Komšiluk i njihove nebuloze
- fortaleza
#251 Re: Komšiluk i njihove nebuloze
Ma sve ok razumijemo se, kazem nisam znao da lik koristi tudja, a ne svoja kolica, posebno ako ih drzi na hodniku i jos ako ih poslije ne vrati u trgovinu.
Poslano sa mog HTC Desire 816 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog HTC Desire 816 koristeći Tapatalk
-
hizo ramidovic
#252 Re: Komšiluk i njihove nebuloze
paucemje problem stotaj komsija parkira kolica uzgradi nemogu vijerovat daneko zivi uzgradi anezna daje hodnik zajednicki ida ni je ni ciji panek mece kosta hoce akoti smetaju kolica tihin ljepo obadzes pneces imat problem
- kockica_kockica
#253 Re: Komšiluk i njihove nebuloze
Pa u cemu je problem sto taj komsija parkira kolica u zgradu. Ne mogu vjerovati da neko zivi u zgradi, a ne zna da je hodnik zajednicki i da nije niciji. Pa nek ostavlja ko sta hoce. Ako ti smetaju kolica ti ih lijepo zaobidji pa neces imati problem.hizo ramidovic wrote:paucemje problem stotaj komsija parkira kolica uzgradi nemogu vijerovat daneko zivi uzgradi anezna daje hodnik zajednicki ida ni je ni ciji panek mece kosta hoce akoti smetaju kolica tihin ljepo obadzes pneces imat problem
Moj problem je sto zivim sa papanima i krkanima koji misle da su Bingo kolica njihovo vlasnistvo. Hodnik je zajednicki i nije namijenjen za ostavljanje bilo cega posebno ne kolica iz trznog centra.
Nisi shvatio poentu... ali me to ne iznenadjuje...
-
The BEN10
#254 Re: Komšiluk i njihove nebuloze
ko omladina druže forumašu, sve im nešta smeta.hizo ramidovic wrote:paucemje problem stotaj komsija parkira kolica uzgradi nemogu vijerovat daneko zivi uzgradi anezna daje hodnik zajednicki ida ni je ni ciji panek mece kosta hoce akoti smetaju kolica tihin ljepo obadzes pneces imat problem
-
hizo ramidovic
#255 Re: Komšiluk i njihove nebuloze
pastose neoselis otale katisve smeta gospodzo draga tibi stjela bit sefica tuj idati naredzujes dzece kosta mecat idati ostavljas stahos ada drugi nesmeju epa nemere tako svak ima pravo uhodnik ostavljat stagod hoce jeron tuj stanuje jerje kupijo stan osvoih para nisimuga ti kupilakockica_kockica wrote:
Moj problem je sto zivim sa papanima i krkanima koji misle da su Bingo kolica njihovo vlasnistvo. Hodnik je zajednicki i nije namijenjen za ostavljanje bilo cega posebno ne kolica iz trznog centra.
Nisi shvatio poentu... ali me to ne iznenadjuje...
jasam tako jednom dzesam prie stanovo slozijo ljepo drva nastepence dzecuhin danekisnu imoglose proc kad dodze nekaka gospodza dase zali kasamja zagalamijo nanju odmaje pobegla iniese vise bunila etako treba svama stovam sve nesta smeta istobi davi nekom naredzuje te panije vasa cjela zgrada
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#256 Re: Komšiluk i njihove nebuloze
-
BJB
#257 Re: Komšiluk i njihove nebuloze

Tri odrasla muskarca i 2 odrasle zene.. Nase cipele cizme u cipelaru u hodniku, njihhove kandišu na konje pa svako malo namirisem necim.. Ugusi.. Sto je najgore ni ne shvataju seljacine koliko su bezobrazni. Mene sramota kad mi dolaze gosti jer ih zapahne smrad njihove obuce, oni nista.. Kome se zaliti? Sta uraditi? Razmisljala sam cak da ih nekad nocu pobacam u kontejner ili pokupim i dam psima lutalicama da se zabavljaju..Naravno nista od to toga necu uciniti, suti i trpi k'o i do sad.
