Atif Dudaković(zločinac ili heroj)?
-
90minut
#251 Re: Atif Dudaković(zločinac ili heroj)?
I da si dobio naređenje da kolješ klao bi baš kao što su i oni.
-
tetejac
#252 Re: Atif Dudaković(zločinac ili heroj)?
PM72, slažem se. Nebi nastradali u tolikom broju jer vas Hrvati nebi toliko ubijali koliko su srbi.
Last edited by tetejac on 01/11/2019 15:08, edited 1 time in total.
-
90minut
#253 Re: Atif Dudaković(zločinac ili heroj)?
Od druga stari je pravi katolik koji je krv dao za Bosnu jedva živ ostao ide u crkvu stalno, al' zna se šta mu je na prvom mjestu.
- LBVIEW
#254 Re: Atif Dudaković(zločinac ili heroj)?
Fino ti je receno koga su samarali, a dobro su i prosli kako su zaradili.tempuser wrote:Opet ta selektivnost!!!!LBVIEW wrote:Ove HVO picke su nasmarali Krajisnici koje su ostavili u okruzenju.tempuser wrote:
Sve je to tacno, o dogadjajim u Jajcu licno znamo ponesto vise nego sto ti tu navodis, kao npr. da su isti ti isti "hrabri" koji su otimali opremu i samarali picke, pretresali vojnike ARBH koji su se povlacili iz Jajca, uzimali pare i na prevaru razoruzali, ali sve to ne mijenja cinjencu da se u jedom trenutku odnos promjenio i da je bilo duturanja vojne pomoci i efektivno saveznistva?
Koliko je bilo efektivno, imali smo prilike vidjeti na terenu 95-e kad su pokusali uci u kraljevski, naravno hrvatski, grad Kljuc preko Ostrelja i Petrovca, ima sniumak Dudakovicevog govora i o tome.
Ako ves znas detaljesto nisi tako precizan oko toga ko je samarao, pretresao i uzimao pare od nasih ljudi, a vojnicima koji su se povlacili iz Jajca prema Travniku na prevaru oteo oruzje?
Dakle, vec tad su pokazali kako su skloni izdaji i spletkarenju, dakle ni blizu nekog pouzdanog saveznika.
- LBVIEW
#255 Re: Atif Dudaković(zločinac ili heroj)?
Vifdjeli smo mi fino u Mostaru, Stocu, G Vakufu... kako ste nas branili od cetnika.tetejac wrote:Mi pokušali a vi nam zabranili jel’?LBVIEW wrote:Ove HVO picke su nasmarali Krajisnici koje su ostavili u okruzenju.tempuser wrote:
Sve je to tacno, o dogadjajim u Jajcu licno znamo ponesto vise nego sto ti tu navodis, kao npr. da su isti ti isti "hrabri" koji su otimali opremu i samarali picke, pretresali vojnike ARBH koji su se povlacili iz Jajca, uzimali pare i na prevaru razoruzali, ali sve to ne mijenja cinjencu da se u jedom trenutku odnos promjenio i da je bilo duturanja vojne pomoci i efektivno saveznistva?
Koliko je bilo efektivno, imali smo prilike vidjeti na terenu 95-e kad su pokusali uci u kraljevski, naravno hrvatski, grad Kljuc preko Ostrelja i Petrovca, ima sniumak Dudakovicevog govora i o tome.
Pa bolan i jadan nebio umjesto da zahvališ što smo ti Bosnu od četnika oslobađali ti glumiš Ramba
Nemoj bolan da te tvoji čitaju i sramote se.
-
tetejac
#256 Re: Atif Dudaković(zločinac ili heroj)?
Nije BiH samo Sarajevo, kakve su ti to gluposti?tempuser wrote:Problem je to sto ti nisi dosao braniti BiH, da jesi dosao bi u Sarajevo ili Teocak. Ti is dosao da branih Hrvate, a za BiH te je blio qurac, jednako kao sto je cetnika koji su dosli iz Srbije da brane svoje u Borovom selu bolio qurac za tebe i Hrvatsku.tetejac wrote: De ti meni reci u čemu je problem što sam došao braniti BiH? Evo čekam.
Jel’ Derventa BiH? Bosanski Brod?
-
tetejac
#257 Re: Atif Dudaković(zločinac ili heroj)?
Pazi molim te momka, on će mi reći šta je BiH?! 
- LBVIEW
#258 Re: Atif Dudaković(zločinac ili heroj)?
Svakako, mi smo bili zajedno s bracom cetnicima u rovovima po S Bosni,a ne vi.tetejac wrote:Vi i danas kalkulirate. Jebali vas srbi.90minut wrote:PM što je napisao u onom prvom postu su činjenice potvrđene od mnogo ljudi dakle činjenica da su uzimali pola robe i da je nebrojeno kamiona opljačkano i da je u Bihacu bruku života hrvatskih vojnika spašeno.Činjenica je da smo stali s srbima da više od pola hrvatske danas ne bi bilo.
I to i s onima sto su zarili i plaili po Hrvatskoj.
-
90minut
#259 Re: Atif Dudaković(zločinac ili heroj)?
