Ma ja, ismijavanje mentalnih bolesnika je inace skroz OKinsaneinthebrain wrote:bull21 wrote:Ovaj forum odavno graniči sa normalnim ali ovo bespotrebno ismijavanje čovjeka i njegove porodice je krajnje neukusno i imbecilno (da ne kažem šta gore). Fuj, šta se sve nakotilo.![]()
![]()
Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislava
- Zokipfc
#251 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislav
- insaneinthebrain
#252 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislav
ma nije to, nego tvoja zadnja recenica. potpuno si upravu 
-
Drogo_rooq
#253 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislav
Yep... taj klinjo je i dobrila kakvi ordiniraju u kasnije sate vancasevom i okolnim ulicama.
Posto zivim u ul. Kosevo upratio me je i do sad trazio marku, cigaru, telefon i sl.
Nedavno mi je obijen auto (razbijeno staklo) i sve mi se cini da je on "pocinilac"
Policija je naravno napravila samo zapisnik. Sutradan je kod austrijske ambasade isto razbijen prozor na autu, ali koliko znam policija nije nista uradila po tom pitanju, iako je pod direktnim nadzorom kamera na ambasadi.
Nedavno sam ga skontao da odvaljuje vrata na lokalu u vancasevoj, gdje su bile plejke prije, sa jos jednim haverom...
Takodje dila pomalo, gandzu ili sta vec.
Drugi lik je teski dzanki, po mahali ordinira sta god stigne. Zimus je u magli od nekud uprtio cilim i pobjegao kad me je skontao. Dok sam nazvao muriju i obisao krug autom, cilima nije bilo
Zasad postoje dva resenja: ignorisanje i sake/pistolj ako ovo prvo ne pomaze...
Posto zivim u ul. Kosevo upratio me je i do sad trazio marku, cigaru, telefon i sl.
Nedavno mi je obijen auto (razbijeno staklo) i sve mi se cini da je on "pocinilac"
Policija je naravno napravila samo zapisnik. Sutradan je kod austrijske ambasade isto razbijen prozor na autu, ali koliko znam policija nije nista uradila po tom pitanju, iako je pod direktnim nadzorom kamera na ambasadi.
Nedavno sam ga skontao da odvaljuje vrata na lokalu u vancasevoj, gdje su bile plejke prije, sa jos jednim haverom...
Takodje dila pomalo, gandzu ili sta vec.
Drugi lik je teski dzanki, po mahali ordinira sta god stigne. Zimus je u magli od nekud uprtio cilim i pobjegao kad me je skontao. Dok sam nazvao muriju i obisao krug autom, cilima nije bilo
Zasad postoje dva resenja: ignorisanje i sake/pistolj ako ovo prvo ne pomaze...
-
TheMule
#254 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislav
I sta bi? Better Man jesil ista poduzeo?
- alanx
#255 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislav
Sve sto treba da uradite je da mu ostetie kvalitetno skocni zglob

Lika nece biti na ulici jedno godinu dana. Ne morate nista da slomite, samo da mu kvalitetno iscasiste ili nagnjecite ovaj skocni zglob. Lik ima preko 120 kila i sigurno nece moci hodati gradom nakon toga minimalno pola godine, a jos pola godine minimalno nece moci normlano se kretati. Oko godinu dana mira.

