Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
harell

#251 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by harell »

plucna mahramica wrote:
harell wrote:
Znaci vristim, mislis da sam zensko? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jesi ti siguran u to? Mene vristanje i puno lol smajlica debelo asocira na zensko...
Evo sad cu pogledat u gace pa ti javim

edit: pogledo, jos je tu nije mi otpo, ipak sam musko zasad
dudlov

#252 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by dudlov »

plucna mahramica wrote:Joj sto neki ovdje bacaju suplju... ali lako je na forumu :)
htconex je nazalost poprilicno u pravu, nije bas sve tako crno, ali...
Jos jedna istina koja ce zaboljeti je ta da malo koja sjedi i foruma a ima tijelo/izlged koji bi mogla da proda za ML/X6 pa je sasvim 'logicno' da nisu 'takve'.
Srecom, kod nas se jos uvijek i moze probrati, nije bas sve otislo u k, ali u susjednim zemljama 'prenocista' se vec pune curama od 16.
Samo lova i ništa više. Što se izgleda tiče i nije toliko bitan, valjda kad se čovjek zasiti ljepotica onda gurbete pođe voziti do kupljenog stana za tu namjenu, pa kad i to nije dovoljno, onda 200 kilometara sjeverno od Sarajeva po transvestita. I tako od čovjeka se pretvoriš u životinju. Zato varanje ni pod razno, jer to je siguran put bez povratka. Ovo što sam napisao se dešavalo nekome ko mi je pravo blizak.
htcxone

#253 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by htcxone »

dudlov wrote:
plucna mahramica wrote:Joj sto neki ovdje bacaju suplju... ali lako je na forumu :)
htconex je nazalost poprilicno u pravu, nije bas sve tako crno, ali...
Jos jedna istina koja ce zaboljeti je ta da malo koja sjedi i foruma a ima tijelo/izlged koji bi mogla da proda za ML/X6 pa je sasvim 'logicno' da nisu 'takve'.
Srecom, kod nas se jos uvijek i moze probrati, nije bas sve otislo u k, ali u susjednim zemljama 'prenocista' se vec pune curama od 16.
Samo lova i ništa više. Što se izgleda tiče i nije toliko bitan, valjda kad se čovjek zasiti ljepotica onda gurbete pođe voziti do kupljenog stana za tu namjenu, pa kad i to nije dovoljno, onda 200 kilometara sjeverno od Sarajeva po transvestita. I tako od čovjeka se pretvoriš u životinju. Zato varanje ni pod razno, jer to je siguran put bez povratka. Ovo što sam napisao se dešavalo nekome ko mi je pravo blizak.
ma ja ne mogu da shvatim da ljudi ne znaju sta se desava u realnosti, kakve su to prevare, kakvi su to mozgovi konji i krave...
pa eno mislim prosle godine, na emisiji KIKE BUDALIKE (ja mislism :D ) kad ono dijete gostuje u emisiji i kad rece (emisija uzivo) tata kad ode na posao kod mame dođe neki čiko :D
sha_ba

#254 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by sha_ba »

Treba li se i ovdje nešto priznati??
:D

Sent from my iPhone using Tapatalk
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#255 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by ladyblue18 »

Dobro jutro, dokle smo dosli :zoka:
spreca

#256 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by spreca »

Varanja je bilo uvijek i bice ga uvijek..........samo sto se sad to malo radi slobodnije.........mozda prevara nije najbolja definicija promjene sexualnog partnera.......a ima i onih koji nemaju partnera/icu ali podjahkad ubodu na crno.....svi smo mi ljudi ....a ima izena :mrgreen:
MedenoSrce

#257 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by MedenoSrce »

htcxone wrote: pa eno mislim prosle godine, na emisiji KIKE BUDALIKE (ja mislism :D ) kad ono dijete gostuje u emisiji i kad rece (emisija uzivo) tata kad ode na posao kod mame dođe neki čiko :D
a je l' ima iko da je gledao ovu emisiju jer ja ozbiljno sumnjam da se radi o urbanoj legendi (a bila je nekad tema :zoka: ) cak sam od suseda cula da se radi o kefalici eh sada ko je gledao emisiju svojim ocima da digne dva prsta.

I ta prica kruzi ima brat bratu 7 godina, toliko o kredibilitetu Atecea.
spreca

#258 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by spreca »

MedenoSrce wrote:
htcxone wrote: pa eno mislim prosle godine, na emisiji KIKE BUDALIKE (ja mislism :D ) kad ono dijete gostuje u emisiji i kad rece (emisija uzivo) tata kad ode na posao kod mame dođe neki čiko :D
a je l' ima iko da je gledao ovu emisiju jer ja ozbiljno sumnjam da se radi o urbanoj legendi (a bila je nekad tema :zoka: ) cak sam od suseda cula da se radi o kefalici eh sada ko je gledao emisiju svojim ocima da digne dva prsta.

ti nevjerujes da ima ovakvih slucajeva?
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#259 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by ladyblue18 »

Nije rekla da ne vjeruje nego da sumnja u kredibilitet.