Čak i u Sarajevu isto..LBVIEW wrote:Svakako, mi smo bili zajedno s bracom cetnicima u rovovima po S Bosni,a ne vi.tetejac wrote:Vi i danas kalkulirate. Jebali vas srbi.90minut wrote:PM što je napisao u onom prvom postu su činjenice potvrđene od mnogo ljudi dakle činjenica da su uzimali pola robe i da je nebrojeno kamiona opljačkano i da je u Bihacu bruku života hrvatskih vojnika spašeno.Činjenica je da smo stali s srbima da više od pola hrvatske danas ne bi bilo.
I to i s onima sto su zarili i plaili po Hrvatskoj.
Nema jebene šanse da bi srbi isto napravili što su oni kolika su srbi govna isto su toliko kad su takve stvari u pitanju.
Last edited by 90minut on 01/11/2019 15:16, edited 1 time in total.
- mO k3
#260 Re: Atif Dudaković(zločinac ili heroj)?
prije ngo sto sada visisi ovdje postavi 10 scanova to je dovoljno..tetejac wrote:Pazi molim te momka, on će mi reći šta je BiH?!
-
tempuser
#261 Re: Atif Dudaković(zločinac ili heroj)?
Nakon 4 godine rata kojeg ti ni u filmovima neces vidjeti, naravno da sam pacifista.tetejac wrote: Šta si ti stari neki pacifista? Zagovaraš tezu građanskog rata jel’? De mi prvo reci u čemu je problem što sam ratovao u BiH? Država napadnuta, korijeni mi iz BiH, u čemu je problem što sam došao i branio?
Gradjanski rat ni u ludilu, agresija od kojih je jedan od agresora hrvatska strana sto je potvrdjeno UZP-o.
Napisao ti vec, problem je sto ti nisi dosao da branis BiH, nego svoje. ignorisanjem da ste napravili UZP i na zlocinima stvorili HZHB, a da ti to olmpijski preskaces, samo dokazujes da sam u pravu i da izmedju tebe i onog cetnika iz Cacka koji je branio Jugslaviju po Slavonji nema nikakve razlike.
Last edited by tempuser on 01/11/2019 15:24, edited 1 time in total.
-
tempuser
#262 Re: Atif Dudaković(zločinac ili heroj)?
To ste odbranli alal vam qurac. Prosli Srbi kroz vas ko kroz domobrane i napravil koridor RSK - SBR kroz hrvatsku Posavinu ko da vas nema!tetejac wrote: Nije BiH samo Sarajevo, kakve su ti to gluposti?
-
90minut
#263 Re: Atif Dudaković(zločinac ili heroj)?
I onda kad je Armija pocela da kara pozvani na sastanak u Zagreb da se formira savezništvo pa svi mi umrli koje volim sad ako bi to srbi napravili ikad.
-
PM72
#264 Re: Atif Dudaković(zločinac ili heroj)?
tetejac wrote:PM72, slažem se. Nebi nastradali u tolikom broju jer vas Hrvati nebi toliko ubijali koliko su srbi.
Sumnjam.Zna se ko je prvi osnivao konc logore i ko ima iskustva u ubijanju naroda iz čitavih oblasti...
-
tempuser
#265 Re: Atif Dudaković(zločinac ili heroj)?
Fino ti je receno koga su samarali, a dobro su i prosli kako su zaradili.LBVIEW wrote:
Opet ta selektivnost!!!!
Ako ves znas detaljesto nisi tako precizan oko toga ko je samarao, pretresao i uzimao pare od nasih ljudi, a vojnicima koji su se povlacili iz Jajca prema Travniku na prevaru oteo oruzje?
[/quote]
Nije mi fino receno.
Da t ponovim pitanje, ko je samarao, pretresao i oduzimao novac od civila koji su se povlacili iz Jajca, ko je na prevaru razoruzao i ukrao oruzje vojnika ARBiH koj su se povlacili iz Jajca? Da ti pomognem, HVO I VRS nisu sigurno.
- CPT
#266 Re: Atif Dudaković(zločinac ili heroj)?
i ko je hranio stotinjak hiljada izbjeglica kroz citav rat... i kako se prolazile izbjeglice sa one strane DrinePM72 wrote:tetejac wrote:PM72, slažem se. Nebi nastradali u tolikom broju jer vas Hrvati nebi toliko ubijali koliko su srbi.![]()
Sumnjam.Zna se ko je prvi osnivao konc logore i ko ima iskustva u ubijanju naroda iz čitavih oblasti...
-
tetejac
#267 Re: Atif Dudaković(zločinac ili heroj)?
Istina, bili su jači. Otkud sad hrvatska Posavina? Posavina je u BiH. A Hrasnica? Jel’ to BiH?tempuser wrote:To ste odbranli alal vam qurac. Prosli Srbi kroz vas ko kroz domobrane i napravil koridor RSK - SBR kroz hrvatsku Posavinu ko da vas nema!tetejac wrote: Nije BiH samo Sarajevo, kakve su ti to gluposti?
-
90minut
#268 Re: Atif Dudaković(zločinac ili heroj)?
