Uhapšen Šemsudin Mehmedović

Locked
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#251 Re: Uhapšen Šemsudin Mehmedović

Post by KatarinaKosaca »

dječak sa šibicama wrote:I ne mogu mrziti samog sebe, ako me razumijes. Moja sira porodica je dala dva velika junaka gornjeg Podrinja (u tim vremenima poznatije kao IBOG :D ) u ovom zadnjem ratu, necu o imenima ali vjerovatno najveci na tim prostorima. Pa mi mojne ti imputirati mrznju prema bosnjackom narodu svojim nekim proizvoljnim zakljuccima, Boga ti ;-)
Izvini, ali nemoj sad kao Stanija Dobrojević.. Tvoja porodica i to šta su oni učinili i radili nije i ne može biti alibi za tvoje stavove ili tvoje (ne)činjenje. Pri tom, ne mislim na konkretnu stvar, nego da je zaklanjanje iza djela porodice totalno bez veze.
Znam puno četnika kojima je "pola porodice muslimansko" ili znam ljude koji se kriju iza mješovitog braka, a veliki su šovinisti. Ne kažem da si ti takav, nego da je princip o sebi i svojim rječima konkretno na forumu.
detroit-mercy

#252 Re: Uhapšen Šemsudin Mehmedović

Post by detroit-mercy »

KatarinaKosaca wrote:
Lakat Jebić wrote:a kakve su hanume, ako su nako dobre, treba mu halalit :D
Hanuma puno voli, to je tačno :D Ali, ako nisu maloljetne ili prisiljene ne vidim ni šta je tu zanimljivo za sipu :D
Znal' se cije su hanume :D da nije od koga iz SIPE hanuma zaplatila :D neuzbilah 8-) .
baxul

#253 Re: Uhapšen Šemsudin Mehmedović

Post by baxul »

Ova SIPA, svojom proceduralnom šalabajzerijom, od bezveznjakovića pravi Mendele. Od Budimira napraviše zvijezdu a od ovog će napravit paćenika (ko zna? možda i jest cilj?).
Kako god jeftino političarenje kroz poluge sistema ne može donijeti ništa dobro državi.
Alfons Kauders

#254 Re: Uhapšen Šemsudin Mehmedović

Post by Alfons Kauders »

detroit-mercy wrote:
KatarinaKosaca wrote:
Lakat Jebić wrote:a kakve su hanume, ako su nako dobre, treba mu halalit :D
Hanuma puno voli, to je tačno :D Ali, ako nisu maloljetne ili prisiljene ne vidim ni šta je tu zanimljivo za sipu :D
Znal' se cije su hanume :D da nije od koga iz SIPE hanuma zaplatila :D neuzbilah 8-) .
cekaj da ti djecak objasni kako je i svalerancija zapravo ratni zlocin :D
scarface32

#255 Re: Uhapšen Šemsudin Mehmedović

Post by scarface32 »

Innovation wrote:
scarface32 wrote: Par ljudi je ovdje vec napisalo da je bilo 92 i imenom su rekli kome je odsjecena glava. Ali ti opet ne vjerujes. Ja nemam razloga da ne vjerujem.
Par ljudi citira izjavu Filipovica, a ne nesto sto su sami vidjeli ili culi.

pa ako laze onda ce ga osloboditi.Ali ja ne vjerujem da bi covjek lagao. Semso je pravednik i garant ne zna ni za ono zakopano oruzje?
dječak sa šibicama

#256 Re: Uhapšen Šemsudin Mehmedović

Post by dječak sa šibicama »