Lika nece biti na ulici jedno godinu dana. Ne morate nista da slomite, samo da mu kvalitetno iscasiste ili nagnjecite ovaj skocni zglob. Lik ima preko 120 kila i sigurno nece moci hodati gradom nakon toga minimalno pola godine, a jos pola godine minimalno nece moci normlano se kretati. Oko godinu dana mira.
-
TheMule
#256 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislav
Lik ima 60 kila i to kad je mokar od kise. Postavio je slike prije par stranica, a to sa zglobom je em tesko izvesti, em Better Man izgleda nije covjek koji se voli tuci i ne krivim ga.alanx wrote:Sve sto treba da uradite je da mu ostetie kvalitetno skocni zglob
Last edited by TheMule on 30/08/2014 07:13, edited 1 time in total.
- spreca
#257 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislav
Onda izadje sa stakamaalanx wrote:Sve sto treba da uradite je da mu ostetie kvalitetno skocni zglob
- insomnia78
#258 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislav
Jebo te 'ljeb ko da pricamo o MMA borcu a ne petnaestogodisnjem djecaku, oni spominju pistolje, kerove, policije, sudove, robiju
Nemo'švjerovati.com
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Nemo'švjerovati.com
- insomnia78
#259 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislav
spreca wrote:Onda izadje sa stakamaalanx wrote:Sve sto treba da uradite je da mu ostetie kvalitetno skocni zglob
Lika nece biti na ulici jedno godinu dana. Ne morate nista da slomite, samo da mu kvalitetno iscasiste ili nagnjecite ovaj skocni zglob. Lik ima preko 120 kila i sigurno nece moci hodati gradom nakon toga minimalno pola godine, a jos pola godine minimalno nece moci normlano se kretati. Oko godinu dana mira.![]()
onda je jos zajebanije
- Adem_
#260 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislav
Jebo ti New York kad je Sarajevo 'vako opasno. Tako sam ja skuzio iz ovih postova. 
- insomnia78
#261 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislav
- Cherry-Cherry
#262 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislav
Pravedni razbijač 
- kandelabar
#263 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislav
Ma jasno je to da oni kad im zafali doza rodjenu mater bi prodali al tu covjek mora biti pametan jer ako se postavis suvise blago onda te oni ufate u mašinu i moras im stalno davati i priagodjavati se,a ako previše oštro onda mogu napravit neko sranje oštetit imovinu i slično..pici wrote:večina je to narkosa, odljepili od droge...ako ništa izbjegavat, u najgorem slučaju ako možeš nalemat...ako te ufate narkosi na zub...najebo si...nije taj ni L od ludaka...
- Kinaski
#264 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislav
smart phone wrote:mene su dirali, uzimali mi pare dok sam bio dijete i to ima ljudi od 40 godina koji djeci uzimaju pare. zbog toga sam mlad otiso u teretanu i i sa dvadeset i nesto postao vjerovatno najjaci covjek na stupu, pa sam im se odlucio osvetiti. nije me zanimalo dal su oni sad stari jer nije ni njih dal sam bio dijete. vratio sam im 10 puta gore. sad se trudim da uvedem red na stupu jer necu da sutra neko moje dijete dira.
Jebo majku nijedan forumash sa stupa nije normalan
- Boateng
#265 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislav
Koliko razbijač sa Stupa ima profila?
-
mirzet87sa
#266 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislav
Inace na forumu svi zajebani, a maltretira ih dijete od nepunih 16godina. HAHAHAHAHAHAHAHAHA
- alanx
#267 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislav
Neko napravio dobar mix sa dungelangetom
- OldMayor
#268 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislav
Ovaj lik je stalno na cosku uglu kralja t i sutjetske, tu se vrti.
Ne znam meni se nije nikad obratio, cesto prolazim tom ulicom, ali vidi se na njemu da je na necemu, uvijek nesta mase rukama, prica...lik je visok cca 1,60-1,70...plafon 55-60 kila...
Ignorisat.
Ako bas krene na tebe, onda prebit na mrtvo ime.
Samo je zeznuto sto ovi horsasi nosaju saraficgere, boksere, nozeve... A ovom malcu na faci mozes vidjeti da je zeton i da ce za 5 KM uradit sta hoces.
Policija ih moze uhvatit kad hoce.
Sad parkiraj auto - mamac, stavi laptop na zadnje sjediste. Parkiraj ga ne znam u Gabelinoj, Josipa Vancasa u roku od 15 minuta staklo ce biti razbijeno i laptopa nece biti. Stavi sacekusu i eto.
Ali nece...jer nema fajde, ionako su te tu likove fatali po sto puta, sud ih pusti i idemo ponovo...
Ne znam meni se nije nikad obratio, cesto prolazim tom ulicom, ali vidi se na njemu da je na necemu, uvijek nesta mase rukama, prica...lik je visok cca 1,60-1,70...plafon 55-60 kila...
Ignorisat.
Ako bas krene na tebe, onda prebit na mrtvo ime.
Samo je zeznuto sto ovi horsasi nosaju saraficgere, boksere, nozeve... A ovom malcu na faci mozes vidjeti da je zeton i da ce za 5 KM uradit sta hoces.
Policija ih moze uhvatit kad hoce.
Sad parkiraj auto - mamac, stavi laptop na zadnje sjediste. Parkiraj ga ne znam u Gabelinoj, Josipa Vancasa u roku od 15 minuta staklo ce biti razbijeno i laptopa nece biti. Stavi sacekusu i eto.
Ali nece...jer nema fajde, ionako su te tu likove fatali po sto puta, sud ih pusti i idemo ponovo...
- Henry Chinaski
#269 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislav
A ko je lik na Dobrinji koji stalno traži marku? Nije agresivan ali je dosadan.
Mada mislim da nije ni bezopasan jer ne izgleda sav svoj...
Mada mislim da nije ni bezopasan jer ne izgleda sav svoj...
- DaysleepeR
#270 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislav
mani se ćorava posla, ohladiće te nekakav klinjo od 16 godina iz pištolja, džaba ti i teretana i sve...smart phone wrote:mene su dirali, uzimali mi pare dok sam bio dijete i to ima ljudi od 40 godina koji djeci uzimaju pare. zbog toga sam mlad otiso u teretanu i i sa dvadeset i nesto postao vjerovatno najjaci covjek na stupu, pa sam im se odlucio osvetiti. nije me zanimalo dal su oni sad stari jer nije ni njih dal sam bio dijete. vratio sam im 10 puta gore. sad se trudim da uvedem red na stupu jer necu da sutra neko moje dijete dira.
-
sumirprimus
#271 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislav
najbolje gledat svoja posla u ovoj drzavi...
dok ne dodjes pred svrsen cin...
dok ne dodjes pred svrsen cin...
- madner
#272 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislav
Batmen moze sada komotno u pemziju, vjerovatno najjaci covjek na stupu preuzima smjenu. 
- dječak sa šibicama
#273 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislav
Dobro je... ali Ganci ostaje nedostizanalanx wrote:Neko napravio dobar mix sa dungelangetom
- DaysleepeR
#274 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislav
vidio sam maloprije ovog klinca u K. Tomislava iz taxija u prolazu, maltretira neke klince iz 2. Gimnazije ispred Dervoza
- dječak sa šibicama
#275 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislav
smart phone wrote:mene su dirali, uzimali mi pare dok sam bio dijete i to ima ljudi od 40 godina koji djeci uzimaju pare. zbog toga sam mlad otiso u teretanu i i sa dvadeset i nesto postao vjerovatno najjaci covjek na stupu, pa sam im se odlucio osvetiti. nije me zanimalo dal su oni sad stari jer nije ni njih dal sam bio dijete. vratio sam im 10 puta gore. sad se trudim da uvedem red na stupu jer necu da sutra neko moje dijete dira.

ili ipak