Takvu sam ja pricu cula u 5 verzija bar, od vica, pa kako je dijete to reklo na nastavi pa do Kiketa.
htcxone

#260 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by htcxone »

MedenoSrce wrote:

bila je emisija 100% i nakon sto je mali ovo rekao program je na kratko prekinut
nije nikakva urbana legenda
WildRedRose

#261 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by WildRedRose »

ne znam zasto i dalje raspravljate, eto htc, sve smo mi zene ku*ve, glumimo svetice, otvorio si nam oci i kraj price.. zacatasmo temu :-)
spreca

#262 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by spreca »

ladyblue18 wrote:Nije rekla da ne vjeruje nego da sumnja u kredibilitet.

Takvu sam ja pricu cula u 5 verzija bar, od vica, pa kako je dijete to reklo na nastavi pa do Kiketa.
Djeca cesto govore istinu i to kad se to od njih najmanje ocekuje........cini mi se da je svaki vic nastao na nekoj istini,samo sto se to isprica malo sa humorom.......ja licno poznajem takvih slucajeva poprilicno......a ovako medju rajom koja to nezna su prilicni ljudi
htcxone

#263 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by htcxone »

WildRedRose wrote:ne znam zasto i dalje raspravljate, eto htc, sve smo mi zene ku*ve, glumimo svetice, otvorio si nam oci i kraj price.. zacatasmo temu :-)
daj ba wwr dodji sebi, umij se ako si nafrčena jutros ne moras ovdje prosipati pamet, imas opciju da ne vidis moje postove il ne citaj ih
a kad vec pametujs citiraj GDJE SAM JA REKAO "ve smo mi zene ku*ve, glumimo svetice, otvorio si nam oci i kraj price" ILI JOS UVIJEK MISLIS DA U TVOJOJ OKOLINI SVI ZIVE IDEALNIM ZIVOTOM :-)
WildRedRose

#264 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by WildRedRose »

htcxone wrote:
WildRedRose wrote:ne znam zasto i dalje raspravljate, eto htc, sve smo mi zene ku*ve, glumimo svetice, otvorio si nam oci i kraj price.. zacatasmo temu :-)
daj ba wwr dodji sebi, umij se ako si nafrčena jutros ne moras ovdje prosipati pamet, imas opciju da ne vidis moje postove il ne citaj ih
a kad vec pametujs citiraj GDJE SAM JA REKAO "ve smo mi zene ku*ve, glumimo svetice, otvorio si nam oci i kraj price" ILI JOS UVIJEK MISLIS DA U TVOJOJ OKOLINI SVI ZIVE IDEALNIM ZIVOTOM :-)
ne svidja ti se kada kazem svoje misljenje, koje se proturjeci tvome, ne svidja ti se kada kazem 'jes ti si upravu' ....haj se ti odluci jah bi srao ili pisao, da proste svi.... pa onda pisi.

i nauci nekada da ne mogu svi da se sloze sa tvojim komentarima.
MedenoSrce

#265 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by MedenoSrce »

ma dobro aatc ti si od onih sto vjeruje u nesto sto nije ni vidio :wink:

sprele ba varalo se prije 40 godina da se sada ne vara (eto Kuduz SF :-) ) nego kazem da to nije u toj mjeri rasprostranjeno koliko htc zeli prikazati ... ja znam bas puno ljudi i generalno mi se rijetko ko ustrucava povjeriti pa znam jako mali broj slucajeva zenskog varanja a ne govorim ovdje o "rekao mi jaran od jarana" pricama samo o direktnom priznanju pa opet nisam cula za ova prenocista koja htc spominje. Meni se sve cini da je on ovo u teretani cuo :mrgreen:
htcxone

#266 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by htcxone »

ah vidi :)
ajd procitaj svoj komentar molim te , evo ja cu ti citirati
ja te fino pitam GDJE SAM JA NAVEO DA STE VI KURVE, da glumite svetice itd? ajde kopiraj mi kao sto sam ja tebi ovo kopirao ???
WildRedRose wrote: ne svidja ti se kada kazem svoje misljenje, koje se proturjeci tvome, ne svidja ti se kada kazem 'jes ti si upravu' ....haj se ti odluci jah bi srao ili pisao, da proste svi.... pa onda pisi.

i nauci nekada da ne mogu svi da se sloze sa tvojim komentarima.
nemam nista protiv tvog misljenja samo nije realisticno za danasnje vrijeme. Ili ti svi dbro kriju svoje "tamne strane" ili ti bas ne vidis al to je tvoja licna stvar
ja nisam trazio da se bilo ko slozi sa mojim komentarima al budimo realni ;)
i ponavljam, molim te kopiraj mi ono za sto me optuzujes ili si to rekla cisto ono da ti neko qute post da ti duša dahne
burek_in_space