KatarinaKosaca wrote:
dječak sa šibicama wrote:I ne mogu mrziti samog sebe, ako me razumijes. Moja sira porodica je dala dva velika junaka gornjeg Podrinja (u tim vremenima poznatije kao IBOG :D ) u ovom zadnjem ratu, necu o imenima ali vjerovatno najveci na tim prostorima. Pa mi mojne ti imputirati mrznju prema bosnjackom narodu svojim nekim proizvoljnim zakljuccima, Boga ti ;-)
Izvini, ali nemoj sad kao Stanija Dobrojević.. Tvoja porodica i to šta su oni učinili i radili nije i ne može biti alibi za tvoje stavove ili tvoje (ne)činjenje. Pri tom, ne mislim na konkretnu stvar, nego da je zaklanjanje iza djela porodice totalno bez veze.
Znam puno četnika kojima je "pola porodice muslimansko" ili znam ljude koji se kriju iza mješovitog braka, a veliki su šovinisti. Ne kažem da si ti takav, nego da je princip o sebi i svojim rječima konkretno na forumu.
Gledaj ovako, kada meni neki lik (da ne kazem ruznu rijec) iz Cerske imputira mrznju prema bosnjackom narodu, onda cu mu odgovoriti onako kako ja zelim, kontas.

To sto je ovdje islamofob svako ko ne drzi vjersku i nacionalnu liniju, i razmislja svojom glavom, to je drugi padez.
scarface32

#257 Re: Uhapšen Šemsudin Mehmedović

Post by scarface32 »

luckylaka wrote:
scarface32 wrote:
Innovation wrote:Gledate li vijesti?
scarface32 ti izvini. Zaboravih da ti ne mozes gledati nase vijesti i da ovakva BiH nije tvoja domovina. :mrgreen:
U svakom slucaju ti hvala sto nam ostavljas "svjezu" lovu, kad dodjes ovamo. :mrgreen:
Sto se tice toga, da se ne bojis da ce ti SIPA zakucati na vrata, nemas ni razloga , mlad si /mislim za ovo sto se pripisuje Mehmedovicu/, a ne znam ni koliko se sjecas tih desavanja. :mrgreen:

Odkud ti znas koliko sam ja mlad ili star. I odkud znas da ne mogu gledati nase vijesti. I odkud znas sjecam li se ili ne tih desavanja i kad sam izasao iz bosne.

I da ovakva BIH nije moja domovina. Za ovakvu se ja nisam borio. I sad se kajem sto nisam zbrisao 91 kad sam mogao.

Elem ti veze blage nemas, ali vazno je lafo biti zajedljiv. Sad si me nasikirao. :lol:
Po tvojim postovima da se zakljuciti ne da si mlad nego se javljas iz nekog vrtica a kada bi se pobrojali samo na forumu svi ,,borci,,A BiH trebala je na kraju agresije brat bratu brojati jedno 2,5 miliona boraca.Borac rodzen 60-e,70-e,80-e,90-e.2000-e ima ih cak i 2010 :-)

sta ima u sent luisu ? kakvo je vrijeme tamo? ono i ti bijase borac,iz sent luisa? kako te ba nije stid taj avatar staviti? ili time peres savjest?
Alfons Kauders

#258 Re: Uhapšen Šemsudin Mehmedović

Post by Alfons Kauders »

dječak sa šibicama wrote:
KatarinaKosaca wrote:
Gledaj ovako, kada meni neki lik (da ne kazem ruznu rijec) iz Cerske imputira mrznju prema bosnjackom narodu, onda cu mu odgovoriti onako kako ja zelim, kontas.

To sto je ovdje islamofob svako ko ne drzi vjersku i nacionalnu liniju, i razmislja svojom glavom, to je drugi padez.
stani u red

ja sam ovdje dezurni islamofob, imas se ti jos nabogarat da me stignes
rajvosa1

#259 Re: Uhapšen Šemsudin Mehmedović

Post by rajvosa1 »

Podrska Semsi, ja ovdje ne bih iskljucio ni Tihijevo maslo. Semso je jedan od rijetkih politicara u drzavi koji kaze ono sto misli, a to stranackim liderima nikad ne odgovara.
PerverzMusharaf

#260 Re: Uhapšen Šemsudin Mehmedović

Post by PerverzMusharaf »

KatarinaKosaca wrote:
a tvoj šovinizam, jesil to naučila od mame il' od tate? il' kombiniovano?
udrch

#261 Re: Uhapšen Šemsudin Mehmedović

Post by udrch »

udrch wrote: ja bar nisam licemjeran..
Da se vratim na tebe :D

Ovoga, ja nisam licemjeran, samo istinoljubiv. Da se istina istjera na cistac, a upravo zbog odbojnosti licemjerstvu, i pisem na ovoj temi.

