Atif Dudaković(zločinac ili heroj)?

Post Reply
90minut

#251 Re: Atif Dudaković(zločinac ili heroj)?

Post by 90minut »

I da si dobio naređenje da kolješ klao bi baš kao što su i oni.
tetejac

#252 Re: Atif Dudaković(zločinac ili heroj)?

Post by tetejac »

PM72, slažem se. Nebi nastradali u tolikom broju jer vas Hrvati nebi toliko ubijali koliko su srbi.
Last edited by tetejac on 01/11/2019 15:08, edited 1 time in total.
90minut

#253 Re: Atif Dudaković(zločinac ili heroj)?

Post by 90minut »

Od druga stari je pravi katolik koji je krv dao za Bosnu jedva živ ostao ide u crkvu stalno, al' zna se šta mu je na prvom mjestu.
LBVIEW

#254 Re: Atif Dudaković(zločinac ili heroj)?

Post by LBVIEW »

tempuser wrote:
LBVIEW wrote:
tempuser wrote:
Sve je to tacno, o dogadjajim u Jajcu licno znamo ponesto vise nego sto ti tu navodis, kao npr. da su isti ti isti "hrabri" koji su otimali opremu i samarali picke, pretresali vojnike ARBH koji su se povlacili iz Jajca, uzimali pare i na prevaru razoruzali, ali sve to ne mijenja cinjencu da se u jedom trenutku odnos promjenio i da je bilo duturanja vojne pomoci i efektivno saveznistva?
Ove HVO picke su nasmarali Krajisnici koje su ostavili u okruzenju.
Koliko je bilo efektivno, imali smo prilike vidjeti na terenu 95-e kad su pokusali uci u kraljevski, naravno hrvatski :D , grad Kljuc preko Ostrelja i Petrovca, ima sniumak Dudakovicevog govora i o tome. ;-)
Opet ta selektivnost!!!!
Ako ves znas detaljesto nisi tako precizan oko toga ko je samarao, pretresao i uzimao pare od nasih ljudi, a vojnicima koji su se povlacili iz Jajca prema Travniku na prevaru oteo oruzje?
Fino ti je receno koga su samarali, a dobro su i prosli kako su zaradili.
Dakle, vec tad su pokazali kako su skloni izdaji i spletkarenju, dakle ni blizu nekog pouzdanog saveznika.
LBVIEW

#255 Re: Atif Dudaković(zločinac ili heroj)?

Post by LBVIEW »

tetejac wrote:
LBVIEW wrote:
tempuser wrote:
Sve je to tacno, o dogadjajim u Jajcu licno znamo ponesto vise nego sto ti tu navodis, kao npr. da su isti ti isti "hrabri" koji su otimali opremu i samarali picke, pretresali vojnike ARBH koji su se povlacili iz Jajca, uzimali pare i na prevaru razoruzali, ali sve to ne mijenja cinjencu da se u jedom trenutku odnos promjenio i da je bilo duturanja vojne pomoci i efektivno saveznistva?
Ove HVO picke su nasmarali Krajisnici koje su ostavili u okruzenju.
Koliko je bilo efektivno, imali smo prilike vidjeti na terenu 95-e kad su pokusali uci u kraljevski, naravno hrvatski :D , grad Kljuc preko Ostrelja i Petrovca, ima sniumak Dudakovicevog govora i o tome. ;-)
Mi pokušali a vi nam zabranili jel’? :D Pa bolan i jadan nebio umjesto da zahvališ što smo ti Bosnu od četnika oslobađali ti glumiš Ramba :) Nemoj bolan da te tvoji čitaju i sramote se.
Vifdjeli smo mi fino u Mostaru, Stocu, G Vakufu... kako ste nas branili od cetnika. :oops:
tetejac

#256 Re: Atif Dudaković(zločinac ili heroj)?

Post by tetejac »

tempuser wrote:
tetejac wrote: De ti meni reci u čemu je problem što sam došao braniti BiH? Evo čekam.
Problem je to sto ti nisi dosao braniti BiH, da jesi dosao bi u Sarajevo ili Teocak. Ti is dosao da branih Hrvate, a za BiH te je blio qurac, jednako kao sto je cetnika koji su dosli iz Srbije da brane svoje u Borovom selu bolio qurac za tebe i Hrvatsku.
Nije BiH samo Sarajevo, kakve su ti to gluposti?
Jel’ Derventa BiH? Bosanski Brod?
tetejac

#257 Re: Atif Dudaković(zločinac ili heroj)?

Post by tetejac »

Pazi molim te momka, on će mi reći šta je BiH?! :-)
LBVIEW

#258 Re: Atif Dudaković(zločinac ili heroj)?

Post by LBVIEW »

tetejac wrote:
90minut wrote:PM što je napisao u onom prvom postu su činjenice potvrđene od mnogo ljudi dakle činjenica da su uzimali pola robe i da je nebrojeno kamiona opljačkano i da je u Bihacu bruku života hrvatskih vojnika spašeno.Činjenica je da smo stali s srbima da više od pola hrvatske danas ne bi bilo.
Vi i danas kalkulirate. Jebali vas srbi.
Svakako, mi smo bili zajedno s bracom cetnicima u rovovima po S Bosni,a ne vi.
I to i s onima sto su zarili i plaili po Hrvatskoj. ;-)
90minut

#259 Re: Atif Dudaković(zločinac ili heroj)?

