E jbg, onda je zbog brade, nema sta drugo.exliberal-ex wrote:Fudo387 wrote:Mene to nisu nikad pitali, to, r u muslim...mozda si malo tamnijeg tena?
jok brate skoro pa plac, visok, plecat ... znas kako ide dalje......
ne bez zajebancije desilo mi se ne jednom da me pitaju to...nemam razlog da lazem
Sta bi dali da se vratite kuci u BiH
-
Fudo387
#251 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH
-
moonca
#252 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH
Da, da -znali su pitati, dok je trajala agresija. Doduse oprezno, nakon duze price.
- exliberal-ex
#253 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH
Fudo387 wrote:E jbg, onda je zbog brade, nema sta drugo.exliberal-ex wrote:Fudo387 wrote:Mene to nisu nikad pitali, to, r u muslim...mozda si malo tamnijeg tena?
jok brate skoro pa plac, visok, plecat ... znas kako ide dalje......
ne bez zajebancije desilo mi se ne jednom da me pitaju to...nemam razlog da lazem
jebi jebi
-
Hadzi Lojo
#254 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH
Havan vam je najljepse dao odgovor!
- Edin H.
#255 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH
Dobro si ti onda prosao, u Londonu su jednog takvog naseg ovi njihovi nacisti, sto mrze strance BNP,Mohamed se zove iki nesto slicno, muntali da im se pridruzi. Plav frajer, razvijen, kontaju ovaj je nas.exliberal-ex wrote:
jok brate skoro pa plav, visok, plecat ... znas kako ide dalje......
- exliberal-ex
#256 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH
vjerujem, svasta je bilo....meni ili govore da sam rus ili da sam iz libana ?...na tu foru sam bio sa jednom koja je bas iz libanaEdin H. wrote:Dobro si ti onda prosao, u Londonu su jednog takvog naseg ovi njihovi nacisti, sto mrze strance BNP,Mohamed se zove iki nesto slicno, muntali da im se pridruzi. Plav frajer, razvijen, kontaju ovaj je nas.exliberal-ex wrote:
jok brate skoro pa plav, visok, plecat ... znas kako ide dalje......
a smijem se na tvoj komentar za ulaz ...meni se to desilo ne jednom...stoje fino u redu ja naidjem i nemislim da udjem....ma ulazi ... must be Russian mafia
zajebanciju nastranu, ima dosta naseg naroda koji nije sretan ali se nevraca dole prvenstveno radi djece
isto tako neki koji bi se mozda i vratili nemogu da se vrate jer nemaju gdje...i za njih se moze redi da oni pate
znam par ljudi koji su kupili stanove i planiraju da se vrate kad se penzionisu ali niko nije kupio odakle je dosao....trebinje i istra su najpopularnije destinacije
ostatak mislim da se vec naviko...sad dali su se navikli sto im se svidja ovdje ili sto su skontali da druge opcije nemaju neznam...ja spadam u prvu grupu
- ExNihilo
#257 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH
Kupi li ti laptop?Itsoktobealone wrote:Dosao u London prije 5 dana na godinu dana studija. Evo me već sada bi dao i dušu i tijelo da se vratim kući svojoj u Bosni.
- pirmin
#258 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH
Da nemam interneta moozda bi me i ponijela nostalgija. A ovako otvorim neki portal, vidim glave tipa "Radeljas, Dodik ili onaj vodja studenata, kako se ono zove" koje vedre i oblace i onda ne da se ne bih vracao nego pocnem kontati kako da razgulim jos dalje. 
- pirmin
#259 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH
A "svoj na svom" je prazna i prevazidjena floskula danas kad se landara s kraja na kraj svijeta.
-
moonca
#260 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH
pirmin wrote:Da nemam interneta moozda bi me i ponijela nostalgija. A ovako otvorim neki portal, vidim glave tipa "Radeljas, Dodik ili onaj vodja studenata, kako se ono zove" koje vedre i oblace i onda ne da se ne bih vracao nego pocnem kontati kako da razgulim jos dalje.
- djevojka bez imena
#261 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH
Po prilici, bit ce dodatna pogodnost sto ovi turci stvarno gotive bosance, i poznaju nas poprilicno, imala sam par slucajeva gdje mi je lakse s njima komunicirati na maternjem nego na engleskom 
- insomnia78
#262 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH
Odvadi malo.
- djevojka bez imena
#263 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH
insomnia78 wrote:Odvadi malo.
-
mr nice
#264 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH
haha isti sampirmin wrote:Da nemam interneta moozda bi me i ponijela nostalgija. A ovako otvorim neki portal, vidim glave tipa "Radeljas, Dodik ili onaj vodja studenata, kako se ono zove" koje vedre i oblace i onda ne da se ne bih vracao nego pocnem kontati kako da razgulim jos dalje.