- Bradafilozof
#258 Re: Komšiluk i njihove nebuloze
SvastaBJB wrote:
Tri odrasla muskarca i 2 odrasle zene.. Nase cipele cizme u cipelaru u hodniku, njihhove kandišu na konje pa svako malo namirisem necim.. Ugusi.. Sto je najgore ni ne shvataju seljacine koliko su bezobrazni. Mene sramota kad mi dolaze gosti jer ih zapahne smrad njihove obuce, oni nista.. Kome se zaliti? Sta uraditi? Razmisljala sam cak da ih nekad nocu pobacam u kontejner ili pokupim i dam psima lutalicama da se zabavljaju..Naravno nista od to toga necu uciniti, suti i trpi k'o i do sad.
-
novi_korisnik
#259 Re: Komšiluk i njihove nebuloze
BJB wrote:
De vidi ako ti nije teško koji su broj ove plave, baš mi se sviđaju, oprat cu ja njih da ne smrde više
-
BJB
#260 Re: Komšiluk i njihove nebuloze
Ma i ja sam razmisljala o tome, al' opet gdje cu. Da imaju ista u glavi ne bi se brukali ovako. Ovo su im sve cipele iz kuce koje se trenutno nose, znaci da ne smrde u hodniku u stanu smrde meni svaki put kad izlazim iz kuce. A tek kad cizme zimi zakandišu..E to je tek posebna prica.
Plave su 42.
Plave su 42.
- Laertes
#261 Re: Komšiluk i njihove nebuloze
Ovu sliku stavi na olx.ba, i daj njihov broj telefona. Možda upali ako ko nazove.
-
lijepa u dusi
#262 Re: Komšiluk i njihove nebuloze
Esma, Esma, priznaj sta si radila u ta dobaesmasaric wrote:Imala sam jednu zaista čudnu situaciju s komšinicom prošle godine.
Žena je bila ubijeđena da joj navečer neko skače iznad glave tj. po mom stanu. I to oko 1-2. Ja nekad znam ostati dosta kasno radeći ili gledajući film. Ali to je hodanje do wc-a, kuhinje, i stalno sam na kauču.
Mislila sam da je do loših greda jer je starija zgrada. Ali jok...
Onda se odselila, došla nova porodica i niko se nikad nije žalio. [emoji52]
Zezam se, zvuk se cudno prenosi. I ja imam osjecaj da mi buka dolazi od stana iznad, a ustvari je od stana dijagonalno iznad mene ili iz stana pored. A zaklela bih se da dolazi od stana direktno.
Kod mene je kriza. Sve su to ljudi navikli na divljastvo, zivot u sumi, a ne u kuci, bilo mi je tesko prvih godinu dana, poslije se covjek navikne nekako... Interesantno da je najtisa porodica koja ima bebu od godinu i curicu od 4 god.
-
lijepa u dusi
#263 Re: Komšiluk i njihove nebuloze
Ja bih uzela i pobacala. Sve sto stoji na javnom mjestu, a hodnik to i jeste, nije nicije.BJB wrote:Ma i ja sam razmisljala o tome, al' opet gdje cu. Da imaju ista u glavi ne bi se brukali ovako. Ovo su im sve cipele iz kuce koje se trenutno nose, znaci da ne smrde u hodniku u stanu smrde meni svaki put kad izlazim iz kuce. A tek kad cizme zimi zakandišu..E to je tek posebna prica.
Plave su 42.
Bezobrazluka na sve strane, bjezi ba.