I ne mogu mrziti samog sebe, ako me razumijes. Moja sira porodica je dala dva velika junaka gornjeg Podrinja (u tim vremenima poznatije kao IBOG :D ) u ovom zadnjem ratu, necu o imenima ali vjerovatno najveci na tim prostorima. Pa mi mojne ti imputirati mrznju prema bosnjackom narodu svojim nekim proizvoljnim zakljuccima, Boga ti ;-)
ne može čovjek pobjeći od činjenice koja je vidljiva..možeš se ti pozivati na Atifa Dudakovića što se mene tiče, tebe određuje ono što pišeš, a ne ko ti je daljni rođak..
gdje god treba podvaliti Bošnjacima tu si prvi..
gdje god treba podvaliti muslimanima tu si takođe među prvima..
evo da izbjegnemo naš rat, jer smo previše subjektivni..
šta je sa tvoje podrške sirijskom presjedniku Assadu kojeg smatraš legitimnim i tvog nazivanja Erdogana svim pogrdnim imenima, jer on kao fol nije legitiman, jer ne predstavlja narod..
a činjenice govore ko je legitiman..u jednoj od tih zemalja narod je primiren normalnim civilnim metodama, bez upotrebe vojske, a u drugoj vojska raketira civilna područjau u zemlji koju navodno brani..

ja otvoreno podržavam Erdogana, Mursija i FSA jer se bore za državu u kojoj će se poštovati islamske vrijednosti i to nisam nikad krio i ne vjerujem da ima iko kome nije jasna moja podrška dotičnim..
s druge strane tvoja podrška je više nego licemjerna, gdje treba ti se pozivaš na legitimnost vlasti, a gdje treba na legitimnost protesta..
scarface32

#262 Re: Uhapšen Šemsudin Mehmedović

Post by scarface32 »

rajvosa1 wrote:Podrska Semsi, ja ovdje ne bih iskljucio ni Tihijevo maslo. Semso je jedan od rijetkih politicara u drzavi koji kaze ono sto misli, a to stranackim liderima nikad ne odgovara.

semsu za predsjednika. eto koliko je sposoban ni oruzje nije znao sakriti.
CSKA

#263 Re: Uhapšen Šemsudin Mehmedović

Post by CSKA »

Semso uhapsen,niko vise ne prica o JMBG :D
Havatar

#264 Re: Uhapšen Šemsudin Mehmedović

Post by Havatar »

PerverzMusharaf wrote:
KatarinaKosaca wrote:
a tvoj šovinizam, jesil to naučila od mame il' od tate? il' kombiniovano?
Koji sovinizam :?:
snaga_znanja

#265 Re: Uhapšen Šemsudin Mehmedović

Post by snaga_znanja »

baxul wrote:Ova SIPA, svojom proceduralnom šalabajzerijom, od bezveznjakovića pravi Mendele. Od Budimira napraviše zvijezdu a od ovog će napravit paćenika (ko zna? možda i jest cilj?).
Kako god jeftino političarenje kroz poluge sistema ne može donijeti ništa dobro državi.
:thumbup:

Semso Mehmedovic prva linija odbrane Bosnjackog naroda. Ako je tako odo ja odma u Sved'cku.. :D
scarface32

#266 Re: Uhapšen Šemsudin Mehmedović

Post by scarface32 »

udrch wrote:
udrch wrote: ja bar nisam licemjeran..
Da se vratim na tebe :D

Ovoga, ja nisam licemjeran, samo istinoljubiv. Da se istina istjera na cistac, a upravo zbog odbojnosti licemjerstvu, i pisem na ovoj temi.