Post by 90minut »

LBVIEW wrote:
tetejac wrote:
90minut wrote:PM što je napisao u onom prvom postu su činjenice potvrđene od mnogo ljudi dakle činjenica da su uzimali pola robe i da je nebrojeno kamiona opljačkano i da je u Bihacu bruku života hrvatskih vojnika spašeno.Činjenica je da smo stali s srbima da više od pola hrvatske danas ne bi bilo.
Vi i danas kalkulirate. Jebali vas srbi.
Svakako, mi smo bili zajedno s bracom cetnicima u rovovima po S Bosni,a ne vi.
I to i s onima sto su zarili i plaili po Hrvatskoj. ;-)
Čak i u Sarajevu isto.. :oops:

Nema jebene šanse da bi srbi isto napravili što su oni kolika su srbi govna isto su toliko kad su takve stvari u pitanju.
Last edited by 90minut on 01/11/2019 15:16, edited 1 time in total.
mO k3

#260 Re: Atif Dudaković(zločinac ili heroj)?

Post by mO k3 »

tetejac wrote:Pazi molim te momka, on će mi reći šta je BiH?! :-)
prije ngo sto sada visisi ovdje postavi 10 scanova to je dovoljno..
tempuser

#261 Re: Atif Dudaković(zločinac ili heroj)?

Post by tempuser »

tetejac wrote: Šta si ti stari neki pacifista? Zagovaraš tezu građanskog rata jel’? De mi prvo reci u čemu je problem što sam ratovao u BiH? Država napadnuta, korijeni mi iz BiH, u čemu je problem što sam došao i branio?
Nakon 4 godine rata kojeg ti ni u filmovima neces vidjeti, naravno da sam pacifista.
Gradjanski rat ni u ludilu, agresija od kojih je jedan od agresora hrvatska strana sto je potvrdjeno UZP-o.
Napisao ti vec, problem je sto ti nisi dosao da branis BiH, nego svoje. ignorisanjem da ste napravili UZP i na zlocinima stvorili HZHB, a da ti to olmpijski preskaces, samo dokazujes da sam u pravu i da izmedju tebe i onog cetnika iz Cacka koji je branio Jugslaviju po Slavonji nema nikakve razlike.
Last edited by tempuser on 01/11/2019 15:24, edited 1 time in total.
tempuser

#262 Re: Atif Dudaković(zločinac ili heroj)?

Post by tempuser »

tetejac wrote: Nije BiH samo Sarajevo, kakve su ti to gluposti?
To ste odbranli alal vam qurac. Prosli Srbi kroz vas ko kroz domobrane i napravil koridor RSK - SBR kroz hrvatsku Posavinu ko da vas nema! :-)
90minut

#263 Re: Atif Dudaković(zločinac ili heroj)?

Post by 90minut »

I onda kad je Armija pocela da kara pozvani na sastanak u Zagreb da se formira savezništvo pa svi mi umrli koje volim sad ako bi to srbi napravili ikad.
PM72

#264 Re: Atif Dudaković(zločinac ili heroj)?

Post by PM72 »

tetejac wrote:PM72, slažem se. Nebi nastradali u tolikom broju jer vas Hrvati nebi toliko ubijali koliko su srbi.
:D

Sumnjam.Zna se ko je prvi osnivao konc logore i ko ima iskustva u ubijanju naroda iz čitavih oblasti... :wink:
tempuser

#265 Re: Atif Dudaković(zločinac ili heroj)?

Post by tempuser »

LBVIEW wrote:
Opet ta selektivnost!!!!
Ako ves znas detaljesto nisi tako precizan oko toga ko je samarao, pretresao i uzimao pare od nasih ljudi, a vojnicima koji su se povlacili iz Jajca prema Travniku na prevaru oteo oruzje?
Fino ti je receno koga su samarali, a dobro su i prosli kako su zaradili.
[/quote]

Nije mi fino receno.
Da t ponovim pitanje, ko je samarao, pretresao i oduzimao novac od civila koji su se povlacili iz Jajca, ko je na prevaru razoruzao i ukrao oruzje vojnika ARBiH koj su se povlacili iz Jajca? Da ti pomognem, HVO I VRS nisu sigurno.
CPT

#266 Re: Atif Dudaković(zločinac ili heroj)?

Post by CPT »

PM72 wrote:
tetejac wrote:PM72, slažem se. Nebi nastradali u tolikom broju jer vas Hrvati nebi toliko ubijali koliko su srbi.

Sumnjam.Zna se ko je prvi osnivao konc logore i ko ima iskustva u ubijanju naroda iz čitavih oblasti... :wink:
i ko je hranio stotinjak hiljada izbjeglica kroz citav rat... i kako se prolazile izbjeglice sa one strane Drine
tetejac

#267 Re: Atif Dudaković(zločinac ili heroj)?

