MedenoSrce wrote:ma dobro aatc ti si od onih sto vjeruje u nesto sto nije ni vidio
sprele ba varalo se prije 40 godina da se sada ne vara (eto Kuduz SF

) nego kazem da to nije u toj mjeri rasprostranjeno koliko htc zeli prikazati ... ja znam bas puno ljudi i generalno mi se rijetko ko ustrucava povjeriti pa znam jako mali broj slucajeva zenskog varanja a ne govorim ovdje o "rekao mi jaran od jarana" pricama samo o direktnom priznanju pa opet nisam cula za ova prenocista koja htc spominje. Meni se sve cini da je on ovo u teretani cuo

ako ces tacno, moj otac je gledao i valjda njemu mogu vjerovati?
stani, ako mi jaran raddi u jednom takvom "prenocistu" i ako mi isprica 1001 pricu valjda nema razlog da laze, pa sam bio kod njega sjedio, dusa me zaboli kad sam vidio taksistu od 50 i kusur godina kako dolazi sa djevojkom od nekih 20-25 godina koja jee opis ljepote itd...
nema tu prica rekao mi jaranov jaran, da je on cuo kako se ovaj švalera i ova ne svalera...realnost je da to danas zene rade, kao i muskarci ito u mnogo vise slucajeva nego mislite, a to nisam znao daok nisam poceo raditi i gledati neke stvari drugim ocima, jednostavno kada vidis dvoje da idu na dorucak a auto im poslije vidis pred "prenocistem" sigurno nisu kupili po hamburger i otisli u sobu da jedu
@spreca upravo to, za cenera il cvaju dobijes sobu, "niko ne vidi" da si bioa grad pun toga
@burek

mostarsko raskršće pa skrenees desno prema kiseljaku, poslije jedno 500 metara (il vise) ima autobusna stanica a preko puta autobusne Azel France (vjerovatno tu šiju i pakuju robu za poslovnice u gradu jer vidim do dolazi dosta radnica a i radnika)
banana city ubija pare na ovaj nacin