-
Nepass
#264 Re: Komšiluk i njihove nebuloze
Kod punca u zgradi komsinica tako ostavljala on jednom uzme citav stalak i baci niz haustor. Nikad vise.BJB wrote:
Mozes uzeti zemlje i natrpati u patike
-
hizo ramidovic
#265 Re: Komšiluk i njihove nebuloze
astato tebi ovdie komkretno smeta akoti smrdi zacepi nos i prodzi mozda ljudima smeta dahin smrde cipele ustanu paje normalno dahin izbace nahodnik svevam smeta onoj kolica onoj cipele sacese garant javit neka stojoj smeta smece uhodniku aima itakvi sigurnoBJB wrote:
Tri odrasla muskarca i 2 odrasle zene.. Nase cipele cizme u cipelaru u hodniku, njihhove kandišu na konje pa svako malo namirisem necim.. Ugusi.. Sto je najgore ni ne shvataju seljacine koliko su bezobrazni. Mene sramota kad mi dolaze gosti jer ih zapahne smrad njihove obuce, oni nista.. Kome se zaliti? Sta uraditi? Razmisljala sam cak da ih nekad nocu pobacam u kontejner ili pokupim i dam psima lutalicama da se zabavljaju..Naravno nista od to toga necu uciniti,n suti i trpi k'o i do sad.
- esmasaric
#266 Re: Komšiluk i njihove nebuloze
Nisam ništa što je najčudnije. [emoji28]
Kod mene je specifična situacija jer je kuća pretvorena u zgradu. Mi smo na čitavom drugom spratu, na prvom su dva stana i to je to. Ukupno 3 porodice. I ne slažemo se, ne pozdravljamo...
Al mi je ovo najviše smetalo jer kad smo kupovali stan bili smo u stanu ispod na kafi dok se dvoje djece igralo u našem stanu. Ma ništa se nije čulo. Al et...
I meni su cipele najmanji problem. Meni ostavljaju garnituru za sušenje veša x2 ispred vrata [emoji20]
Kod mene je specifična situacija jer je kuća pretvorena u zgradu. Mi smo na čitavom drugom spratu, na prvom su dva stana i to je to. Ukupno 3 porodice. I ne slažemo se, ne pozdravljamo...
Al mi je ovo najviše smetalo jer kad smo kupovali stan bili smo u stanu ispod na kafi dok se dvoje djece igralo u našem stanu. Ma ništa se nije čulo. Al et...
I meni su cipele najmanji problem. Meni ostavljaju garnituru za sušenje veša x2 ispred vrata [emoji20]
- irac300
#267 Re: Komšiluk i njihove nebuloze
Ovo sa cipelama je najlakše riješiti. Pa stavili su ih na izvol'te, samo ih u prolazu pobacaš.
-
prog321
#268 Re: Komšiluk i njihove nebuloze
Lako je pobacati nekoj starici. Hajde da vas vidim da trojici odraslih muskaraca pobacate ? 
-
hizo ramidovic
#269 Re: Komšiluk i njihove nebuloze
almeni ni kako ni je jasno kako neki ljudi nemogu svatit daje hodnik zajednicki dijo zgrade ida nanjega more mecat kosta hoce aldase more nekako proc akose inemere proc pamalo pomijeris prodzes ivratis dzejeto ibilo ijase zato cesto pitam dzesu neki ljudi prie zivijeli
- esmasaric
#270 Re: Komšiluk i njihove nebuloze
Kod nas je komšija zauzeo baštu i podrume. [emoji52] Ništa mu ne možemo. Zvali smo i policiju. Ništa nismo riješili.
I nemam problema sa stvarima. Ali mi ne možemo ništa ostaviti na hodniku. A oni mogu vešeraj. I jedva možemo proći pored 2x vešeraja, kabineta, bicikla, cvijeća. Al eto...šuti i trpi.
I nemam problema sa stvarima. Ali mi ne možemo ništa ostaviti na hodniku. A oni mogu vešeraj. I jedva možemo proći pored 2x vešeraja, kabineta, bicikla, cvijeća. Al eto...šuti i trpi.