Post by tetejac »

tempuser wrote:
To ste odbranli alal vam qurac. Prosli Srbi kroz vas ko kroz domobrane i napravil koridor RSK - SBR kroz hrvatsku Posavinu ko da vas nema! :-)
Istina, bili su jači. Otkud sad hrvatska Posavina? Posavina je u BiH. A Hrasnica? Jel’ to BiH?
90minut

#268 Re: Atif Dudaković(zločinac ili heroj)?

Post by 90minut »

CPT wrote:
PM72 wrote:

i ko je hranio stotinjak hiljada izbjeglica kroz citav rat... i kako se prolazile izbjeglice sa one strane Drine
Pa morali su 3 generacijo slovenca hraniti jer su znali koliko hrvata ima među nama civila.
tetejac

#269 Re: Atif Dudaković(zločinac ili heroj)?

Post by tetejac »

Pacifisto i ti malo sereš. Dok smo se mi skupa sa Muslimanima borili u Posavini vi ste po Sarajevu bukvalno drkali kurac. A i kasnije kad smo na izdisaju bili, ništa nam iz Tuzle nije došlo. Tako da možeš komotno zajebat tu priču.
tempuser

#270 Re: Atif Dudaković(zločinac ili heroj)?

Post by tempuser »

tetejac wrote:
tempuser wrote:
Istina, bili su jači. Otkud sad hrvatska Posavina? Posavina je u BiH. A Hrasnica? Jel’ to BiH?
Otkud Hrvatska Zajednica Herceg Bosna, zar Grude i Posusje nisu u BiH?
Hrasnica u BiH, ali sam ja vise vidio vojnika ARBiH u Zagrebu nego vojnika HVO u Hrasnici.
Dzaba se koprcas, ne mozes se odbraniti od onoga sto jesi!
tempuser

#271 Re: Atif Dudaković(zločinac ili heroj)?

Post by tempuser »

tetejac wrote:Pacifisto i ti malo sereš. Dok smo se mi skupa sa Muslimanima borili u Posavini vi ste po Sarajevu bukvalno drkali kurac. A i kasnije kad smo na izdisaju bili, ništa nam iz Tuzle nije došlo. Tako da možeš komotno zajebat tu priču.
To ti je kriv sto si pominjao Derventu i Bos. Brod pa sam od sebe napravio budalu.
Dok ste vi uspjesno izgubili Posavinu rat u Sarajevu je trajao vec puna 2 mjeseca, deso se 2. maj, Pofalicka bitka, Orlic itd, tako da si neprkosnoveni sampio u sranju i ismijavanju samog sebe!
PM72

#272 Re: Atif Dudaković(zločinac ili heroj)?

Post by PM72 »

CPT wrote:
i ko je hranio stotinjak hiljada izbjeglica kroz citav rat... i kako se prolazile izbjeglice sa one strane Drine[/quote]

Evo vehabije slovenca...znamo da ste ti tvoji razgulili u Sloveniju preko Hrvatske.Ono što ne znaš jeste činjenica da su naplatili svaki konak,deku i konzervu od UNHCR-a...
PM72

#273 Re: Atif Dudaković(zločinac ili heroj)?

Post by PM72 »

tetejac wrote:Pacifisto i ti malo sereš. Dok smo se mi skupa sa Muslimanima borili u Posavini vi ste po Sarajevu bukvalno drkali kurac. A i kasnije kad smo na izdisaju bili, ništa nam iz Tuzle nije došlo. Tako da možeš komotno zajebat tu priču.
Više četničkih granata palo po Sarajevu nego po čitavoj Hrvatskoj.I ne balegaj.
tetejac

#274 Re: Atif Dudaković(zločinac ili heroj)?

Post by tetejac »

tempuser wrote:
To ti je kriv sto si pominjao Derventu i Bos. Brod pa sam od sebe napravio budalu.
Dok ste vi uspjesno izgubili Posavinu rat u Sarajevu je trajao vec puna 2 mjeseca, deso se 2. maj, Pofalicka bitka, Orlic itd, tako da si neprkosnoveni sampio u sranju i ismijavanju samog sebe!
Stari moj dok smo se mi krvavo borili u Posavini u Sarajevu je još skupština zasjedala. Veze ni ti nemaš. A to da si vidio vise armijaša po Zagrebu nego HVO vojnika u Hrasnici, to ti vjerujem.
90minut

#275 Re: Atif Dudaković(zločinac ili heroj)?

Post by 90minut »

PM72 wrote:
CPT wrote:
Evo vehabije slovenca...znamo da ste ti tvoji razgulili u Sloveniju preko Hrvatske.Ono što ne znaš jeste činjenica da su naplatili svaki konak,deku i konzervu od UNHCR-a...[/quote]

On je 3 generacija što znaci da su mu i roditelji slovenci pored roditelja i nana i dedo su slovenci, tad nema više nikakvih dodirnih tačaka s nama osim što piše gluposti po ovom forumu.
Post Reply