svoje dijete koje je sada odrastao covjek uvijek sam bio spreman i da poginem i zato mi nemojte pametovati o zakonu, demokratiji, pravima itd itd. Policija ce reagovati samo ako im je na ruku, ako ste faca i ako ih mozete na neki nacin sjebati sto nisu reagovali.

Ocete jos jednu pricu. Otisao sam u skolu po to isto dijete i za 5 minuta koliko sam izasao iz auta neki debili su razbili staklo i ukrali mi torbu u kojoj nije bilo nista vrijedno osim stikova i eksternog diska. I OK ukljucim svoj mozak sacekam vece i prosurfam po OLX-u te nadjem kako neki krusko koji je malte ne ostavio sve svoje podatke prodaje moje stvari. Uopste ne krije svoj identitet jer nije on ukrao nego neki narkomani kojima on turi cvaju a ovo proda za stoju. Sve to otprintam, odnesem na policiju, ispricam detaljno sadrzaj diskova koji se naravno moze vratiti i ako formatira diskove i jedan od inspektora skoci i kaze "ajmo mu jebati majku" a drugi mrtvo hladno "ma jok ne isplati se to sada" ona standrdna suplja. I OK sta da radim organizaujem se, ponudim se da ja kupim te diksove da se negdje nadjemo i naravno nadjemo se ja, tri klasicne kockaste glave i 10-tak mojih prijatelja :) i naravno vratim svoje diskove. I sta sam trebao da mu to halalim. Da je izvadio pistolj izvadio bi i ja!!!

E zato treba da postoje ovakve grupe ne da provode zakon, ne da nekoga tuku i maltretiraju, ne da nekoga lome nego da ih upravo ovakvi boje i to je vise nego dovoljno! Javi se pedofil a ti kazes "prijavio sam te Panterima" i pocne guza da radi ko meduza.

Izvinjavase na duzem tekstu al pun mi je klinac ovih zakonskih formalista koji nam pricaju price kao da zivimo u uredenim sistemima gdje policija i sudovi rade svoj posao onako kako treba!
Sanjarko

#274 Re: Organizacija Panteri

Post by Sanjarko »

pemanapemani wrote: 29/01/2025 14:17

Hladno poredis crkvu i Kristov nauk sa komunizmom.
Sta je sa onim - ko tebe kamenom ti njega kruhom, ko ubije jednog covjeka kao da je ubio citav svijet, ljubi bliznjega svoga, kao samoga sebe...?

Ono, katolici su ubijali u ime Krista, ali su ubijali i svoje.
Manje su ubili ljudi od komunista, koju su vjerovatno tamanili samo anamo one, a svoje nisu dirali.
Katolici su pobili manje ljudi od komunista- jupi, bolji smo. :-)

Po ovoj metodologiji mozemo hladno pripisati katolicima zlocine od strane kartela po juznoj Americi.

Ko je indirektno vise pobio ljudi- Krist ili Marx, pitanje je sad.
Isa i Marks nisu nikog ubili kako znam, a mnogi njihovi tzv sljedbenici jesu. Ako neko misli da su oni ti tzv sljedbenici bilo to ustvari grdno se vara. Primjerice Bordzije porodica i papa, nema sta nisu radili, a bili su Krscani tj tzv sljedbenici Isa.

Staljin je bio da li je tako tzv sljedbenik Marksa, a da li je bio Komunista, Socijalista ili Marksista uopste? Ne bio frajko diktator 1/1 i psihopata i sociopata, zlocinac i sta sve ne.

Rimokatolicka crkva tzv sljedbenik Isa, kao i Bizantijska crkva kako se vec ona zove tzv sljedbenik Isa, a ubili ovdje kod nas u Bosni oko 100 000 Bogumila tj pripadnika Bosanske crkve u raznim Krstaskim ratovima i pohodima protiv tzv Heretika.

Naravno ne odjednom, nego u duzem periodu od ne znam koje godine dok nije potpisan sporazum s Crkvama tim tzv da se to ne radi na Biljinom Polju.

Zato su nas i sad nas gledaju podrozivo, s oprescu.

Sta se tice ove organizacije jer u sadasnjosti smo i egzistira u njoj ne znam sta bi rekao. Po meni to nije ni uzimanje pravde u svoje ruke cak gore je o toga na neku ruku jer je organizovana u grupu, sad ne znam imaju li neki sud ili nesto interno, a gore je jer nemaju ovlasti od naroda da to rade, nisu izabrani od naroda itd.

Na svoju ruku uzimanje pravde je rijetko, vecina ljudi to ni ne uradi uopste. Dokaz ne bi ovoliko lopovlije itd bilo na slobodi, a kamo li na zivotu.
toska

#275 Re: Organizacija Panteri

Post by toska »

Ti si riješio problem sam, bravo, ali to nije isto kao sa đavolom tikve saditi i ulaziti u odnose sa polusvijetom, dat im sve svoje i porodice info.
Post Reply