I ne mogu mrziti samog sebe, ako me razumijes. Moja sira porodica je dala dva velika junaka gornjeg Podrinja (u tim vremenima poznatije kao IBOG :D ) u ovom zadnjem ratu, necu o imenima ali vjerovatno najveci na tim prostorima. Pa mi mojne ti imputirati mrznju prema bosnjackom narodu svojim nekim proizvoljnim zakljuccima, Boga ti ;-)
ne može čovjek pobjeći od činjenice koja je vidljiva..možeš se ti pozivati na Atifa Dudakovića što se mene tiče, tebe određuje ono što pišeš, a ne ko ti je daljni rođak..
gdje god treba podvaliti Bošnjacima tu si prvi..
gdje god treba podvaliti muslimanima tu si takođe među prvima..
evo da izbjegnemo naš rat, jer smo previše subjektivni..
šta je sa tvoje podrške sirijskom presjedniku Assadu kojeg smatraš legitimnim i tvog nazivanja Erdogana svim pogrdnim imenima, jer on kao fol nije legitiman, jer ne predstavlja narod..
a činjenice govore ko je legitiman..u jednoj od tih zemalja narod je primiren normalnim civilnim metodama, bez upotrebe vojske, a u drugoj vojska raketira civilna područjau u zemlji koju navodno brani..

ja otvoreno podržavam Erdogana, Mursija i FSA jer se bore za državu u kojoj će se poštovati islamske vrijednosti i to nisam nikad krio i ne vjerujem da ima iko kome nije jasna moja podrška dotičnim..
s druge strane tvoja podrška je više nego licemjerna, gdje treba ti se pozivaš na legitimnost vlasti, a gdje treba na legitimnost protesta..
par mrtvih nije nista.dobre ti te civilne metode.objasni to roditeljima cija su djeca poginula.

eto i ja podrzavam assada. za erdogana me libo racku.

ali ti izgleda podrzavas odsijecanja glava,vadjenje ljudskih organa i bradate spodobe.
eman

#267 Re: Uhapšen Šemsudin Mehmedović

Post by eman »

Semsudine uz tebe smo
luckylaka

#268 Re: Uhapšen Šemsudin Mehmedović

Post by luckylaka »

sta ima u sent luisu ? kakvo je vrijeme tamo? ono i ti bijase borac,iz sent luisa? kako te ba nije stid taj avatar staviti? ili time peres savjest?[/quote]
:-) :-) :D Nije sent luisa nego Saint Louis.Na avataru moj slavni komandant kojem mnogi rade u glavi ali Generala Dudaka mogu za onu stvar svi oni koji misle da ce sa Generalom kao sa Naserom,Seferom ,Alagicem..Kada negdje vidis sliku generala Dudakovica i Rahmetli I.Nanica pokloni se ali generacije kojima su turbo drolje isprale mozak vise se i ne sjecaju nasih gazija.Hajde ti malo o Semsinim glavama tu se nekako najbolje snalazis
udrch

#269 Re: Uhapšen Šemsudin Mehmedović

Post by udrch »

dječak sa šibicama wrote:Gledaj ovako, kada meni neki lik (da ne kazem ruznu rijec) iz Cerske imputira mrznju prema bosnjackom narodu, onda cu mu odgovoriti onako kako ja zelim, kontas.

već sam ti tamo rekao da si fulio, ne puno, blizu si ti, proveo sam ja jedno ratno vrijeme među tim divnim ljudima..

ali nastavi ti pisati hvalospjeve o sebi..zakači u potpis i ovaj od maloprije..

I ne mogu mrziti samog sebe, ako me razumijes. Moja sira porodica je dala dva velika junaka gornjeg Podrinja (u tim vremenima poznatije kao IBOG :D ) u ovom zadnjem ratu, necu o imenima ali vjerovatno najveci na tim prostorima. Pa mi mojne ti imputirati mrznju prema bosnjackom narodu svojim nekim proizvoljnim zakljuccima, Boga ti
možda te predložimo za neku plaketu istinoljubca bez ikakvih dokaza..
Innovation

#270 Re: Uhapšen Šemsudin Mehmedović

Post by Innovation »

scarface32 wrote: Odkud ti znas koliko sam ja mlad ili star. I odkud znas da ne mogu gledati nase vijesti. I odkud znas sjecam li se ili ne tih desavanja i kad sam izasao iz bosne.

