sarajevomojgrad wrote:Zviz...
ne glupiraj se...
ovo kako ovdje u njemackoj voze ja bi u rikverz tako mogao...
tako prica da je ovdje teze nego npr po sarajevu je stvarno apsolutna budalastina...
dakle ko ima barem 2-3 gdine iskustva po sarajevu ovdje je profi vozac.
Naravno autoput je stvar koliko si lud...i budala zna nagazi i upravi...ne smatram autoput voznju nekom mudrolijom
Daj bolan nemoj mi pricati te suplje, znam ja te JUGO ljude koji nisu "znali" da im auto moze "letiti" kako oni kazu na autocesti pa su 4 dana po Njemackoj se vozali jer nisu znali naci granice sa Austrijom. Nema gorih vozaca nego tih sa prostora Balkana inkl. Bugaskru, Grcku i Rumuniju... najbolji komentar koji sam cuo u BiH je bio kaze -"kod nas imamo mjenjace i kvacilo, ali bolan kako ces u Njemackoj voziti tamo tog nema..."
Balkanci su prtezno slabi vozaci. To neko mentalitetsko kurcenje vam daje umisljenje da ste neki vozaci...

Ja sam najvjerovatnije jedini a zasigurno prvi s korijenima tih prostora koji je vozio i Veyrona i Zondu pa se opet nisam po medijma kurcijo s tim. Dok bi neko s tih prostora trcao u medije da se pokaze... to je razlika imedju mene koji je odrastao u drugacijem okruzenju tj. znatno normalnijem. I ova tema zamje vozacke dozvole u nebiti kojoj rzavi je u jednu ruku kurcenje... u BiH vozacke su se kupovale za vrecu kropira i koju pastetu i to vrabci znaju, a sad ce isti takvi da se kurce po njemackim autocestama i gradovima te da ugrozavaju zivote drugih... cast izuzetcima, ali masa ... ali taj metalitet imam BiH u srcu a da sto dalje od nje zivim porizvodi onu agoniju za kurcenjem... u njemackoj neces nikada biti niko i nista ali si zato u BiH na par puta godisnje "laf" jer iams adresu u Njemackoj. Razlika izmejdu takvih vozaca i pijandura za volanom nema... ti koji su usiljeni da se kruce su isti. Jbte neka plemena u svijetu se bolje odnose nego neki iz BiH i tog reiona (Balkana) po potanju nekih stvari.