-
moja tetka
#271 Re: Komšiluk i njihove nebuloze
hizo ramidovic wrote:astato tebi ovdie komkretno smeta akoti smrdi zacepi nos i prodzi mozda ljudima smeta dahin smrde cipele ustanu paje normalno dahin izbace nahodnik svevam smeta onoj kolica onoj cipele sacese garant javit neka stojoj smeta smece uhodniku aima itakvi sigurnoBJB wrote:
Tri odrasla muskarca i 2 odrasle zene.. Nase cipele cizme u cipelaru u hodniku, njihhove kandišu na konje pa svako malo namirisem necim.. Ugusi.. Sto je najgore ni ne shvataju seljacine koliko su bezobrazni. Mene sramota kad mi dolaze gosti jer ih zapahne smrad njihove obuce, oni nista.. Kome se zaliti? Sta uraditi? Razmisljala sam cak da ih nekad nocu pobacam u kontejner ili pokupim i dam psima lutalicama da se zabavljaju..Naravno nista od to toga necu uciniti,n suti i trpi k'o i do sad.
daj adresu života ti pa da hajrujem tene
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#272 Re: Komšiluk i njihove nebuloze
Sinoc, tj. jutros sam tacno cuo kad je komsinica ispod usla u stan u stiklama. Ono plocice u hodniku i tih korak i po dva koje je napravila dok ih nije skinula. U gluha doba se svaki neuobicajen zvuk bolje cuje.lijepa u dusi wrote:Esma, Esma, priznaj sta si radila u ta dobaesmasaric wrote:Imala sam jednu zaista čudnu situaciju s komšinicom prošle godine.
Žena je bila ubijeđena da joj navečer neko skače iznad glave tj. po mom stanu. I to oko 1-2. Ja nekad znam ostati dosta kasno radeći ili gledajući film. Ali to je hodanje do wc-a, kuhinje, i stalno sam na kauču.
Onda se odselila, došla nova porodica i niko se nikad nije žalio. [emoji52]![]()
Zezam se, zvuk se cudno prenosi. I ja imam osjecaj da mi buka dolazi od stana iznad, a ustvari je od stana dijagonalno iznad mene ili iz stana pored. A zaklela bih se da dolazi od stana direktno.
Kod mene je kriza. Sve su to ljudi navikli na divljastvo, zivot u sumi, a ne u kuci, bilo mi je tesko prvih godinu dana, poslije se covjek navikne nekako... Interesantno da je najtisa porodica koja ima bebu od godinu i curicu od 4 god.
- esmasaric
#273 Re: Komšiluk i njihove nebuloze
Već imam tepih i pape. Ne mogu drugačije. Ja sam nekad ranije u zgradi čula kad neko pusti vodu u wc-u i lupetanje po parketu. Ali to je bila stara zgrada.
Ovo je ipak debeo pod. Mada sve je moguće. Ali joj ne skacem po glavi. 90% vremena sjedim.
Ovo je ipak debeo pod. Mada sve je moguće. Ali joj ne skacem po glavi. 90% vremena sjedim.
-
lijepa u dusi
#274 Re: Komšiluk i njihove nebuloze
_BataZiv_0809 wrote:Sinoc, tj. jutros sam tacno cuo kad je komsinica ispod usla u stan u stiklama. Ono plocice u hodniku i tih korak i po dva koje je napravila dok ih nije skinula. U gluha doba se svaki neuobicajen zvuk bolje cuje.lijepa u dusi wrote:Esma, Esma, priznaj sta si radila u ta dobaesmasaric wrote:Imala sam jednu zaista čudnu situaciju s komšinicom prošle godine.
Onda se odselila, došla nova porodica i niko se nikad nije žalio. [emoji52]![]()
Tvoj broj, Bato. Cudi me da joj nisi pomogao da skine stiklice
-
ing-ecc
#275 Re: Komšiluk i njihove nebuloze
A sta je radila do tih doba da je tek jurros usla u stan_BataZiv_0809 wrote: Sinoc, tj. jutros sam tacno cuo kad je komsinica ispod usla u stan u stiklama. Ono plocice u hodniku i tih korak i po dva koje je napravila dok ih nije skinula. U gluha doba se svaki neuobicajen zvuk bolje cuje.