Pa morali su 3 generacijo slovenca hraniti jer su znali koliko hrvata ima među nama civila.CPT wrote:i ko je hranio stotinjak hiljada izbjeglica kroz citav rat... i kako se prolazile izbjeglice sa one strane DrinePM72 wrote:tetejac wrote:PM72, slažem se. Nebi nastradali u tolikom broju jer vas Hrvati nebi toliko ubijali koliko su srbi.![]()
-
tetejac
#269 Re: Atif Dudaković(zločinac ili heroj)?
Pacifisto i ti malo sereš. Dok smo se mi skupa sa Muslimanima borili u Posavini vi ste po Sarajevu bukvalno drkali kurac. A i kasnije kad smo na izdisaju bili, ništa nam iz Tuzle nije došlo. Tako da možeš komotno zajebat tu priču.
-
tempuser
#270 Re: Atif Dudaković(zločinac ili heroj)?
Otkud Hrvatska Zajednica Herceg Bosna, zar Grude i Posusje nisu u BiH?tetejac wrote:Istina, bili su jači. Otkud sad hrvatska Posavina? Posavina je u BiH. A Hrasnica? Jel’ to BiH?tempuser wrote:To ste odbranli alal vam qurac. Prosli Srbi kroz vas ko kroz domobrane i napravil koridor RSK - SBR kroz hrvatsku Posavinu ko da vas nema!tetejac wrote: Nije BiH samo Sarajevo, kakve su ti to gluposti?
Hrasnica u BiH, ali sam ja vise vidio vojnika ARBiH u Zagrebu nego vojnika HVO u Hrasnici.
Dzaba se koprcas, ne mozes se odbraniti od onoga sto jesi!
-
tempuser
#271 Re: Atif Dudaković(zločinac ili heroj)?
To ti je kriv sto si pominjao Derventu i Bos. Brod pa sam od sebe napravio budalu.tetejac wrote:Pacifisto i ti malo sereš. Dok smo se mi skupa sa Muslimanima borili u Posavini vi ste po Sarajevu bukvalno drkali kurac. A i kasnije kad smo na izdisaju bili, ništa nam iz Tuzle nije došlo. Tako da možeš komotno zajebat tu priču.
Dok ste vi uspjesno izgubili Posavinu rat u Sarajevu je trajao vec puna 2 mjeseca, deso se 2. maj, Pofalicka bitka, Orlic itd, tako da si neprkosnoveni sampio u sranju i ismijavanju samog sebe!
-
PM72
#272 Re: Atif Dudaković(zločinac ili heroj)?
i ko je hranio stotinjak hiljada izbjeglica kroz citav rat... i kako se prolazile izbjeglice sa one strane Drine[/quote]CPT wrote:
Evo vehabije slovenca...znamo da ste ti tvoji razgulili u Sloveniju preko Hrvatske.Ono što ne znaš jeste činjenica da su naplatili svaki konak,deku i konzervu od UNHCR-a...
-
PM72
#273 Re: Atif Dudaković(zločinac ili heroj)?
Više četničkih granata palo po Sarajevu nego po čitavoj Hrvatskoj.I ne balegaj.tetejac wrote:Pacifisto i ti malo sereš. Dok smo se mi skupa sa Muslimanima borili u Posavini vi ste po Sarajevu bukvalno drkali kurac. A i kasnije kad smo na izdisaju bili, ništa nam iz Tuzle nije došlo. Tako da možeš komotno zajebat tu priču.
-
tetejac
#274 Re: Atif Dudaković(zločinac ili heroj)?
Stari moj dok smo se mi krvavo borili u Posavini u Sarajevu je još skupština zasjedala. Veze ni ti nemaš. A to da si vidio vise armijaša po Zagrebu nego HVO vojnika u Hrasnici, to ti vjerujem.tempuser wrote:To ti je kriv sto si pominjao Derventu i Bos. Brod pa sam od sebe napravio budalu.tetejac wrote:Pacifisto i ti malo sereš. Dok smo se mi skupa sa Muslimanima borili u Posavini vi ste po Sarajevu bukvalno drkali kurac. A i kasnije kad smo na izdisaju bili, ništa nam iz Tuzle nije došlo. Tako da možeš komotno zajebat tu priču.
Dok ste vi uspjesno izgubili Posavinu rat u Sarajevu je trajao vec puna 2 mjeseca, deso se 2. maj, Pofalicka bitka, Orlic itd, tako da si neprkosnoveni sampio u sranju i ismijavanju samog sebe!
-
90minut
#275 Re: Atif Dudaković(zločinac ili heroj)?
Evo vehabije slovenca...znamo da ste ti tvoji razgulili u Sloveniju preko Hrvatske.Ono što ne znaš jeste činjenica da su naplatili svaki konak,deku i konzervu od UNHCR-a...[/quote]PM72 wrote:i ko je hranio stotinjak hiljada izbjeglica kroz citav rat... i kako se prolazile izbjeglice sa one strane DrineCPT wrote:
On je 3 generacija što znaci da su mu i roditelji slovenci pored roditelja i nana i dedo su slovenci, tad nema više nikakvih dodirnih tačaka s nama osim što piše gluposti po ovom forumu.