#267 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by burek_in_space »

@htcxone, samo naprijed lafe :thumbup:
ho oponopono

#268 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by ho oponopono »

...eh..nije lako biti ni svetica ni kurva al sve po potrebi...Image
spreca

#269 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by spreca »

MedenoSrce wrote:ma dobro aatc ti si od onih sto vjeruje u nesto sto nije ni vidio :wink:

sprele ba varalo se prije 40 godina da se sada ne vara (eto Kuduz SF :-) ) nego kazem da to nije u toj mjeri rasprostranjeno koliko htc zeli prikazati ... ja znam bas puno ljudi i generalno mi se rijetko ko ustrucava povjeriti pa znam jako mali broj slucajeva zenskog varanja a ne govorim ovdje o "rekao mi jaran od jarana" pricama samo o direktnom priznanju pa opet nisam cula za ova prenocista koja htc spominje. Meni se sve cini da je on ovo u teretani cuo :mrgreen:
Nije bas da tih "kuca" nema.....u mnogim hotelima se se soba moze iznajmiti na sat dva ili koliko hoces.....i nevodi se knjiga gostiju ukoliko to ne zele......a o privatnim kucama da se iznajmljuju vjerovatno ima ....ima takvih stanova po gradu koji se koriste u te svrhe
burek_in_space

#270 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by burek_in_space »

spreca wrote: Nije bas da tih "kuca" nema.....u mnogim hotelima se se soba moze iznajmiti na sat dva ili koliko hoces.....i nevodi se knjiga gostiju ukoliko to ne zele......a o privatnim kucama da se iznajmljuju vjerovatno ima ....ima takvih stanova po gradu koji se koriste u te svrhe
De ba sprecha, ili reci konachno koje su to kuce, ili prekini pisati na ovu temu :oops:
MedenoSrce

#271 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by MedenoSrce »

bas zato sto ne znam ne tvrdim da ih nema al' ispade samo se po tim sobama vara gdje li khm ova omladina bez auta i stana po ovoj zimi brrr :-D
htcxone

#272 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by htcxone »

MedenoSrce wrote:ma dobro aatc ti si od onih sto vjeruje u nesto sto nije ni vidio :wink:

ako ces tacno, moj otac je gledao i valjda njemu mogu vjerovati?

stani, ako mi jaran raddi u jednom takvom "prenocistu" i ako mi isprica 1001 pricu valjda nema razlog da laze, pa sam bio kod njega sjedio, dusa me zaboli kad sam vidio taksistu od 50 i kusur godina kako dolazi sa djevojkom od nekih 20-25 godina koja jee opis ljepote itd...
nema tu prica rekao mi jaranov jaran, da je on cuo kako se ovaj švalera i ova ne svalera...realnost je da to danas zene rade, kao i muskarci ito u mnogo vise slucajeva nego mislite, a to nisam znao daok nisam poceo raditi i gledati neke stvari drugim ocima, jednostavno kada vidis dvoje da idu na dorucak a auto im poslije vidis pred "prenocistem" sigurno nisu kupili po hamburger i otisli u sobu da jedu

@spreca upravo to, za cenera il cvaju dobijes sobu, "niko ne vidi" da si bioa grad pun toga

@burek :D mostarsko raskršće pa skrenees desno prema kiseljaku, poslije jedno 500 metara (il vise) ima autobusna stanica a preko puta autobusne Azel France (vjerovatno tu šiju i pakuju robu za poslovnice u gradu jer vidim do dolazi dosta radnica a i radnika)
banana city ubija pare na ovaj nacin
burek_in_space

#273 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by burek_in_space »

htcxone wrote: @burek :D mostarsko raskršće pa skrenees desno prema kiseljaku, poslije jedno 500 metara (il vise) ima autobusna stanica a preko puta autobusne Azel France (vjerovatno tu šiju i pakuju robu za poslovnice u gradu jer vidim do dolazi dosta radnica a i radnika)
banana city ubija pare na ovaj nacin
Moglo bi se danas na pauzi skoknuti do tamo i popiti kafa.
mobsterc

#274 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by mobsterc »

Cisto informativno...sto su se tolike zene nalozile na 50 shades of grey?
spreca

#275 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by spreca »

burek_in_space wrote:
spreca wrote: Nije bas da tih "kuca" nema.....u mnogim hotelima se se soba moze iznajmiti na sat dva ili koliko hoces.....i nevodi se knjiga gostiju ukoliko to ne zele......a o privatnim kucama da se iznajmljuju vjerovatno ima ....ima takvih stanova po gradu koji se koriste u te svrhe
De ba sprecha, ili reci konachno koje su to kuce, ili prekini pisati na ovu temu :oops:
da ne ispadne da kvarim narod ,poslacu ti na pp :lol: :lol:
Post Reply