-
Melbourne_Australia
#265 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH
Kratko i jasno!!! Ja nikad nisam cuo da se neko iz dijaspore vratio u Kladanj ili bubam u Olovo.....Znaci ove gradove sam naveo za primjer..Poenta je da vecina ljudi koji su se vratili su sarajlije.....Jer ipak tesko je napustiti Sydney i vratiti se u Zepce na primjer...Tako da vecina ljudi ovde koji seru protiv BIH su iz manjih mjesta i sa sela..( nista lose protiv seljaka i protiv sela)...Recimo ja imam sigurno 15 prijatelja koji su se vratili u Sarajevo iz Australije....Znaci nije isto u Sarajevo se vratiti ili u Sanski most...
- HAVANA
#266 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH
Muzicki intermeco.Ova mi je najskuplja bila u dijaspori
Gledam i zelim sve da pamtim ulicu kamen i ptice u letu gledam i kad zatvorim oci bicu daleko u dalekom svijetu beskrajne ravnice gledam pozdravljam te zemljo zemljo moja ti ces me cekati jedina ti... https://youtu.be/ou-Pa_e4wcw
Gledam i zelim sve da pamtim ulicu kamen i ptice u letu gledam i kad zatvorim oci bicu daleko u dalekom svijetu beskrajne ravnice gledam pozdravljam te zemljo zemljo moja ti ces me cekati jedina ti... https://youtu.be/ou-Pa_e4wcw
- insomnia78
#267 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH
Nije. U Sanskom ima vodeMelbourne_Australia wrote:Kratko i jasno!!! Ja nikad nisam cuo da se neko iz dijaspore vratio u Kladanj ili bubam u Olovo.....Znaci ove gradove sam naveo za primjer..Poenta je da vecina ljudi koji su se vratili su sarajlije.....Jer ipak tesko je napustiti Sydney i vratiti se u Zepce na primjer...Tako da vecina ljudi ovde koji seru protiv BIH su iz manjih mjesta i sa sela..( nista lose protiv seljaka i protiv sela)...Recimo ja imam sigurno 15 prijatelja koji su se vratili u Sarajevo iz Australije....Znaci nije isto u Sarajevo se vratiti ili u Sanski most...
- HAVANA
- HAVANA
#269 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH
Last edited by HAVANA on 23/09/2017 19:46, edited 1 time in total.
- HAVANA
#270 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH
Haj zdrao odosmo u kino.Vi nemate kino. 
- HAVANA
#271 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH
Haj jos jednu dok zene cipele proberu...sad mi se pije,jeblo ih kino...https://youtu.be/iTYwhD09IU4
- Better Man
#272 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH
Ne živim, ali sam proputovao i dovoljno vidio da mogu donositi zaključke.Radio Sarajevo wrote:Dakle, uopšte ne znaš kako je vani, ali imaš mišljenje jer ti je neko rekao. Pa tako reciBetter Man wrote:
Nisam vani- Živim ovdje, ali kad odm vani sve mi je jasno. Moja sestra živi vani već 25 godina i prvi put nakon rata kad je došla nama u posjetu rekla je da se nikad ne bi mogla vratiti ovamo živjeti, pa taman kad bi joj ponudili debelo, debelo plaćen posao ovdje. ovdje je kulturni i društveni život na običnoj nuli da sad ne objašnjavam šire.![]()
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#273 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH
Ponesi čokanjčić štoka i prespi u coca coluHAVANA wrote:Haj jos jednu dok zene cipele proberu...sad mi se pije,jeblo ih kino...https://youtu.be/iTYwhD09IU4
- 512MB
#274 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH
Imatel barem 3D, da ne pitam za imaxHAVANA wrote:Haj zdrao odosmo u kino.Vi nemate kino.
-
Melbourne_Australia
#275 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH
Decko, nije isto kao kad odes kao turista i kad zivis..Kad odes u Veneciju na odmor , ona te odusevi a da vidis kako je tesko zivjeti ..E tako je za svaki grad......Ja sam boravio 3 mjeseca u Londonu....Znaci ne bi ni da mi platis zivio u Londonu i u Eng opcenito..Jedino je dobro zbog tekmiBetter Man wrote:Ne živim, ali sam proputovao i dovoljno vidio da mogu donositi zaključke.Radio Sarajevo wrote:Dakle, uopšte ne znaš kako je vani, ali imaš mišljenje jer ti je neko rekao. Pa tako reciBetter Man wrote:
Nisam vani- Živim ovdje, ali kad odm vani sve mi je jasno. Moja sestra živi vani već 25 godina i prvi put nakon rata kad je došla nama u posjetu rekla je da se nikad ne bi mogla vratiti ovamo živjeti, pa taman kad bi joj ponudili debelo, debelo plaćen posao ovdje. ovdje je kulturni i društveni život na običnoj nuli da sad ne objašnjavam šire.![]()