I da ovakva BIH nije moja domovina. Za ovakvu se ja nisam borio. I sad se kajem sto nisam zbrisao 91 kad sam mogao.

Elem ti veze blage nemas, ali vazno je lafo biti zajedljiv. Sad si me nasikirao. :lol:
:mastakazes: :hmpf: a da zaboravila sam jos spomenuti Bakira Hadziomerovica.
To je ovaj lik
Image
Izvini na "sikiraciji". :)
udrch

#271 Re: Uhapšen Šemsudin Mehmedović

Post by udrch »

scarface32 wrote:par mrtvih nije nista.dobre ti te civilne metode.objasni to roditeljima cija su djeca poginula.

eto i ja podrzavam assada. za erdogana me libo racku.

ali ti izgleda podrzavas odsijecanja glava,vadjenje ljudskih organa i bradate spodobe.
još kad bi bio pošten pa da kažeš koji su tvoji kriteriji za podršku jednim i protivljenje drugim..
scarface32

#272 Re: Uhapšen Šemsudin Mehmedović

Post by scarface32 »

luckylaka wrote:sta ima u sent luisu ? kakvo je vrijeme tamo? ono i ti bijase borac,iz sent luisa? kako te ba nije stid taj avatar staviti? ili time peres savjest?
:-) :-) :D Nije sent luisa nego Saint Louis.Na avataru moj slavni komandant kojem mnogi rade u glavi ali Generala Dudaka mogu za onu stvar svi oni koji misle da ce sa Generalom kao sa Naserom,Seferom ,Alagicem..Kada negdje vidis sliku generala Dudakovica i Rahmetli I.Nanica pokloni se ali generacije kojima su turbo drolje isprale mozak vise se i ne sjecaju nasih gazija.Hajde ti malo o Semsinim glavama tu se nekako najbolje snalazis[/quote]

kakve ti veze imas sa dudakovicem i nanicem? nikakve.Pa ti si o ratu slusao na vijestima i sad ovdje nesto palamudis. ali necu s tobom vise,ometam te u gledanju facetv-a mozda ima kakvih znacajnih vijesti.

Ja pisem kako izgovaram,tako me u skoli ucili.
detroit-mercy

#273 Re: Uhapšen Šemsudin Mehmedović

Post by detroit-mercy »

Ja da sam tudje hanume ziogu, ja bi se sam SIPI prijavio, ne bi da me javno hapse :D .
cindrlimindrli

#274 Re: Uhapšen Šemsudin Mehmedović

Post by cindrlimindrli »

Treba Baaa napraviti kompromis Baaa i ocistiti prvo svoju avlijuuuuuu Baaa...

Sve to Bosnja sto se vrti po drzavnim i pederalnim institucijama pod hitno napucati nogom u dupe i na njihova mjesta
postaviti one koji moraju prvo dokazati da su rodjeni u Buzimu.
Havatar

#275 Re: Uhapšen Šemsudin Mehmedović

Post by Havatar »

scarface32 wrote:
luckylaka wrote:sta ima u sent luisu ? kakvo je vrijeme tamo? ono i ti bijase borac,iz sent luisa? kako te ba nije stid taj avatar staviti? ili time peres savjest?
:-) :-) :D Nije sent luisa nego Saint Louis.Na avataru moj slavni komandant kojem mnogi rade u glavi ali Generala Dudaka mogu za onu stvar svi oni koji misle da ce sa Generalom kao sa Naserom,Seferom ,Alagicem..Kada negdje vidis sliku generala Dudakovica i Rahmetli I.Nanica pokloni se ali generacije kojima su turbo drolje isprale mozak vise se i ne sjecaju nasih gazija.Hajde ti malo o Semsinim glavama tu se nekako najbolje snalazis

kakve ti veze imas sa dudakovicem i nanicem? nikakve.Pa ti si o ratu slusao na vijestima i sad ovdje nesto palamudis. ali necu s tobom vise,ometam te u gledanju facetv-a mozda ima kakvih znacajnih vijesti.

Ja pisem kako izgovaram,tako me u skoli ucili.[/quote]
Vuk je nekom vuk a nekom drug :mrgreen:
Locked